Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig az a best (hajjaj, tényleg 1 oldal lesz)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

3 hónap óta nem srozok tegnap léptem be elösször de pár hétig megint nem fogok és cod 2 powa😄 de azzal is cask hébe hóba ...

Morphin
én a Bp-i XIII. kerületi "Dózsa György unokája vagyok én" és egyben próféta iskolájába...SRO-t meg hanyagolom lassan 2 hete...jól bírom. cod4 uj account, elvok

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

4szer untam meg lvl 42 körül 😄

Doomista
legalább az öszinte voltál xDDD bot nélkül eltoltad max lvlig ?😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Heyyho most csak nekem nincs sro?😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Igazából túl sok élmény nincs ^^
Bot on, go suli, whatever, back home, kari csekk azt ennyi.

JackyBoy
összehozzuk nomak...meglesz az😄

back from the past.

JackyBoy
Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare(TM) Multiplayer

back from the past.

Lord Nomak
Ha ilyen kommentek lesznek akkor megvan az 1 oldal simán éjfélre.
Házigazda ftw.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

BB7
Fél...
Dehogy 1 oldal =)

BB7
Atya úristeN! Mi lett a topic-kaL?
1oldal csak OFF?
Ez ugye vicc ? 😄

Mi a játék neve?😊

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

ADyEndre az nem Ráckevei véletlenül?

off 22

Lord Nomak
21 off, végülis jah.

yesss
lol×Ð

Belenéztem a töri érettségibe...hát ez picit húzósabb😄 Össz-vissz Róma menne😊, meg talán az a vallásos rész mert azt most tanuljuk😄

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Magyartancsink mesélte nekik a tanár megnézte az elejét, a végét és a szépírást 😄 A diákok olyanokat írtak a közepére h "Ha a tanár úr idáig elolvassa meghívom egy sörre" 😄

yesss
töri tanár nekünk is érdekes egy dogát kijavit és hozzá hasonlitja többit "hmmm ennek szebebk a betûi 4es" kb ilyen szinten😄

Töritanárunk dogáinál semmi se lehet rosszabb 😄 Ha tanulsz rá 4 es ha nem akkor 4/3 :S Megtanul az ember 30 oldalt de a 3/4 et a dogának ilyen szövegértelmezés 😄

WuFraZselic
mmint ez azért érdekes mert 2 v 3 uralkodónk volt ezen idõszak közt 😊 ez lemaradt 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
töri emelt is érdekes volt, mikor a török-magyar csatákat jelölték be a térképen, kb 1620 és 1690 közt, és megkérdezték "Ki volt ekkor az uralkodó?" kösz, b+

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

OFF:
Bevallják ha hibáztak?
Kötve hiszem, nézz körül 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Morphin
matekon 1-2 feladat rosszul volt leírva...3adik gyök alatt helyett 3szor gyök x lett volna...(csak rosszul volt feltüntetve.) meg még volt pár feladatban ellentmondás azthiszem
magyarban meg állitolag volt olyan amirõl szo sem volt a szövegben, én személyszerint nem vettem észre, mindenhova irtam vmi mesét 😄 Andersen elbujhat mögöttem XDDDD

Mit hibáztak ? Elvileg bármit adhatnak amit eddig tanultál. Csak nem adtak olyat amirõl nem.

Morphin
Nemnem...igen amit te állítasz az a magyar mentalitás ez tény...de ha a rendszer alapból bûnös,kíváncis leszek bevallják-e h hibáztak
(bár nekem qrvára nem tûntek fel a hibák, majd lesz vmi)

Elkúrtátok, baxtatok rá, tehát mentek beperelni a rendszert ? 😄

Morphin
faxt van 93 pontod te kocka XDDD
100k-val?? még közelsem biztos h leérettségizel (tudod bármi megtörténhet)
amúgy meg tökjó h vki 9ben megtudja csinálni...csak az a probéma h nemtom lehet én járok szar pesti gimnáziumba(AdyEndre) de ezeket kurvára nem gyakoroltuk...nem mintha én annyira akartam volna
jah és kiderült magyar is tele volt hibákkal szóval ezeknek lesz még viszhangja asszem...mindenki megy megóvatni pff kis káosz lesz
na jó tényleg stop flame

Mekkora lenne elnéznéd 😄 Nagyban tolod új géppel, erre 3 as 😄

lol gz^^..nekem 50-60pont körüli a matek ahogy néztem

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

yesss
MUHAHAHAHAHAHA 93 pontom lett matekbó most lestem meg javitókulcsba(plusminus 2 pont) ugyhogy wááááááááááááá megvan a 90% fölötti eredmééééééééééééény asztakurvaéeltbe msot hepi vagyok csinálok ingyen huzit^^

jah amugy off ×Ð

Szerintem eddig 1k érettségi se volt nehéz..csak ne kéne kiöltözve menni már még erre is😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Hehehe😄D

A kockák egész nap gép elõtt ülnek, ergo hülyék matekhoz -.-'

Kilencedikes vok, hármas matekból de a középszintûnek kb a harmadát kapásból meg tudnám oldani-_-, már amit láttam az origón. Mi annál nehezebbeket csinálubnk az órán😄. Na akkor ennyi az off😊
------
Loginolok be prémiummal, rkattintok a connectre és dc xD mondom mi a 😄

lol mi a retkes picsáért kell törölni mindig a hozzászólásaimat

botforum.co.cc :p

Morphin
Rég dumáltunk...köcsög matek engem meglepett...nem útálom de nemvagyok kocka...nálunk a kockák is azt mondták h nehéz volt..akkor én mit szoljak 😞
kár h nekem matek és info a szóró tantárgy...infot probálom meghuzni bár igazábol nem tanulom 1 éve és a FrontPage-t sem használtam sosem XDD majd hóvégére megtanulom.

Má nem azé gondoltam felnézek megnézem mi a helyzet ugy fél év után aztán rosszabb belépni mint akkor XDD és azt mondták akkor kezdik a bot bann t 😄😄

hja wiz-t nukeold már le ^^ mire ellövöm nukeot 2x megöl 😄 szal wiz ellen ghost spearrel kezdek mindig...

asd

Lord Nomak
Grindelsz, magától betölt zerk, elnyomod, miután zerknek vége elnyomod a potit és megint full a zerk, nem tudom hol nem találtál rá a fonalra 😊

Nálam is kékek a zerkpöttyök. naés?

nomak

Hogy mivan? nem igazán tudom felvenni a fonalat 😊
1. megiszod a zerkpotit, bekerül buffok közé. 1 óráig marad ott, addig bármikor elhasználhatod.
2. ha használni akarod, klikk rá, kijön egy menü, rámész hogy feltöltés.
3. maxra ugrik a pöttyök száma és elindul a 20 perc countdown

a mobokból ezután ugyanúgy kapod a pöttyöket, és ugyanúgy zerkelhetsz is, de csak 20 perc múlva ihatsz meg újabb potit.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

hehe, én meg megtanultam a reported speech-t 😄

Lord Nomak
pk2 módosítás, beleírtam direkt mert bar is módosítva van és az nem grafikai bug ( legalábbis egy része )

Ez mind igaz, bár én még olyan garfikai bug-ot nem láttam amitõl a zerk pöttyök piros helyett kékek, de ez biztos csak, azért van mert még newbie vagyok.... <#ejnye1>

yesss
most én is kiállok inv mellett mert mind ez igy igaz ×d

u.i.: kurva életbe buktan 4 potot tutira a amtek érettésginönhibából :@

Lord Nomak
Tök vicces, de goldot lehet venni, grafikai bugot lehet kapni, betûkészletet nem kötelezõ feltenni, pk2-õt lehet módosítani, sp-t nem muszáj farmolni. Amúgy helytálló amit írtál. -.-"

Az a vicces h tényleg iSRO-n van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;