Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komisz 😊 és ezek szaporodnak 😄DD
OM:

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
én vs 80 pure int nuker garment 40%os mana shield.
stun, div, impotent, trap, 2*12 sec nuke, sleep szvsz
én vs 78 pure str glavie
stun, trap, 2*12 nuke,2*hp szívás, division, váltás cleric rodra, 2*abs dmg szvsz
Amúgy jah, snipereket 2*12 sec nuke + hp szívás és halott ez így kézzel, bot nem használja 12es nukeokat szóval devil eye.. kézzel +2-3 szint bottal -2-3 szint tartás. Egy szónak is száz a vége pwned.
Ja meg még annyit hogy dusk armor + reflect fent, cleric offeringet elnyomja, shield blockol ámen erre 75% offering dmg visszacsap. hihi
Am. müködõ linK! <#eljen>#eljen>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
asd
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
asd
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
<#vigyor2>#vigyor2>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
én nempróbálltam ki 😊
botforum.co.cc :p
"további mirrorok, német nyelvgyakorlás, md5 check itt"
Az ITT szóra ha rákattintasz bejön egy másik hp és woáláá ott vannak mirrorok még -.-"
Vki probálta már Joymaxék gyöngyszemét? (Deco Online névre hallgat...)
Ha igen pls tapasztalatokat pm-ben vagy ahol tudtok ^^
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Btw Gamershell en nézzétek, onnan gyorsan szoktak jönni a cuccok.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ja és 10perc után kiírta hogy cannot connect to server, please check your network =)
Na pás
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Amugy te most milyen bottal nyomod, gondolom nem handgrind foreva'! Rá kénne vennem magam, hogy menjek az eusommal aztán vegyek fel videot, mert megfogadtam csinálok róla, de 2 traffic utánn öszintén szólva én 1 hétre megunom a belépést.
Tessék offolok én is nektek remélem tetszik...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
back from the past.
G, dobj már rám valami PM-et, hogy hol szoktatok mostanság lógni Alexxal vagy a többi majommal (ventri/TS), emrt unom magam... a sok spanyol, német hasonló majmot még nem sikerült rávennem egy közös TS-ezésre...
ON
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Jujj, én holnap írok ZH-t RAF, ETA, IRA, Vörös Brigádok, Hezbollah, Al-kaida és hasonló nyámságokbol, aztán lemegyek a Koczkába egy sörre, de jó lesz!!
ON
õõõõ, mi volt az eredeti téma? <#banplz>#banplz>
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
miért nem dobsz fel inkább egyet?😊
back from the past.
handgrindelj egy kicsit a kariddal, hogy gyakorold a skillezést. legalábbis, ha ilyen HSZeket írsz, tuti szükséged van rá! xD
😄😄😄😄😄 korán keltél megen:S