Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
botforum.co.cc :p
wow
botforum.co.cc :p
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Ha a hesukal passzívjával felnyomom a hp-m -intes létemre- változik a balace?
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
kSRO-ban volt jobbwar és intes tolta glaives ellen, tolt rá egy light nuke ot és a lepattanótól meghalt egy int-es a glaives mellett -.-'
asd
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
wee! megvan a secret password. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
onnantól a szerverek krémje 0-24 zerkben szaladgálna...
Eladó az Aege szerveren egy 56-os Xbow / cleric karakter !! ( olcsón )
Akit érdekel msn: [email protected]
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
na léptem Pöstre, majd este reh. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Drop + gold számításal egy 3 órás gyilkolás alatt kb 1.5-2m pluszt csinálok =D Goldbot ftw! xDD Még 70% és 72+5 mag 61% harpot magamhoz veszem akkor meg már csak 1 skill / mob nem 2.. akkor elég lesz sztem 150 mp poti is 3 órára -.-
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Olyna gondom van hogy 3 szeró kivételével mindegyik populated, többek között az is ahova én szeretnék csatizni (Alexander). Na most a gond az h még igy se enged be 😊 Kiséé idegesítõ, és a kérdés az hogy nekem van ez csak, vagy másnál is?
és szerintem ne Off-ojuk továb a Topikot ezzel a témával😄
Ja igen most volt kb 2 perce szerverleárás..Rome szerveren játszok..
mikor ujraindultak a szerverek elinditottam az SRO-t, mire beléptem az ID PW felületre mindegyik szerver populated volt kivéve a rome..direkt csinájj ezt a joymax? '-.-
A rikta 1 madarat ne úgy értsd h ritka 1 hülye vagy, hanem h kevés az olyan becsületes ember mint te. Értsd emberek 90 %-a hezitálás nélkül lelopja más oldalakról a dolgot. Sry h félreérthetõen írtam.
ez nekem magas...
Attol hogy a másik gyökér nekem is annak kel legyek?
amugy elkértem, és lám mégsem szakadt le a karom vagy folyt ki a szemem 😄
Lehet hogy te a lopáshoz vagy hozászokva (legalábbis az hogy madárnak szólítottál, abbol ez jött le) de én nem^^
Tõlem is mindig lopnak de sose kérdik meg, volt olyan h oldal logóját lopták el 1 az 1ben xD
Még1x köszönöm Game +-nak hogy engedélyezte a Küldetések lemásolását az FAQ-ból a most készülõ klánoldalunknak. Természetesen a forrást mindenhol feltüntettem. Ha valaki kiváncsi lenne az oldalra Itt megnézheti. Elõre is köszi mindenkinek aki meglátogat vagy regel és bocsi a durva Off.-ért többet nem fordul elõ^^