Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Azt hittem nyilvánvaló hogy share pt-rõl beszélek ha pt giant van mert akkor share pt-nek lennie kell, hogy spawnolni tudjon -.-"

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
váá ne is mondd, jövõhéttõl a Lost durván beindul (mintha eddig nem lenne pwn a 4. évad) és akkor lesz muha. ez így off volt kicsit, lehet
on

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Jaja, ismerõs 😊 Ha lock'in'dá'párti akkor gyakorlatilag folyamatos narancs zerk van nálunk is 😄 99es party g simán hal zerk alatt, meg ilyen apróságok 😊 Szeressük a lokkot. John Locke-ot.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Félreértessz.
3 török ks-elt egy giantet,
3 fõs share pt-t egyedül ks

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Te tényleg nem fogod fel amit írok omfg. Ha három ember öl egy mobot ami share partyban történik ergó mint ha egy embernek háromszor akkora ereje lenne és valaki odamegy ks-elni egyedül pt nélkül és le is szedi elõlük a mobot, fõleg úgy hogy 50% volt kb a mob élete és 3-4 szintel kissebb is, az nem fura egy kicsit ?
Ez kb olyan mint ha Yarkant egyedül megölném 50% életrõl amikor mások is támadják partyban akik nagyobbak és elvileg erõsebbek.

Nem kötözködni akarok de ha share pt-ben voltak akkor az ks nek számít ? -.-'

Lord Nomak
Mondat elemzés ? 3 török ks-elt egy giantet, odamentem 50%ról 72es lock létemre leszedtem a mobot elõlük.. jah és igen büszke vagyok rá amikor egy 3 fõs share pt-t egyedül ks-elek úgy hogy nagyobbak ölik nálam.

Hát erre igazán büszke lehetsz... (most komolyan, törökök miért ne ks elnének ha te is ks elsz ? 😄 )

Lord Nomak
Hiába ismételed önmagad akkor sem érted szóval zárjuk le a dolgot szerintem. =)

btw 72ön niya hunter pt giant felénél értem oda a mobhoz 3 török glavies ölte, elnyomtam zerket és ks-eltem ~50%ról kb, kicsit meredek aztán meg 78as glavies elöl ks-eltem zerk nélkül a sima hunter giantet, arról nem is beszélve hogy zerkem kb másfél percenként betölt ha mob tömeget fogok ki =D

A fórumon jött valami állat, és írta ezt a címet, hogy itt a leírás hogy hogyan szerezz pénzt semmiért, stb...és a cabalos oldal címét adta meg

botforum.co.cc :p

yesss
hogy lehet egyszerre több wolfot megidézni? o.0 caskmert tegnap gyereket 4 wolfal mögötte láttam minden a gyerek neve volt és különbözõ nevûek ja és támadtak mikor a gyerek nekiesett vmimobnak😄

Igazából az egy rendes oldal volt 😉

Lord Nomak
Nem érted mire írtam, így a kommented sem passzol ide. =)

Én csak azért is ref. nélkül regiztem xD

BB7
Sztem most nem akart INV rekámozni... mert régen télleg egy nagyon normális oldal volt a cabalonline helyén! Csak... ma már rájön mindenki, h. a BuX.to tényleg kifizetõdõ! Nem... nem a napi 5db 2centes oldalról.. hanem a REFERER pontokról beszélek!
Sajnos!
JackyBoy
csak nem te vagy reptile? lol, nem lepõdnék meg...

back from the past.

Kínai ?

Igazából az egy rendes oldal 😉

Lord Nomak
Reklám. Alap. Fura hogy pont most jutott Cabal eszedbe, gondolom csak úgy kipattant belõled.

Lord Nomak
Azt a mindenit, 5 óra pvp dw elött ilyen 8 vs. mindenki kicsit bekészültem :\

http://kr.silkroad.yahoo.com/sro_board/scboard/sc_content.asp?bID=SB_uTakePart&sID=1&Page=2&Num=39086&List_Ref=28131

barom koreai...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

http://cabalonline.extra.hu/
na itt meg mitörtént?

Morphin
középre

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Maala
jobbra v balra szarjunk?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

yesss
OFF:

unatkozunk TS en😄 (én vagyok Andr0 fõadmin...😊

Moncik nem.

végülis csak az lesz, mint régebben jéggel, hogy hú de jó fagyaszt meg minden, csak sajna mindenki immunis rá...

WuFraZselic
az oké pala, pl egy fegyó v shield esetében (bár lövésem sincs mikre lehet majd rakni ezeket, szóval lehet a kövi pár sor tárgytalan);
de pl egy ruhára int str hp mp parry dura után még mindig 3 lehetõséged lesz és mondjuk egy pure int számára a +mp nem is szükséges ha van force általi passzívja (/me) igy 4 lehetõsége marad, ami mondjuk a legdurvább statusok elleni védelemre elég, a többire meg vagy pill v tûri az ember. (vagy force cure skillel cure-olja a státuszt magáról ->/me). szóval olyan nagy para nem lesz, ugyhogy ellesz baszva ez, ne aggódj

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
sry a spamért, de én inkább a sapphire tabikat nézném meg a helyetekben. 😊
no meg a skill tabletek is érdekesek lesznek...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
nah de miért is? egyszerre 9 kék lehet maximum egy tárgyon, akkor nem értelek, hol is a probléma? válogatni kell majd, méghozzá eléggé. lehet, hogy többféle szetted lesz, és az adott ellenhez fogod felvenni...

szerintem ez csak a variációs lehetõséget növeli, ami nem biztos, hogy rossz...

Maala
miért, élnek még azok?

Atisz
Miért élnek itt azok akik errõl tehetnek? O_o

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

BB7
Sajnos! ... De akk. miért élünk ebben a szemét országban? /Lehet h. télleg másik topoicba menne.../
IfjuSkywalker
Ha bevezetik azokat az effekt ellenállós köveket, az lesz az a pont, amikor Joymax totálisan elbassza a saját játékát, szvsz. A tervezõk megint pluszjövedelmet remélnek belõle és ezért feláldozzák saját játékukat.

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
amúgy meg dögöljön meg a másik lova.

Így van nem mindenki szegény a másik meg õ pénze had csináljon vele azt amit akar...

Lord Nomak
Azért hülye valaki mert van pénze és megteheti ? Ne a magyarokból indulj ki akik az éhenhalás szélén állnak, egy külföldinek 5 dollár annyira megterhelõ mint neked 50 ft kb

Zaylka
Hát ha az a markyboy akire gondolok, az egy szerencsétlen núp és ezzel jellemeztem magát az egész embert! XD

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

BB7
Akk. meg szimplán hülye!
Lord Nomak
Global, rev ret scroll, dmg/def scroll szvsz.

btw:MarkyBoy account 😄 aege
nemtudom mit csinállt ennyi silkel, de messze nincs full farmed...

Gubberx
Bot, hack videó, minden fut a háttérben 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

kócsag németeknek miért kell minden arra járó haverjukat invitálni????
persze, hogy megint full <#banplz>

Maala
ennyi pénzért inkább vegyél viagrát, és menj el piroslámpásba...

És mégis ingyenél 😄
Mekkora lol

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

wtf 😄

Erre illik a sváb közmondás
"Nem vagy szép, de okos se"

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
Bug simán, nálam ez akkor szokott lenni ha valaki lovaglás közben száll le róla és laggolok egyett, én mostanában szörfdeszkának használom a lovat, az elsõ 10 métert mindig állva teszi meg rajta -.-

Jajj dupla post -.- (sory)
az ON* lenne és a kérdés hogy az a shadow horse az hogy is van? (végig úgy futott ... senki nem ült rajta csak egy ló futott)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /