82377
Silkroad Online (iSRO)
    Akkor majd mindenki láthatja, hogy mennyire zsírkirály vagy xD
    Egyéb cuccról nem tudok, bár lehetne ott is osztogatni valami buffot a TOP10-ben, mint az acedemy-nél.
  • DAcafat
    és szabad tudni mennyi helyet ad? :)
  • Maala
    van.
    hencegős.
  • DAcafat
    90en van invertory bővitő ?
  • Darkspell
    Ha a hunter toplistán bennvagyok az első 50ben, az jelent valamit, vagy csak hencegni lehet vele?
  • THeArrow
    just madeee :):) btw zsírros az új banner gj g+
  • Cat 02 #67657
    Én kifejezetten jókat derülök mikor írod chatbe h kővé változtat xP
  • Darkspell
    Hát igen, medu az medu.
    Jól néz ki a picinyem.

csak ne lenne ekkora tetü :D
  • Cat 02 #67655
    Magyar sro oldal is csak kicsiben van =|
    Razernél elvileg típushiba h néha elszállnak és a gép nem ismeri fel őket, ilyenkor újra kell indítani
  • Lord Nomak
    Van. Csak úgy látszik gondok vannak vele, szerintem abból indult el az egész. Majd ha lesz felesleges 60k+ pénzem veszek egyett.
    Vennék a helyedben egy UPS-t xD
  • Lord Nomak
    Az enyém 5 éves volt, reggel gépet benyomtam, aztán se kép se hang, gz. Na mondom sebaj, úgy is kell új patkány, rárakom gépre a tescos egeret, elkezdem olvasgatni fórumot, majd gép offolta magát. Elszállt proci hütő ojje.. Nem baj, tartalék elő, berakom, fasza minden, erre látom net ment el, a modem besült, 10 éves volt most idén.. Szép nap volt kedd reggel az fix. Most meg win refos volt, updatelgetek aztán belépek szerverre, 2ig valamit csinálnom kell, utána megyek asszonyért mert jön haza külföldről. fakfak.
    Hm az én Diamondbackem már vagy 3 éve húzza az Icemat flaszterén.
  • Lord Nomak
    Tök csöcs az új banner, amúgy csak én nem látok hivatalos honlapra való ikont, linket, valami jelzést ? Tudom nem sokan használják csak érdeklődöm. ^^

Net suxx, gép suxx, razer patkány suxx. Mindegyik elszállt egymás után másfél nap alatt omfg.
  • gameplusz
    TP vette csupaszon 1bill-ért, aztán kicsit pimpelte ^^

Köszi ;)
    Ez Foviac új gatyesza ?
    Amúgy zsírkirály lett az új banner, télleg még nem is mondtam.
    Csak az a "Maala" dolog... xD
  • Cat 02 #67647
    Ez esett ongoknál ? o.O
  • gameplusz

És örülök, hogy sokaknak tetszik az új banner ^^
  • dragon11
    Boldog Szülinapot, bocsika afk voltam :P [wufra-ét is én vettem észre elsőnek ]
    Én nem kívánok neked semmit, mert gonosz vagy xD
  • Andr0
    tudod hogy köztünk csak barátra lesz nameg ugye dragon-ra...o.0
  • Maala
    kösz mindenkinek. <3
  • Andr0
    mondhattam volna hogy "cuki" << omfg sokat voltam ma nőkkel plázában o.0
  • Darkspell
    생일 축하합니다 Maala!!

Ha esetleg nem értenéd, http://google.hu/translate_t?sl=ko&tl=en
    itt gépöld be a toddlf cnrgkgkqslek szavakat.

Hiába, no, ksro :D
  • Andr0
    muhaha gz az új skinhez g+ nemszar...:D
  • Arba
    Happy Börthdéj Maala:)
  • Cat 02 #67637
    Ili-vel jó lehet mert nagyocska, btw Maala tiszteletére új háttér ? ^^ Bár igaz, szépet tékelt :D
  • Andr0
    Bódóg Szüllinapot Maala!!^^

majd küldök egy szép dalt a sláger rádión...:D
  • donatus13
    Amugy mennyi nálatok ez az ong farm?:D:D
  • doxadmin
    Már megy szépen.

Azt próbáltam legelsőnek, de nem volt jó.
  • Maala
    <3
  • dragon11
    Szerintem próbáld meg azt ami a Joymax oldalán van fenn, azzal biztos menni fog, ha nem, akkor sztem érdemes még a dx-et is frissíteni..

sok sikert.
  • doxadmin
    Valami progi gond lesz. Már elindul, csak 8-10 mp-ként mutat 1 képet. Videokari driverrel lesz valami, nem mindegyiket birja.
  • dragon11
    Képfrissítési időt nem bírhatja a montirodo vagy valami progi kavar be, na de szűz windowson

Nem értem^^
  • McReay
    Valaki van poseidon szerveren..tegnap beszéltem egy magyar csávóval...sajna nem tudott beszervezni Guildba,jó lenne nem egyedül kolbászolni a szerveren...Ha valaki tudna nekem Guildet PLs szóljon már(naponta LvL 2 UP)

Most vagyok LvL 10, új karit csináltam,mert régit/LvL 35/ kirabolták

Lényeg, a lényeg, Guilba legalább egy társaságban van a "magyar member" a szerveren és jókat beszélget és Fightol...
  • donatus13
    Bsz MAala:D
  • Rabbit20
    de az más volt, takla után ki is vették 8d sox dropot, legábbis új szervereken egyáltalán nem is volt utána... aztán h most h lesz nemtom, ugye egyértelmű ha megint kiveszik akkor nem fog esni :D aztán ha nem akkor meg továbbra is fog ^^
  • Atisz #67626
    Jaja ez így van sztem is (eddigiek alapján).

Nálunk pl. nem volt D8 sun crossbow, de ahogy jött D9 egyből lesett 2, hmm... -_-

Takla megnyitásakor nagyon sok sox hullott, akinek akkor volt 64+ karija és ott abált, az szinte mind kapott vmi szépet. A sun fegyók 80% ott és akkor esett, ez tény. Meg lehet nézni azokat a szervereket amik a "Takla-bug" (lol) után nyíltak, hogy ott mennyi D8 sun van... (még ha leszámítjuk a jelentős időkülönbséget, akkor is látható az eltérés)
  • Atisz #67625
    Dehogy. Csak 2 hétig tartott és érdekes módon nagyrészt olyan 24/7 botterek kapták akik amúgy is megvették volna $1000-2000-ért...

Nagyjából 2-3 van mindenből (persze ezek csak a fegyók, ebben nincsenek benne equipek, mert azokat ugye nem látod)
  • Darkspell
    Neviccelj, trédelünk ezerrel :)
    Heti hunter listán pl. az első 4ből 3an mi vagyunk :)
    Tréderből is kb. ugyanez a szitu :D

Mondjuk lvl 6, 37% kell, hogy egyáltalán felkerüljek az 50. helyre :/ Szóval van még hova fejlődni :)