82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Balázs2
    Nincs kínai karim, tehát ne mtudom megnézni, és mind 3 stall kari eu leányzo:D
  • Morphin
    ráhúzod az egeret a skillre és kiírja h mit csinál...sztem nem olyan nehéz
  • Balázs2
    Az fasza 2 hónap ongfarm.. ám forcéba miylen izmós skillek vannak?Nem sokat láttam csak, terapy vagy micsoda, meg a reselés, meg egyik bowos ismim 1-2 buffot nyomott rám a forcéból, valahol van leírás a Force skillekről?
  • Lord Nomak
    bicheon, fire, light az olcsóbb.. 1.6m sp 100ig, force ágon sok a skill, és mindegyiket érdemes húzni ha már csinálja az ember, szal ha bicheon, fire, force az 1.9m sp 100ig..
  • horitazi
    www.nivlam.com
    számolgass:P
  • Balázs2
    *blader kis szinten nem valami nyerő, de hihg lvl-en, unom a nukokat ezé akarok 1 jó erős tanker karit, persze warriort is:P
  • Balázs2
    Lehet csinálok egy balder ongonál farm, azt majd 100-on nem kő, elég szarnak láttam mindíg, de 80-on elég ízmos dmg-je volt mikor rámtette a a buffjait meg halottam h 100-ra mégerősebb lesz, meg jólis néz ki..
    Szal kb. jó blédernek menyni sp kell 100-ra 3 masteryhez bicheon, fire és force vagy light vagy h lehet jó konbinálni? bichoen 100 az ok és többit h lehet majd jól elosztani?
  • Lord Nomak
    Amúgy azt néztem, hogy a pure intesek 53% mana shieldel néha kellemetlen helyzetbe kerülnek update óta. Amikor becsúszik 10k hp-ra 6-7k sebzés erőteljesen nem tudnak támadni.. nem tudom ki milyen beállításokkal játszik Athenson mana töltést illetően, de háromba is belefutottam tegnap aki teleportált egyet amikor kapott egy szépet. Ez a 3 force 0 wep masterys karikra érvényes, akiknél van wep mastery azoknak nincs ilyen gondjuk.
  • Lord Nomak
    Az az intes +7 glavietől nem dőlt el mivel nem igazán lehet hozzáérni. És mivel lvl90 cold van mana shieldel és kb 260 phy deffel így aztán meg végképp nem árt neki.
  • Super Saiyan
    gondolom olyasmi mint a wizard :\ mire ráfújnál, meghaltál :D
  • JackyBoy
    én is annyit sebzek ha rányomom a vitalokat, ha crit van akkor meg 20k+,
    de viszont ha arra az intesre ráfújsz akkor eldől...
  • Lord Nomak
    90es pure int bower 85+6 bowwal, 14k dmg 90es pure int garmentesbe strongal. Ahm, rofl. Kicsit vicces egy build. 90es glavies strong, devil, nuke és halott.
  • ThedarkmanHUN
    Ha jol tudom sebez és phy/mag def-et is csökkenti
  • THeArrow
    vérzést
  • donatus13
    Cső a bleed az mit okoz?
  • Darkspell
    Hámmáúgyhiányoztál :D
  • Maala
    el ám.
    Te jól eltűntél btw.
  • dragon11
    JaokxD
  • Maala
    aszonták a strucc release után lesz nem sokkal...
  • dragon11
    Senki sem tud semmit az emu relase dateról?:-s
  • random001
    A szabályt nem tudom, de a gyakorlatban én már több accra vettem mint három 1 paypal cimröl. :)
    Talányos kérdés, elvileg régen hoztak vmi ilyesmi szabályt, hogy azóta mivan...
  • doxadmin
    1 paypalról most már bármennyi sro accra lehet venni silket? Mintha emlékeznék olyanra, hogy 1 paypal címről max 3 sro accra lehet venni silket.
  • Cat 02 #67679
    kSRO-n nem nyílnak új szerverek, gyerek szerón is ha 50 en vannak fent akkor van gyereknap.
    Mivel iSRO téged ugye nem érdekel, sztem kérdezd meg DS-t ;)
  • Cat 02 #67677
    A legutolsó szerver mikor nyílt ?
  • THeArrow
    szvsz a felső képen a női, vmi heavy metál totál brutál... szal hamég akkor jáccani fogok tutkó lesz egy olyan :D még a ch wedding-et is felülmúlja :P, de a witch settnél nemlesz jobb soha ^^
  • Darkspell
    Ez nemér... most vettem meg a ch weddinget :D
    Most megint leshetem a stall netw... A felső nagyon tetszik :)
  • Andr0
    az első jobban tetszik nekem olyan cukin álna egy Glavis karin(női)..^^
    Maala kérlek pontozd, te kasza ügyekben szakértő vagy úgy hallottam xD
    Jujj de csini kaszája van a néninek
  • Cat 02 #67671
    Ez elég gay :D Bár a hátas jónak tűnik.
  • THeArrow
    new avatar item?!?!?!?!?!?!
    Még jó, hogy ezekből mind van már nekem, várom a lv100-at xD
  • Lord Nomak
    Azt tudom, de ez csak úgy megdöglött. ^^ Nem baj, következő áldozatom az vagy SteelSeries Ikari Optical, vagy pedig Razer Boomslang.. majd eldől fizunál =D
  • Darkspell
    Hát az első 10hez a Lvl 7 még igencsak messze van, egyenlőre a lvl 6, 37%ra hajtok, hogy 50. lehessek :)

Csak tudnék már szerezni valahonnan millás flaget... Az hiányzik a gyűjteményből egyedül :)
    Van ch wedding ruci, satyi, arab kieg meg GDF :)
  • JackyBoy
    szereted kicsavarni a dolgokat mi?:) 3 gombós csokoládé, amiből 2 vanília :)
  • DAcafat
    köszi :) akkor 8 ? :)
  • Maala
    egynél többet, de 3nál kevesebbet...