82377
Silkroad Online (iSRO)
  • andybaby
    végre sikerult orvosolnom a problemat
    egyszeruen kikapcsoltam a virusirtot,olvasgattam forumokon,hogy ez másnal is elofordul,alitolag az update tartalmaz valamit amit nemejik virusirto virusnak erzekel
    most ugyan valami telikerdojeles hibauzenettel kidobott a jatekbol,de legalabb mar fenn van
  • Lord Nomak
    shyurinál van most 3m gold =D plvl időszak van és nem igazán tápolja senki a karit goldal ^^ szal ilyen török fílínges 2m/day plvl partykat nyitok hogy null szaltóban legyek legalább =D
  • Maala
    esélytelen nyáron x)
    5mill goldot meg adjatok mert már nem gyártok goldot... xD
    Hát majd magkérjük Kryon barátunkat, hogy aktivizálja a magyarok másik felét és jöjjenek helpelni xD
  • Lord Nomak
    SCS-t nem próbáltam még, többen is mondták már hogy egy installt megér de még nem jutottam el odáig. :)
    FW-re pedig rendesen fel kellene készülni mert most már elég legyen hoe uralomból. :)
    Symantec Client Security FTW :D
    De perze ZA is jófajta, csak valamiért én nem rajongok a csicsás programokért, nekem az kell h működjön ;)
    Linksys router vs más márkákról annyit, h Linksys a Cisco leányvállalata, valószínűleg jobban értenek a hardveres FW-khez mint az SMC vagy a D-Link...
    Ez már tényleg erősen offba hajlik, így idebiggyesztem még a Maalának szóló felhívásomat: csütörtökön Fortress, kapd össze magad :D
  • Lord Nomak
    Nem használtam el belőle csak négy darabot, láttam van pár csomag de nincs szükségem rá egyszerűen.. két lehetőség van, az egyik hogy debuff után 1 crane 1 ocean, vagy pedig ocean után még jön asura és dragon.. ha egyik sem jön össze már halott vagyok. =DD Igazából +6 ff garm settes glaviesek tudják csak levágni a karit. Az pedig ritka =)
    Most amúgy is plvl time van majmoknál, de átveszem karimhoz a vigort, nekem jól jön az később =D
  • Darkspell
    A héten beváltottunk majdnem 600 kék kulcsot, 4,3k xlarge vigor :D Betelt az inv, pet, storage meg gs-be is jutott kicsi :D

Nomak

Jaja, ZA szerintem is a legstabilabb, legmegbízhatóbb és legjobb FW jelenleg.

andybaby

De ugye érzed, hogy ez a 3,5 évtől igencsak messze van? :)
    Főleg, h Aege csak ez után indult.
  • Maala
    remélem bőszen használod a Vigort, az a szar fogyasztj a helyet, még a 4. kari is tele van vigorral az accon... xD
  • Lord Nomak
    90 ff force nukernek van 30k mp és nincs maxon az int. Szóval tápos az intet nézve, csak ugye pl crane 7k mp.. imbue 2k mp, az már 9k ha armor van rajta, és mivel force az alapja ott minden skill 1k körül van. De átlagban nekem nem sikerült még 30k mp-ből 20k alá mennem 70%os töltéssel. Még akkor sem amikor 23%os mana shield fent volt.
    Inkább az a probléma, hogy sokan "van elég mp lowra állítom a töltést" stílusban játszanak. Beállítja 30%-ra mert hogy neki van 30-31k mp, aztán amikor kapja a durva sebzéseket nem érti miért van nullán a csík majdnem. =)
  • Cat 02 #67738
    És ? Előtte ksro-zott :D
  • w34p0nz
    Ha pl. nézünk egy 90-es full farmolt 3 force-os nukert, fullos setben(+72int, +1800mp), akkor lehet 27-28k körüli mp-je, ha rátolsz 7k-t úgy, hogy 53%-os snow shield van rajta, akkor kb. 7,8k mp-t szed le a nukertől, így marad 19,2k mp-je, ezután ha benyomja mondjuk a 18-as meteort+13-mas szintű tűz imbue-t, akkor ez 10k mp-t megint csak leszed, így marad 9,2k, eközben tölt egyet, max. kettőt az mp potionje, még egyet rálősz marad max. 8-9k mpje,a következő nuke-ot még lehet, hogy betudja nyomni de azután már nem biztos... persze ez csak körülbelüli számolás, még tesztelni sem tudom, mert messze vagyok a full farmoltságtól, a fullos settől, meg csak 88-as vagyok (full int 3 force-os nuker)...
  • gameplusz
    Kb. 2005. november, amikor elindult rendesen, karaktertörlés nélkül.
  • Maala
    vahaha pwnd te elitista. én csak 2006 február de még isron élve is elitebb vagyok, fap mehet? xD
  • Powerfull
    Hat en is nagyon varom arab kasztot kivancsi leszek hogy alljak meg majd a helyuket a jatekba.Azert remelem nem valami dzsin idezgetos magusok lesznek=)Mondjuk en tippem szerint ilyen musketas sivatagi buckalakok lesznek:)
  • inv
    Hát én még valami beta open-kor láttam haveromnál sro-t :) tele volt jg low lvl playerekkel
  • andybaby
    Az,hogy mikorrol van hir az nem egyenlo azzal,hogy akkor kezdodott
  • Darkspell
    3 és fél év tapasztalat miben?
    mert hogy sro-ban nem, az hótziher.

2005. okt 1-jéről van a Global server open nevű hír, és az még 3 éve sem volt.
    Én okt végén kezdtem, és egyike voltam az első magyaroknak...

Sorry, nem bírom ki kötözködés nélkül :)

Powerfull

Nem vagyok látnok, de nagyon-nagyon remélem. Már kíváncsi vagyok, és JM elmúlt 1 éves teljesítménye alapján nagyon magasak az elvárásaim.
  • Kryon
    sztem keress más gammát, innen már menekülnek emberek...
    szintlépés itt is nagyon nehéz, nyeli a pénzt a gamma, és tele van bottal (szinte csak az van már)
    játékélmény kb annyi, hogy felviszed sok idő alatt sok pénzből sok idegeskedéssel karid 90re, aztán pvpzel egy jót, míg nem jön egy gazdag noob full sunban, és semmit sem tehetsz ellene, szopó...
    gondold ezt át
  • etnies
    *20-25 millát-et
  • etnies
    hali
    olyan kérdésem lenne h benne van vki 1 olyan cserébe,h én adok neki oasison kb 20-25-et és ő meg ad nekem zeuson annyit?
    ha vkit érdekel írjon
    köszi
  • Destyni
    Holnap meek msn-re ott dumálunk hogy mivan ^^

nade most stop mert bannolnak minket a serverről ^^

off over
  • Lord Nomak
    btw, mi van veled te homár ? Rég beszéltünk, irány msn valamikor ^^

sry a topic floodért ban plíz.
  • Lord Nomak
    Mondanám, hogy dc-n szedd le tőlem, csak hát van 600 giga megosztásom és nem te lennél az egyetlen aki töltene. Gondolom nem akarsz 5k/sec sebességgel leszedni egy majdnem 1 gigás fájlt. x)
    Filefrontot próbáld meg.. nekem ott relatíve gyorsan is lejött és nem kell hozzá regisztráció sem nagyon.
    Vírusirtót szerintem nyugodtan szedd le, nem tudom mit használsz.. és tedd fel zone alarm security suite programot esetleg. zonealarm.com aztán letöltés. Van benne minden ami szem szájnak ingere.
  • Lord Nomak
    oc

/me lame nub.
  • andybaby
    :D:D

bocsesz beneztem:D:D
    ezis azért van mert még mindig nem működik,es zsinorban szivom a cigarettát

kezdem azt hinni hohy a gépemben van a hiba,nem a linkekben...
  • MilkesFlakon
    Elvileg a skillhez oda van irva, h mi kell hozzá " ha kell hozzá vmi". Nézd meg :D
  • Destyni
    andybaby most nem azért de Nomak üzenetbéen semmi b@szogatás jellegű nem volt írva szal nem kell a lelkedre venni.

Amúgy balázsnak írta , olvass a sorok között.
  • Cat 02 #67716
    Blesshez Faith kell, de itt nézelődj.
  • at16
    heló.

a bless spell és a recovery division skillek kimaxolásához szükség van más skillek kifejlesztéséhez is?

például a +str buffhoz szükség van vmi Charity passziv skillre.
  • MilkesFlakon
    Ja, van néhány ember akit zavar ha valaki nem profi, de ez nem baj.
    ha kell valami segitség akkor Irj nekem.ok? Adj egy MSN cimet tok segiteni :) ( 3 és Fél év tapasztalat) :PPPPP
    na bye
  • andybaby
    Köszi a segitséget...

de a baszogatást tartsd meg magadnak.
    Ha valaki kezdö valamiben,azt egyböl ki kell kezdeni??
  • MilkesFlakon
    Az lehet , de Demi karia még véletlenül sem kell :P
  • Maala
    de nem Aegen te kuki!

Amúgy Demila eladná a kariját, úgy tom...
  • WuFraZselic
    jah, van, 90es force nuker. irjál offert ért (HuF ofcourse)
  • MilkesFlakon
    Hello szia.
    Nincs valakinek 80+Nuker karia eladó (Ft/$) vagy elcserélendő egy 83as glavis karira (server : Aege)
    Nekem is Aegen kéne a kari, irjatok ide. bB :D
  • Lord Nomak
    Ami hivataloson kint van filefront linkes (én onnan szedtem le) annak semmi baja nincs, meg alapból amik ott vannak nem vírusosak. Lehet inkább egy tűzfal vagy vírusirtó cserét kellene csinálnod.

Balázs: mmosite oldalon ott vannak a leírások, ha meg túl lusta vagy utánanézni akkor minek akarsz csinálni kb.
  • andybaby
    Sziasztok.
    Tudna nekem valaki ajánlani egy linket ahonnan le tudnám tölteni ezt a játékot,mert már 3-at letöltöttem,kettö y1_150-est(ebböl egyet a hivatalos oldalrol),és ezek mind virusosak voltak,és egy v1.02-est,de ehhez meg ugyancsak a hivatalos oldalra irányit,de azt már ugye próbáltam.
    Szóval teljesen el vagyok keseredve....
    valaki segitsen nekem please...
  • MilkesFlakon
    Hello, tudom h ez nem karakter csere-berélgetős oldal, de ha érdekel valakit egy 83as glavis kari full cuccokkal +4+5, AZ Pm rám . ( server : Aege , Name : ScaRFacE_HuN)
    Ha kellenek Képek szoljatok :D
  • Powerfull
    Haliho!

DS Ksro-ba arab kaszt iden meg lesz?