82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    Athenson szép adag ment ki megint szerencsére.. csak persze akkor nincs unionál fortress amikor kb heti 2 bil goldot lehetne termelni újonnan indított goldbotok végett. -.-"
    Mondjuk a múltkori 20-25 emberrel kb ami megjelent fw-n nem is lesz soha.
  • Balázs2
    Joymax a Babel szervert valamivel büntetni?Szánalmas 9 goldbotot banoltak onnan megint, éjjel nappal cromwed szerintem lehet egyszerű bejutni, nem lennék a Babelesek helyébe biztos akik ott játszanak mérgesek:D
  • Cat 02 #67798
    =)
  • Balázs2
    off, az mitől van pl sro honlapján nem tölt be egy csomó képet és egy kis biygó van a helyén piros kék pöttyel tök idegesesitő mert nem tudom miaz, kis idő elteltével sem akarja megjeleníteni.. valami progamot kell leszedni hozzá ami gyorsabban "beolvassa" a képeket, de ezt inkább silkroadonline.neten érzékelem..
  • horitazi
    strong bow - craft a trader állatba:D
    Hát a thiefek dolga a rablás... te mit tennél a sok kis low levellel ha már 20 perce várnár valami jó kis tradere?
    Kirabolnád :)
  • Danyi
    Köszi! Erre voltam kíváncsi. A LOW LVLeket még mindíg levadásszák a HIGH LVL thiefek?
  • horitazi
    Állítsd át windozt felbontást is tee:P
  • draxler12345
    inkább valaki segítsen ahelyett hogy szenvedtek:D
  • horitazi
    olyna déltől este 10ig nem tuti az elsőre ..de amúgy van hely szervereken,ilyen tájt már populatedek.
    Kivéve Babel...nem tudják azzal mivan?:D
  • frzoz
    Most igy nyárra picit jobb... folyamatosan bannolják a botokat( csak a goldbotokat -.-') és igy könnyebb valamivel bejutni... ( 2 perc max :D)
  • Danyi
    Hali! Van egy olyan kérdésem, hogy az SRO még mindíg olyan amilyen? Tehát nem enged be, stb...?
  • draxler12345
    Amúgy tudna valaki segíteni ? ha a silkroadot 1024*768 tól magasabb képernyő méretre rakom akkor a kép nem akkora mint a monitor szélessége hanem kilóg a képernyőből :D tehát pl.: a login-t jobb alsó sarokba látom olyan nagy a kép. Nem tudja valaki mi lehet a gond ?
  • draxler12345
    áh, kösz hogy felraktad skull cicám :) jó kis party volt jól "jejlődtem" :)
  • frzoz
    Hi all !

Mai menő kis antilopos pt :) ugye Drax cicám ?
  • Zolesz91
    hi all!
    lenne néhány kérdésem:
    1. szerintetek egy full str glavisnak megéri-e fejleszteni a snow shield-et vagy nem?
    2. hogyha van nálam mondjuk 50 silk és az csak úgy van a karakteremnél és nem használom el akkor ha botolok vele akkor bannolni fognak?

Előre is köszi a válaszokért!!!
  • Lord Nomak
    Erről van szó, ez diszkrimináció! :(
    Jah pattanhatna akkor már a zerkes critical is xD
  • Lord Nomak
    Csak azt nem értem, hogy pl lightning fás bower ha kombóval belő a tömegbe miért csak 1 ember pattog hátrafelé ? Az nem státuszt ad igaz de ennyi erővel..
  • Kryon
    light átvisz mindent (úgytom), ezért akartam force bladert is lightal csinálni, 100on kombókal ha pattognak effektek durván beleszólhat egy tömegverekedésbe xD
  • Lord Nomak
    Nem a light imbue hatásáról beszélek hanem az lightning chain effektről vagy stone effektről.. Mivel ott nincs írva hogy kihatással van más mobokra, pl fire imbue használatánál köze nincs az effekt lepasszolásához más mobokra vagy játékosokra. Az pedig nincs írva light imbue alatt hogy csak az imbue effektet adja át vagy azt is amit használsz közben.
    :O
  • Cat 02 #67778
    Egyszerre 2 emberrel lehet kereskedni ? xP
    Pálinkás jóreggelt Nomak xD
  • Lord Nomak
    Érdekes, eddig észre sem vettem.. mp poti spórolás végett inkább kombóra állítottam a skilleket nem nukera.. 1 kombó 1 halál vagy 1 nuke 1 halál mindegy, de az a 4k mp nem amit leszív a nuke, na szóval hát lol. Light imbue leverődésénél a státuszok is leverődnek a mobokra, lehet csak nekem új de én nem igazán használtam még light imbuet soha ezért lepődöm meg rajta. ^^
  • Darkspell
    jaja, JM elfelejti közölni veled, hogy ez az egyetlen módja a pw változtatásnak.
  • andybaby
    az szivas mert arra en azt hittem hogy az csak emlekezteto ha elfelejtem a mostanimat:D
  • Lord Nomak
    Jó is az, amikor bedöglött a teszkós billentyűzetem de jó hasznát vettem =D
  • gameplusz
    Start/Programok/Kellékek/Kisegítő lehetőségek/Képernyő-billentyűzet
  • Maala
    start / programok / kellékek / kisegítő lehetőségek / képernyőbillentyűzet...
  • arnyek1000
    Képernyőbillentyűzet??
  • random001
    Amikor regisztráltál akkor kellett bejelölni hogy mi legyen a jelszó váltó kérdés, és megadnod rá a választ. Amikor jelszót akarsz váltani, pl annál a sajnálatos esetnél ha kirámolják a karidat, akkor a renszer felteszi neked a kérdést amit bejelöltél és te meg beírod a választ.

Ajánlanám azért mindenki figyelmébe a minimum hetente egyszeri jelszóváltást, és a képernyőbillentyűzet használlatát. Állitolag a keylogger azt nem ismeri fel...
  • andybaby
    hát irtad h elfelejtetted a jelszovaltodat....

az micsoda
  • andybaby
    mi az a jelszovalto?
  • gameplusz
    Olyasmi :P Állítólag 81-ig ff a kari :)
  • Kryon
    hát, sztem én a héten aktivizálom wowot, aztán meglátom, hogy srozok e még valaha xD
    Kellene neki az összeszotyolázott sp mi ? xD
  • gameplusz

:Ddddddddd
    Rossz hír: buktad, ha elfelejtetted.
  • hukker
    heló mindenki
    tegnap találtam rá erre a fórumra és remélem tudtok nekem segiteni
    olyan gondom lenne hogy silkroadba feltörtek s megszeretném változtatni a jelszóm.Hát igen és itt kezdődik a gond mivel elfelejtettem a jelszóváltóm. Legyetek szivesek irjatok mi ilyenkor a teendő, például kitöl tudom lekérni vagy stb........
    lécci help nagyon fontos