Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tudna v.ki linkelni 1 torrent címet a Legend III-nak ?
Harmadszor fogok neki letölteni , de mindig valami közbejön.
köszi.
Ahogy elnézem az általad kezdeményezett 0x33 topicban az elsõ kommented fõként magára sm-re irányult, te is csak azt láttad benne nem a közösséget. Ha olvastad volna a kommenteket zárásról szóló topicban 0x33-on rájöhettél volna, hogy az embereket nem vesztették el és nem is fogják csak az sro korszakot zárták le ami teljesen érthetõ.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Megpróbáltam, nem jött össze! Hogy miért? Sztem miattatok! mErt nem h. nem biztok benne! de... NEM is akartok! <#gonosz3>#gonosz3>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
back from the past.
darkman: Jah, hát nekem valahogy nem szükségeltetik ilyen dolgokat olvasgatni most már ^^
BTW: BB7 sztem Nomaknak nemkell a pk2-rõl olvasgatnia 😉<#puszis>#puszis>
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Am. én nem itélkezek senki felett! ... nem a stílusom!
PK2? 0x33-n volt nagyon jó topicja! Csak vége 0x33-nak! Nyitottam neki Topicot
fél napig élt! ... kb! De.. h. miért!
Am. meg ha tényleg nagyon foglakoztat pk2 akk. 0x33-n még az archivum-ba van egy két (száz) HSZ róla!
Generalokhoz pl daggert ajánlom, cavebe daggert, sniperek/hunterek/magek xbow. Mob típus, pt típus, pt tagok skilljei, mob sürûség így kb ezek számítanak ^^ De röviden azzal told ami jobban tetszik xD Daggerhez nem kell raklap bolt, csak sok hp és mp poti ^^ Én daggert ezért pártolom, viszont lassabb mint az xbowos ha csak nem 100%os futás potit használ 😊
Azért mert valaki beír egy finoman fogalmazva nagy baromságot nem biztos, hogy a fél topicnak az õ hülyeségérõl kell szólnia.
Beírta, ez van, megtörtént, kész vége. Meg amúgy sincs sok jogod ítélkezni felette gondolom én. 😊
Azért meg te valamivel többet értesz sro-hoz nála vagy bármihez nem vagy egy pro.
Vagy ha igen mondj egy megoldást pk2 dll injektálásra, miért volt rá szükség és hogyan lehet kiküszöbölni ezt a kis biztonsági megoldást. SRO-hoz tartozik ez is tehát elvileg tudni fogod.
Amugy ki mit ajánl grindelésre rugonal? cbow vagy dagger? ( Nincs se makim se premiumom se ticketem és kézzel tolom ha ez még számít valamit xD )
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Kicsit nézegetném azt az URL-t! Aztán megint...és megint!
HA aztán se jöttél rá... akk. sajnállak! télleg sajnállak! És neked nem csak a SRO nem való! HAnem a PC és talán az ÉLET se! <#lama>#lama><#bdead>#bdead>
Ha ez még nem lenne elég rohadtul nem lehet érteni, mirõl beszélsz olyan szinten irsz helytelenül ráadásul logikáltanul.
Illetve még javasolnám, ne csak a topicszbályzatot hanem magáról a játékról is kéne picit olvasnod...Nem cseszegetni akarlak, ha ha belegondolsz milyen hsz-el léptél be ide, akkor lehet nem a vendégszeretettel van itt a baj hanem mással.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
NoDC-t BoTért? <#nyes>#nyes>
Na jó! Megsajnállak:
BoT
Amúgy meg felét nemis értem annak amit írsz...
asd
Amugy hallot már valakia tört seórol sro--ban?? 😊
Kiakartam próbálni de elég macerás a feltepeitése feléig eljutotam de aztan feladtam 😄