Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lesz

WuFraZselic
amugy mennyi idõ alatt jött össze ez a 300k? mert nekem 90 FF után maradni fog kb ~300k sp-m, nemtom elég lesz e az :F

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
hehe, hát én anno lvl 70en royaloknál 3 óra gold prem és gold sp alatt ~19-20k sp-t szedtem össze, 8as full pty 3 wizard 2 cleric 2 warrior társaságában 😄 amugy... mi az hogy nem sebzel olyan jót mint nyúkkal? hát nukeolnod kéne te ribanc, nem bowal tökölni 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hát most a bow 91re maxolt, nem sebzek olyan jót mint nyúkkal, de azért egész tûrhetõ. Most van 315k sp, kell még legalább duplaennyi... De a tegnapi teki alatt pl. 6k sp jött 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Mégse, az a kutya xp-je xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

3 Medu run és kifizetõdik 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

WuFraZselic
wtf... bow? omg, asszontad ugy is bedarálnak 100asok, hát akkor bowal mi lesz =/ amugy mennyi sp kell még?

bow ha jól számolod 200k+ba fájt. De 3/4e bejött a bicheonból. És nézd meg mennyi spt adott medu >.<

Atisz
A hivatalos oldalról szedd le, de ne az official-t, mert 1. kegyetlen lassú, 2. teleszórja a gépet szeméttel. Filefront-ról kb. 300 k-val jön.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Képes voltál átváltani ? 😮 btw jól számolom h 92k sp ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hello..
Tudna v.ki linkelni 1 torrent címet a Legend III-nak ?
Harmadszor fogok neki letölteni , de mindig valami közbejön.

köszi.
yesss
õõõ bowosra váltottál?^^

Lord Nomak
Nyajjá sót.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
te annyira fogggalmatlan vagy, hogy már fáj. nem is kommentálnám. nomak minnyá csúszok taklába, auto inv legyen on 😊

Hmm...

100 perc gyilok, 1 party, 8 ember, 10 halál, duplateki, honor buff:

😄

Lord Nomak
Pesszimista ? Szerintem neked fogalmad sincs 0x33 miért "állt le". Amúgy sem értem mit akartál te itt a magyar 0x33 fórummal, köze nem lett volna az eredetihez, vagy cw, drew és a többiek is átjöttek volna ide ? Nem, nem jöttek volna, õk 0x33 szülõi, úgy döntöttek vége az sro projektnek és belekezdenek aion-ba amint van rá lehetõségük. Inkább pihentesd ezt a témát mert lövésed sincs mi miért történt/történik ott.
Ahogy elnézem az általad kezdeményezett 0x33 topicban az elsõ kommented fõként magára sm-re irányult, te is csak azt láttad benne nem a közösséget. Ha olvastad volna a kommenteket zárásról szóló topicban 0x33-on rájöhettél volna, hogy az embereket nem vesztették el és nem is fogják csak az sro korszakot zárták le ami teljesen érthetõ.

BB7
NeM! Csaj van aki még Hisz benne, h. ujraindul... esetleg! És az ilyen pesszimista emberektõl nincs 0x33...
Megpróbáltam, nem jött össze! Hogy miért? Sztem miattatok! mErt nem h. nem biztok benne! de... NEM is akartok! <#gonosz3>
Lord Nomak
Nálunk sniper pt hasonló csak 2 bardal, 34% mag attack, 38% phy guard, 54 attack rate, de ez változó van mikor 34% phy attackra cserélõdik a mag, attól függ hogy rugónk extremezik és van-e nuker pt-ben.

yesss
amugy meg sebzés elvonó, támadás erõsítõ buffok elég erõset üt velük az ember^^

yesss
hát egy csomo tambour meg dance skillek

datango
ez micsoda? tom hogy a bárd nak egy skillje de mit is funkcijonál?

yesss

sry ez lemeradt^^

yesss

unatkoztunk×Ð ez 5 bardos mûve^^

Köcc

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
nem csak Kiszel tünde az egyetlen hülye fantasy karakter ebben a realmben...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

JackyBoy
lol ezt a topicot komolyan gondoltad?😄 beszarok.. hát öregem hozzád képest sgkukac elnök lehetne...😄

back from the past.

Lord Nomak
0x33 nem pótolható egy magyar által indított topical, kb ez nevetségesebb mint amit sgkukac írt =DD

darkman: Jah, hát nekem valahogy nem szükségeltetik ilyen dolgokat olvasgatni most már ^^

Hát party az felejtõs mivel egy emberrel lennék partyképes egész szerveren, ha nem lenne 20 lvl különbség kettõnk között 😄DD igy hát solozni szoktam :/ meg hát a ' húde nagy lvl-emmel (44) ' partyt nem igazán találni igyhát most még cbowwal ölöm ujigiket csak mivel farmolom rajtuk vért izzadva az sp-t gondoltam kihuzom daggert is nem csak 30ig (addig daggerrel mentem) de csak akk huznám ki ha meg is érné ... mindegy kössze a tanácsot, majd ha kicsit emberesedett a karakter és elért egy tûrhetõ szintet ahol már lehet PARTYZNI akk meglátjuk mire képes a dagger 😊 Addig csak az sp-t farmolom rá ^.^

BTW: BB7 sztem Nomaknak nemkell a pk2-rõl olvasgatnia 😉<#puszis>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

BB7
Nem! Csak... mikor én voltam N00B akk. engem sz****attak halálra!
Am. én nem itélkezek senki felett! ... nem a stílusom!
PK2? 0x33-n volt nagyon jó topicja! Csak vége 0x33-nak! Nyitottam neki Topicot
fél napig élt! ... kb! De.. h. miért!
Am. meg ha tényleg nagyon foglakoztat pk2 akk. 0x33-n még az archivum-ba van egy két (száz) HSZ róla!
Lord Nomak
Attól függ, én ahogy láttam share pt-ben van 1-2 xbow és 1 dagger. De ez változó, mobok sürûsége, kinek mi tetszik.. gondolom én.
Generalokhoz pl daggert ajánlom, cavebe daggert, sniperek/hunterek/magek xbow. Mob típus, pt típus, pt tagok skilljei, mob sürûség így kb ezek számítanak ^^ De röviden azzal told ami jobban tetszik xD Daggerhez nem kell raklap bolt, csak sok hp és mp poti ^^ Én daggert ezért pártolom, viszont lassabb mint az xbowos ha csak nem 100%os futás potit használ 😊

Lord Nomak
Gondolom mögötted nagy élettapasztalat állhat kb 15 évesen, nem is ez a lényeg. Viszont a kommentekbõl ítélve te úgy születtél, hogy mindent tudtál szerintem.
Azért mert valaki beír egy finoman fogalmazva nagy baromságot nem biztos, hogy a fél topicnak az õ hülyeségérõl kell szólnia.
Beírta, ez van, megtörtént, kész vége. Meg amúgy sincs sok jogod ítélkezni felette gondolom én. 😊
Azért meg te valamivel többet értesz sro-hoz nála vagy bármihez nem vagy egy pro.
Vagy ha igen mondj egy megoldást pk2 dll injektálásra, miért volt rá szükség és hogyan lehet kiküszöbölni ezt a kis biztonsági megoldást. SRO-hoz tartozik ez is tehát elvileg tudni fogod.

Gép elõl <#idiota>
Amugy ki mit ajánl grindelésre rugonal? cbow vagy dagger? ( Nincs se makim se premiumom se ticketem és kézzel tolom ha ez még számít valamit xD )

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

BB7
<#hehe> ...
De... most nem azért! Honnan regelnek ezek az emberek?
Ugyan már hogy lehetsz ilyen😞 az elmegyógyintézet mindig nyitva ál .....

BB7
Semmmi baj! <#hehe>
Kicsit nézegetném azt az URL-t! Aztán megint...és megint!
HA aztán se jöttél rá... akk. sajnállak! télleg sajnállak! És neked nem csak a SRO nem való! HAnem a PC és talán az ÉLET se! <#lama><#bdead>
Lord Nomak
Most jut eszembe, mage run ftw! xD Rég röhögtem akkorát mint ott 1 percig =D

Zaylka
Semmi baj nincs az itteni közösség vendégszeretetével, csak veled van. Illene egy topicszabályzatot olvasnod mielõtt belépsz egy új fórumra, pl tüezetesen átolvasni a "ne ossz meg a játék szabályzatába ütközõ programokat", szal a nodc klienst ne itt ajánlgasd, fõleg ugy, hogy a legtöbb ember alapjában véve használja már.

Ha ez még nem lenne elég rohadtul nem lehet érteni, mirõl beszélsz olyan szinten irsz helytelenül ráadásul logikáltanul.

Illetve még javasolnám, ne csak a topicszbályzatot hanem magáról a játékról is kéne picit olvasnod...Nem cseszegetni akarlak, ha ha belegondolsz milyen hsz-el léptél be ide, akkor lehet nem a vendégszeretettel van itt a baj hanem mással.

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

am EVE online-ozok szentem nemkicsit jobb mint az SRO, én nemtudom hogy is tûrtem ezt a rengeteg xopatást amit a Joymax csinált/csinál.

sgkukac
BB7 amugy a mit adtál linket nem hozza be de azért köszi😊

sgkukac
Pfff...Mekkora vendégszeretõ bagázs ez...Mondok valamit egybõ mindedjik mintha már õk töbször kinyomtak volan nromálisan egy karit egybõ túúl okosak...

1 év után, most letöltöttem és feltettem az SRO-t, még mindig kidob DC-vel ha connectelni akarok, déltõl most jutottam föl nehezen, de ki is baxott az a kérdõjeles xar azonnal! Jó játék

frzoz
Igen , neked ment... sztem jogosan..... -.-''

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

BB7
Hátte télleg eltévedtél <#hehe><#lama>
NoDC-t BoTért? <#nyes>
Na jó! Megsajnállak:
BoT
Lord Nomak
Nem csak hogy érthetetlen amit ír, hanem a játékhoz sincs köze a srácnak. Pro mert van No-DC, 30as farm rofl nub.

Az bezony neked ment pedig sztem ^^
Amúgy meg felét nemis értem annak amit írsz...

asd

sgkukac
Jah viktornak...ok... Viktor sztem hagy ezt a Gamet nem neked való 😊
Amugy hallot már valakia tört seórol sro--ban?? 😊
Kiakartam próbálni de elég macerás a feltepeitése feléig eljutotam de aztan feladtam 😄

sgkukac
Ezt az üzit nekem mondtad " SKull,, ? o.O

Lord Nomak
úúú de édes lesz a eu-s nénis wedding cucc <3

frzoz
Kb 2 napja játszol SRO-val v bocsh ezt mondom de ilyen hüje vagy ? :/

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |