Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem övé a pálma. 😊 : http://www.rev6.com/player/venus/PennYleouf.html

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

elösször én is arra gondoltam hogy eladom neki. de 15 misit ajánlott... akkor meg inkább lehúzom npc-be 😊 szal szerintem is rondo lessz 😊

QuickHUN
sziasztok

még mindig eladók a karijaim tele mindennel,kövekkel full guild storag-al.
Egy 99 es warlock/clerick
+ 5 fegyó
jó cuccok
bõvített inventori
állat
sok goldal

ezen kívül még eladó
80 as glavis/tûzes
+ 5 ös cuccokkal
ezen még van egy
95 ös warrior/clerick
+ 7 es fegyóval
tele cuccal,rengeteg elementel
bõvített inventori itt is
és állat
+ gold

ajánljatok valamit,olcsón odadom
idáig sokba van eljutni .......
[email protected]
msn: [email protected]

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Nem is szar, legjobb (:

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Eléggé gyopár lehetsz barátom 😄
http://usethefuckinggoogle.com/
ide beírod a szarod nevét és jééééé az ELSÕ találat már oda is vitt -.-
Gondolom h nehéz lehet megtalálni.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

iLoveSmileyz
Ö Plutoról egy magyar =) Történetesen az elsö.
http://www.rev6.com/player/Pluto/Toxi_a_HUN.html

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Sziasztok!

Mûködik még az AgBot progi? Régen használtam és most valahogy nem találom a régi letöltési helyeket, az Agbot honlapot.
Ha valaki tud róla valamit akkor kérem szóljon.
Köszi elõre is.
vénfarok
herculesen egy magyarnak van a legjobb setje..biztos nolifer... http://www.rev6.com/player/hercules/TAITA_HUN.html

dak3 te meg huzzál már a fake sremus szervereddel

byzhouse
eltudom képzelni,hogy mennyire lehet rendes 😊
akkor miért lett PK-s? (gondolom véletlenül leölt 1-2embert 😄DD) és õ hibája miatt esett ki a cucc,de õ azonnal globalba írta,hogy scammer :ASD_SA igen ezek a rendes törökök 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Mert hát a törökök is errõl híresek, h bármit is visszaadnak.
Én megtartanám és lebontanám atomokra, vagy eladnám neki 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Ha rendes török én visszaadnám neki azt hallgasson. nem lennék már 100on rászorulva a cuccára.

loool kb 1,5 órája kinnt pvp-ztem sam elött erre kijön a PK-s török fullos warior meg cleric bufokkak, kinyírtuk 😊 kiesett a 101+5 full blue robe cucca. 😊 erre mivel vág vissza? globállal hogy scamer vagyok... hát kicsit le lett oltva most kussol 😊

Ehelyett fizeted az adót, köszönöm!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
Látta is pár ember 😊 Ez van ha nem fizetsz silkért vagy miért 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nincs is értelme csinálni mert bárki láthatja.

Doomista
De én legalább nem csináltam róla képet, amivel égetem magam 😉

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gubberx
Én legalább nem a bot ban listán szerepeltem mint te 😉

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
haahahahahahahah

Gubberx
Itt is van:

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Pedig így van, belinkelem a screenshotot ha hazaértem, írja is hogy inaktivitás miatt vagyok bannolva(100 évre), írtam levelet a supportnak hogy most ezt mégis hogy képzelték, a válasz annyi volt hogy sajnálják de nincs rendszerük amivel visszaállíthatnák az accountomat....

iSRO-n inaktívság miatt ban??? én nem hiszek benne <#ejnye1>

Mandzsu, Beecs, Morvhem és nekem is mind3 accom meg volt még azután is mikor átkreálták az egész gamet az európa kari/kieg beillesztése miatt... pedig elõtte már legalább 1éve nem toltuk...
és most mikor 1,5-2 évet megint kihagytam még midíg él mind3 accom és a guild meg az ally is.
Amikor bejött a nagy átalakítás az európa beillesztésével akkor lehetett költöztetni a régi accokat és ott valóban voltak nagymennyiségü banolások mert egy szûrõn mentek keresztül az accok és ami fentakadt "dupe/hack item vagy bot miatt" azokat automatice törölték.
De csak mert tartasz kis szünetet (akát 1-2 évet is) azért nem szednek le.

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

Gubberx
Simán bannolnak érte és vissza sem tudják állítani az accod 😄

eladó lv 99 bower Neptune serverrõl pacheon/light/fire ff +5 +6 itemek fb
jó union aktiv server érdeklödni [email protected]
vénfarok
looool emlékszem a TheSkulls guildra ^^ FaszFejHuN néven toltam xianon
amugy rsro = eredeti szerver (orosz)

Én azért játszok, hogy jól érezemm magam... és azért MMO-t, hogy ezt lehetõleg egy jó társaságban tegyem... így részemrõl a Bot használat kizárt.
L2-t is azért hagytam abba mert 2 80-80fõs klán allyjában mindíg online volt 30-40 karakter, de abból max 3-5 volt akivel lehetett is beszélgetni és játszani mert a többi Inaktív(bot)volt.

rSRO... és más gamek tört szeróit megint csak hanyagolom... csak az eredeti szerverek a nyerõk mert már sokat csalódtam.
Legutobb MUonline.hu... közel 1év játék és soksok átvirrasztott éjszaka végeredménye egy igen kellemes karakter lett; amit simán elvesztettem 1nap alatt az összes játékostársammal kézenfogva mert a szerver üzemeltetõi úgy döntöttek, hogy resetelik a játékot.

Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+

Logikok
Hát én már rsroztam aztán már kezdem meg unni 42es wiz tudom nem valami nagy de úgy nem lehet fejlõdni ,h botolás miatt elöször 4 nap bann jó megértem oké 2szori bann 2hét na azt alig vártam h leteljen 3szori bann 3000ig van úgy hogy oda kell a türelem így meg untam megyek isrozni
amugy elöbb vagy utob ugy is bannolnak ha nem botolsz akkor keresnek hibát.

Ne olvasd el mert nem szabad!

rSRO-t ismeritek? most töltöm, haverom már tolja, azt mondta, hogy jó.
Azért mert sokáig nem lépsz be, nem banolnak. (elméletben)
Nekem 3 loginom van és mind él a mai napig pedig mind3 még azon idõbõl származik amikor még csak Xian volt.

Most csináltam karit Aege, Athens és Pluto-ra is aztán majd meglátom, hol találok jó társaságot <#vigyor>

Elado Mars szerveren lvl 82-es bowos kari +5 +4 szettbe akit erdekel vegyen fel : [email protected]

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Logikok
Lehet én is újra kezdem mercury-in vagy folytatom az elõzõt attól függ h bannolták-e mert sokáig nem léptem be vele privibe jöhet ha valaki mercurys😄

Ne olvasd el mert nem szabad!

Most lesem hogy elírtam... nem Mucus hanem Mandzsu.<#zavart2>
Mucus az EQ2-ben van <#eljen> kell nekem egyszer ennyi MMO-t tolni.<#nyes>

ZM

A TheSkulls klán alapítója <#nyes>

RokkerBeecs, Mucus, Bathori, Aaryth, Spidi... most aszem ennyi név jutott eszembe a régiekbõl.

vénfarok
szia, milyen néven toltad xianon? én is ott kezdtem, akkor amikor még csak 1 szerver volt(xian) ^^

iLoveSmileyz
0ról akkor van értelme indulni ha kedved is van farmolni =)

Amugy pluton vagyunk páran

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Halik

Mikor indult az SRO én Xian-on kezdtem még évekkel ezelõtt...
Kb 1,5-2 éve nem toltam, de most visszatérve sajna azt látom, hogy a FullMagyar 7-klános/140-fõs unió szinte 100%ban inaktív <#rinya>

Tud v.ki egy kicsit aktívabb szervert magyar részrõl ahol esetleg érdemes lenne a 0-ról indulni?

frzoz
Vennék Aege szerverre 90+ karaktert !!!
Aki tud eladot vagy van neki elado pm ! THX

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

Ezek a Joymax-osok még mindig nem voltak képesek egy nyamvadt digitális aláírást belenyomni a kliensükbe?A Kaspersky szerint ezért "gyanús ez az alkalmazás".

Nem, itt biztos hogy nem, de privi ment 😊

Halihó!
Avatar, megkérdezhetem hogy milyen progi amit használsz? =) Köszi^^

Sry a duplapost miatt:

Kb egy óra volt mint látod mind2 karival a login.

Ha újra akarod kezdeni, akkor mivel látom te is Atchensen vagy ajánlom figyelmedbe a partymat.
Újrakezdéshez ideális 😉

Jah, sajna sok a goldbot megint, olyan 2 hete, azóta necces a bejutás, bár azért nem fél napokat kell várni mint anno...

Basszus.Nem mondanám,hogy kevesebbet kell várni,mint régen....Már egy órája b*szom a rezet ezzel az autologinnal az Athens-re.<#falbav><#fejvakaras>

Köszi a választ.Jó régen voltam fenn...ezért s buktam az accountom.<#vigyor5>Nem tudom,nekiugorjak-e még egyszer....<#fejvakaras>

triplet
Tegnap elõtt asszem server javítás volt vagy mi, és 10-kor lett jó. Na, reggel 10-tõl egész nap szinte a szerverek háromnegyede populated volt és elsõre beengedett. Azóta nem próbáltam. De szerintem nem kell annyit várni mint régen.

"NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT."
^^ Ez található a fórum topicjában, a "legtöbb magyar" fordulatból pedig kiötölhetõ, hogy vannak magyarok illetve, hogy több szerveren is.
Szerintem... ;>

Szaruman
tudom, h hülye kérdés, de a magyarok melyik szerveren játszanak? (illetve van egyátalán ilyen szerver?)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

vénfarok
részletes leirást nem találtam, de ez talán segit
http://www.rev6.com/forum/Legend-5-Heroes-of-Alexandria-f116/baron-quest-bonus-t10458.html

kurva nehéz, 700 itemet kell gyüjteni templeböl intermidate szinten
1 ora alatt szereztem 39et - -"
de 11 másodperccel hosszabb berzi ftw

Hoppá.Az elsõ mondat vége ?-jel.

Mennyi a várakozás általában belépésre.Múltkor,mikor próbára felraktam,nem volt türelmem kivárni.Hiába,elszoktam tõle....

Akkor nem tudom mi lehet. <#nemtudom>