82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81053 100-ig ? akkor az nem FF :F -
surr3al #81052 nincs, de FF :) -
#81051 én jobbat :C 65-ös kari 0silk,npc ruha,16mill gold- 8ezer ft ^^ -
VinAdam #81050 Mondjatok elfogadható árat! De közel 1.7m Sp a lényeg! Ezzel nem kell farmolni többet ;-) Van Avatár, 9D sett! Segítőkész klán Stb! Ha nagyon fontos tudok segíteni én is Wizard karival, ami 99es!
-
Cat 02 #81049 Én a legjobb eladást akkor is én csináltam... 67es kari, 5k-ért :D úgy h volt rajta 150 silk és 100 mill -
#81048 Tieden van 1.6Mill SP ? :D -
surr3al #81047 Nem sok picit(?) az a 30e egy 67es kariért? Nekem a 100ast nem akarják 30ba megvenni... -
VinAdam #81046 Eladó Lvl 67 Biechon / Light / Cold FF kari 1.693.000 Sp-vel! Saint Knight Avatár sett van rajta! Alexander szerver. Név: YouKamon . Ár: 30e Huf
Ha érdekel írj!! -
#81045 akkor menjél wowozni -
#81044 es a botolas meg mindig ugyanugy megy? akkor esetleg erdemes lenne bejutni ha normalisan mindenki kezzel jatszana, az meg allat durva hogy a joymaxnal evekig tart egy bug kijavitasa :D meg a wow tort szerveren is gyorsabban javitnak bugot -
inv #81043 Ilyen a mostani autologin rendszer, kb. egy szar -
Saxo17 #81042 Próbáltad már újra rakni az operációs rendszert? -
#81041 hi, mar nagyon regen nem silkroadozom most ujbol fel akartam nezni, rev6 szerint 3211/3500 es nem enged fel elsore mi ez? -
kaitkeresek #81040 bocsi -
kaitkeresek #81039 Hah jó éjszakát mindenkinek, én léptem -
#81038 Sry, de ez nem chat, ezt vedd figyelembe! -
kaitkeresek #81035 nah már 7 ember jelentkezett. Jelentkezz TE is pls :) -
kaitkeresek #81034 ja, és skillek 120-ig de a max lvl 90 :) van eu, de még bugos mert csak 5 napja nyitott a szerver :) majd irj ha még érdekel valami -
#81033 Mesélj már valamit a szeróról.. hogy van-e EU, ne csak a rateket tudjuk.
Skill lvl, force skillek is addolva vannak-e..? stb:D -
Cat 02 #81032 Húha, még nagyon régen volt már ilyen kísérlet, abból végül nem lett semmi (szerver híjján) -
kaitkeresek #81031 Na én megyek majd holnap leszek addig is jelentkezzetek :) -
kaitkeresek #81030 Ezaz ! gyertek, gyertek! eddig nagyon jó :) -
kaitkeresek #81029 kösznöm neked is :) -
#81028 Szia! Én jelentkeznék, privátban elküldheted a hozzá szükséges cuccokat.
köszönöm. -
kaitkeresek #81027 Köszönöm a bizalmat, várom a további jelentkezőket :) -
#81026 Kezdd el amit eddig nem tettél... hátha xD -
Krisztoforo42 #81025 Azóta sem sikerül beindítani ezt a romhalmazt. Nem tudom elhinni, hogy mindenkinek megy rendesen, csak nekem nem aki nem botoltam, és illegál programokat sem használtam.
SEGÍTSÉG!!!!
Megy a balta a gépbe ha nem kapok valami jó ötletet. -
kaitkeresek #81024 Mert egyenlőre igaz, hogy csak openbétának néz ki , de itt értelmes gm-ek vannak, megbízhatók , és legalább a silk is ingyen van , u.h. nem veszthetsz vele pénzt , csak időt -
kaitkeresek #81023 Igaz, a legtöb ilyen ... Ez csak egy ötlet volt ,ha van valakinek kedve , azért jöjjön -
#81022 Remek, és aztán majd ha nem tudják fenntartani a szerót a tulajob behaél az egész max fél év múlva és buktad a befektetett idődet/pénzedet... stb.
Privát szerók nem érik meg, funolni lehet max rajtuk, de mindenki legyen vele tisztában, hogy csak ideig-óráig működnek.
Pláne ha magyar... -
kaitkeresek #81021 isro-hoz képest : exp rate : 50 szeres, skill exp rate : 40 szeres
ja , és kérhetsz ingyen silket meg sp-t de az már golda kerül :) Nah : egyébkén 1 nap alatt lehetsz 60 as lvl vagy nagyobb -
kaitkeresek #81020 Sziasztok ! Nyitott egy új privát szerver, a neve Hunsro. Csak magyarok játszanak rajta , most kb 50 -en vagyunk . Akit érdekel annak megadom a letöltései linket , meg hogy hol lehet regelni. Érdeklődni fórumban lehet, vagy dobj egy privit !!! ( egyébként a gm-ek rendszeresen osztogatnak sun cuccokat pld. +10 sun bowokat meg ilyesmit :) u.h. gyertek, gyertek !! tom , isro topic de muszáj kiírnom mert minél többen leszünk annál nagyobb lesz a mob spawn rate azt mondják . -
Krisztoforo42 #81019 Sziasztok!
Még mindig nem akar ez a vacak elindulni.
Nincs tűzfalam.
Mindent kipróbáltunk.
Vagyis szerintem nem mindent mert akkor jó lenne. Van még esetleg ötlet?
Ez a rohadék silkroad guard szórakozhat.
Nem akarom 3 év után elhagyni a kedvenc játékom!!!!!!!! -
#81017 tűzfal -
kaitkeresek #81016 hát akkor sajn nekem az volt a problémám hogy a gameguard zöld csík folyton visszaesett és utána 5-6 perc múlva bevett :( -
Krisztoforo42 #81015 Halihó!
Sima xp-m van és a géphez nem nyúltunk már hónapok óta. Ez a hiba a keddi szerver frissítéskor jelentkezett először. Előtte sosem volt ilyen gondom. Egyébként 3 éve játszok és ez új nekem is.
Egyszerűen beindul az sro, aztán start gomb után a silkroad guard is indul, eltűnik és megáll az egész. Nem vált a képernyő az animációra, hogy meg tudjam adni a jelszavaimat a belépéshez. nem használok botot, nem módosítottam semmit sem a botok miatt, teljesen friss verzió van letöltve, most is újrahúztam délelőtt de ugyan az a gond.
Csak ez a játék van telepítve, és semmi más, a szokásos w, ex, és egyéb alkalmazások mellett. Kezdenek az elvonási tünetek jelentkezni. -
Holborn #81014 kicsit írj többet, akkor lehet tudunk segíteni... gépedben mi van, mien oprendszered van... bla bla bla -
Krisztoforo42 #81013 Sziasztok!
kaitkeresek köszi a tippet. Várhatok én órákat akkor sem történik semmi sem. Szóval megvolt a teljes törlés, és újrahúzás többször is, letöröltem minden botra utaló nyomot a gépemről, mégis fütyül belépni. A hiba továbbra is maradt, és nem jutok el a jelszókérésig.
Várom a további ötleteket. -
kaitkeresek #81012 Krisztoforo42 Szia ! Nekem is ez volt a problémám, de csak várni kell kb 5-6 percet aztán továbbenged. Ja, és köszi Avatar a segítséget -
#81011 Ha sp-farmot akarsz vele csinálni, akkor:
Mastery max: lv10
lv18-28ig maradj partyban, ha 28 lettél mehetsz delevelezni 18-ra ismét.
Kb ennyi, intet húzhatod, str-t ne húzd, mert nehezebben hal delevelnél.