Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
mikor megnéztem 3kor rev6-ot, azt hittem hogy server inspection volt :D
de mostmár rájöttem hogy joymax lebannolt "32,027 bots have been banned."
botforum.co.cc :p
attól, h te nem tudsz fegyvert váltani gyorsan és skillezni, más még tud. az, h "az õ skilje magasabb, és kinyomom"... te melyik játékkal játszol, õszintén? próbáld már meg alacsonyabb szintû rec div skillel felülírni a magasabbat. lehet, h különleges kliensem van, de nekem nem engedi elnyomni a skillt, csak pty távon kívül, ha meg közel megyek, eltûnik az alacsonyabb.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Job warnál, guild warnál pedig általában nem egyedül van az ember. Sok értelme van ilyenkor elnyomni a rec division-t amikor a papé tuti magasabb szintû (+ erõsebb)... végülis hátha kinyomom az övét és majd csodálkozik hogy hová tûnt :P
A rogue-on meg a felezõ miatt nem sokat segít a rec division, ha már el kezdik ütni az már rég rossz.
Amúgy nincs gondom az öléssel, ha vkit nem ölök meg 3-4 lövésbõl akkor azt általában azután sem. Látom rogue-gal még nem nagyon játszottál (ami nem baj csak picit akkor lehet hogy vissza kéne venned...)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
srácok eddig hanyagoltama gamet és nincs is használ6ó multim ....<#szomoru1>#szomoru1> (dotom még cscsak-csak...<#hehe>#hehe>) szal ha bejön update megminden , valaki PM-eljen meg vagy akáritt is küldjön már nekem egy msg-t , müködõképes multiról pls .
, nincs nagy vágyam , csak egy stallt szeretnék müködtetni miközben a fõkarim szedi oda az eladnivalót <#vigyor5>#vigyor5>
ui: ja és holnap mikortól lehet telepíteni majd a cuccot ? , szal mikor keljek ?
ui2: mindenkinek sok sikert és lvl up-ot holnapra .
X-bow Apollo
Maala: relog utáni pillanatkép--->

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala: Farkas statokat relog után nemtom, mert tennap kiléptem és még nemkezdtem bele a legjobb részébe a játéknak - login - :D
Majd meglátjuk ha bejutok
Máshogy nem jutsz SP-hez ebben a játékban.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
de a cleric ág nagyon jó tud lenni a rec division miatt is.
ha pl: lvl 80 warrior lvl 80 cleric-el találod magad szemben hát az a szívás :D
amugy joymaxéktól lehet venni SkillPontokat?
mi az, h nem ad neki ütõképességet a 2. skillfa? ha halott vagy, hogy ölsz, ezt áruld el. vagy 10-20 szinttel kisebbek öldösésében leli az ember az élvezetet, mert mást nem nagyon fogsz ölni 1 ággal, ha vki ismeri a buildjét.
meg ha már ennyire warrior, akkor pont a warlockot kéne mondani, ami "pár100k-ért ütõképesebbé teszi"...
a farkasnak relog után is ilyen statjai vannak?
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Darkman, ez csak a kiírás vagy tényleg nagyobbat is üt? :)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha meg pl. warrior az illetõ (természetesen 2-kezes) akkor meg még kevesebb sp, mivel balta és 1-kezes felejtõs, szal...
bot: Laszlo_
nub.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
$RogueAvataR
Photoshop nélkül van a dolog, de akk hogy is van az a dmg a kutyánál? <#circling>#circling>
Minden lv up elõtt megugrik az érték és lv up után meg vissza, ez csak nálam ilyen?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Szerinted miért 8 ember öli este, _ribanc_? :D
Nem véletlenül húztam ki a nyilat...
Amúgy ha normál 99es mobokon partyzunk, kb 4-5k sp jön össze max, vagy még kevesebb :) Ne azt nézd hogy 70esként 10 szinttel magasabb mobokon vazze...
300k sp tudod mire elég? :) semmire... lvl 91-100 2 ágat húzva kb. 280k, és akkor még csak a fontos skilleket néztem. EUsnál tuti nem elég annyi. Szóval kell. S O K.