82377
Silkroad Online (iSRO)
  • gameplusz
    Tehát, ha jól értelmeztem, akkor ezek kellenek:

Integrity, Faith, Over Healing, Glut Healing, Healing Orbit, Bless Spell, Recovery, Recovery Division, Group Recovery, Holy Recovery, Holy Recovery Division, Holy Group Recovery, Group Reverse, Reverse Oblation, Holy Group Reverse, Reverse Immolation, Charity, Glory Armor, Favor Armor, Holy Word, Heaven Flash, Holy Spell, Heaven Glare, Force Blessing, Mental Blessing, Body Blessing, Soul Blessing, Force Deity, Mental Deity, Body Deity, Soul Deity

lvl 100-ig?
  • dragon11
    Jah értem.Viszont 300k összejön 30-100lvl-ig az szép.(0as gap-ba.)

1000-1100Huf/100k sp, aham.Drága ez..:-s mind1, nekem szüleim megengedték meg is engednék.(Vettem anno én is 500silket mikor itt sírtam h melyik a jobb mókus v. a nyúl :D) de rájöttem, hogy ez nekem drága..:)

Mind1, neked+ a többieknek sok sikert Game+.:) reméljük sikerülni fog minden úgy, ahogyan eltervezted.:)
  • donatus13
    Én 2h/cleric voltam én rec divet holy spellt,resset,party ress-t , bár én vittem a healer skilleket is mert általába nagyobb party volt mindig bufferoltam XD De amit érdemes tényleg az a fent említettek + a bless spell:)( TANÁCS )
  • THeArrow
    ment a privi remélem segít
    amúgy csak annyit a kariról h egy tank/dmg dealer az egész ,nehéz lecsapni skin/bs miatt rádásul ha tuggya az illető használni akkor kb mindig full hpn van szal táposcsibe na én léptem pás
  • gameplusz
    Ok, megköszönnék pár shotot a cleric skilljeiről :)
  • THeArrow
    igen aza spell tényleg ottvan demost a stunnnért meg azért elbaszni egy skill ágat? :S

g+
    integrity, ressek , healekből némeik már nevüket nemnon tom, abs dmgek, holy spell <3, buffok, bless spell ha akarod fellépek haver accjára és pmbe elküldöm h ő hogyvan fejlesztve clericbe elég jól ért hozzá
  • Destyni
    Advanced reflect is ott van az ellen nem véd pill és hasznos is és még van már skill amit pill nem szed le de nem akarok megint kötekedni mert akkor jönnénke a fujj fujj lockos sztorik na jó éjt :)
  • gameplusz
    Hmm... És akkor véleményed szerint clericből mit kell/érdemes húzni?
  • THeArrow
    de nemérted a lényeget? bugos a pill, minden második ember cleric holy spellel, mit ér a warlock? resist resist resist, sajnos cseszheted a több millás skill ágat ha csak egy nagy resistet látsz belőle, ha nemérted mire gondolok jer át aege pm Hexetra mutatom h mit tud a bugos pill :P de sztem tudod 7effekt van rajtad 7 kattintás 1időbe 7efffektet szed le , hameg holy spell van kb taglalni sem kell, de ezt a témát egyxer kibeleztük , de részemről ennyit aztcsinálsz ami teccik meg jónak látsz de sztem elég nagy waste a lock ág... stresnek na
  • gameplusz
    Azért, mert altatlak, leszedek rólad jópárszáz def-et, csapdázlak, debuffollak, stb., aztán megkapod a 2h warriort, majd viszlát. Ha meg többen jönnek rám, sokkal taktikusabb, mint a cleric, mivel van AOE skill, pl. trap, és könnyebben el tudok menekülni.
  • random001
    Én speciel arra irtam hogy mennyibe van, hogy pl az a kari ami 80-as az már farmolt ongokon 1 hónapot, 1 hónapot cavebe, 1 hónapot edimukon, most lassan 1 hónapot rokba... és ez mindmind spticket és prém+. szóval ez az a módszer amivel NEM szabad farmolni... :S
  • gameplusz
    lv90 99,99% után is jön az sp, nem? :) Mellesleg nem hiszem, hogy mindenki mindenre immunis lesz...
  • THeArrow
    de méért lock?:) abár nemtudom h nálatok mien állapotok mennek, de nálunk a lock meg a force kezd eltünőben lenni, kb az emberek 90%a akinek lock volt visszarántotta és csinált belőle clericet, force meg más tészta de azzal is ez a helyzet, te döntöd el végülis te karid csak gondold át sztem elég alaposan pro/kontrába lehet megspórolsz magadnak egy későbbi visszafejlesztési kurzust :)
  • gameplusz
    Egyenlőre eddig egy sp gold ticketet vettem (van még 19 nap), ami 2500Ft-ba került (küldtem kis pénzt Nomaknak mellé, legyen kicsi gold Shyurira), a gép 0-24-ben megy, ez olyan 5-6 ezer havi szinten :) Ha fizetni kéne, akkor elvileg Avi úgy számolta, heti 700Ft-ból kihozható a farmolás.

Tehát 1 hónapra (ami úgy 1-1,1m sp):
    - 2000Ft az sp ticket
    - 6000Ft az áram
    - 3000Ft a farmköltség

Kb. 11000Ft 1,1m SP, tehát 1000Ft/100k SP
  • Kryon
    tartalékolj arra is, ha majd immunkövek miatt át kell skillezned lockról clericre :)
  • gameplusz
    Számolgattam én 100-ig is...

Required SP: 1,912,308 SP
    Mastery level: 200

lvl 30 -> lvl 100 gap 0: 351,158 SP

Namost: 1912 - 351 = 1,561m SP

És teljesen fullos a kari ^^

• Cat 02 #67824
    Sztem nem ingame pénzre gondolt xP
  • dragon11
    Aha.:D neked meg még hajrá még1x 1 mill..:D

sok sikert ;)
  • gameplusz
    Hmm.. Minket jelenleg ingyen húz TP... Megkérdeztük, hogy fizessünk-e valahogy, azt mondta nem kell, van 6bill-je =D
  • dragon11
    Jól teszed, ha neked erre van pénzed akkor hajrá =)
  • gameplusz
    Hmm... számolgattam kicsit...

Required SP: 1,295,302
    Mastery level: 190

95-ig megvan már :D Kár, hogy 95 után elszabadul a pokol ^^
  • random001
    A következő karim nekem is nevezzük ongos táposcsibe kari lesz :D 2 karim farmol most. az egyik 90-en a másik 80-on... Már inkább ki sem számolom mennyibe van prémium+ és sp tickettek tekintetében mind a kettő :S A legszomorúbb az egészben hogy még kell 1 hónap mind a kettőnek hogy ff legyen spben...

De egy hónap múlva indul az új generáció, új módszerekkel kifarmolva :DDD
  • gameplusz
    1h2h/warlock, elvileg.
  • random001
    2m sp-vel milyen kari lessz? wizard cleric? Leginkább ugye az zabálja az spt :)))
  • gameplusz
    Szerintem elmegyek 2m-ig. De ahogy birom/lesz grinder/plvl ^^ Mert állítólag TruePassion 10-12 nap múlva elmegy, Maala nincs, Avi se nagyon...
  • Cat 02 #67815
    Hja, 2 millig farmolsz, v 1.8 ig és 0-s farmban felmész ? Vagy az az 1-2 nem oszt, nem szoroz ? :D
  • gameplusz
    100-ig.
  • Cat 02 #67813
    Már csak kétszer ennyi és kb ki lesz farmolva ^.^
  • dragon11
    1kk sp, omfg. Gz.^^
  • Cat 02 #67811
    Tuti visszajössz sro-ra :D
  • QuickHUN
    Halihó all

Ugyan ne viccelj ,játszhatatlan!
    Gratz a szüzességed elvesztéséhez xD
  • frzoz
    d1csak :D nice
  • gameplusz
  • Cat 02 #67806
    Áh, ez rohadt ritka party, 2szer voltam csak benne, de sztem már rég 100-as mind :D
    Az ott a fél szerver amit látsz xD
  • frzoz
    Szép kis pt :D de az ksro ott lassan má török kasztot hoznak be csakhogy legyen valami uj >.<
  • arnyek1000
    Köszönöm ezt még eddig nem tudtam mindig tanul az ember fia
  • Cat 02 #67802
    Good bye Ahmed Army =)
    AHmed_2011,ahmed_lovee,ahmed_sss,ahmeddragon
    Szeeegények xD