82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#67880 Hatalmasak ezek a dolgok, én is találtam múltkor olyan képeket amikor Aegen voltam még lvl24, még SirMoon is rajta volt =D -
Cat 02 #67879 Azt én írtam még oda, de egyébként Item Mall. -
#67878 Most ezt mindenki elírja h item mail, vagy én tudom rosszul h item mall?:S -
Cat 02 #67877 Régi szépidők :D
Összes high lvl Jangan előtt írtota a Mangyangokat xD -
Darkspell #67876 Hát nézd, így kezdődik a base:
30k sp a kvesztből. Gap 9, legmagasabb farm.
28x medu, a legkevesebb sp ott 1200sp/40 perc, a legtöbb valahol 1700sp/55 perc
Erre jön rá a maradék teki, ami úgy 120-140 perc még, ami medu előtt-után marad, itt 8as partyt kell számolni, 97 és 99es mobokon (85% ban 99es mobok), itt is összejött intenzitástól függően még úgy 1500-2500 sp körül.
Nincs kedvem számolgatni, de szerintem látható, hogy ez bazisok sp, és még csak a tekit számoltam!!! (És úgy számold, hogy premi teki + sp teki ment egyszerre, vagyis 3x -os sp mennyiség).
Hétvégén volt amikor megvolt a napi 10-11 óra, szerda-péntek amikor dolgozom gyakorlatilag csak a teki lett lejátszva. -
random001 #67875 Alkhemyázás közben 5 perc alatt 3-szor kifagyott a kari. Ti szoktatok ilyet tapasztalni? Mert nállam nem megszokott :S De igy izgalmas mert csak amikor belépek akkor tudom sikeres volt-e a dolog :D
Pedig már 100-szor megfogadtam, hogy eladásra való droppot nem alkhemyázok... és mégis... :D De most őszitnén hogy néz ki egy 9D-es glavi crit 12+83%-al, a phy.atk.pwr meg csak 0%... szóval az ilyennél mindig kényszert érzek hogy muszáj :DDD 12 kő és csak +42% lett. :S -
Cat 02 #67874 Gondolom nem 3 as vittétek a karit 9 es farmban, hardcore partyban :) -
#67873 Hát nem hiszem, ezért kérdeztem, nekem annó volt 1 nukerem, azzal penonokon 6os farmban 2 hét alatt 68k sp körül jött össze a dolog. 100 körül azért más a szitu főleg high farmban. -
random001 #67872 Gondolom 24 hour forever :))) -
#67871 Szép, és ez napi hány óra gammát jelentett ? -
Darkspell #67870 Ma hivatalosan is befejeződik a farm, 1 hónap alatt összejött úgy 240k sp :)
Hétvégén már 98 vagy 100as skillek, új strongbow... ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ -
donatus13 #67869 :D -
#67868 Elég lett volna kevésbé gay =D -
donatus13 #67867 Ja armani öltöny kellett volna :S -
#67866 A női teljesen rendben van, a férfi egy kicsit durván homó szóval az nem bejövős. -
Darkspell #67865 eu wedding? na ne már :D -
Cat 02 #67864 Angel Wing ftw -
#67863 Lehet nem ér annyit az avatar cucc de ha valakinek tetszik csak nyerhet vele, én megláttam G+ által linkelt képet és elkapott a hányinger.. nem tudom hogyan lehet kitalálni ekkora szemetet mint a 2 új avatar. :\
Ez kb olyan mint isroban volt a kereszteslovag cucc lmaonubz.
Én még mindig azt mondom hogy eu és ch wedding ftw. -
#67862 Kár, hogy thief townban van :P -
Darkspell #67861 Nem hiába vagyok CH weddingbe :P
Mondjuk az arab kieg olyan, mintha a CH weddinghez lenne tervezve, brutáljól összeillenek!
Hát, a heti hunter listán megint befoglaltuk az elejét :)
Ghost összehozott 40m hunter xp-t a héten :D -
Cat 02 #67860 Ide még én is elég lennék 73 as wizzel :D -
#67859 Hát ja... CH Wedding FTW :P
Ide be kéne szabadítani egy 90-es hunter wizt:D
-
Darkspell #67858 Hát ez atomgagyi... De most nézem, az NPCk ilyen cuccban vannak? Ejha... -
#67857 78 silk.
Btw találtam egy ilyet:
-
Darkspell #67856 Vettem főnök úr, péntek este dobom őket!
Ahogy hajnalban beleolvastam az update-be, a PK rendszert elég jól megkutyulták, kell egy kis utánajárás kideríteni a részleteket.
Csak úgy poénból, meg hogy növeljék a hétvégi játékkedvet, aug végéig minden péntek/szombaton +10% xp (elvileg egész múlt hónapban +20% volt, ez nemtom lejárt-e már).
Nomak
1 hete 300 miskáért vettünk 64+5 sun speart, elég jó értékekkel, full blue. :)
Avi
Nálam pl a manaelfogyás gond lesz, még mana shield nélkül is... Nézd csak meg a 96os nuke manaigényét... :D
Igaz, hogy mellé sóher is vagyok, 55% körül van a töltés... De jelenleg két városba menetel között kb. 5-6 órát lazán tudok gémelni, anélkül hogy soppingolni kellene.
G+
Azért nálunk is dolgozik a marketing gépezet: Summer Festival:
Vedd meg az új avatar cuccot (100 nemtommennyi silkért), csinálj róla screenshotot, töltsd fel a hiv oldalra, és nyerhetsz egy hónapos sp tekit (nemtom mennyi silket ér, de hogy annyit nem amennyit az avatar cucc az tuti).. szóóval... -
#67855 Ds, majd jöhetnek a képek az új avatarról :P -
#67854 Hm, Athenson 64+6 sun crt11 mag 71% fb sword 480m, lalz. És én még 64 sun bowot azt hittem nem uszom meg 400m alatt.. azt kb 250be hozzám vágják ezek után =D -
inv #67853 olvassátok el a rev6 híreket :D elég érdekes -
#67852 ugyanakkora mint rec. div nélkül? -
at16 #67851 1h+clerik leszek.
iron skin+bless spell+recovery division-t egyszerre benyomom mekkora védelmem lesz ? xD
-
donatus13 #67850 Én is 2h/cleric et ajánlom nagyon erős karakter mindenhol megálja a helyét igaz én csak 45 ig mentem de blader meg glavies mindig bezúzott a bless spell csak annyit ért hogy feltartsam a halálomat :D egyszerűen nem tudtam leadni azt a sebzést amivel kitudtam volna nyírni őket:( -
#67849 na akkor mégis csak cleric lesz?:) remélem nem hiába koptattam a számat :D 1ébként amit a képen látsz érdemes húzni, gery kihúzta a recoveryt is mert gázos szituba nagyot tudsz magadon healelni fél sec alatt
int tabiról meg annyit h közel 60tabit nyomtam el pár napon belül és over 3int hiányzik rólam :D strből meg 2 :)) megyez mint az ágyba**ás -
#67848 Pimpelni kell mint a disznó, füstölni az Int tabit ezerrel :D -
#67847 trial / justice cross, offering / pure offering, recovery / holy recovery nem kell, többit húzd. mindre találsz majd szitut, amiben használni tudod.
manaelfogyásról meg: LOL. xD -
#67846 Ha gondolod beléphetsz a rugómmal lecsekkolni a pap skilleket. -
#67845 Én leszek, Arcser jelenleg is grindel, már lassan 85, arra várok, h passion lépjen a rákba mert nem akartam guilden belül háborút :)
De utána lesz ereszd el a hajam ;) -
Balázs2 #67844 abból heal skillből van 2 sornyi, azokat vond le sp ügyileg, max2-öt vigyél, mert feleslges... nem lesz mp-éd ha váltasz warriora:D -
Balázs2 #67843 Valamit nagyon figyelmen kivűl hagytam, én megszoktam ám h wizardomal helalel mint egy barom az összes létező healt kivéve 2. sorba azt az 1-et.. de van emeltte 26k mp és van h az lemegy teljesen..
Na most csori full st-res warrironak mennyi lehete 100-on ne mtom 8-10k vagy 7.. szal healelés felejtősek max 1-et 2-öt pl heal orbit kapásból 80-on 5800 mp-t eszik, nézd meg melyik eszik kevés mp-t healek közül, warriornak 10k mp-je nem épp ideálil healre nem hiába str-es kari.. -
#67842 Ha jól számoltam, akkor ez így:
Required SP: 1,874,478
Mastery level: 200 -
Balázs2 #67841 Összes clerik skilt vidd ki, kivéve támadó skillek és 1. skilt ahol mag szükséges a többi mehet mert sp-d lesz rá bőven..
kb. 2. sorba integriyt elég fejelszteni 1. az támado skill, 2. asszem szar healelés, 3. legszrabb res. 4. meg integrity 1 személyre..
ja még az abszolutedamagét azt vieheted az egy támadód lehet oda nem kell mag..kb. többit végig viheted mind hasznos utána lévő sorok azok helal az egész orbit cycy recoveryk mind fasza skillek, utána 2 fajta res, utána holly spell, heaven glare ami megállítja a menekülő karit, utána int str, phy mag buffok..