Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok valaki tud nekem küldeni egy oylan linekt ahonal jön is a sro? me ezel a downloaderel(hivatalos oldalon a legfelsõ) nekem nem jön sehogyxD elõre is köci😊
vagy az is elég ha kapok egy kis utbaigazítástxD
Game Inspection Period : May 20, 2008 13:00~20:00 Silkroad Standard Time (7 hour duration)

Tehát reggel 06:00-tól 13:00-ig fog tartani eredetileg.
Szvsz. 15:00-re már talán kész is lesz 😛

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Elkezdhetnék már.

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Lord Nomak
Ja igen sry, akkor 8-10 + 3*2 =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Számoljam bele a "Revised time"-okat is ? 😛P

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lord Nomak
Okééééjjj szerintem 8-10 óra idõtartamos lesz az insp holnap, tipp esetleg valaki még ?

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
38at

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szegény, tényleg 😄
Úgy megszoktam, hogy 79-es, bár vagy 30%-ot tuti jött ongoknál 😄

Maala
80 lesz az a 79

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

draxler12345
ó 😞 pedig már kezdtem örülni hogy majd áttom rakni majd a winget a karimra 😞

Nem, nem lehet nálunk.

draxler12345
lehet hülyeséget kérdezek de amint bejön a d9 el lehet majd adni az item mailos cuccokat ? mert ksroba ez ígyvan 😮

WuFraZselic
errõl beszélek. hogy cleric sub pl kurvára nem felesleges, mert az a 17k dmg olyan hogy FIX, lehet rajta 9 scroll, 5 buff, 8 healer. mig rugóval black res, 20% def, str, phy def, trigger, honor buffra kétlem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atisz
Nem én még mindig rogue vagyok. Ha ezt szerettem volna, akkor clericet indítok (61-esen meguntam és azóta csak rogue). Így viszont tudok inteseket ölni 1-2 lövésbõl 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

WuFraZselic
és te amig 17k-t sebzel tudod magadra tenni phy-mag buffot, healing orbit, healing cycle, group recovery etc? és +5 shield is a kezdben lehet? ja nem, én tudom rosszul

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Cat!!Te Esztergomba zúzol?Mostanába késnek a vonatok, nem tod mivan?:STegnap Vörösvár és Csaba között cserélték a korhadt deszkákat, azé volt, de elötte is késnek:S

SRO-hoz nincs "serverbot" ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sajnálom h nem angolt tanultam😞(Általánosba németet és angolt is tanultam, angol kiejtésemmel elé nagy gondok vannak, azt inkébb a német melett maradtam..
Off:
Nem tudjátok h mitõl lehet?Régen is sok probléma volt, elég sûrûn felkerestem a fibernet online ügyfölszolgálatát, sokszor több kevesebb sikerel, kb. 1 gané az egész..
Ám megoldották a régi problémát, és kb. 1-2 hete ugyan azt csinálja a modem mint régen... napközbe kevesebbet fordúl elõ, inkább este, most is folyamatosan😞(
Tehát sro megy, nagyba grind generals bot pt, nézem leáll minden körülöttem megszünik az sro világ, ránézek a modemre, ledek kialszanak, majd a modemen a STANDBY led ami legalul van felvillan elösször, utána fentrõl a többi a power, receive, send,online, és a pc/aktivity led..Semmi gond, fut rendesen game semmi elözmény, magától a modem újrarestarolja magát, vagy nem tom miez, rohadt idegesitõ:@És a tálcán az óra melett, meg nézem h megjelenik 2 kis gép ikon és ugrál egy sárga pötty fel-le a kettö között, és kiírja h hálózati cím lekérése..Volt olyan is h kiírta 1 hálózati kábel nincs bedugva..RElég régi probléma, egy ideig jó volt, msot megint egy kalap szar, nem tom, nem kapja rendesen a modem a jelenet, vagy nem tom mit csinálnak..Utálom egész retkes fibernetet, 1 hónap és lejár a szerzõdés!!Pezsõt fogok bontani az fix!!

Maala
te ilyen különleges gyerek vagy? xD

amúgy over-glut-over ~10 mp, de nem is az benne a lényeg, hanem h szarrá buffolt fullsunos arcot 3an sírásra kényszerítenek vele. xD

ui: blesst pl csak akkor tolom el, h TSen kérik, vagy 3 cleric van ptyban, én zsela ellen is inkább leálltam ma gyógyítgatni magamat, abból jobban látom, mit bír a kari MS alatt.

Nekünk ma volt országos "special" Kompetenciamérés, hát az haláli volt, mind a matek, mind a szövegértés, ráadásul ez ilyen különleges volt és lesz még1 majd :S

Szerintem a magyar szövegértés nehét volt most, a szöveg könnyü, csak 1-2 kérdés elég maceránsan volt megfogalmazva, tanárom is mondta..Mûvet ellemeztem, ám Peleckei István vagy kicsoda, soha nem halottam róla, tehát már így kellett h kezdjem az "Az irodalom történet nem kiemelkedõ alakja"
Idie érettségikbe volt 1-2 reform, pl. német, a szövegértésbe is voltak..

Nálam shit lett
Matek 2, német 2, töri 3 vagy 4, magyar 3 vagy 4, nem tom pontosan, infó van még hátra.. hozzáteszem h kb. 4 év alatt nem sokat vettem igénybe a könyveim😄

Atisz
Egymás után 5-7 mp? Aha és úgy sebez 17-k. Mert akkor nekem is sebez 17 k-t minden skillem. Még a fast shot is, csak sokat kell nyomni egymás után... -_-

Én jobolni soha nem megyek egyedül, mert úgy csak a hülyék meg a full sunosok (bár ez utóbbiak is inkább a 2-8 party-kat preferálják) mennek.

Én inkább csak 1 tanácsot adnék a pocskondiázás helyett:
Sztem egyszer próbáld ki party-ban a pvp-t, sokkal nagyobb élmény.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
OFF max 1 óra és megyek, baszki, ilyen waron még életemben nem voltam. VÁÁÁÁÁ!!!

WuFraZselic
OFF:
Jah, thx, eddig matekot tudom, 68%os, töri emelt viszont elég izmos volt, angol emelt nevetségesen könnyû. magyar meg nc... 😊
amugy kössz, jobb mint számitottam, nálad?

Wufra érettségi jól sikerült?

WuFraZselic
hazudj*

Én vezsek 100%os drugot, és elfutok, jön a thief, és messze van zafe zonétol, megüt, bless, és nem tud elfutni, ha mégis elakar, akkor blindel megállítom, és 1 meteor, majd tûz, vagy mind1 milyen konbinácó..
Ám wizardnak a lighting nagyon fotos, sokan nem huzzák ki, mikor jön feléd az ellen elököd sokkoló lihgtingal és tûz, vagy fear, nagyon lehet szivatni😄Vagy idiota glavis blader snow shieldesnek kiszívod mp-jét azt keveset és tûzet nyomsz, és nem tud ütniXD

WuFraZselic
nem jobb, ne hazudhm atisznak van igaza. a 2. sub lámaság, mert party-power. ezt jegyezd meg

WuFraZselic
hát barátom, glut-over-glut ellehet tolni egymás után, ez kb 5-7 másodperc. de ne zavarjon. és elég lámaság ha egyedül szart se tudsz kezdeni magaddal. de ugyebár party-power, tehát mindig lesz buffer a seggedben. és igen, képzeld, wiz /clericcel bármikor kimentem dh elé, nem szorultam nagyon másra. amugy van lvl 80as cleric? legalábbis 80%os futásból itélve közelsem full farmed. de te jobban tudod mint maala, avatar, és még a fél sg, látom. hány 80as FF eu karival toltad? pl egy warriornál is tök lámaság a warlock sub, ugye? 😞 tök láma dolog jah
és amugy a 2. subbol használható általad emlitett 2-4 skill nem épp elég fontos? aki nem tudja használni, sajnálom. érdekes, nekem kurvajól ment mint warlock wizarddal, warlock warriorral, wiz clericcel, és rogue + cleric/barddal is. szerintem veled van gond, de nem, szerintem velem

sziasztok olvasgattam itt a dolgokat.

szerintem a kínai abba jó, hogy tud mindent használni, igazi kezdõknek való kari

eussal taktikázni kell. ha ügyes vagy vele 72 n megversz egy 80 as fullfarmot

nekem volt mindkét karim bár most inkább a grind felé hajlottam ezért kezdtem egy kínait 😄

Ilyenkor kell noobozni kínai karit😊

Tod milyen jól jön a bless mikor fut feléd röhögve 2 nuker?😊
Elnyomod blest, és néznek nagyokat h mekkorát sebeznek, kb sunos nuker nem tud kinyírni, elõszeded staffot és kámpec, meg az összes buff hasznos szinte, pl. grindél a recovery disivion, én bard wiz voltam, haltam 1-2 ütéstõl, clerik lettem, és sokkal könnyebb az életem, mind job,pvp grind téren..

Atisz
Vicc volt 😛

Atisz
Hmm, igen képzeld én party-ban szoktam nyomni, egyedül csak mobokat ölök. Gondolom te kiállsz egyedül Smk elé és leabálod aki szembejön... -_-

Nagyon szar leütni egy ilyen labdát, de te kényszrítessz: a kínai kari minden skillt használhat egyszerre (bow skill, fire imbue, meg mondjuk egy shout - és ez kb. 1 tizedmp alatt), míg az eu-ssal ez egy picit hosszabb procedúra és nem ennyire kifizetõdõ (2-4 skill használható az egész 2. mastery-bõl).

Sztem indíts 1 5. karit is, hátha leesik akkor vmi 😊

A 80%-os futás örökké fennvan, te vegyed csak a 100%-os potit, engem nem zavar 😊

Az 5 mp alatti 17 k dmg-t megnézném, mivel a glut healing-nek (ha arra gondoltál) azért elég nagy a recharge-a (ami alatt egy kínai kari szarrá potizza magát).

JackyBoy
semmi köze a heinekennek a kommunizmushoz... gondolom a vörö csillagra gondoltál..

back from the past.

arra azért kíváncsi leszek, hogy néhány forces kínai és eus buffer hogy szerepel egy partyban 😊

WuFraZselic
😄DDD ok, party-power 😄 érdekes, jókat szoktál akkor pvp-zni, jobolni 😊 de legyen neked igazad, végülis csak 4féle 80as eu karival toltam 😊 akkor én csak lightot huzom ki inter karimon, többi minek. party-power

tök jó a 80%os futás, fõleg hogy vehetsz 100%osat is, és desperate mellé nem rossz egy division, healing orbit, bless spell. meg ugyebár absoluteness dmg, 5mp alatt 17k sebzés enemybe, tényleg szar.

Atisz
Ez teljesen így van. Késõbb a harcos piszok jó lesz a 25%-os hp potik miatt. Addig is kínai kari = túlélõ, eu-s = húsdaráló.

nem hátrány 2 kaszt, bár eus sosem lesz nagy túlélõ, talán csak warrior-cleric, de pl jobnál nagy elõny, hogy ölni és buffolni is tudsz, attól függõen, hogy mire van épp szükség

Atisz
Na ez az. Party-power. Ennyi.

Amúgy igen, a 80%-os futás nagyon tré, úgy utálom hogy csak na... megyek máris és visszahúzom, ok?

WuFraZselic
figyelmesen olvasok, de bard subbal nem csodálom hogy értelmetlennek találod a subot. jó hogy olvasok, nem? amugy ha lenne egy 80as FF karid, kiváncsi lennék mennyire értékelnél egy jó subot. jaaa, de hogy jobnál mindig van más, igy hát nem is kell. akkor have fun

Atisz
Szintén kommenista? 😄

Ilyet akarunk venni kémiatancsinak ^^

JackyBoy
megoldás?😊

back from the past.

Atisz
Bárd a subom, jó hogy figyelmesen olvasol 😊

Amúgy Cat-nél a pont: a kínai karik mindig megvárják mire lemegy a bless.

Áh de jó lenne bekúrni a blessinget utána a cooldownt várni a safe zone ban, isteni egy dolog 😄

WuFraZselic
sok sikert az 1 masterys eu karidhoz, gondolom mikor 1hitbõl halsz nem mondod magadban "ej de jó lenne egy cleric sub" vagy bármilyen másik amibõl elõnyt lehet kovácsolni

Atisz
#64282-re ment

Atisz
A lényeg azon van hogy az egyik eltûnik... tehát sok értelme volt kihúzni 😛

Nekem is rogue/bárdom van és a futás teljesen korrekt, bár amiatt kihúzni 90-ig... hmm.

Légyszíves ne forgasd ki a szavaimat, én azt mondtam hogy "95%-a használhatatlan ha nem a megfelelõ fegyvert használod", köze nem volt ahhoz hogy ki mennyire gyorsan vált fegyvert... de tudod mit - ha már itt tartunk - sztem 2x megölnélek mielõtt elõhalászod a cleric rodot és felrakod a bless-t (bár mivel nem egy szerveren vagyunk ezt nem tudom bebízonyítani) 😊