Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy az is elég ha kapok egy kis utbaigazítástxD
Tehát reggel 06:00-tól 13:00-ig fog tartani eredetileg.
Szvsz. 15:00-re már talán kész is lesz 😛
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Úgy megszoktam, hogy 79-es, bár vagy 30%-ot tuti jött ongoknál 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Off:
Nem tudjátok h mitõl lehet?Régen is sok probléma volt, elég sûrûn felkerestem a fibernet online ügyfölszolgálatát, sokszor több kevesebb sikerel, kb. 1 gané az egész..
Ám megoldották a régi problémát, és kb. 1-2 hete ugyan azt csinálja a modem mint régen... napközbe kevesebbet fordúl elõ, inkább este, most is folyamatosan😞(
Tehát sro megy, nagyba grind generals bot pt, nézem leáll minden körülöttem megszünik az sro világ, ránézek a modemre, ledek kialszanak, majd a modemen a STANDBY led ami legalul van felvillan elösször, utána fentrõl a többi a power, receive, send,online, és a pc/aktivity led..Semmi gond, fut rendesen game semmi elözmény, magától a modem újrarestarolja magát, vagy nem tom miez, rohadt idegesitõ:@És a tálcán az óra melett, meg nézem h megjelenik 2 kis gép ikon és ugrál egy sárga pötty fel-le a kettö között, és kiírja h hálózati cím lekérése..Volt olyan is h kiírta 1 hálózati kábel nincs bedugva..RElég régi probléma, egy ideig jó volt, msot megint egy kalap szar, nem tom, nem kapja rendesen a modem a jelenet, vagy nem tom mit csinálnak..Utálom egész retkes fibernetet, 1 hónap és lejár a szerzõdés!!Pezsõt fogok bontani az fix!!
amúgy over-glut-over ~10 mp, de nem is az benne a lényeg, hanem h szarrá buffolt fullsunos arcot 3an sírásra kényszerítenek vele. xD
ui: blesst pl csak akkor tolom el, h TSen kérik, vagy 3 cleric van ptyban, én zsela ellen is inkább leálltam ma gyógyítgatni magamat, abból jobban látom, mit bír a kari MS alatt.
Idie érettségikbe volt 1-2 reform, pl. német, a szövegértésbe is voltak..
Matek 2, német 2, töri 3 vagy 4, magyar 3 vagy 4, nem tom pontosan, infó van még hátra.. hozzáteszem h kb. 4 év alatt nem sokat vettem igénybe a könyveim😄
Én jobolni soha nem megyek egyedül, mert úgy csak a hülyék meg a full sunosok (bár ez utóbbiak is inkább a 2-8 party-kat preferálják) mennek.
Én inkább csak 1 tanácsot adnék a pocskondiázás helyett:
Sztem egyszer próbáld ki party-ban a pvp-t, sokkal nagyobb élmény.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Jah, thx, eddig matekot tudom, 68%os, töri emelt viszont elég izmos volt, angol emelt nevetségesen könnyû. magyar meg nc... 😊
amugy kössz, jobb mint számitottam, nálad?
Ám wizardnak a lighting nagyon fotos, sokan nem huzzák ki, mikor jön feléd az ellen elököd sokkoló lihgtingal és tûz, vagy fear, nagyon lehet szivatni😄Vagy idiota glavis blader snow shieldesnek kiszívod mp-jét azt keveset és tûzet nyomsz, és nem tud ütniXD
és amugy a 2. subbol használható általad emlitett 2-4 skill nem épp elég fontos? aki nem tudja használni, sajnálom. érdekes, nekem kurvajól ment mint warlock wizarddal, warlock warriorral, wiz clericcel, és rogue + cleric/barddal is. szerintem veled van gond, de nem, szerintem velem
szerintem a kínai abba jó, hogy tud mindent használni, igazi kezdõknek való kari
eussal taktikázni kell. ha ügyes vagy vele 72 n megversz egy 80 as fullfarmot
nekem volt mindkét karim bár most inkább a grind felé hajlottam ezért kezdtem egy kínait 😄
Elnyomod blest, és néznek nagyokat h mekkorát sebeznek, kb sunos nuker nem tud kinyírni, elõszeded staffot és kámpec, meg az összes buff hasznos szinte, pl. grindél a recovery disivion, én bard wiz voltam, haltam 1-2 ütéstõl, clerik lettem, és sokkal könnyebb az életem, mind job,pvp grind téren..
Nagyon szar leütni egy ilyen labdát, de te kényszrítessz: a kínai kari minden skillt használhat egyszerre (bow skill, fire imbue, meg mondjuk egy shout - és ez kb. 1 tizedmp alatt), míg az eu-ssal ez egy picit hosszabb procedúra és nem ennyire kifizetõdõ (2-4 skill használható az egész 2. mastery-bõl).
Sztem indíts 1 5. karit is, hátha leesik akkor vmi 😊
A 80%-os futás örökké fennvan, te vegyed csak a 100%-os potit, engem nem zavar 😊
Az 5 mp alatti 17 k dmg-t megnézném, mivel a glut healing-nek (ha arra gondoltál) azért elég nagy a recharge-a (ami alatt egy kínai kari szarrá potizza magát).
back from the past.
tök jó a 80%os futás, fõleg hogy vehetsz 100%osat is, és desperate mellé nem rossz egy division, healing orbit, bless spell. meg ugyebár absoluteness dmg, 5mp alatt 17k sebzés enemybe, tényleg szar.
Amúgy igen, a 80%-os futás nagyon tré, úgy utálom hogy csak na... megyek máris és visszahúzom, ok?
Amúgy Cat-nél a pont: a kínai karik mindig megvárják mire lemegy a bless.
Nekem is rogue/bárdom van és a futás teljesen korrekt, bár amiatt kihúzni 90-ig... hmm.
Légyszíves ne forgasd ki a szavaimat, én azt mondtam hogy "95%-a használhatatlan ha nem a megfelelõ fegyvert használod", köze nem volt ahhoz hogy ki mennyire gyorsan vált fegyvert... de tudod mit - ha már itt tartunk - sztem 2x megölnélek mielõtt elõhalászod a cleric rodot és felrakod a bless-t (bár mivel nem egy szerveren vagyunk ezt nem tudom bebízonyítani) 😊