82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Doomista
    Ez már nem fail, nem is epic fail, hanem...
  • Cat 02 #81092
    Szerencsés :D
  • HUNmarkov
    Nem reklámozni akartam csak felhívni egy-két ember figyelmét h van ilyen is... sry. :) Egyébként a 140-es mob botkiller nem? Mármint az oszlopok.

http://www.youtube.com/watch?v=BuhnITjE49s
    http://www.youtube.com/watch?v=nO3f2Z8NOJY
  • Holborn
    szerintem hagyjuk azt a témát hogy kinek mien élete van am meg IGAZA van Avatarnak ez iSRO topic am meg nem most kezdődött már egy ideje elkezdték szétb..szni ezt a topicot az idióták... (kinek nem inge ne vegye magára)
  • dragon11
    Teljesen jogos, de ha valaki 1x csinálja meg VÉLETLENÜL, még nem lesz semmi baja, ezt garantálom!

[Noticeba írták ki a legelején]
    Sok sikert, remélem nincs túl sok sp-d azon a karin!

"If your character is killed by the Statue of Justice, your account can be blocked for using illegal program."

^^
  • tucsok63
    anti bot mobok de én dlvl hez használom : D
  • Doomista
    Hi!
    Mob sztrájk.
  • Hay #81085
    Hi!
    Tudja valaki, mi ez a rengeteg 140-es mob a városok körül???
  • tucsok63
    beszálhatnék én is ?
  • Dobronski
    Van egy pár ember, akiknek nincs életük, és ezt csinálják. Pl. avatar
    Van, én.
  • tucsok63
    vmeik szeron van olyan aki magyaroknak farmol sp-t?
  • dragon11
    Tilos durva, vulgáris, obszcén, másokat szidalmazó vagy személyiségi jogait sértő üzenetet írni!
  • Doomista
  • Dobronski
    Te kis morcos. Jó szar életed lehet ha ilyen hamar felkapod a vizet. ^^
    Ki a faszomat érdekel ?
    Ott a kibebaszott fóruma, menjetek oda kérdezgetni meg nyálat verni.
  • Dobronski
    Van már game regisztráció a magyar sro szerverre?
  • HUNmarkov
    Üdv mindenki!
    Ainek van kedve csatlakozzon egy jó közösségbe!
    - Karakter eladás, csere, reklámozás, silk, gold.
    - Eredeti szerverek.
    - Private szerverek.
    - Szerver készítés.
    - Bot, Hack, PK2, leírások.
    - Infernal SRO [HUN]

SroPrivate - ha szeretnél, nézz körül... :)
  • tucsok63
    van sp farmolo klán irisen ?
  • Demila
    Régi guild/union társaimat szívesen várom ebben a játékban ,be is veszem klánba meg ami kell ...
    klikk-klikk-ide

Abszolút nem 'élet gyilkos' ,ha értitek mire gondolok

Persze újakat is szívesen várok rám lehet dobni egy levelet a nevem itt : Jesus

Ja és amugy nekem is van eladó tengődő-lengődő karim SRO-n 86-os nyílpuskás-bárd
  • benkooo
    Sziasztok!
    ELADÓ 2 kari az Eldorado szerveren.
    1. 95lvl full str bower +3+4+5 szettel 94+5bow
    2. 101lvl full int wizard/cleric +4+5+6 szettel 101+7staff

Kb. 3-4éve SRO-zok most elköltöztem dolgozok és már nincs időm foglalkozni a game-val ezért döntöttem úgy hogy eladom a karikat.
    Érdeklődni v. ajánlatokat tenni lehet az [email protected] e-mail címemre.
    Ui:a karikat a www.rev6.com-on is megnézhetitek Eldorado serveren
    bowos neve: II_FiGhT_II
    wiazrd neve: II_MaYeR_II
    PW váltó van mind a 2 karihoz !!!!!!!!!!!!!!
  • surr3al
    1. nem d12, hanem set item weaponok. Olyanok mint az egyipt gear ruha settek meg a roc gear settek. Coin-ért lehet venni. Ugyanúgy d11 cuccok (+ elvileg ha valaki teljesíti az összes forgotten world questet, akkor is kaphat ilyet)
    2. már bennvan kb 3 hete ez az update ksron. Majd csinálok pár screenshotot, láttam már egy eu shieldet, meg egy staffot.
  • miga
    Ok, kösz!
  • Cat 02 #81069
    Majd kiderül, most jön csak Koreába az új update.
  • miga
    Sziasztok!
    Rev6-on láttam videót, gondolom D12-es fegyverekről.
    Minden fegyvernek (shieldnek) volt A és B verziója is. Ez meg mi a bánat akar lenni, nem tudja valaki?
  • MobDozer
    Halik

Olvasgattam kicsit visszfelé... szerintem a leírt segítségeknek már régen kellet volna megoldást adni Krisztoforonak 1 esetet kivéve...
    Nálam egy virus tett be anno amit csak megtalálnom sikerült és azt is csak nehezen, de kiírtani nem . Nekem az Atlantica MMOval csinát hasonlókat amit egy teljes HHD format és 0ról mindent ujratenni oldott csak meg.
    Nem kellemes az tény

Jah és az Xfire... nekem mindíg megy/ment minden mellett, de még semmiben nem okozott gondot.
  • DarkLord9
    Próbáld meg úgy futtatni, hogy elindítod a SRO mappájából a silkroad.exe-t, majd ha ez elindult, akkor a SRO_Client.exe-t.
    Milyen vírusirtót és tűzfalat használsz?
    Ha van vírusirtód és tűzfalad, akkor kapcsold ki őket teljesen majd úgy indítsd el.
    Ha nincs vírusirtód/tűzfalad akkor telepítsd fel az ESET Smart Security próbaváltozatát egy kis időre és utána próbáld meg elindítani.
    Más ötletem nem nagyon van, esetleg próbálj még drivereket frissíteni a gépen és a fölösleges programokat kilőni (nekem anno x-fire mellett állandóan leállt a SRO).
  • Krisztoforo42
    Köszi a tippeket DarkLord9.
    Xp van telepítve a gépemre. Amit ajánlottál végigcsináltuk és nem volt semmi változás. Egyébként a hackshield mappában sehol sem találtunk sro_clien nevezetűt.
    Ha elindítom az sro belépést, akkor a feladatkezelőben megjelenik és csinál egy 12700 k memóra használatot, ami eddig is megvolt és szerintem normális. Utána, amikor a belépő animáció illetve már az sro futott ez az érték felugrott 270-320000 k közé eddig. Na most ez nem történik meg, hanem marad változatlanul a 12700 értéken és áll. A belépő első képernyő a start gomb megnyomása után nem tűnik el, hanem marad a start gomb nélkül tovább.
    Nagyon úgy néz ki, hogy valami tényleg lelövi és nem engedi futni.
    Csak az idegesít, hogy ez egy 3 héttel ezelőtti szerver inspekció után jelentkezett és az előtt nem változtattunk semmit sem a rendszerem beállításain.
    Azért köszi a segítséget.
  • DarkLord9
    Ha el sem jutsz a kliensbe a bejelentkezésig akkor ennek semmi köze hozzá.
    Milyen op rendszert telepítettél fel?
    Próbáld meg azt, hogy letörlöd a SRO-t a gépről uninstallal, majd "elmész" arra a helyre, ahova fel volt telepítve a SRO és ha hagyott ott még valami szemetet a Silkroad mappába, akkor azt kitörlöd. Ezek után újratelepíted a SRO-t. Elindítod a frissítés, majd ha ennek vége bezárod a klienst és bemész a Silkroad mappáján belül található HackShield mappába, majd elindítod a HSUpdate.exe-t [egy másik hibánál (Invalid File Version) az volt a megoldás, hogy még a Hackhshield mappán belül lévő update mappából a sro_cilent nevezetűt át kellett helyezni a Silkroad főkönyvtárába a HSUpdate.exe futtatása után]. Majd ha ez megvan megpróbálod elindítani a SRO-t.
    Feladatkezelőben lesd meg, hogy a START megnyomása után elindul-e a SRO_client.exe. Ha ez nem következik be, akkor valószínű valami lelövi a SRO-t.

Esetleg próbáld meg letölteni az iobit oldaláról a Advanced SystemCare Free nevezetű programot. Elég jól rendbeszedi a gépet. Egy próbát megér.
  • Krisztoforo42
    Na nem jött be az új op rendszer sem.
    Akkor egy utolsó próbálkozás. Urak volt az utóbbi időben valamilyen email ellenőrzés a rendszerben? Érdekes, hogy nem enged be a honlapon a szabályos bejelentkezés után a személyi adatokat módosító részbe, hanem valami 2 órás jelszót ajánlgat a régen megadott email címre. Na most ez az email cím, már régen nem létezik, így nem tudunk megfelelni a kérésnek. Lehet hogy ezzel blokkolnak a silkroad guardon keresztül? jobb ötletem nincs és ez az utolsó próbálkozás.
  • kaitkeresek
    sajna eddig senkinek nincs semmi öltlete :S
  • Krisztoforo42
    Sziasztok Urak!

A korábban körülírt problémámra ha nincs egyéb ötlet akkor marad az, hogy szombat délután op rendszer csere lesz. Ha esetleg van más ötlet a tarsolyban akkor várom, hátha van egyszerűbb megoldás is.
    Köszi mindenkinek.
  • Destyni
    Ja és ez nem chat
  • kaitkeresek
    és egyik cucc sem npc
  • kaitkeresek
    Én kötöttem akkor a legjobb üzletet :) lvl 72 sword chn 200 milla arannyal 20k sp-vel 6 ezerért :)
  • kaitkeresek
    Afk
  • kaitkeresek
    ja, és nem ff
  • kaitkeresek
    lvl 72 bicheon/col/lighting kari mennyit érhet ?
  • dragon11
    Az 100 FF, nem pedig sima FF =)