82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81093 Ez már nem fail, nem is epic fail, hanem... -
Cat 02 #81092 Szerencsés :D -
HUNmarkov #81091 Nem reklámozni akartam csak felhívni egy-két ember figyelmét h van ilyen is... sry. :) Egyébként a 140-es mob botkiller nem? Mármint az oszlopok.
http://www.youtube.com/watch?v=BuhnITjE49s
http://www.youtube.com/watch?v=nO3f2Z8NOJY -
Holborn #81090 szerintem hagyjuk azt a témát hogy kinek mien élete van am meg IGAZA van Avatarnak ez iSRO topic am meg nem most kezdődött már egy ideje elkezdték szétb..szni ezt a topicot az idióták... (kinek nem inge ne vegye magára) -
#81089 Teljesen jogos, de ha valaki 1x csinálja meg VÉLETLENÜL, még nem lesz semmi baja, ezt garantálom!
[Noticeba írták ki a legelején] -
#81088 Sok sikert, remélem nincs túl sok sp-d azon a karin!
"If your character is killed by the Statue of Justice, your account can be blocked for using illegal program."
^^ -
tucsok63 #81087 anti bot mobok de én dlvl hez használom : D -
#81086 Hi!
Mob sztrájk.
-
Hay #81085 Hi!
Tudja valaki, mi ez a rengeteg 140-es mob a városok körül??? -
tucsok63 #81084 beszálhatnék én is ?
-
Dobronski #81083 Van egy pár ember, akiknek nincs életük, és ezt csinálják. Pl. avatar -
#81082 Van, én. -
tucsok63 #81081 vmeik szeron van olyan aki magyaroknak farmol sp-t? -
#81080 Tilos durva, vulgáris, obszcén, másokat szidalmazó vagy személyiségi jogait sértő üzenetet írni! -
#81079 -
Dobronski #81078 Te kis morcos. Jó szar életed lehet ha ilyen hamar felkapod a vizet. ^^ -
#81077 Ki a faszomat érdekel ?
Ott a kibebaszott fóruma, menjetek oda kérdezgetni meg nyálat verni.
-
Dobronski #81076 Van már game regisztráció a magyar sro szerverre? -
HUNmarkov #81075 Üdv mindenki!
Ainek van kedve csatlakozzon egy jó közösségbe!
- Karakter eladás, csere, reklámozás, silk, gold.
- Eredeti szerverek.
- Private szerverek.
- Szerver készítés.
- Bot, Hack, PK2, leírások.
- Infernal SRO [HUN]
SroPrivate - ha szeretnél, nézz körül... :) -
tucsok63 #81074 van sp farmolo klán irisen ? -
#81073 Régi guild/union társaimat szívesen várom ebben a játékban ,be is veszem klánba meg ami kell ...
klikk-klikk-ide
Abszolút nem 'élet gyilkos' ,ha értitek mire gondolok
Persze újakat is szívesen várok rám lehet dobni egy levelet a nevem itt : Jesus
Ja és amugy nekem is van eladó tengődő-lengődő karim SRO-n 86-os nyílpuskás-bárd -
benkooo #81072 Sziasztok!
ELADÓ 2 kari az Eldorado szerveren.
1. 95lvl full str bower +3+4+5 szettel 94+5bow
2. 101lvl full int wizard/cleric +4+5+6 szettel 101+7staff
Kb. 3-4éve SRO-zok most elköltöztem dolgozok és már nincs időm foglalkozni a game-val ezért döntöttem úgy hogy eladom a karikat.
Érdeklődni v. ajánlatokat tenni lehet az [email protected] e-mail címemre.
Ui:a karikat a www.rev6.com-on is megnézhetitek Eldorado serveren
bowos neve: II_FiGhT_II
wiazrd neve: II_MaYeR_II
PW váltó van mind a 2 karihoz !!!!!!!!!!!!!! -
surr3al #81071 1. nem d12, hanem set item weaponok. Olyanok mint az egyipt gear ruha settek meg a roc gear settek. Coin-ért lehet venni. Ugyanúgy d11 cuccok (+ elvileg ha valaki teljesíti az összes forgotten world questet, akkor is kaphat ilyet)
2. már bennvan kb 3 hete ez az update ksron. Majd csinálok pár screenshotot, láttam már egy eu shieldet, meg egy staffot. -
miga #81070 Ok, kösz! -
Cat 02 #81069 Majd kiderül, most jön csak Koreába az új update. -
miga #81068 Sziasztok!
Rev6-on láttam videót, gondolom D12-es fegyverekről.
Minden fegyvernek (shieldnek) volt A és B verziója is. Ez meg mi a bánat akar lenni, nem tudja valaki? -
MobDozer #81067 Halik
Olvasgattam kicsit visszfelé... szerintem a leírt segítségeknek már régen kellet volna megoldást adni Krisztoforonak 1 esetet kivéve...
Nálam egy virus tett be anno amit csak megtalálnom sikerült és azt is csak nehezen, de kiírtani nem . Nekem az Atlantica MMOval csinát hasonlókat amit egy teljes HHD format és 0ról mindent ujratenni oldott csak meg.
Nem kellemes az tény
Jah és az Xfire... nekem mindíg megy/ment minden mellett, de még semmiben nem okozott gondot. -
DarkLord9 #81066 Próbáld meg úgy futtatni, hogy elindítod a SRO mappájából a silkroad.exe-t, majd ha ez elindult, akkor a SRO_Client.exe-t.
Milyen vírusirtót és tűzfalat használsz?
Ha van vírusirtód és tűzfalad, akkor kapcsold ki őket teljesen majd úgy indítsd el.
Ha nincs vírusirtód/tűzfalad akkor telepítsd fel az ESET Smart Security próbaváltozatát egy kis időre és utána próbáld meg elindítani.
Más ötletem nem nagyon van, esetleg próbálj még drivereket frissíteni a gépen és a fölösleges programokat kilőni (nekem anno x-fire mellett állandóan leállt a SRO). -
Krisztoforo42 #81065 Köszi a tippeket DarkLord9.
Xp van telepítve a gépemre. Amit ajánlottál végigcsináltuk és nem volt semmi változás. Egyébként a hackshield mappában sehol sem találtunk sro_clien nevezetűt.
Ha elindítom az sro belépést, akkor a feladatkezelőben megjelenik és csinál egy 12700 k memóra használatot, ami eddig is megvolt és szerintem normális. Utána, amikor a belépő animáció illetve már az sro futott ez az érték felugrott 270-320000 k közé eddig. Na most ez nem történik meg, hanem marad változatlanul a 12700 értéken és áll. A belépő első képernyő a start gomb megnyomása után nem tűnik el, hanem marad a start gomb nélkül tovább.
Nagyon úgy néz ki, hogy valami tényleg lelövi és nem engedi futni.
Csak az idegesít, hogy ez egy 3 héttel ezelőtti szerver inspekció után jelentkezett és az előtt nem változtattunk semmit sem a rendszerem beállításain.
Azért köszi a segítséget. -
DarkLord9 #81064 Ha el sem jutsz a kliensbe a bejelentkezésig akkor ennek semmi köze hozzá.
Milyen op rendszert telepítettél fel?
Próbáld meg azt, hogy letörlöd a SRO-t a gépről uninstallal, majd "elmész" arra a helyre, ahova fel volt telepítve a SRO és ha hagyott ott még valami szemetet a Silkroad mappába, akkor azt kitörlöd. Ezek után újratelepíted a SRO-t. Elindítod a frissítés, majd ha ennek vége bezárod a klienst és bemész a Silkroad mappáján belül található HackShield mappába, majd elindítod a HSUpdate.exe-t [egy másik hibánál (Invalid File Version) az volt a megoldás, hogy még a Hackhshield mappán belül lévő update mappából a sro_cilent nevezetűt át kellett helyezni a Silkroad főkönyvtárába a HSUpdate.exe futtatása után]. Majd ha ez megvan megpróbálod elindítani a SRO-t.
Feladatkezelőben lesd meg, hogy a START megnyomása után elindul-e a SRO_client.exe. Ha ez nem következik be, akkor valószínű valami lelövi a SRO-t.
Esetleg próbáld meg letölteni az iobit oldaláról a Advanced SystemCare Free nevezetű programot. Elég jól rendbeszedi a gépet. Egy próbát megér. -
Krisztoforo42 #81063 Na nem jött be az új op rendszer sem.
Akkor egy utolsó próbálkozás. Urak volt az utóbbi időben valamilyen email ellenőrzés a rendszerben? Érdekes, hogy nem enged be a honlapon a szabályos bejelentkezés után a személyi adatokat módosító részbe, hanem valami 2 órás jelszót ajánlgat a régen megadott email címre. Na most ez az email cím, már régen nem létezik, így nem tudunk megfelelni a kérésnek. Lehet hogy ezzel blokkolnak a silkroad guardon keresztül? jobb ötletem nincs és ez az utolsó próbálkozás. -
kaitkeresek #81062 sajna eddig senkinek nincs semmi öltlete :S -
Krisztoforo42 #81061 Sziasztok Urak!
A korábban körülírt problémámra ha nincs egyéb ötlet akkor marad az, hogy szombat délután op rendszer csere lesz. Ha esetleg van más ötlet a tarsolyban akkor várom, hátha van egyszerűbb megoldás is.
Köszi mindenkinek. -
Destyni #81060 Ja és ez nem chat -
kaitkeresek #81059 és egyik cucc sem npc -
kaitkeresek #81058 Én kötöttem akkor a legjobb üzletet :) lvl 72 sword chn 200 milla arannyal 20k sp-vel 6 ezerért :) -
kaitkeresek #81057 Afk -
kaitkeresek #81056 ja, és nem ff -
kaitkeresek #81055 lvl 72 bicheon/col/lighting kari mennyit érhet ? -
#81054 Az 100 FF, nem pedig sima FF =)