82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #68266
    Sztem te még nem kaptál maddening v. turn rising - triple swing kombót. Óriásit csap, még én is irígykedve nézem... főleg hogy nincs reduced def/hp.
  • Lord Nomak
    Öhö, tegnap athenson 3 bard buffal a 90es ff rugót egy 83as ff warrior 12 alkalommal csapta le.. míg a rugó kétszer csapta le összesen a warriort, dagger, xbow, felező, felező nélkül.. Sajnálatos módon a warrior screenekkel és ha azok elmúlnak blessel kb gyilkolhatatlan. Neki nem volt semmilyen támogatása amúgy, csak a saját buffjaira támaszkodott. Végül 2 90es ff glavies kellett hogy lecsapják, de azt is úgy hogy nehezen mert elkezdett vigorozni.
  • Atisz #68264
    Az a gond a rogue-gal, hogy dagger egyre inkább felejtős .pk2 edit miatt. A crossbow nagyon jó, de a felezett hp meg a -40% hp kicsit sok. Bléder + 2-h warrior nevetve kivégez.

2-h warrior-t volt lehetőségem kipróbálni. Kicsit szarabb a dmg-e, az ok. DE, cserébe nem bukik semmit. Megmarad a 20 k+ hp és a def is, sőt a screenek magasabb szinten a bless-t is nevetségessé teszik.
    A fence-ek miatt minden pt-ban szeretni fognak. Van kd, kb és stun skillje.
    Miről beszélünk? Lassan grind és egyes skilljei nem olyan gyorsak, ami mondjuk elég érzékenyen fog érinteni, mert én tényleg nem botolok (aki ismer az tudja).
  • Rabbit20
    hát sztem meg jó pvp-ben warrior, már ha tudják használni, meg 1h-t is ki kell húzni sztem h télleg jó legyen.
    kis pvp
  • Atisz #68262
    Miért is? Mert eus karinál max mastery = lvlx2? Őőő...
    Mégiscsak jól jönne az a pár száz k SP bizonyos esetekben ^^
    Khm khm
  • Rabbit20
    hmm ok kösz... gondolkodtam énis rajta csak poti delay miatt féltem, h str-es ellen is necces lesz harc robe miatt, intes meg sztem heavy armorba se csapna le 1 ütésből pláne ha vital increase rajtam. Bár mostanában elég alap már vigor szal lehet megpróbálom akkor robe-ot. Igazából nemtom még :D
  • donatus13
    Hát az azért érdekes,Nálunk daggerest pvp be nagyon senki nem alázza be (eusokra gondolok) 2h warrior nekem nem jött be szerintem egyáltalán nem olyan erős mint amilyennek mondják szerintem pvp re ,xbow,dagger,wizard na meg a warlock :)
  • Atisz #68258
    Nagy döntés előtt állok. Azon gondolkozom hogy rogue-ot visszahúzom és átváltok 2-h warriorra. 10 meccsből a 2 class közül 8x a 2-h warrior győz. Tény, annak is vannak hátrányai, de azért mégiscsak sokkal szimpibb (ha a buffokat nézzük akkor siralmas a rogue, a warrior pedig az egyik legjobb, dmg-e nem sokkal marad el a rogue-étól warcry+dare devil és ehhez nem is nullázza le magát, mint a rogue extreme/desperate-tel)

Olyan ember tanácsát kérném, aki játszott már mind2 class-szal lvl 90-en és/vagy ksro-s tapasztalatai vannak ezen a téren (mégjobb!). Kösz.
  • Lord Nomak
    War/cleric robe.. másban nem sok értelme van. Kb egy glavies effekt áll fel tőle csak kétszer akkorát csap. :\
  • ThedarkmanHUN
    Csak kézzel tolom / nám :)
    Andr0: tesom meg az én életem az a 2 :)
    Kutya nemlehetett me nincs itthon :P
  • byzhouse
    Szerintetek baj ha wiz/clericnél mindent kimaxolok vagy clericnél csak a fontosakat ,mert így minden maxon: 1,006,491sp 90-ig
    WTB gold Athens szeron :D (kell plvl-hez)
  • Rabbit20
    nálunk gyerek feltolta glavie-t +5re aztán minden kedden inspi után rátolt mégegy +t, azt kész is lett egy hónap alatt +9 :D szal ezt is kilehet próbálni ha valaki nagyon +9et akar :)

más
    Valaki eu warrior-t próbált már light armorba? mondjuk cleric alkasztal... érdekelne mi a tapasztalat :)
  • horitazi
    GetDataBack for NTFS v3.02
  • Maala
    attól függ, csak botolsz-e vele, vagy játszol kézzel/ésszel is néha...
  • Andr0
    a tesód és a kutyád életét??(megj.: tuti bennevolt a kutya is)
  • ThedarkmanHUN
    Ahh kössze isten vagy XDDD
    Megmentettél 2 életet :D

N os akkor wiz+cleric hogy szerepel pvp-ben?:))
  • gameplusz
    Jó azért te se panaszkodj szerintem :P
  • THeArrow
    maksi :P az ien bekaphatja ^^ én bezzeg füstölöm a +8at ; +9hez meg else jutottam
  • at16
    az milyen dolog már hogy 85 ös speart,1h kardot, pajzsot felhuz a gyerek +9-re?

SEMMI KÉK SEMMI ASTRAL SEMMI NINCS RAJTA és mégis fentvan +9en.
    globalba irta, és guildtársam is látta tök szűz pajzs , de +9 en. na?
    Esetleg google: stellar phoenix
  • ThedarkmanHUN
    OFF: Tesóm 17gb zenémtől szabadított meg röpke 10 mp alatt ... síkideg vagyok nemtudja vki visszalehet-e még szerválni vhogy? Letöltés felejtős mert 17gb azé mégis csak 17gb ....

ON: Wiz+Cleric pvp-ben hogy boldogul?
    C9-re megoldás lehet:
    alul keresőbe írd be: hosts
  • Atisz #68243
    Szépek :)
  • doxadmin
    Én úgy tudom hogy eladás után kapsz ilyet. Múltkor kb 20mill jött össze stallból, és kaptam egyet. Guild társnak összejött 60mill és kapott 4et.
  • attila117
    "beütöttem a kodót és utána c9"
    Ezt hogy érted?
  • attila117
    hát a netem az tökéletes
    utorrent maxal tölt betölt mindenképet videót oldalt.
    De amikor jácani akarok persze mindenből kilépek
  • Balázs2
    Nem játék hiba(volt arra is példa de ám az c7,c10 volt) nekemis volt ilyen mikor a netem mélyponton volt és folyamatosan megszakadt beütöttem a kodót és utána c9 mert neted gyengélkedik, de lehet h másoka van, én erre tippelek..
  • Balázs2
    szar a neted, mire belépnél, addigra megszakad és c9-et ír ki..
  • attila117
    most irtam 3x-ra azért kapcsotam már ba
    nincs ötleted?
  • vassyg
    pl. kapcsold ki a caps lockot.
  • attila117
    MI CSINÁLJAK HA C9 ES HIBÁT IR?????????
  • Lipi135
    oké köszi szépen
  • gameplusz
    Az oldal alján van egy kereső, beírod, hogy "ong" és ki fog jönni a lényeg.
    Így megy ez:

• Darkspell
    Asszem naponta sorsolódik azok között, akik használják a stall networkot.
    Fél óráig +50% gold.
  • JackyBoy
    erről tud vki vmit mondani?:) stall networkből szedegettem a cuccokat egyszer csak megjelent az inventorymban:)

• Lipi135
    HELLO
    azt szeretném kérdezni hogy hogyan csináljátok az ongfarmot?
  • dragon11
    Bowernak melyik ágakat és azokból melyik skilleket érdemes kihúzni mennyire?

htx..
  • attila117
    Vki válaszolna??
    Miért nem enged fel (C9) es hibával a szerverre?