Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyugi, Rok Mountain felirat fölött szoktam lenni, de most, hogy fegyó megvan go vissza taklába, nem valószínû hogy összefutnánk 😊

Figyelj csak, ugye öli mobot, ráeszmél h felekl magát buffolnia, kijelöli magát, de MOB közbe üti ugye, és csak kivan jeölve, mivel mob ütni, lent nem cserél fegyvert nem buffol, csak úgy csinál..

Maala
f1re rakd a botnak mind1, daskillznek nem.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az a szitu hogy ide telik az idõ, öli mobot karit, ráeszmél h valamit csinálni a kell, kijeöli magát fent, átmegy az f4-re, végig zongorázza magát f4, 1. 2. 3. és nem veszi magához rodot, csak kockáját kiejölni recoveyit is, meg staffot sem veszifel.. csak kijeöl, és megy tovább staffal...

Jól van nekem bejelölve bot off és on, van mikor kijeölni magát, átmegy f4-re nekem 1. rod ,2. recovery division 3. staff, valamikor rákattint, de nem csinálja magán kari, csak kijeöli kockát és nem csinálja:S mintha elkapkodná vagy nem tudom, kijeölés az megvan, de van mikor gyakorlatba nem alkamazza..

Szerintem ezt a legend 3 at kicsit elkapkodták tele van buggal miota kint van egyfolytába DC az eventek nagy része hibás nem jönnek mobok stb szerintem még 1-2 hetet huzhatott volna...

Nekem is inspit ír de kétlem hogy ilyenkor bot bann lenne ...

Lord Nomak
A select self nem elég mert buffolás alatt nem áll le a bot ha csak nem jelölöd be az off és on kockát is. Ha kijelölöd akkor buffolás elött leállítja botot ergó nem fog rajta maradni a jelölés, elnyomja a buffot és utána elindítja a botot. Logikus.. Skillezést meg normálisan kell beállítani hogy ne üsse egymást a két skill buffolási ideje..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Maala
hagyd rá

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Drop volt, szerinted érdekel a reinforce fõleg hogy 77 leszek lassan ?

na most mi van silkroad-dal? ha simá inditottam ---->inspi
ha crackelt kliensel akkor meg azt irja valami nem oké probáljam késöbb ujra ....akkor most mi van?
Erre van select self fül, ha bekcsapolod 100% h buff idõ lejáratakor kijelöli magát, csak kérdés h felbujjoja e magát?!XD

Nem bizony, öli a mobot és tovább pereg az idõ, ha seleft self nincs bekapcsolva, akkor mob ölés közbe nem jelöli ki magát..de elõfordul mondom h kijelöli magát, túl gyorsan pörög a folyamat, és nem tudja buffolni magát, olyankor clerikrodal gyakXD

Ha mob van kijelölve nem rakja fel rec. divisont ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Azt nem értem, ugye select selfet bekapcsoltam h pl. mikor magára kell h rakja a skilt és épp mobot öl, akkor is magát jelölje ki..Azt látom h ahogy letelik az idõ, magát kijelölni, de van mikor lassú és nem tudja csinálni buffokat, no akkor álldolgál ott roddal, gondolom ezt majd valahogy megcsinálják h tuti buffolja magát^^ örülöm h ez van legalább, ez már megkönnyiti az ember életét, 1-2 problémát leszámítva szuper kis progi..

Vigyázz, ha buffolás közbe megvazar valami, akkor szopacs, tehát érdemes ha 1 skill 10 percig hatékony, akkor mondjuk ott 3 percenként reskilleze magát, hiába 10 perc, lehet hogyha besül, akkor várhat 10 percet mire újrabuffolja magát, addig az én esetmbe nem csinál semmit, csak áll kezébe a clerikroddal=) pl, recovery disvinont 150 minre állítottam, úgy tuti mindig magára rakja, holy speltt 5 perce, az annyira nem lényeg hogyha besül..

by:joymax
úgy néz ki raktak a kliensbe noDc-t

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

lizmak
nállam is ez a helyzet, bár nekem örökké kifagy.
omg, minek is kezdtem el újra játszani, botra nincs pénzem, kézzel meg ugye max 40-ig húzhatja az ember..álé álé

Frissen ujrarakott windowsomon frissen ujrarakott silkroadot elinditottam, és meglepetésemre mikor cannot connect-elt, mintha noDC-t használtam volna, nem dobott ki windowsba, és ki is adta a kodot amig be nem engedett, ez akk hogy is van?😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Morphin
már megy...csak xbow, felezõ és szeret meghalni buffolás közben

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
nekem nagyon nem akar müxeni a daskillz...Vista-m van. vki tud adni egy címet ahol részletesen levan irva minden?? v egy PM-el dobjon meg...köszi

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Kellett taktikázni is, nem volt könnyû ^^

30 seces volt poti várakozás idõ?Az szép lehtett lols

LO, nálam ez volt tegnap, a wizardlomal a bladés töröket meg glavist is ks-eltem ahogy kell, erre csinálnak 8 man pt-t, kérdezem tõlük ti csináltátok?Aztm ondják no no 4 man pt, erre több órán kereszül ott öltek és jöttek pt mobok engemakarnak hülyének nézni, de szerencsére recovynak köszönhetõen a pt mob már nem jelent problémát..Ma nem vásárolt npcnél, olvastam botsmall fórumon, h adodhat sajna ilyen probléma:S

self punch 😊
jaja
#64643 😄

btw azt ti vágjátok h régen eu tök más volt ?
30 sec es poti szünet, 1.8 mastery szintenként, 15 sec-es blessing 😊

Reinforce nem gyenge ?

Nem tom ti hogy vagytok eddig én 9 eventen voltam abból csak 4 nem volt bugos😞

THeArrow
ja most kivételesen jóvolt éjszaka meg most 3is volt 😛 dehát a szerencse forgandó, aztán 3napig megint nemesik semmi azt csháá

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Zaylka
Jójó csak ma reggel is ránézek a botra, mit látok? Alex a droppjaival dicsekedik megint. Nem vaok irigy örülök, hogy neked legalább esik vmi de legalább itt ne sajnáltatnád magad lol...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Ezt eddig is tudtuk😄

THeArrow
bázis item drop alig volt nem tabi te ééxx a gold azmeg mástészta 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Hogy lehet a password-ot megváltoztatni?
Elõre is kösz
WuFraZselic
jah, ha chinese forcenak lenne obliation rese... 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
<3 mit nekem 2% xp lose xD

WuFraZselic
hú de felbasztam magam igy estére, 2 mocskos buzi török elkezdett 8as ptyt csinálni eldugott kis antilope helyemen, csak mert a 80+6 swordommel szanaszét ks-eltem az anyjukat, aztán persze pty mobokra ráfáztak, vicces volt hogy 2 pure str glavies 7-8k hiteket kap, én meg max 3k-kat. rohadt férgek. de aztán jött mala <3, és... szóval ez a népség tényleg egy mocskos rohadt alávaló szar szemét hulladék.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

valaki lõjje le
Brain speaknak van hátránya h kuva sokan fordulnak meg ott, legtöbb eus is ott botol végig felfelé csigatekercsbe mindenhol folyik a munkálat😊

de még vettem vele 100% drugot=) h gyorsan ha kiütök lóvat eltudjon menni😄 éssikeres volt, csak ugye p ott is az úton 6000 pt mob..

Én barom is ott voltam, csak kb. kari segítség nélkül az antilopékon keresztül nem tudott átjuni, hiába volt ló hp 8500-on 50 milisecondts, valami baromi sok gyökér antilope betámad, nem tud átjuni oda Tail peakba, meg ott tök jó helyem volt egyébként, jöttek buzik 8 man pt-sek, idegs lettem, lehordtam õket mindenek=) elköltöztem a Brain Peak-ba közelebb is van, útközbe nem öl meg semmiXD vannak pt mobok, de recovery divional ma bírtam 80as pt giantot, leöltem fele hpját, aztán mellé még egy champi azt megöltek 2-en, elég jól bírom így most 😄

Maala
nem adtam el, mindig elfelejtem kirani stallba, jó lesz az még pwnolni annyi inttel FWn. xD

vagy most jutott eszembe (hátulról teszem be), h loginolok stallkarival. 10x az 5letet.

ahol én grindelek, nincs pty mob. tail peak keresztezõdés alatt.
Kryon ne gyere oda! xD

Megnézém division nélkül meddig bírod a szerény kis 6k hp-dal ahogy láttam eladtad cuccaid, most npc-be vagy, 3-at üt és véged a 78-as 80as pt mob..

Oké, de mindenhol pt mobok vannak, szal érted.. tényleg mindenhol... ahol esetleg nincs, ott 4 másik eus kari botol..

Lord Nomak
Dura.. többi az alap stat volt még a plusz is, ilyet reptettem szerencsémre sniperbõl, gondoltam ráteszek ma egy dura követ erre így jártam.. kerestem stallokban 8d eu és kínai fegyverek között is olyan fegyvert aminek ilyen de 218 volt a legnagyobb a kb 150 fegyverbõl amit láttam. Kéne még rá egy alap dura stat javító kõ és akkor lenne az igazi. Amúgy 148 volt a régi érték, azzal új spoton snipereknél kb 5 órát bírt ki pedig fele ennyi volt..

Maala
ha ennyi gonddo van, minek játszol? 5percig még az én kari mis kibírja rec div nélkül.

Zaylka
Jajj kedd óta alig dropp, nemhogy sun brühü sajnáljuk Alexet 3-ra. Mintha nem te lettél volna az a minap aki dicsekedett itt a goldjával meg, hogy tyûû mennyi str tabi esett neki. Na most nekem hazudsz vagy ide döntsd el, vagy szólj elõre ne égesselek be! XDDD

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Ja meg van mikor uyge egy moob megzavarja, eljut odáig h clerik rod, recovery kap egy sunt, és már a 3. funcionak löttek h staffra vált..:\ akkor 1 helybe ál 5 percig mire újra jön a skillezés^^

Maala
a szetted is a régi szarrápimpelt 72-77, vagy fullszar 78-81 npc set?

Meg olyat reagált, 78-80as madár pont mikor magára akarta tenni, belekapart a pogájába a karinak, és nem csináltsemmit, csak beált védekezõ pocízioba a clerik rodal, és nem csinált semmit,nem tette magára, fogta rodot, staffra sem váltott, szal vannak ilyene setek rikán:S