82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Kryon
    hát ez csak kritika, off az lenne, ha leírnám alternatívákat :)
  • dragon11
    Én is örülök, hogy abbahagytam immár 3/4 éve.:) talán emulátoron még leszek, talán..

de ne offoljunk, mert még g+ megharagszik ránk:\
  • Kryon
    kb erről is szól sro, meg értelmetlen idő és pénzköltésről minimális játékélményért
    csak míg benne van valaki, addig ezt nem látja/nem akarja látni
    most hogy végre abbahagytam, kezdem látni, hogy sro erősen a legalja kategória mmo szinten...
  • Kryon
    el ne hidd, láttam én már ff 90es wiz/clericet nem xar cuccokban csúnyán halni
    ha kifog egy jó ellenfelet akkor vagy túléli vagy nem, de mivel clericként ölésre nem valami hatékony egymagában, ezért többnyire nem, csak idő kérdése
  • dragon11
    Jah, sose baj ha van + 200-300k sp-d.^^ ahogy mondtad, "de jó lett volna még ez is, de még az is" eset..
  • Balázs2
    Hát figylej ha a lerik 90 ff összes healje megvan és 90 chest 89 legs és összes cucca full pinpes folyton orbit healelés üthetik ...
    Oks, nehogy beadd a derekad, hogy jól jönne az a plusz sp.
    Rajtad kívül sztem már mindenki rájött, bár általában a legiteknek isssszonyatos nagy az arca, és hogy egy botternek legyen igaza... pfff soha.
    Sok sikert az újabb gagyi(farm, farm farm, miért is, ja mert a 2h NEM elég.) karihoz, sajnálom, hogy a rugót nem tudod használni, pedig...
    Legits ftw ^^
  • Kryon
    pure int clericre azért ez kicsit erős kijelentés :)
    45s-ig legfeljebb, de utána elég hamar összecsuklik...
    (persze 1v1, buffereket is beszámítva)
  • Balázs2
    Mala a rotot mana draint használod? v agy mesh root manna drought?
    AZon filozom h azt 2 szart egyedül nem fogom a wiz táblába 90-re vinni 80-on vannak és nem is használtam őket csak a a területis fajtáját..
    Nem is értem mi szarnak hagyták meg 90-re vinni, területis jobb, max többet kell várni a betöltésre..
  • Balázs2
    Omg ezt nem tudtam azthittem várni kell a skilbetöltésre akkor kifejelsztem mint a huzatO.o
  • Balázs2
    Lol valaki azért grindel mert arra alaphoz h sun dropja lesz:D tuti eszem ágába nem lenne botolnom ff 90-esként, annak h sunt dropol elég kevés esélye van szal érted + pénzkidobás kb. a botra mert nem fejlődik tovább és 0ás farmba elég szerény sp-t kap..Mivel én nekem 1 szem sp-m nem volt 90-re sött meg mikor bejött 9d kb. 1 hétig clerik bővitésekre gyüjtöttem sp-t h 80-on meglegyen majdnem minden skil 80 maxon.. szal én már másfélhónapja robotolok 9-es gapba 85-87 mooboknál kb semmi, max a sok tabinak veszem hasznát.. még másfél hónap és vége szerencsére azt 1 hétig élvezem 90ff-t azt go ongok:D
  • Maala
    el lehet tolni mellette... ez a lényeg. Over - Glut - Over és 10mp alatt 24k sebzés bárkibe, függetlenül mindentől.

#68333: azért, mert egy 98as staffnak alapból annyi a sebzése. és egy 98+10nek akkor? DS? xD
  • Balázs2
    Mind1, jó lesz glut heal meg justice, feleslegesnek látom kifejelszteni az elötte lévőt ami nem területre hat, mivel várni kell területis betöltésére, miután használtam a glutot jöhet a justice, végülis kb. annyira jók ezek skillek és csóri wizardot hp felezve laptára lehet tenni:D többre csak akkor ha szegény ellenfél hpjaa béka segge alatt az offering a főnök..
  • Balázs2
    glut heal megvan, kéne még azover is? ha az egyik használatba van a másikat nem tudomO.o csak az egyiket tudom használni olyan nincs 1iket használom 90en 8400 sebzés gyorsan az overt is aminek 7900 asszem..
  • Balázs2
    nem térek napirendre wazze összehasonlítottam a sun staff és én kis szerény +7 86%os staffomat, és sun+7 a maga 64%ával 500nál több a magja vicc, az az 500 dmg kb. 3500-4000 + sebzésel rendelkezik nem gyenge >.<
  • Maala
    1.157
  • Maala
    pont ez az, mindenki sutn akar, mindenki grindel, akár FF akár nem. tehát legalább a fegyvernek max dura kell, minél tovább lehessen grindelni. a többi tényleg lényegtelen, amíg nem ~80% vagy afeletti reduce-ról van szó, mert az már bezavar a grindnél, és így a HP-poti fogyasztásnál is.
  • ronaimate
    Ja és melyik a elgújabb patch?
  • Maala
    trial cross 3mp. de az a 2 skill felesleges, inkább over heal sor.
  • ronaimate
    Hollehet leszedni a patchokat?
  • Maala
    holy spell van rajta, meg recovery division, egy szem Bleed nem vesz el annyi def%ot, amennyit a Recovery/healing division gyógyít. bár ez még az új bicheon sor előtt volt, de mivel glavies sem öli Rogue/Clericet, Blader sem.

te nagyon el vagy tévedve. ha egy Cleric úgy dönt, nem akar meghalni, azt te a büdös életben nem fogod megölni, legyen pure int vagy str.

fel kellene fognod valamit. igaz, hogy te elvittél 1 karit magas szintre, kézzel, respect érte. de mi (Athensos társaság) sokféle karit húztunk ki-ki saját ízlése szerint, aztán ezeket cserélgettük egymás közt, mindenki kipróbálgatta a másikét. nem egyetlen karival toltuk, nem csak vidik alapján mondjuk, amit mondunk.
  • Balázs2
    Jó kiemeltél egy kasztot aminek hátúlütő a piros durab...
    Kb. 90 ff utána mit csinál, szerintem nem grindel, és hát nem is warlockról van szó:D
  • Lord Nomak
    Jah, ezt mond egy lock karinak akinél 50 dura gecisokat számít.. kb 2 óra grindet.
  • Balázs2
    A clerikbe a trial crossnak mennyi a betöltési ideje?Mennyit kell rá várni?Én ugye bárdról fejlesztettem clerikre, és gondoltam felesleges kifejelszteni a trialt mert jön a justice szal csak az van meg, szal nem tom mitévő legyek.. justicének 7 sec asszem..
  • kenny00
    a bardot huzd át crelicre és jó lesz az a kari;)
    nem kel oda 2h sword habár ahogy gondolod:) szerintem élvezeteseb karakter egy rugó mint 1 wari de én a full intet szeretem xD
    vagy csinálj egy warlock / crelicet az egy hmmmmm rohat jó kari;)
    na de én nem szólok bele jól elvagytok ti it xD....
  • Balázs2
    Én shieldemen is van, szarni kell rá, irritáló h lenézik sokan és árat számítva kurvára alábecsülik pirosokat dehogymér csak mert a durab mondok egy példát 200 helyett 150, nagy probléma tényleg, de ha mondjuk valami fontos értékéből vesztene, de nem durab bemek városba akár mikor javítható... mégis jóval kevesebbet érnek sajan a pirosak tuti ha eladásra kerül belekötnek mert piros, de nincsenek vele tisztába h ugyanolyan mint egy nem piros csak kevesebb az elérhető durab fehérbe..
  • Lord Nomak
    Bszott jó cucc, csak az a csúnya piros ne lenne =(
  • Destyni
    Biztosíthatlak hogy nincs elcseszve a blédere, és fejezzétek már be mert én is minnyá árnyékra vetődök
  • Atisz #68318
    Nem én kötekedtem. Árnyékra vetődött és most issza a levét...
  • Atisz #68317
    Látom nem sikerült felfogni. Semmi gond. Bot átadva.

Elrontottad a szarkazmust jelezni az első bekezdésnél (vagy amit a 2. után biggyesztettél, talán ide szántad) mert a wizard-ot mindenki 1-2 skillből öli, főleg ha offeringet használ pl. eq helyett.

Gondolom nem hallottál még HP grain-ről, aminek hasonló tulajdonságai vannak mint 1 vigor grainnek. Igen-igen, eltaláltad 25%-ot gyógyít. Tehát pl. 40 k-nál ez már biza 10 k hp-töltést jelent.

Mostmár csak azt nem értem hogy miért nem tudsz rogue-ot megölni a blédereddel ha cleric a 2 mastery-je...
    3 opció van:
    1. Vagy hagyod hogy magára tegye a bless-t/megtámadod amikor látod hogy magára tette (szerény agykapacitás)
    2. Nincs kihúzva ironwall (akkor nem elég a te sp-d sem, wtf?)
    3. El van cseszve a blédered (mondjuk akkor nem ölted volna le a rogue/bárdot 7/10)

x+1. nagyon belemerültél a flame-be és már azért sem hagyod abba ;)
  • gameplusz
    Hát azért Maala elég exped player, nem érdemes belekötni, hogy mit tud és mit nem... Abban is igaza van, hogy a bard, mint sub nem egy túlélőkészlet, hacsak nincs még egy másik nagy bard (de jelen esetben 1vs1-ről van szó). SP-n spórolni sem érdemes, ff kari fél siker.
  • Maala
    minek váltsak staffra, ha ott az offering? elég megalázó, amikor 1 percen át nem tud megölni egy nyomi wizardot valaki, aztán egy skillből hal. x-(

nem sokat szoktam wizard lenni, max ha vki nagyon pvpzni szeretne. de akkor persze biztos egyből 10 sebzést okozó skillel megyek, és nem az ellent teszem harcképtelenné. (/sarcasm)

add át másnak a botot, mert látszik, nem fogod fel, hogy barddal mind1, milyen STRes kari vagy, szart sem érsz vele, mivel nincs ami gyógyít. 15mpnként 1 HP poti, meg 4mpnként 1 grain poti. És hiába van neked 50k HPd, hogyha az STRed ugyaannyi marad, és a poti ugyanannyit gyógyít rajtad Vitallal, mint nélküle, tehát amint leviszik a Vitaltól kapott +hp-t, akár el is felejtheted a skillt, csak a sebzésed csökkenti.
    Ezek a karik bírják a nagyobb cséplést. Attól, hogy túléled 1 percig a PVPt a skinekkel, még nem nyerted meg.
    Valamint azért, mert te láttál Warrior/Cleric & Warrior/Lock karikat PVPben, a te Warrior/Bard karid nem lesz annyira jó/jobb, mint 1 Rogue. A Bard ilyen szempontból olyan, mintha nem is lenne 2. masteryd.

Ez olyan, hogy a Bladeremmel Rogue/Bardot 7/10 megvertem, Rogue/Clericet viszont 0/10. Warrior szintén. A fukarságnak ára is van.

#68309: megölik, vagy sem, ez a lényeg. az, hogy +5 v +7 cucca van, lényegtelen, ha meg sem ütik.
  • Atisz #68314
    Azért említettem, mert azt hittem hogy te nem ismersz más eus státuszokat (a hsz-od alapján) és gondoltam megosztom veled. Ha nem, hát nem.

Ha "besül a kombó", akkor maddening/dare devil-t lehet tolni, elég megrázó élmény szokott lenni.

Az intense shot általában ölni szokott (ha nem akkor az utána következő distance mindenképp), kivéve a blédert/2-h swordost (őket nem mindig). És vissza is kerültünk a kezdő témához. Miszerint is ezek a karik bírják a nagyobb cséplést, illetve pvp-ben jobbak a rogue-nál. No ezt kéne felfogni, de ha most sem fog menni, lehet hogy feladom v. átadom a stafétabotot másnak mert már fárasztassz. Nem nagyon, csak kicsit.

Arról pedig hogy a Te wizardodat hogy és hogy nem aláznám szét, nem érdemes vitázni, mert külön szerveren játszunk és soha nem lesz lehetőségünk ezt kipróbálni. Defeket pedig örülök hogy használsz, annak meg mégjobban hogy meg tudod csinálni hogy nem esnek le rólad amikor átváltassz staff-re O_o
  • THeArrow
    hát igazából.... 2elixir +7ről xD hergeltem tsen hogy nincsenek ballsai és nemmeri megcsinálni, erre megmerte és bejött neki :D naggyából ennyi :P
  • Rabbit20
    hmm hát jah -35% dmg-al nembiztos h megöl, de sztem az a vital increase nem is kell csak amíg tankolja wizt meg lefektet, aztán viszlát -35% dmg :)
  • gameplusz
    Nemgyenge, mennyivót?
  • THeArrow
    [URL=http://kepfeltolto.hu/i/?182556]here u are, magyarnál +9 ^^ oh yeah[/URL]

cat, gery üzeni hogy szia :D /thunderyn :P
  • Lord Nomak
    crack style, neki ez a mániája és ezért képtelenek levágni, na meg a +7 cuccok miatt..
  • THeArrow
    nem elég intes ellen, kurvára nem xD mindjárt linkelek egy picsört mien karival voltam bent és mien kardal nemtudtam megrakni egy szaros intes karit
  • Powerfull
    Okes akkor felejtos thx infot^^