Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a baj nem egy szerón vagyunk😄
Donatus: Hm... lehet h. csak titokban át karsz állni a SÖTÉT (<#eplus2>#eplus2>) oldalra?
Am. én is Thief vok! 😊 Gyere! "Vannak sütijeim"
SatisFaction!!
(item mall és gold eladást párosítva)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valaki nemtudja h. mikor lehet majd nálunk is Silkes Itemeket Satllozni? 😮 Ha a GaYMaXon múlik soha! :S
SM nincs! Valaki valamit tud róla? Se szerver! Se oldal! <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Na most kapok szívrohamot... kSRO ba lehet stallolni sp,exp illetve itemmallos cumókat??? :S
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
-Elsõre.
Btw, de én nem voltam olyan fan, hogy húúúúúúúúúú most kiveszek a storeagebõl(v. veszek) 1 inventory elexirt of shield.. lehetett ott más is, de most +5 és 5hely üres, tehát gondolom shield elexir volt ott.Nem vagyok hülye😉
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
kimegyek dw-be PVPzni, h majd jól hátbalövöm WuFrát pvp közben meteorral (<3) invisibleben, felezõ be, minden, elkezdem keresni, látom arc épp dobálgatja ki maga mellé sos itemet. megnézem, mi az, 24es sos bow... xD
odamegyek, majom nem veszi észre, h ott van mellette 1 tündér, majd eltûnik... (unsummon) erre pár próbálkozás után sikerült felvenni a bowját. xD
aztán odajött 1 kiskari, arc biztos azt hitte, nála van a cucc, megüti, lila lesz, meteort a nyakába kapta... sajnos nem dropolt, pedig megérdemelte volna, aki ennyire hülye miért nem megy simsezni?!
wts 24 sos bow immo6 steady4...
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Azért ilyen miniuniquekat behozhatnának a gamebe..
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
am ne hari ha nem emléxek h mit irtál ca. 3 hónapja XDD mostanában érettségi miatt sok minden kimegy a fejembõl,tiszta idõzavaros vagyok, gondolom ez normális XDDDD<#vigyor2>#vigyor2>
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
nem updatel ez a fos... elindítom klienset, aztán se kép, se hang
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
furcsa elképzelése van a srácnak az egyszer biztos
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Hát én asszem akkor filmezek egyett inkább 😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .