82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Balázs2
    Tudom h blader erős, de akiket látok hiába vannak jó cuccaik, elökköm a lighingal utána egy meteor és összeesnek ugyan így nukere is nukolni akar megszakítod a lightinal és őáff 1 meteor és fekszi kis, bowos meg gyor..
  • Rabbit20
    hát sztem már hybridek is kiestek sajna... persze van még aki erős, de az csak fullos set-e miatt.
    Marad kb. blader meg bow sztem kínaiak közül amik még felveszik versenyt eu-val ^^
  • gameplusz
    Blader kifejezetten erős kari lett, szóval ezt benézted ;) Hybrid sem túl jó, egy pure int force nuker porba alázza. Szóval ennyit erről =)
  • Destyni
    Jaa hát az más
  • Darkspell
    Nem a kinézet a fontos, hanem a tartalom ;)
    Az őszinteségért meg soha nem kell bocsánatot kérni. Sign of weakness :P (L.J.Gibbs)
  • Balázs2
    Többi is jólehet, de én amit látok.. pl. bladerek szegények wiz ellen nem tudnak sokat tenni:\ meg glavisok sem, 53% nuker ellen vagy túléli meteort és meghal vagy ő öl meg engem.. csak bowosok idegesitőek meg xbowosok...
  • Balázs2
    Nem tom hol élsz te h a kínai 100-ig a topon marad, na mind1, úgylátszik ti szervereteken úgy van.. ha kínainak nincs sunja halott ügyös kb. de tényleg, max a bowos kemény meg hibryd nukerek, a többi...
  • donatus13
    Nyilván ez mindenhol máshogy van lehet hogy ahol én játszogattam már ott is minden más lett :D mert régebben voltam fönt a spartan mostanába saturnon járkálok de szerintem még van élet a kínai kariba és fől is fogja venni a versenyt az Eussal de arabokra leszek most kiváncsi :)
  • Balázs2
    pl Venicén szinte összesnek akinak kínai karija van már eussal mászkál és a kínai háttérbe szórult..
  • donatus13
    Az ötlet nem az enyém,nekem eddig a legjobban az 5-1 es hibrid int nuker spearos kari tetszik :) Bár a full str blader is nagyon jó. Nem tudom én még valahogy mindig nem találtam meg a jövőt az eusokban ,lehet azért mert nálunk a spártán a jobbak kínai kariknál maradtak így nincs annyi profi eus és a kínai kari maradt főlényben nem nagyon szoktam látni annyi eus job war-t vagy akár eus huntikat elvétve van és elég kevés:S,kivéve daggereseket azokból inkább thiefek vannak és nagyon erősek ,szerintem pvp ben most közel az egyik legjobb :) Prick az valahogy verhetetlen szerintem:D DE meglátjuk mit hoz a jövő 100 fölött szerintem 100-ig a kínai kari az toppon marad de utána már ki tudja ha valóban nem emelik a cap ot akkor valószínű hogy a kínai nuker az kiesik a képből bár lehet kap erős nukokat mint a wizard de még akkor sem lesz azon a szinten mint egy wizard :S Bár kitudja ez csak egy magán vélemény:) Valószínű hogy semmi nem így lesz.
  • Balázs2
    Akkor az ongoknál npc sett npc staff?:DHogy még véletlenül se történjen baleset:\
  • Balázs2
    Vol példa arra h ugye autobuff ment és cseréli a fegyót, reggel megnéztem és nem volt meg a staffja karimnakXD gondolom pont mikor váltott és staff kerül az ivetoryba megölték a mobok és pont a staffot drpolta ki>.<Szal tanultama z esetből, és a botolás igénytelen staffal történik..
  • Maala
    nincs biztonságban.
  • Balázs2
    Srácok a karater kezéből, iletve amik rajta vannak cuccok, ékszerek semmi nem tud kiesni ha pl. megöl valaki lepkáz, vagy meghalok?AZ ivetoryból kiesik, mert volt rá precedens de remélem h amit a kari visel cuccot a testén az biztonságba vanO.o
  • Maala
    tegnap pl klántaliról esélytelen volt a fellépés. xD
  • gameplusz
    A.P.B.R.T linkjét elküldtem neki, ha meg nem megy, akkor marad a legit világ :D
    Nekem személy szerint nem tetszik, bocsi az őszinteségért.
    Nem tudom nálatok is csak dísznek van-e a gameguard, ha igen akkor használhatsz scriptet az enter nyomogatására.
  • Darkspell
    Megújult honlap, lehet csemegézni

G+, csak a Te kedvedért :) Mge csinálok majd új galériát is, csak még nemtom miről :)
  • ThedarkmanHUN
    Csak ebben a modern világban DS kSRO-zik nem iSRO :)
  • Balázs2
    *másiknál
    kb. 27-ről 17-re letolja 2 óra alatt..
  • Balázs2
    Ebben a korszerű világban már kitalálták az afk delvl-t nehogy már kézzel keljen tolni érted wazze.. tod a bot játékosokra tekintettel vannak nemfogják hagyni h bemocskolják a kezüket:D ezért van ám afk dlvl, én pl autobuffal csinálom rákattintok a delvlezős karikra beállítom másoknál h res skilt 3 secenként nyomja el ahogy meghal feléáleszti ezt a virágoknál csináld..
  • Lord Nomak
    82/50% balance alapjáraton ? Hát.. Főleg 100 felett kíváncsi lennék mit csinálna egy olyan karakter 2 masteryvel.
  • JackyBoy
    nem tudom, hogy juthat ilyen hülyeség az eszedbe...
  • donatus13
    Nem tudom ki mit gondol róla de szerintem 4-2 es str bower pacheon,cold,force al egész jó :)
  • gameplusz
    Teki helyett vehetsz annyi pénzért mást is, amivel ugye jobban halad az ember fia. Meg lehet spórolni is... ^^
  • Darkspell
    Jobb ötlet? :)
    De nemmondod h még a delevelt is kézzel tolod ? :D
  • Darkspell
    Csak ismételni tudom magam: MIVA?

:D

p.s. de kiba unalmas ez a delvl... és még csak 60k sp :(
  • draxler12345
    Én kb sosem leszek 90 ,nemhogy full farm :\ főleg úgy hogy félévente kapok pénzt tekire.
  • frzoz
    Ja,most 80-ason 9-esen farmban ;) gt+sp ticket és utánna go 90 ^^
    Mindenhol vannak, de sajnos nem vezetünk statisztikát a szerverek/magyarok arányról. :/
    Grat, sok sikert a további fél év farmoláshoz :)
    Ui.: Hátha esik valami szép addig ^^ xD
  • gameplusz
    Már csak 10 szint és vagy 300k farm :D
  • frzoz
    Hello all :)

Ty
  • RAZOR27
    Na bocsi a mérhetetlen lámaságomért, sikerült.Megberhelt windózom van és magamnak kellet temp funkciót beleépíteni, de sikerült :D azért az első kérdésem még fentáll: merre vannak a magyarok többségbe? még mindig a tibeten?
  • RAZOR27
    szerk: van temp mappám az eredeti helyen is...
  • RAZOR27
    Jah van elég hely, de még mindig kiírja...pedíg nemegyszer raktam már fel.Az lehet baj, hogy a temp mappa nem az eredeti helyén van?
    És ha ez a baj, valaki elmondaná holvan eredetileg? mert nememléxem :D
  • gameplusz
    (3Gb legalább)
    Hely van elég ?
  • RAZOR27
    Hát, nemjött be, még egy új fiókot is csináltam, hogy a temp mappa jóhelyen legyen, de még mndig fentáll a porblem... nemengedi elindítani a telepítőt..valaki? tipp?