82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #68468
    http://www.rev6.com/stats/servercapacity.asp
  • Kicsikiraly
    tervezgetem, hogy újra SRO-znék. az lenne a kérdésem, hogy még mindíg megvan ez, hogy napközbe nem lehet belépni, rengeteg a botter stb?
  • Balázs2
    :Dhülyék a másik oldalon vannak, nehogy már engem scammeljen be, azzal a joggal én élnék:DDMefogom kiteszek neki 1 universal pilt 999.999.999 milbe, aztán csókolom elmegyek:D és vett egy drága unipiltXD
    Aki tegyük hozzá bescammeli az eladót, hiszen csak 1 bill-t lehet egyszerre átadni...
    Veszélyes mostanság 9d sunt eladni, pláne töröknek ;)
  • Balázs2
    Elég elvetemült aki képes kiadni 2 bil goldot 1etlen itemre, ha még fegyver aztmondom jó, dehát egy chestre, jó nagyon fasza mert nagyon ritka de akkoris..
    Tuti nem egy hétköznapi player fogja megvenni hanem egy buzi goldbuyer török>.<
  • Balázs2
    Nehogymár valakinek akkorha mákja legyen 3-szor telibetalál sun dropot(mikor tök ritka) más meg 2 hónap alatt 1-et sem., sött lehet ölhete 1 évet 9es gapba a retkes rocba és nem esne sun..
  • kenny00
    wőőőő attol függ nekem lvl 3as traderen kb 40 es leehtem a 30 as teve 5 csilin sam-constantinaple az adott kb 5,5misit
    atol füg mien a tradwer leveled mniél nagyon anál töbet tudsz pakolni;)
  • Balázs2
    Másik eset, van egy időperiódus a serveren mikor sun esik mondjuk 16:20 perckor rock moutinba 2 sun drop esik, és szerencse kell h pont te "hozd a világra":D
  • Balázs2
    Picit dühitő hogy a sun olyanak esik akinek már esett nem 1>.< nálunk a serveren a guildmasteremnek esett egy lvl 76-os sun xbow rá 1 hónapra a 85-87-es item share exp share pt-be neki osztotta az a sun heavy armor shouldert vicc hogy azon az éjjelen énis pt-be voltam, csak vmikor dc-t kaptam=(=D
    Na mind1, meg van olyan akinek már 3 esett komolyan ilyen nincs, nem hiszem a randomb.. szerintem előre megvan már h kinek mi esik, kedden döl el mindíg h a héten kinek milyen cuccok esnek.. csak nem tom mi alapján döntik el h ki kap sunt..
  • JackyBoy
    azért a +9es bow-ér már valaki ajánlott 270 millt annak a noobnak, nekem meg nem akarja eladni 30ér...:P
  • donatus13
    NEm tudja valaki egy fullos 60 as bika 5* al teli kons-sam mennyitr adhat kb?
  • Lord Nomak
    Nem rossz, ha 100%-os kékre megcsinálja és sikerül +5 vagy +6ra felvinni kb 2 bil goldot adnak érte. Ha utolsó chest és legs 4-500 milla +4el nem 100%os kékkel akkor hát..
  • Lord Nomak
    Sun harpnak is azt hitték nem lesz értelme meg mi kitudná használni, aztán 90es ff pure int karikba proti vagy garment mind1.. 14k dmgt nyomnak 1 skillel, booming chordal kb 18k-t =D
    Én a legjobban annak a 1+9 sun bownak örülnék, kipróbálnám milyen azzal egy lvl 1-5 közötti kari =D
  • Balázs2
    szépek lol sun dual axe kb. olyan mint a sun harp:D de vicc h ilyenek esnek meg nálnuk venicén egy csomó sun heavy armor item esik kb. alig van 1-2 emberen
  • Cat 02 #68454
    Íjásszal lehet szopatani, gondolom még az új ksro-s követ között sincs anti-knockback ^^
  • donatus13
    Akkor szerintetek teljesen felesleges kínai karit csinálni ?:S csak eu st ?
  • Maala
    kveszt scroll?
  • Cat 02 #68451
    Ilyen dropot se utasítanátok vissza =)
  • THeArrow
    flesh, nálunk már kbaszott régóta senkinek semmi sun :S nade ^^ még nem néztem be a storageba
  • Lord Nomak
    Pár szar cucc Athensról így reggelire:

• Darkspell
    Medunál a legtöbb eddig 6,5k volt, 2 óra alatt. És az még a régi medun volt.
  • Darkspell
    Kveszt ongoknál, metével húztam metét. CSak ketten voltunk partyban, 100%os xp helper, egy napos sp teki, 100%os kveszt scroll és 20%os event sp scroll.
    :D

A végére már nem volt 100%os kveszt scroll, szóval olyan 30k körülre jött ki a 3 óra.
  • THeArrow
  • draxler12345
    ezt mégis hogyan? elmondhatnád :)
  • Lord Nomak
    Fincsi lenne ha ongoknál ezt tolhatnánk ilyen szinten.. 1 hét alatt végeznénk farmal 150ig :\
  • Cat 02 #68443
    Ha folyamatosan spawnol medu :D
  • JackyBoy
    akkor elvileg egy nap alatt 360k sp összejön?
  • gameplusz
    :O
  • Darkspell
    48 perc alatt 12k sp jónak számít?
  • donatus13
    Akkor csak én voltam béna :D 45 ig mentem szintemen nagyon semmit nem tudtam leölni 2h+cleric igaz buffokkal jól huztam de hiába :S csak annyit értem el ,nem tudott megölni de maddeninget mindent toltam de egyszerűen a glavies azt is kibírta lement a buff végem volt.
  • Lord Nomak
    Nálunk a warriorok amik vannak, akár cleric akár bard másodlagossal robeban vannak, kijönnek +5 vagy +7 1h/2h fegyverrel, bealáznak pár embert aztán leülnek mert unatkoznak. -.-"
    Warrior nagy tank, az egyik legnagyobb.. Meg pl érted, felteszi magára buffokat 60 mp-n keresztül alázhat tuti nem hal be, és ha cleric a másodlagos mikor lejártak a warrior deffek, átvált clericre, bless, vissza warriorra.. Amikor meg igazán szar a helyzet beteszi hp növelőt és elsétál kb.
  • Lord Nomak
    Igen csak Athenson van 4-5 guild ami előszeretettel jön csapatostul dw elé és játsszák a nagymenőt hogy valakit lefektetnek 4v1-ben, ezért is alakult ki talán a 24/7 8as party grinden kívül.
  • Rabbit20
    hát nemtom warriornak bejön a crit glaviest is 4-5 ütésböl veri, bladernél mondjuk ott a block... de igazából magas szinten már nagyon sokat számít, h ki milyen set-ben van sztem.
  • donatus13
    Anno mikor fent voltam sam előtt egy wiz és egy warrior hajtotta egymást és azt csinálta a warrior hogy a lövéstávján kívül futkosott és wiz csak ment utánna majd meg fordult és betolta sprint assultot és a wizard köpni nyelni nem tudott itt megint az jön képbe hogy ki mennyire tud játszani a karakterével és mennyire ismeri...
  • donatus13
    Ezt most azért mondtam mert én warriorral voltam 45 ig kézzel játszottam és kicsit uncsi lett hogy 5 percenként rec divet rakosgassak magamra hogy tényleg túl élő legyek ezt egy kínai karinak nem kell és ez jobban tetszik és hiába mondja mindenki milyen jó a warrior a maga fajtájából gondolok itt kínai glaviesra vagy akár blader re nem sok esélye van, csak a borításokkal ,nagyobb szinten is ahogy láttam a warrior nem bírt el a kínai str osokkal :(
  • donatus13
    Hát értem,nem baj legalább lehet meg ismerkedsz jó fej emberekkel :D De a túlzott csapat játéknak meg az lesz a hátránya hogyha nem te vagy a jobbakból álló csapatban akkor tök mind 1 mit csinálsz nem nyerhetsz míg, 1 v 1 ben kis taktikai változtatások sokat változtathattak :S Remélem érted mire gondolok:D bár végül is az olyan party ahol cleric és bard van az elég tartós de én az 1 vs 1 et jobb kedvelem, és erre a kínai karit mind mobok ellen mind ember ellen alkalmasabbnak találom ^^
  • Lord Nomak
    El kell hogy keserítselek, Athenson pl már a kínai karik sincsenek toppon. Ha nem +7 szett van rajta ami fb akkor halott ügy. Igaz így is találkoztam már olyan glaviessel akinek +6 garm set +5 accessory set, +7 glavie aztán prick crt és butterfly elküldte aludni.. Meg ugye amióta van eu pvp, job, fw nem működik egy magában, nem láttam olyan partyt régóta ahol nem volt egy cleric aki healel, buffol vagy valami. Egyre jobban kiéleződik a dolog arra, hogy csapatban játszanak az emberek. Én kb amióta "kölcsön" rugóval játszom naponta 1-2 órát dw elött rá kellett szoknom a csapatjátékra, utáltam mindig is mert nem láttam benne semmit amiért megfogott volna. Viszont rákényszerített a játék, hogy már csak azért is csapatban legyek, másfél év játék után szokatlan de jó is közben.
  • THeArrow
    0
  • Darkspell
    Hányas gap a legnagyobb, amit egy wiz/bárd még elvisel?
  • Balázs2
    Épp ezért akarok egy bladést forcéval mert tetszik csak venicén annyi bénavan nem tudják használni odajön nem használja skilt hanem csak simán rámkattint imbue és simán vágdos a blédel mellé nem tudja nyomni a skilt..
    Gyors blader felüt és végem van, dehát ezek..