82377
Silkroad Online (iSRO)
  • at16
    uhh
    akkor kezdjen mindenki uj karit mert bejön a lvl100 LOL
    kit érdekel ha bejön.?

amugy is min 2 év mire bejön vagy 3 xD de azért várjátok

mellesleg engem nemigazán izgat h egy elvetemült állat több 10k-t költ egy kurv@ játékra és lesz D9 es sun sos isten...a meg minden és lever pvp-be.

+ akik csak pvp re mennek h jaj én vagyok a király, inkább az életben gondolkodnának ogy: ott is királyak e vagy csak 1 nagy semmik.
    ugy utálom az ilyeneket akik csak pvp re gyurnak :S nem akartam célozgatni senkire se csak ez az én véleményem
  • draxler12345
    látom értelmes vagy jani2
  • donatus13
    Én már láttam olyat igaz kezdő volt és csak 22 es de nagyon nevettünk rajta XD
  • JackyBoy
    próbáltad már a pure str wizardot esetleg?
  • JackyBoy
    aha én meg a pure str bowerommal egy ff full-9D-sos protectorban lévő 85+8as swordos hybrid nukert vertem földbe, "de azé jo kis komment volt ..."
    (90vs90 volt)
  • draxler12345
    Amúgy meg szerintem az az értelmes ha mind1k karira azt mondjuk hogy jó és nem fikázzuk egymás kariját. Szerintem mind1ik karakter erős csak jól kell tudni használni. Ez az én véleményem, ha valakinek nem tetszik leszarom :D
  • donatus13
    Kicsit körbe néztem itt a s/s pure int nuker terén és ahogy kivettem ezt mondták : Bich/light/fire Party karakter és erős sebzéssel jön míg a pure int bich/light/cold egyedüli és sokkal túlélőbb karakter. Gondolom ez stimmel ahogy nomak is mondta erős blockal szerintem pure int bics/light szerintem felveszi a versenyt a többi karival is :) akár 100 fölött is
  • frzoz
    80+7 glavieja van am 81-es a pali , fullfarmed és full sos d9-es garmentben va ;) de azé jo kis komment volt ...
  • JackyBoy
    ti miről beszéltek? hybrid karira mondjátok hogy jó? pff... ne hozzatok már fel ilyen nevetséges példákat, hogy "velem egyszintűt úgy elverek" , meg, hogy "80-as fullfarmedeket ölöm",
    alapból útban a 90 felé hiába pvp-zel, semmi köze nincs a 90es pvpkhez...az, hogy te ott vagy már 80 körül 3 hónapja és tuningolod ezerrel a ruhádat, meg a fegyódat és így leversz egy olyan 80asat aki csak épp kiment egyet funolni dh elé, 2 botolás között az npc+0 ruháival azt ne hozd már fel.. 90-re felmész úgy szétcsapják a fejed, hogy csak nézel...
    Régóta várok már az ürügyre úgyis, figyellek, sasollak ;)
  • donatus13
    Ha mondjuk egy s/s pure int nukert akarnék bich/light/fire nem jó mi ?:(
  • inv
    wtf
    http://members.silkonline.jp/support/images/ss/cons.JPG
    http://members.silkonline.jp/support/images/ss/choan.JPG
  • THeArrow
    és szted én csak nukolok? elmondom h az esetek 90%ba nemis nukolok mert a F2es skillbaron nincs :D max jobwarba ottcsak massive nuke.. de mind1 felesleges téma hybrid shitass char
  • Lord Nomak
    Pure intnek nincs jövője ? Light + bicheon szétaláz mindenkit kb.
    100as kombó ami bejön stun/fear státuszt ad, a fear nem biztos de úgy emlékszem.. Szóval már nem azért, de elnyomod a kombót, beadja a divisiont, utána másik kombót, beadja a feart vagy stunt és utána megtolod az arcát kb 30k nuke formában. Tehát pure int erős most is és az is marad. Minden pure kari erős marad pontosabban.
  • Balázs2
    Szerintem a hybrid jó kis kari, csak hosszútávon nem lesz jővője, de nem lehet megunni mert nem csak nukol hanem swordot is használja..
  • donatus13
    Nem tom majd kiderül remélem Maala majd megmondja milyen kínai nukert érdemes akkor csinálni...
  • THeArrow
    anyám belettem oltva :( most milesz lawl mire te 90es leszel bejön cap100 azt farmolhatsz 1m spt KÉZZEL ;-) btw ezzel a kommenteddel atom leírtad magad pár ember előtt
  • draxler12345
    xDDDDDDDD
  • draxler12345
    Te miről beszélsz?:D A régi karid tudod milyen erős ?:D Most 1:7 es hybrid int spear cold light heuksallal és velem egyszintűt úgy elverek ahogy nem akarom pedig a masteryk 71 en vannak. Valamilyen szinten elvagy tájolva :)
  • frzoz
    majd 90esen ugyelbaszom az ovodás fejed h sirni fogsz az agyonpimpelt szarrá botolt fos kariddal ;)
  • THeArrow
    hybrid lófaszt nemér, pure str v pure int
  • Kryon
    1:7 hybridnek a gyengülését még simán elfedik jó cuccok és prémium+
    de az a 1.5-2k +hp nem jön rosszul, pvpben nagyon sokat jelent
  • donatus13
    lvl 100 .... Elég messze van még :) és nem is tudjuk mi lesz 100 fölött és gyanítom sokáig még nem is fogjuk legkorábban szerintem ksron is jövőre fog jönni 100 fölötti lvl de ennek ds a szó szólója :D szóval majd ő felvilágosít minket mindenesetre én szeretnék egy kínai nukert :)
  • Kryon
    hát ja, monnyuk 1:5 elég sok
    de 1:7 egész jó :)
  • Kryon
    jól fejlesztett hybrid int brutális, ha tud vele valaki játszani xD
    de 100 fölött sajna nem sok jövője van, sőt valszeg nukernek egyáltalán nincs...
  • gameplusz
    Tudod, 90-en ez már nem így lesz. Nagyobb szinten eléggé visszaüt az a 20% elvesztegetett int. Merthát ugye a skillek százalékos arányban számolódnak. Ilyen téren Maala a guru, majd számol neked egy pontos adatot, hogy mennyit veszítesz azzal az 1:5 buliddel 90-en.
  • Kryon
    ugyan az nem nukol, de olyan mintha...
    pure str bower, 100 fölött sem lesz vele gond, 2 masteryvel még elvan valahogy, és mivel lövöldözöl vele kb mintha nukolnál
  • frzoz
    AZ én karim 1:5 hybrid int nuker s/s 9-es farmban(80-as) és a 80-as fullfarmedeket ölöm... sztem nagyon erős build ez cold /ligh/bicheon...
    De ti tudjátok....
  • donatus13
    Igazából mind 1 milyen karit adtok csak nukoljon és használható legyen job ra ti jobban vágjátok a skillrendszer kínaiba mint én ezért kérnék egy jó buildet :)
  • donatus13
    Full int ?:D Sword/light/fire ? vagy talán későbbiekben azis hsználhatatlan?
  • gameplusz
    Hybrid felejtős, de szerintem mondtam(tuk) már.
  • Lord Nomak
    De én nem, vannak elveim.
  • donatus13
    Szeretnék csinálni egy kínai karit ami lehetőleg nuke ol hibridre gondolok vagy olyasmire ami később ha tényleg nem emelnek caplimetet és netán fől is vinném magas szintre akkor át tudjam alakítani valami olyanra ami képes meg maradni két kasztal is. Várom a profik ötletét :D Spear,swordos karikat komálom többnyire de inkább spear :)
    kössz
  • inv
    annyiért énis simán eladnám =)
  • Lord Nomak
    Azért ezt egy fw közepén megnézném mire meglátják az embert már rég a térkép másik oldalán van. :o
    Bár unique vadászatnál sem haszontalan, 1 zerk keresésre 1 zerk scroll a megtalálásra szvsz =D
  • Lord Nomak
    Jah, kaptam tegnap este mi előtt leléptem egy privátot hogy van-e eladó 0x33 accom, mert hogy adna most itt helyben érte 700 milt, megkapom a goldot aztán odaadom az acc infokat pwnt -.-"
  • Kicsikiraly
    köszönöm, ilyesmi választ vártam :D akkor maradok archlordnál, további szépnapot :D
  • folika
    Sziasztok! Nekem vmi teljesej eltérő problémám van. Amikor elinditom a játékot,elindul nincs semmi baj vele..látszólag. A kép elkezd szemcsésedni vagy nemtudom. Olyan mint a TV be amikor hangyás a kép. Ha nagy nnehezen kilépek a játékból, utána a windows is ilyen marad egy restart erejéig. KÉRLEK SEGITSETEK VMIT KITALÁLNI! a gépem uj... amd6000+x2 + geforce 8600 gt + gigabyte s7-es alaplap,2giga ram. ELŐRE IS KÖSZI
    Néha le is fagy de azt már olvastam h 2magosnál 1re kell állitani a procin, rem jo lesz
    szoval ha va vmi ötletetek irjátok meg pls
    Igen.
  • Cat 02 #68469

Cool :D