Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az agro taszító.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

IfjuSkywalker
tudok én mindent

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Bárdból melyik skillek maradnak fenn fegyvercsere után a futás és a harmonyn kívül?

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Atisz
Ha Petike nem hülye és 25%-os potyit használ, akkor õ a jobb.

Amúgy volt szerencsém megnézni és az azonos szintû recovey division-ök kiütik egymást (aki kéésõbb rakja azé aktív) és amíg a warrior-é gyógyít pár 100-at addig az intes tööbb 1000et

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lord Nomak
Kezd siralmas lenni Athens bár lehet az egész játék, jelenleg dw elött pvp-zek 14 török van kint és semmilyen más nemzetiségû.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
há me mibe legyek te céda?! amugy 85+5 armor chest, 81+5 armor shoulder, többi protector. kell egy kis phy def, me akad elég phy mob RM-ben. protectorba leszek amugy te te te. hol láttál amugy armorba te? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

IfjuSkywalker
Wufi, mér vagy armorban? 😊

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

THeArrow
wb 0x33 <3

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

És még te is gyerekkorban vagy 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nemvagyok kérlekszépen pedofil ...
Csak szeretem a hamvas testû kisgyerekeket? LOL 😄😄😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Ez már nem is csak pedo, ez már aberrált is 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Magadról már úgy is tudod, most legalább lebuknak a többiek is, mi? 😄

Maala
de szép is az ilyen sztorikban, h megtudja az ember, kikben van meg a pedofil hajlam... xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Petike keményebb szvsz ...
Meg szebb a szexrabszolga rucija mellé a mûbroki is szebb ....

Szoval én Petikét vinném el egy romantikus vacsorára xDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

yesss
pistike a best mert õ vágottszemû és nem süt szemébe a nap...

am. fél óráig szakadtunk a röhögéstõl TS-en ×Ð szép story^^

JackyBoy
hát figy ha pistike ki mer állni petike ellen akkor pistike nagyonis tökös gyerek😊

back from the past.

THeArrow
jancsikának.. a kis jancsii xD

JackyBoy
pistikének, egyértelmû...

back from the past.

Maala
pistikének vagy petikének van nagyobb pöcse?
pistikének van 90en van 25k HPja, max BR 25+9-je, 1,5percig minden õt ért sebzést felez amíg van manája, valamint ezután 15mpig minden phy támadásból tûszúrásat csinál, vagy imbues phy támadások felét blokkolja.
petikének 90en van 25k HPja, amihez hozzá tud adni 35%ot, 20+8 BRje, 45mpig phy v mag támadásokból tûszúrást csinál, ildikót óvó kotonnal tudja bevonni, és még a szülési fájdalmait is át tudja érezno 50%os hatékonysággal. valamint folyamatosan gyógyul 5 percen át, és +45mpig minden támadásból tûszúrást csinál.

melyiküknek nagyobb a pöcse?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
hány ember nálatok a mindenki? kb.

S4sa
recovery division csak akkor lép mûködésbe, tehát akkor tölt, ha üt a mob

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

Üdv! Szeretnék Xian szerveren karaktert venni!!! lényeg h 75+ legyen cuccok pénz nemszámít (persze normális farmoléás igen) Lényge h minél olcsóbban ha tud vki vmit kérem keressen meg!!! wyzardvivamailhu
Partysok 😊

yesss
blader full str +snowshield(50%) na az a tank

Kérlekszépen warrior + cleric ( 1h warrior ) az tudja mi a tank 😉

Morphin
partys mobok voltak? 😄 nem mind1...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Hát én 73 as 2:1 int mágusommal 3-4 83as mobot bírtam magamon 😊
Én szedtem le néha a warriorrol 😄

Mennyit él uru? Vagy yarkan? Vagy shaytan ha minden max lvl lesz?
Mert medu legrövidebb halási ideje 20 perc. És akkor ottvan mindenki. Este él másfél órát.
Roc arena 2,5 órát van nyitva...

Szerintem ez kicsit más súlycsoport 😊

yesss
kinai a best és kész márcsak egy zombie imbue kell a force skillsorba... hmm milyen bowost csinálnék én^^

am. eu-sokat azért nem szeretem mert van egy adott skilljük (pl stealth) és mikor arra kerül a sor hogy pvp rögtön a nyomorék török megfogja benyomja a skillt és aztán gizdázik milyen kurvaerõs. De a magyarok nagytöbbsége is ezt csinálja Marson. A többség (németek amcsik kitudja még hogy kik) akikkel eddig pvpztem azok szemtõl-szembe jöttek nem pedig hátulról blessbe stealth el. más kérdés hogy néhányan igy is elpicsáztak de hát van ez így^^

Lord Nomak
Tehát akkor minek a kínai kari ? Végülis -.- Azért majd ha tudsz mutass egy videót ahol egy eu-s bármilyen build tankol 2-3 pt mobot egyedül és nem hal meg, természetesen legyen 1-2 szintel nagyobb nála. Azt kifelejtettem hogy nem csak unique vadászatból áll a játék, mondjuk én 2 év alatt egyszer voltam uruzni, egyszer yarkan a fejemre spawnolt és kb ennyi.

Hát több hp-t tölt, és mivel ez az egyik skill amit tudsz használni más fegyverrel is...
Hátrány, hogy több manába is kerül.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Morphin
#65102 gyorsan valaki

Jó de figyu... Ha van warri és pap a partyban, egy 100as wiz (alap +5 cuccokban) lazán tankolja medut HP felezõvel!!!
Mi a szarnak akkor CH tanker? És akkor még nincs bárd a partyban, aki adott esetben benyomja a mag dmg -42%ot... Érted?
Gyakorlatilag értelmetlen... És amíg én nyíllal tolok kb. 10-15k-t meduba (most nem, de 0ás farmon azért belemenne 15k), addig egy wiz tol bele 35-40k-t. És ugyanúgy nem hal meg...

Akkor mirõl beszélünk?

Lord Nomak
Kínai az arra jó hogy védje a seggét eu-snak, másra nem amióta eu update volt. Ez a továbbiakban sem fog változni..

JackyBoy
az igaz, hogy most elõreláthatóan a kínaiakat alázni fogják az eusok meg nagy valószínûséggel az islamok is 100 felett, de biztos, hogy valamit kitalálnak majd a nagyokosok, nyilván nem hagyják, hogy a kínai karit szarrá verjék...

back from the past.

Morphin
rogue-cleric...79es megéri most feltolni a rec divisiont?? régen kis karimmal nem láttam olyan gyorsnak a töltését...ha pedig daskillz-el használnám akkor mehet a felezõ azonos szintû moboknál??

Hát nézd. Medunál ugyanazzal a backup-supporttal egy wiz tripláját sebzi az én sebzésemnek. És most még 3 skillfám van (igaz nem maxolva), szóval én még gyengülni fogok...
Gyakorlatilag kínai karival az összes ilyen dolog esélytelen lesz...

Lord Nomak
Öhm 2 cutból le lehet dobni egy azonos szintü rugót vagy wizardot, és ezt úgy hogy csak fire imbue + cut skill, vagyis se mag attack se phy attack növelést még fel sem rakom. 😊 Természetesen ha nem használ felezõt akkor kell még egy kombó és egy kd, de az már nem az 1 találat 1 halál szabály. Szóval tök8 mondjuk én amúgy is csak 2 skill ágat használok, mert futás és teleport nem éppen számít plusz sebzésnek xD Mag attackot visszahúzom, parryt meg már visszahúztam és még is tankol a karakter.

majd egyszer.. most volt roc update, fél évig tuti nem lesz legend.
más kérdés hogy senki nem jár rocozni... addig szépen kihúzom a 2h warrimat 90+ra legalább.

150 még nem ma lesz, addigra arabok is lesznek, és van 1 olyan érzésem, hogy onnantól nem az eusoktól kell majd félni...
remélem nálatok mostmár behozzák õket, kíváncsi vok mit tudnak 😊

És szerinted 150en a kínaiak két skillfával is ugyanilyen erõsek lesznek? Nem éppen... EUs meg csak erõsödik. 100on egy wiz bot majdnem 1k-val veri a spear max dmg-ét...

Lord Nomak
Az egy dolog de cserébe 1 hitbõl halnak azonos szintû karakter ellen ha nincs bless. Tehát ez az adok kapok játék ami a vicces.

WuFraZselic
nem a sun a cheat, hanem az eu fegyók tulzott dmg-e. egy 85+5 phy 100% glavienak a sebzése addig ér, ahol egy 85ös szar %os dagger kezdõdik...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

+No errõl beszélek... ez a szar majdnem annyit sebez mint a 98+7esem...
És ezt már 76on kézbe veheted... A sun cheat :/

THeArrow
pff báázzz..... flesh 😄

Lord Nomak
Gondolom ez szépen felkúszik majd +7-9re, meg mag attack 70%+ra. Szép is lesz az a 3k-3.5k mag attack :F

Maala

sweech
meg akartam úszni töltögetést, nem sikerült 😄 htx

Maala
1.150 kell

sweech
v1.138-as kliensem van, telepítem, indítanám, azt írja töltsem le a full version-t. wtf? :|