82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    Athenson bannedek között : Evil_bplease, Disny_World, IIuminatiX.. szegény emberek ^^ Plusz ami még van Treder_HUN =DD
    És bannolták az én goldmineremet is =( Az érdekes csak az benne, hogy februárban léptem be vele utoljára, már az accra sem emlékszem csak a kari nevére =D
  • Lord Nomak
    Azt hogy a dagger olyan mint egy húscsipesz a grillezésnél, azon kívül mit lehet szólni hozzá ? Plusz a heavy armor mint a hokisoknak a lábszárvédő.
  • attila117
    Csa all
    Ehez mit szoltok?

http://www.youtube.com/watch?v=iSB6hIqcuzw

• Mitttomén
    A lényeget kihagytad, +20% HP/MP scroll is be van nyomva amit q-ből lehet szerezni, enélkül +500HP scroll-al 69k ugyanez
  • draxler12345
    OFF:
    Isten éltessen! holnap :D . Tudom senkit nem érdekel de a kedves sg-s barátotok akit fullra nem ismer senki 18 éves lesz :D ( Ja és xX_skull_Xx aki annyira szereti Hexetrát , át utazza értem az egész országot csak hogy lásson 18. élet évemben :D )
  • Balázs2
    Mit vársz isrotól?Ksro-t sokkal jobban megbecsülik sokkal jobban "vigyáznak" a játékélmény meglétére, isrora szarnak rá kb. minek ide event, kinek event?Ha szevereken néma csend és hullaszag lenne kb. az event vonzaná a játékosokat, de nem kell ide event nem kell semmi akoris millióezren játszanak..Kb. isro egy állatkert igénytelensége ellenére mégis kelendő.. ksro-ba a töredéke nem játszik, de egy "ápolt környezet" ahol meglepikel jutalmazzák a játékosokat..
  • Balázs2
    Nem grindre kell alapozni szerintem, pvp, job, ahogy avi írta, elöbb utobb immunis lesz, és kb. nem fog érni semmit..
  • Lord Nomak
    lolz -.-"

Hát mi nem hogy ilyen questeket nem kapunk hanem normális eventet sem =D
    Addig amíg nem pakol jég immunitásra, utána lőttek az effektnek, marad a gyenge sebzés.
    Light imbue ftw :)
  • donatus13
    Cold imbueról meg annyit hogy multkor találkoztam sam nál egy nagy lvl es full str bladerrel és cold nuke al ment neki sok embernek és hidd el erős az és meg vannak a maga előnyei fagyasztás sokat számít mob ellen annál inkább :)
  • donatus13
    Jó ezt elhiszem de a játék nem csak a high lvl ről szól kisebbeknek is kell játszani :D
  • donatus13
    Szeretem a str os karit is warriorom volt 2h szar npc cuccokkal de a szintemen valahogy sosem tudtam egyik kínai karival sem labdába rúgni bless spell el nem haltam meg de ő se maddeninget kapott a potival gyorsan vissza töltötte :D 1-2 szer sikerült csak lecsapnom de az is talán csak szerencse volt:)
  • Balázs2
    Neked volt 45ös warrior nem?Mondtad nem jött be így meg úgy, a 45-ös kari utána kb. leírtad a warriot, eu kis szinte kalapszar kb. egy kariról szerintem maxon ff lehet véleményt alkotni nem 45-ön mikor npc settre van kényszzerülve az ember, meg a skillek sem oylan izmósak érted..
  • Balázs2
    szvsz nemis lenne kedvem nukert csinálni annyi van belőle fél szerver nuker kb. dehát ha neked az jön be csináj azt, de elötte azongoknál farmergazdálkodj:-)
  • donatus13
    Na figyelj már, én elhiszem hogy mindenki azt mondja eus tarol mert sokkal erősebb és jobb meg mit tudom én ,de a kínai kari sem dísznek van a játékba ,jó az eus és tényleg erős de szerinted a készítők abszolút nem gondolnak majd a kínai nukerre 100 fölött? akkor mit csinálnak a mag attackos nukokkal phy-t adnak neki? ,ami szerintem értelmes lenne a cold ot a light al egyenlő sebzésűvé tenni vagy akár azt erősebbnek de ez nem valószínű, annak meg sok értelme nincs hogy ott a sword és a spear és akkor ott lesznek dísznek a játékba mert amúgy a kínai nuker minek mert szar lesz ez szerintem nem így lesz és tuti tesznek valamit hogy az is meg maradhasson most kínai ba csak str os kari lesz az nem valami jó...Valami megoldás-t csak kitalálnak mert különben minek kellene a mag attackos skill a lighthoz coldhoz firehoz mert gondolom a pure str blader vagy glavie sokat biztos nem ér velük...
  • Balázs2
    Figyi ha az én wizardomat élesztik ilyen lószaral kb. 27 k hp-ja lesz, na most warriort élesztik egy ilyenek ráadálsul csak 8 stre hiányzik, kap mellé str buffot meg hozzáad magának hp-t simán...alapjárton ha már felélesztik 90-es reverse immolational 50-55 k hpja lesz..
  • gameplusz
    WTF, hát ezt hogy? oO
  • Balázs2
    omg cold imbue? az a lehető legszarabb, kb semmit nem sebez:D nevetek mikor glavis bowo coldal van és kb. nem sebeznek semmit.. light imbue szerintem jobb..
  • gameplusz
    Szerintem ha Arrow óvodás, akkor te még tervben sem vagy. Másrészt ne irigykedj ilyen nyilvánosan. Harmadrészt a stílusodon változtatni kéne, ha szeretnél itt megmaradni ;)
  • Balázs2
    Hamár nuker csináj forcést az nagyon kemény eléggé alázós kari..
  • Balázs2
    Nem éri meg, nem érted eu alzáni fog, nem éri meg csinálni már kínai karikat max bow vagy blader, a többi süllyesztő lesz kb.Önfejű vagy csak nukert akarsz csinálni...
  • donatus13
    Szerintetek egy s/s biccss/light/cold nukert megéri cold imbuevel tolni mert ugye az fagyaszt mob ellen biztos jó de pvp be még nem láttam sokat csak spearosoknál amit láttam ott bevált
  • Maala
    nem izgat, csak 'elmondtam a véleményem', h milyen gáz a tiéd. x)
    Meleg a pite, de sajna itt (még) csak az indulópakkod kapod meg, ami 1/1 db gold/silver ticket 1 napos, return scrollok.
    Jóez JMnek h vetetik ong hegyre a jónéppel a revret scrollt xD
  • Darkspell
    Jaja.. hát nálunk ugye van low lvl segítő event, már február óta, valszeg már marad is.
    Szóval lvl 1,8,16,24,32,42es szintre kapsz sos fegyót (kvesztnél lehet felvenni potisnál), amely nem trédelhető, eladható stb...
    lvl 5-re kapsz 20db 100%os 1 órás futóscrollt
    lvl 10re, 20ra, 30ra, 40re, 50re meg 100%-150%os xp scrollokat, egyenként 3 db-ot és 1 óráig tartanak.

én ezeket hívom kveszt scrolloknak :)
  • Balázs2
    azt karit a szerver összes thifje üthetné szerintem 2 percig bírná:D
  • donatus13
    Nah ha igazából bele gondolsz akkor a játék nagy része pvp már akinek:D(lvl kérdése van akinek csak grind) na de most nézzük a magas szintet tehát ha belegondolsz a job is pvp jön a thief árut lopni akkor a hunter oda megy és máris pvp a védelem érdekében :D Maradt az unique vadászat ami nem pvp... Fortress megint csak pvp akkor hát mit is csinálhatsz high lvl en ha nem pvp zel ?:)
  • Cat 02 #68520
    Ahogy nézem g+ növöget :D
  • donatus13
    80 ról gondoltam inkább 81 mert ha belegondolsz 80 on 99.99 % on gondolom hamar up van:D ő volt az első a szerón tudtommal aki elérte... és bizony 1 - 1.5 hét alatt nagyon gyorsan de az ilyen embereknek már megvan ehez is a profi csapata és hamar tudnak menni minden csak az össze szokás és a csapat játék kérdése.
  • Mitttomén
    Egy kis érdekesség, persze lehetne több is, 8str hiányzik a lehetséges max-ból:

max_HP
  • at16
    1hét alatt 90? lehetséges?
  • at16
    hát sztem Maala-t biztosan izgatja, ahogy látom a kommentjét... :D

• donatus13
    Nálunk van egy thief 1 hét alatt 90 es lett és valszeg előre készült már mert ff is bőven és a legkeményebb thief a szerón jó bandája van stb és utálja mindenki nem sokan tudják lealázni de ha lealázzák akkor se írja be annak a nevét aki leverte... érdekes nem? csak az ő nevét írják általában hogy mekkora köcsög mert minden tradet bezúznak...
  • Balázs2
    Szerinted kit izgatnak, nekik a legroszabb akik full sunba vannak,1. fél szerver utálja, 2. ha leveri valami nem sunos tuti globlalba a neve h mekkora béna, 3. mindenki tudja h egy goldbuyer, innetől kezdve egy szánalmas alaknak tekintik..
  • at16
    annyira azért nem szarok rá de 1 biztos:
    lvl90 -en engem nem fog érdekelni az h vmelyik eszelős full sunba van és leöl.

amugy Maala, nem rád értettem mondtam, de ha magadraveszed vedd.
  • JackyBoy
    jani2?
  • Balázs2
    Bocsi, te minek játszol sro-val akkor, azt ne mond h élvezed kézzel az ölést, mert a játék egy nagy unalom, pvp meg job ennyi, ezért érdemes játszani , max a baráti társaság... pvp végkifejlet ember, ott teszed probára a karid, szavaidból azt vettem ki h szarsz te pvp-re rá..
  • Maala
    "inkább az életben gondolkodnának ogy: ott is királyak e vagy csak 1 nagy semmik."

-> ez annyira egy szar duma. de a neten keresztül lehet osztani az észt. közhelykönyv bezár.
  • Balázs2
    Én azt fogom csinálni, ong farm nem fogok csomot költeni arra h 100ra kifarmoljam magam, hameg útközbe megúnom eladom a karit azt jóvan..