82377
Silkroad Online (iSRO)
-
donatus13 #68588 Most nézem összes szerver crowded ilyen se volt mostanában saturn mindig jó volt :S -
donatus13 #68587 Egy leírásban olvastam str hibrid karikról és azt írták hogy azok a legerősebbek bár én nem értem miért... -
#68586 SP? x)
(válasz) if 700k+
jó business
(válasz) if 700k>
sux -
#68585 eladtam Demilát jejeje , bizalmi alapon először jött a pénz aztán a kód , maradt Angeli karim lvl 56 dagg er-pap -
#68584 csütörtök fortress? -
Balázs2 #68583 Egyébként a bardba nem fejleszthető tovább mag phy absport, meg mag phy damage az alsó skillek, 90-ig, asszem 80-on 38% volt.. -
Cat 02 #68582 Aham, az akkor szebb már :D Bless nem ugrott be, a zenejátszás sejtettem, de akkor a 23k nem irreális ? -
Balázs2 #68581 én nem ezt látomO.o -
#68580 Hát már nem azért, de egy 90es ff glaviest +5 szettben úgy levágni hogy 24/7 healing orbit + group recovery.. 38% phy és mag dmg elnyeléses bardal rofl.. Arra csaptam 23k crt-t. Szerintem ez teljesen jó. Plusz folyamatos bless ahogy Balázs is írja, arról nem is beszélve, hogy mi hiába használtunk blesst meg volt egy külsős warrior aki screenezett de mivel abs skilleket használt a 4 cleric így aztán lófaszt nem értünk semmivel kb. -
Balázs2 #68579 4 clerik folyamatosas bless... -
#68578 Max chargebackelheted a silket amit az utóbbi pár hónapban vettél rá, ezután bannolják úgyis a karit.
Nem tudom hogyan kell, sosem csináltam mert gerinctelen dolog, de a lehetőség adott, kukkolj körbe paypal oldalon. -
Cat 02 #68577 Miért írtad le kétszer ugyanazt ? -
Balázs2 #68576 Hol érné meg ez nekik?Elöbb utobb mindenki megunja(tehát töröltetné a kariját és visszakérné a karira áldozott pénz)ami bejött pénz nekik azt mind visszadnák elöbb utobb és csődbe mennének.... -
Balázs2 #68575 :DDD ugye most ezt te nem goldtad komolyan, vagy csak viccnek szántad?:D
Gondolkozzál el, van egy karid, felviszed 90-re ráköltesz xy összeget megunod páff joymax meguntam a karit kérem vissza amit botra silkre költöttem, és töröljétek a karit, nekik mért lesz az jó h törölöd a karid? Cserébe meg visszadják azt sok pénzt amit ráköltöttél, ez egy nagy hülyeség a javából!!Ma világba ilyen nincs... veszek egy cipőt, kinövöm, visszaadom a cipőárusnak és visszakövetelem a pénzem, ugyanmár=D -
Cat 02 #68574 Zsíír. De most ha ez van, max utolsó mondatrészt kell kikapni ^.^ -
mrspawn #68573 Sziasztok.
Valóban vissza lehet kérni a silk-re költött pénz, és töröltettni a karaktert? van ilyen lehetőség?
thx.. beny -
#68572 Kezdesz nagyon hasonlítani dragon11 barátunkra cat.
Nem akarod az ilyen "építő jellegű" kritikai megjegyzésedet megtartani magadnak?
Vagy nyissatok egy külön topicot dragon11-gyel és ott jól lehúzhatjátok egymásnak a dolgot.
Tényleg nem vagytok ti testvérek? ^^ -
Cat 02 #68571 Hm, ez most jó ? :D Mert a 4 cleric max healelni tudott gondolom, amivel semmit se érnek, mert egyből hal mindenki, ha meg offeringezni akarnak bower beszopatja őket, sro látom nem sokat változott xD -
#68570 Most csütörtökön sztem jövök én is.
Youtube: Fortress bug
Ez lesz a záloga a védők hátbatámadásának és a falról való leradírozásának, míg a kis komisz társak szétcsépelik a kaput, ez beszéltük, és ebben egyetértett... na ki? caput. xD
Ez elég pihent volt, úgyhogy megyek és alszom rá egyet :D
Project turk FTL. -
#68569 Power vs. Project_D
DW előtt megjelent 6 projectes tag ( azok akiknek az uni logo egy fél angyal szárny, mindegyik lvl90 ) aztán bezúztak minket, voltunk hárman. Rugón kívül senki se volt nagyobb 87nél szal gg -.-" Behoztam partyba három bardot, megjött 2 cleric/wizard 1 bower 1 glavies, és Project_D falhoz szorult, náluk pedig volt 2 bard, 4 cleric 1 wiz 1 glavies szal -.-" Muhahaha pwnt!!4
Avi szar +3 dagger 23k crt-t nyomott Blood_Thirst arcra ^^ Mit lehetne kezdeni crack crt23 +7 bicskájával omfg =D
HoE meg oszlik kb.. négyen léptek ki miközben pvp-ztünk eléggé nub dolgok mehetnek ott. Mindenki aki kilépett powerba akar jönni, érdekes lesz fw szerintem. -
#68568 Hát figy, Natsue kari lvl54 életében nem látott silket és 24/7 botolt. Szal.. Meg a másik, hogy olyan goldminer karimat bannolták ami utoljára februárban lépett be ? Kb szánalom. =D -
#68567 hat. ezért jó a farmoláshoz az int+bow+nuker kari ^^ -
donatus13 #68566 Lol itt áll pont kapuba full int kína bow nuker attack ratingja hat a nukokra? mert mintha nagyon gyorsan lőne a többi nukerhez képest -
Balázs2 #68565 Lol, én is már elég rég 0-24 -be nyomom mostanság 4 kari van bent 3 stallol 1 botol, és semmi bannO.o -
#68564 Én eskü próbálkozom vele, 0/24-ben, de nem akarnak bannolni :(
Lehet nekem se kellene silket venni, vagy betesztelhetnék valami nagyszerű freebotot hátha akkor...
Lipi mondd el a receptet pls xD -
#68563 háát látod van egy pár. -
Balázs2 #68562 Oké!Szerinted ki a az nagytudású aki bannoltatni akarja magát?>.< -
#68561 Bannoláshoz tudok ajánlani egy nagyon jó receptet:
revbot + nodc + egyéb hülye srohoz kitalált mellékprogramok. (értem példának a botMONt(ami szintén nagyon veszélyes) ésatöbbi.)
iSRObot tal nemnagy esély van a banra -
Balázs2 #68560 *Mindíg csondálkozom azon hogy az emberek meglepődnek azon h bannt kapnak,sött nem is tudják h miaz itt a példa Lalira, és legtöbb lázad h f.cuk u joymax stb. mért bannoltak engem stb. közbe azzal nem számolt h no dc-t használt és 1 szem silket nem vett,vagy rosszabb freebotolt.. -
#68559 kitudja mi lesz akkora :D lehet a magyarok fogják folytatni addigra az sro fejlesztést :D:D:D -
Balázs2 #68558 Egyébként midníg csobálkozom azon h az emberek meglepődnek azon h bann kapnak ésfelvannak hábordva, közbe meg használt free botot, vagy no dc-t és 1 szem silket nem vett.. -
Balázs2 #68557 majd 100 év múlva ha lesz még sro az unokád örökölheti a karit:D -
^^ -
donatus13 #68555 Babelről 7 karit bannoltak XD Spartan potom 1700 at de még mindig lenne bőven sztem -
Cat 02 #68554 Elvégre 2108 itt van a küszöbön. -
#68553 De mint látom ez vagy 100 év xD
Jó kis freebot?
Silket sose látott?
Jah és sorry a chat style-ért G+ :D -
#68552 Csak viccelek, ha kicsi az időintervallum, akkor csak 5 percre kaptad, mert elrontottad a belépést (jelszó). -
#68551 Az azt, hogy: BANNED
Indíthatsz új karit, tökjó, nem? -
#68550 bplease-re rájár a rúd xD
És maradt még ahmedből is:
ahmad_adhm, AHMED__DALAS, Ahmed__gYpT, Ahmed_Badawe, AHMEDSAiD
Szevasztok
Party elindult, lehet jönni Nomak. -
Lipi135 #68549 HELLO ez mit jelent ezt írja ki mikor be akarok jelentkezni
Your account has currently been blocked from the game and from posting any messages on the homepage.
Punishment Description
Block Period : 8/5/2008 13:24 ~ 8/5/2108 13:24