82377
Silkroad Online (iSRO)
  • dragon11
    vagy talán Athens
  • Easy Killer
    Venice
  • XxUseDxX
    Nem segít senki ? :(

Valaki mondja meg melyik Szerverre érdemes menni ahol van jó magyar közösség :) Lééci
  • Easy Killer
    1hónapjakb
  • Hurkans
    Mióta tart ez az állapot?
  • Easy Killer
    mikor voltál utóljára sron?:) már egy ideje tényleg nincsennek csak a stallozos gecik
  • XxUseDxX
    oks :)
    Én ezen az üres szeron vok amelyiken alig vannak :)
    Van valaki ott ??

Delete1 a Nevem KEzdő vok és kéne segítség :)

Ki ugy gondolja hogy segítene nekem msn:
    [email protected]

Előre is köszönöm :)
  • Logikok
    ezt te sem gondolod komolyan ugye!"emrt gold botok viszont nincsennek:)"
    goldbotok mindig is voltak vannak és lesznek. Legalábbis addig tuti h lesznek amíg a sok játszani nem tudó ember veszi apuci pénzén a több millió goldocskát
  • Easy Killer
    nem a botok miatt lehetetlen bemenni hanem a gold botok maitt nem lehetett bemenni még mindig telivan botossal a játék de elsőre bejutsz emrt gold botok viszont nincsennek:)
  • XxUseDxX
    hello mindenki !! :)
    Anyit akarok kérdezni hogy még mindig lehetetlen bemenni a szerverekre a sok botos köcsög miatT ? :S
  • kaitkeresek
    WTS lvl 72 charakter többinfóért pm me
  • Hay #81122
    KÖSZÖNÖM!
  • VinAdam
    Azok Buff Skillek! Csak akkor marad rajta az illetőn, ha Cleric van a kezedbe! Megoldás, ha felbuffolsz valakit, ne válts fegyvert!
  • Hay #81120
    utolső sok=utolsó sor
  • Hay #81119
    Hi!
    Szeretném megkérdezni hogy:
    Cleric, utolső sok a blessingek. Az miért van, hogy ha partiban ezekkel buffolok egy másik partitagot, aztán átváltok ölős fegyverre (hogy én is öljek), erre eltűnnek a blessing buffok. Mit csinálok rosszul?
  • MilkesFlakon
    Eladó Old Sbot Acc.
    Érdeklődni itt, vagy levélben.
    E-mail cim : [email protected] ( nem msn :D )
  • miga
    Miért kell megmagyarázni a saját hülyeségünket???
    "ilyen erővel kérdezhetted volna azt is mennyi sp kell lvl 104 re ..."
    pontosan, erre pedig egy tökéletes válasz lenne az sp calculator linkje.
    Miért kellene átöltöznöm robe-ba? Alapból azt hordok. Tehát még egyszer köszönöm, de nem arra válaszoltál ami érdekel.
    Ez a dolog részemről lezárva, ha nem tudsz érdemben hozzászólni, kérlek ne tedd.
  • BaSRuTTeN
    hülye kérdés=hülye válasz....
    ilyen erővel kérdezhetted volna azt is mennyi sp kell lvl 104 re ...
    ami ugye megint attól függ ki milyen karit akar .D
    valahogy így kellene kédezni: van egy lvl 104 es ruge/(dagger)bard ff karim és dagger-ágból csinálnák warriort...stb.
    meg ugye robe-ba is át kell öltöznöd...

• miga
    Pontosan leírtam: mennyi goldba kerül a masteryt visszatolni, van-e kalkulátor erre...
    Nehézségek ^^
    Egyik sem nehezíti meg különösebben amit írtál, erre reagáltam is. (sziveket pl. ha nagyon nem halad pt-ben gyűjtöm, ki van húzva a bard is)
    Természetesen ki fog derülni hamarosan, hogy mennyi gold 104-ről 103-ra, de nem ugyanannyi végig nyilván, és véges az anyagi lehetőségem.
    Mielőtt leírod hogy drága, van pár 100M-m erre a célra, bár inkább hagyjuk, egyre bonyolódik a dolog.
    Nem kérdeztem semmit.
  • BaSRuTTeN
    nem értettem félre csak te nem írtad le pontosan miröl is van szó.
    én csak azt próbáltam felvázolni milyen nehézségek adódhatnak,
    de még mindig nem irtad le: mi a második kasztod ,és mennnyi szívet kell gyűjteni?
    gyűjts 10 szivet és váltsd be ,akkor meglátod kb.mennyibe kerül 1visszafejlesztés....abból meglehet saccolni mennyi lesz
    Nyiss neki topicot...
  • miga
    Valamit félreértettél...
    Tájékozódás végett csak a goldra lennék kíváncsi, egyébként:
    daggerről váltok warriorra, miért lenne felejtős (full str mind2)
    70-es karaktert már toltam vissza, nem volt különösebben nyűgös
    600 szívet lehet egyszerre max gyűjteni (30"kés"+300szív)
    ruha sem szopacs, mert ugye 2 mastery megy, és csak az egyiket fejlesztem vissza
    Ja, és az sp 20%-a veszik el.
    Szóval nem vett kari, hanem én csináltam, ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok, a kérdésem nem ezekre vonatkozott, azért köszi a válasz... ;)
  • BaSRuTTeN
    104-ről pffff....attól függ milyen kari, de nagyon sok gold és idő lesz.
    ha pl:warlock/bard-ról váltanál wiz/clericre akkor az felejtős..
    esetleg ha kinai pl:bow és mondjuk glaivére de force ág maradna ugyan az.
    60 körüli warior/warloc-ot toltam vissza xbow/bardra az került 35millába(ha jól emlékszek) meg nemkevés időbe...meg ugye eu-snál a masteri szinthez van kötve a ruha hordás ,az is szopacs lehet:P
    max 300 szivet lehet gyűjteni 1szerre ,az 30 mastery vagy skill visszafejlesztés (pl 1skill 12 szintü akkor 120 szív kell hozzá hogy teljesen visszatold)
    és miközben ha visszatolod a skilleket és mastery-t egyre gyengébb leszel és azokkal a skillekel kell ölni :S (max a szintedtől -20 szinttel kisebb mob dob szivet)
    szóval elég nyűgös dolog nagy szinten...és xp 20% el is veszik,
    vagy ha sok pénzed van vehetsz silkért is de az szerintem nagyon sokba kerülne
  • BaSRuTTeN
    "de ez akkor is isro topic ......."
    isro igen......................
    de mivel a többi hivatalos silkroadnak nincs topicja(ha jóltudom) (pl:ksro,csro,tsro,rsro meg kitudja még milyen van:D)ezért írtam ide.
    ezek is legális szerók csak nem angolnyelvűek.
    esetleg lehetne ezeknek is nyitni egy külön topicot nem?
  • miga
    Sziasztok!
    Átképezném magam, gondolom sok pénzbe (gold) kerül. Van fogalma valakinek mégis mennyire számíthatok? nincs valami kalkulátor erre is?
    Egyébként 104-ről nyomnám vissza a mastery-t, meg a skillelet. Nem kis munka lesz.
  • Holborn
    de ez akkor is isro topic és ha visszatekersz pár oldalt itt szinte minden van csak isro nincs...
  • BaSRuTTeN
    a pontosítás kedvéért :Rsro nem privát szeró!
    Astrum Online Entertainment honosította és legálisan üzemelteti.(megvette a jogot)......... tiltott az illegális szoftverek használata (botprogramok)ugyan úgy mint isro-n

...lehetőleg pm-ben mert ugye nem isro téma...
    Nem találtad a privát gombot?
    Még mindig nem valók a szutykos privát fos priv szerók az iSRO topicba.
    Pláne nem az ingyenes botjaik és egyéb faszságok.
    Kösz, hogy mész és ezeket a dolgokat NEM itt osztod meg a nagyvilággal.
  • HUNmarkov
    Hát szerintem rsro ami még normális sro, persze infernal mellett xD am rsro-ba annyival jobb mint isro, hogy kevesebb lagg, elsőre beenged, ingyenes bot.
  • Holborn
    tartom tucsok63 véleményét ha bowost csinálsz akkor cold light és persze pacheon és intes kari, szerintem kicsit hibridbe a tuti, 100-ig 35-40 str-t neki "oszt" hadszóljon... :D
  • dragon11
    Szia.

Ez valóban nem témába vágó hozzászólás, de Ezt találtam. 1x-es, gondolom eredeti.
  • BaSRuTTeN
    Sziasztok!

tudom hogy ez isro topic de azért megkérdezem mit lehet tudni rsro-ról?
    pl:privát szeró vagy nem? /hivatalos oldalukat olvastam de nemnagyon tudtam elmenni rajta:P/ regisztráltam ,meg a klienst is letöltöttem de avira vírust jelzett benne:S ...szóval akinek van infója vagy esetleg ott játszik leírhatná a véleményét,tapasztalatát(lehetőleg pm-ben mert ugye nem isro téma)thx.
  • tucsok63
    szerintem az int pach/cold/light a legjobb de nemtudom irjon más is véleményt :D
  • dragon11
    Miért is? Valami hasonlóság mindenképp van..
  • Cat 02 #81099
    Ezt roppant mód benézted =]
  • Crem4tor
    Sziasztok.
    Nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb Bow-os.
    A Pacheon/fire/force vagy a Pacheon/fire/Light??
    Szerintetek melyik a jobb??
  • dragon11
    Ez össze lett vágva, vagy megint ugyanaz a gyerek csinálja a feszkót..:)

mert régen Counter Srike Sourceba ugyanezt csinálta, darabokra törte a billentyűt.

Link a videóhoz..
  • DrBest
    Igen, írták is , hogy ha fel jegyzik azoknak a nevét akiket ez a kö geci ől meg és ha sokszor meg öli ugyan azt a karit akor bann vagy block am Avi gyere ircreeee:)
    Igen, azok.
    Goldbotok miatt kerültek bele, az ismert goldbot vonulási helyekre lettek berakva.
    Ha megöl, akkor bannolhatnak, szóval nem árt vigyázni és elkerülni ezeket!
  • Hay #81094
    Én kb. hétfő állandóan dc-t kapok 1 perc után (bot sosem volt rajta). Ez mitől lehet? És be sem halt a 140-esektől...