82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81133 vagy talán Athens -
Easy Killer #81132 Venice -
#81131 Nem segít senki ? :(
Valaki mondja meg melyik Szerverre érdemes menni ahol van jó magyar közösség :) Lééci -
Easy Killer #81130 1hónapjakb -
Hurkans #81129 Mióta tart ez az állapot? -
Easy Killer #81128 mikor voltál utóljára sron?:) már egy ideje tényleg nincsennek csak a stallozos gecik -
#81127 oks :)
Én ezen az üres szeron vok amelyiken alig vannak :)
Van valaki ott ??
Delete1 a Nevem KEzdő vok és kéne segítség :)
Ki ugy gondolja hogy segítene nekem msn:
[email protected]
Előre is köszönöm :) -
#81126 ezt te sem gondolod komolyan ugye!"emrt gold botok viszont nincsennek:)"
goldbotok mindig is voltak vannak és lesznek. Legalábbis addig tuti h lesznek amíg a sok játszani nem tudó ember veszi apuci pénzén a több millió goldocskát -
Easy Killer #81125 nem a botok miatt lehetetlen bemenni hanem a gold botok maitt nem lehetett bemenni még mindig telivan botossal a játék de elsőre bejutsz emrt gold botok viszont nincsennek:) -
#81124 hello mindenki !! :)
Anyit akarok kérdezni hogy még mindig lehetetlen bemenni a szerverekre a sok botos köcsög miatT ? :S -
kaitkeresek #81123 WTS lvl 72 charakter többinfóért pm me -
Hay #81122 KÖSZÖNÖM! -
VinAdam #81121 Azok Buff Skillek! Csak akkor marad rajta az illetőn, ha Cleric van a kezedbe! Megoldás, ha felbuffolsz valakit, ne válts fegyvert! -
Hay #81120 utolső sok=utolsó sor -
Hay #81119 Hi!
Szeretném megkérdezni hogy:
Cleric, utolső sok a blessingek. Az miért van, hogy ha partiban ezekkel buffolok egy másik partitagot, aztán átváltok ölős fegyverre (hogy én is öljek), erre eltűnnek a blessing buffok. Mit csinálok rosszul? -
#81118 Eladó Old Sbot Acc.
Érdeklődni itt, vagy levélben.
E-mail cim : [email protected] ( nem msn :D ) -
miga #81117 Miért kell megmagyarázni a saját hülyeségünket???
"ilyen erővel kérdezhetted volna azt is mennyi sp kell lvl 104 re ..."
pontosan, erre pedig egy tökéletes válasz lenne az sp calculator linkje.
Miért kellene átöltöznöm robe-ba? Alapból azt hordok. Tehát még egyszer köszönöm, de nem arra válaszoltál ami érdekel.
Ez a dolog részemről lezárva, ha nem tudsz érdemben hozzászólni, kérlek ne tedd.
-
BaSRuTTeN #81116 hülye kérdés=hülye válasz....
ilyen erővel kérdezhetted volna azt is mennyi sp kell lvl 104 re ...
ami ugye megint attól függ ki milyen karit akar .D
valahogy így kellene kédezni: van egy lvl 104 es ruge/(dagger)bard ff karim és dagger-ágból csinálnák warriort...stb.
meg ugye robe-ba is át kell öltöznöd...
-
miga #81115 Pontosan leírtam: mennyi goldba kerül a masteryt visszatolni, van-e kalkulátor erre...
Nehézségek ^^
Egyik sem nehezíti meg különösebben amit írtál, erre reagáltam is. (sziveket pl. ha nagyon nem halad pt-ben gyűjtöm, ki van húzva a bard is)
Természetesen ki fog derülni hamarosan, hogy mennyi gold 104-ről 103-ra, de nem ugyanannyi végig nyilván, és véges az anyagi lehetőségem.
Mielőtt leírod hogy drága, van pár 100M-m erre a célra, bár inkább hagyjuk, egyre bonyolódik a dolog.
Nem kérdeztem semmit. -
BaSRuTTeN #81114 nem értettem félre csak te nem írtad le pontosan miröl is van szó.
én csak azt próbáltam felvázolni milyen nehézségek adódhatnak,
de még mindig nem irtad le: mi a második kasztod ,és mennnyi szívet kell gyűjteni?
gyűjts 10 szivet és váltsd be ,akkor meglátod kb.mennyibe kerül 1visszafejlesztés....abból meglehet saccolni mennyi lesz -
#81113 Nyiss neki topicot... -
miga #81112 Valamit félreértettél...
Tájékozódás végett csak a goldra lennék kíváncsi, egyébként:
daggerről váltok warriorra, miért lenne felejtős (full str mind2)
70-es karaktert már toltam vissza, nem volt különösebben nyűgös
600 szívet lehet egyszerre max gyűjteni (30"kés"+300szív)
ruha sem szopacs, mert ugye 2 mastery megy, és csak az egyiket fejlesztem vissza
Ja, és az sp 20%-a veszik el.
Szóval nem vett kari, hanem én csináltam, ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok, a kérdésem nem ezekre vonatkozott, azért köszi a válasz... ;) -
BaSRuTTeN #81111 104-ről pffff....attól függ milyen kari, de nagyon sok gold és idő lesz.
ha pl:warlock/bard-ról váltanál wiz/clericre akkor az felejtős..
esetleg ha kinai pl:bow és mondjuk glaivére de force ág maradna ugyan az.
60 körüli warior/warloc-ot toltam vissza xbow/bardra az került 35millába(ha jól emlékszek) meg nemkevés időbe...meg ugye eu-snál a masteri szinthez van kötve a ruha hordás ,az is szopacs lehet:P
max 300 szivet lehet gyűjteni 1szerre ,az 30 mastery vagy skill visszafejlesztés (pl 1skill 12 szintü akkor 120 szív kell hozzá hogy teljesen visszatold)
és miközben ha visszatolod a skilleket és mastery-t egyre gyengébb leszel és azokkal a skillekel kell ölni :S (max a szintedtől -20 szinttel kisebb mob dob szivet)
szóval elég nyűgös dolog nagy szinten...és xp 20% el is veszik,
vagy ha sok pénzed van vehetsz silkért is de az szerintem nagyon sokba kerülne -
BaSRuTTeN #81110 "de ez akkor is isro topic ......."
isro igen......................
de mivel a többi hivatalos silkroadnak nincs topicja(ha jóltudom) (pl:ksro,csro,tsro,rsro meg kitudja még milyen van:D)ezért írtam ide.
ezek is legális szerók csak nem angolnyelvűek.
esetleg lehetne ezeknek is nyitni egy külön topicot nem? -
miga #81109 Sziasztok!
Átképezném magam, gondolom sok pénzbe (gold) kerül. Van fogalma valakinek mégis mennyire számíthatok? nincs valami kalkulátor erre is?
Egyébként 104-ről nyomnám vissza a mastery-t, meg a skillelet. Nem kis munka lesz. -
Holborn #81108 de ez akkor is isro topic és ha visszatekersz pár oldalt itt szinte minden van csak isro nincs... -
BaSRuTTeN #81107 a pontosítás kedvéért :Rsro nem privát szeró!
Astrum Online Entertainment honosította és legálisan üzemelteti.(megvette a jogot)......... tiltott az illegális szoftverek használata (botprogramok)ugyan úgy mint isro-n
-
#81106 ...lehetőleg pm-ben mert ugye nem isro téma...
Nem találtad a privát gombot?
Még mindig nem valók a szutykos privát fos priv szerók az iSRO topicba.
Pláne nem az ingyenes botjaik és egyéb faszságok.
Kösz, hogy mész és ezeket a dolgokat NEM itt osztod meg a nagyvilággal. -
HUNmarkov #81105 Hát szerintem rsro ami még normális sro, persze infernal mellett xD am rsro-ba annyival jobb mint isro, hogy kevesebb lagg, elsőre beenged, ingyenes bot. -
Holborn #81104 tartom tucsok63 véleményét ha bowost csinálsz akkor cold light és persze pacheon és intes kari, szerintem kicsit hibridbe a tuti, 100-ig 35-40 str-t neki "oszt" hadszóljon... :D -
#81103 Szia.
Ez valóban nem témába vágó hozzászólás, de Ezt találtam. 1x-es, gondolom eredeti. -
BaSRuTTeN #81102 Sziasztok!
tudom hogy ez isro topic de azért megkérdezem mit lehet tudni rsro-ról?
pl:privát szeró vagy nem? /hivatalos oldalukat olvastam de nemnagyon tudtam elmenni rajta:P/ regisztráltam ,meg a klienst is letöltöttem de avira vírust jelzett benne:S ...szóval akinek van infója vagy esetleg ott játszik leírhatná a véleményét,tapasztalatát(lehetőleg pm-ben mert ugye nem isro téma)thx. -
tucsok63 #81101 szerintem az int pach/cold/light a legjobb de nemtudom irjon más is véleményt :D -
#81100 Miért is? Valami hasonlóság mindenképp van.. -
Cat 02 #81099 Ezt roppant mód benézted =] -
Crem4tor #81098 Sziasztok.
Nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb Bow-os.
A Pacheon/fire/force vagy a Pacheon/fire/Light??
Szerintetek melyik a jobb?? -
#81097 Ez össze lett vágva, vagy megint ugyanaz a gyerek csinálja a feszkót..:)
mert régen Counter Srike Sourceba ugyanezt csinálta, darabokra törte a billentyűt.
Link a videóhoz.. -
DrBest #81096 Igen, írták is , hogy ha fel jegyzik azoknak a nevét akiket ez a kö geci ől meg és ha sokszor meg öli ugyan azt a karit akor bann vagy block am Avi gyere ircreeee:) -
#81095 Igen, azok.
Goldbotok miatt kerültek bele, az ismert goldbot vonulási helyekre lettek berakva.
Ha megöl, akkor bannolhatnak, szóval nem árt vigyázni és elkerülni ezeket! -
Hay #81094 Én kb. hétfő állandóan dc-t kapok 1 perc után (bot sosem volt rajta). Ez mitől lehet? És be sem halt a 140-esektől...