Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nováról én ugy tudom sosnak felel meg szal +5-öt ér, de tévedhetek...
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Sry a dupla postért
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
amúgy---> SOS kicsit más kinézettel és más névvel 11D-n
már nagyon rég gameltem ezzel.
látom youtuben videókat hogy majdnem mindenkinek ez a seal of nova wepje van.
az milyen fegyver?
remélem tudtam segiteni 😊
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
jah meg a tuning noise-t meg a tuning soundot se huzza ki nem lessz rá szüksége.
Haverom kisfia wizard-bard-ot generált. A wizardot megtaláltam a cyklon oldalon, hogy mit kell belõle fejleszteni, de a bárd-ot nem. Valaki segítene, hogy mit érdemes a Moving March-on kívül (gyorsfutás) fejleszteni a bárd-nál?
Kösz elõre is.
Veszel a rudad mellé egy prémet, és bepipálod az auto relogint...
Szal megoldható, mindössze 2perc/24óra idõt vesztesz 😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
105ön lehetöség nyilik a Templomba menni, Job cave. Egy 3-4 fös ptvel is óránként 8-10k sp jön össze ( hála a küldetéseknek ). 101 FF voltam warrior/cleric mikor elöször mentem oda kb 280k sp-vel. 2-2.5 hétig jártam oda, érettségi felkészülés miatt bot megy. De az idö alatt jött annyi sp hogy huha. 101 FF + 280k sp---> 106FF + 435k sp. Ez az sp mennyiség elég 109FF-re warrior/cleric, ezen felül 110re is van kb 90k sp. Tehát aki teheti, ideje van rá mennyen gyors 105. az sp hipp-hopp összesjön ott. (Amint meglesz sp 110re warrior(2h)/cleric fullra, 640k sp kell 1h-ra huzom ki azt is.) Napi szinten a rekord ami jött közel 100k sp. Az átlag napi 60k sp.
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Nem hiszem, hogy sokan szeretnének farmolni nagy szinten, de sok sikert!
Pharaoh's Tomb ott ritkán esik max 1-2, de nem jellemzö.
Temple esik mint örült =) 1 unqiue 4-5 de csak Selket és Neith dobja öket...Eddig csak Silver esett gold nagyon ritka.
Ezeket a coinokat lehet beváltani Set itemre illetve Npc Sonra^^
Ezek az itemek külön adnak védelmet és ütést attól függ meiket veszed mert 2 fajta van belölük. Tovább én sem tudom pontosan hogy van ezért hüyleséget nem irok. =)
Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra
templeben ölitek a junikokat azok adnak coint(bronz,silver,gold) 12 coin 1 ruha darab vagy 1 sett nem tudom pontosan és gold coinért kapod a legerõsebbet silverért a közepeset bronzért pedig a leggyengébbet, de mindeggyik erõsebb az alap nova cuccoknál. lényegében ennyi.
javítsatok ki ha nem jól írtam!
Vagy Titanic lovon :-)
Cirque du Soleil
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.