Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy tom ezt a képet én is megcsinálni DS? aggy linket plz ^^

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Nektek a helyes 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mit kell engem kostolgatni megtalálni a botal?Bocs h nincs egésznap idõm játszani kézzel mint neked, meghát elég unalmas is=)

hehe 😊

Balázs

Relax, majd jövõ héten annyival többet botolsz.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

BB7
légy türelmes.. prémium! 😄
Ha lenne más megoldás akkor mindenki azt csinálná.. és azért nem lehetne feljutni! <#rinya>
na nekem elegem van nem lehet feljutni nézem a rev6-ot de az se segít nekem nem tudtok egy tuti módszert ami nem hülyeség PL: várj... meg ilyenek na meg nem is premium hanem valami hatásost
Lord Nomak
Akkor én is török vagyok mert spawn ponton szoktam darabolni szintén. Nem fogom megvárni amíg 8v1 lerohannak mivel a többiek még mindig az event mobokat ölik vagy épp beszélgetnek. Múltkor kulcsot megszerzem, átmegyek sunyiban ölni kezdek eltelt 10 perc és a többiek még mindig sehol, majd miután hetedszerre rohantam ide-oda a zászlóval a hátamon meguntam és kiléptem.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

THeArrow
sztem meg benned

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Lehet 2 nap múlva elutazik és akkor sokra megy vele ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BB7
A hiba benned van! Sztem!

Maala: Meglesz! HA apok 1percet is.. igérem SZÓLOK! 😄
IfjuSkywalker
SM-et használok...mégse megy...

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Érdekes, mert sokszor trafficot ír ki, ám elöbb belehet jutni mint egy nuku ticetes karival, csak véletlen?

Ctf egy kalap kaki, a csapat összeállítás miatt, tegnaP mek ctf-re nézem kikkel vok összetéve, erre 7 török no comment, ma is kb mindig törökök vannak többsége a csapatba, persze azzal magyarázható h belõlük van a legtöbb, és sok noob jobban örül 1 kupának mint a karácsonyakXDÁm, tök szar velük én clerikéNt müködtem, és A sok nyomorék csapatag, másik csoportot végig spaw pontba ölte, mondom ájjatok már le, tök idegesítõ, szerencsétlenek ahogy újraéletek már kapták a gyengét.. ez a török mentalitás -.-, tom h milyen szar mikor spaw pontba leölnek folyton, ezért nem teszem azt >.<ezek gyökörök, meg bírom mikor abba csapatba a török noobozotT h spaw pontba ölik le folyton, köv ctf timeon pedig õ van az erõsebb csapatba és ugyanúgy õ is spaw pontba öli AZ ellent -.-

Zaylka
Hát nem tom, nekem másik accon silver prem van és azzal se enged be...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Maala
és? most már silver/golddal nincs, csak prem+al? gond?
vár6od az X napot, csak aztán majd ha megkapod, sunyizd el, h igazam volt. plz

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
mintha eddigis jártak volna az emberek =/ ctf, pf, lame

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

BB7
Megint elérte a JM azt, h. nem mernek CTF-re menni az emberek! <#taps>
BB7
Hmm... SM-el simán loginnolok kiskarival...
Nem lehet a NO-DC a bûnös?
IfjuSkywalker
NEm jó a MC....hiába van NO-DC-t vagy bármi más...simán kivág DC-vel a Cannot connect után...

BB7
"eddig Silver (és gold? valak) premiummal volt ez a bug"
Elsõ alkalom?
Persze... kapsz X napot! ... várom!
Maala
de, ez az elsõ alkalom, és fox érte kapni x napot.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

BB7
"ne legyete már ilyenek."
Ne legyünk ienek? Hmm... vesz az ember 300Silkért egy prémiumot.. mennyi is az átszámolva.. több mint 5k!
Miért ad ki ennyit? Azért, h. elsõre felengedjen! ... Erre pont et cseszik el! ÉS... ami a vicc (bár sirni lehetne rajta) Nem ez az elsõ alkalom! <#boxer>
<#mf1><#mf1>JM<#mf1><#mf1>
Maala
gyerekek, ne legyete már ilyenek.

eddig Silver (és gold? valak) premiummal volt ez a bug, 2nappal a vége elõtt nem tudtál bejelentkezni. most ezt javították, kaptak 2-3napot akiknek nem mûxött.

és igen, úgy tûnik, h most a prem+ van elbaszva ugyanígy.

nyiss 2 clienst és gyorsan beenged.

Lord Nomak
Én is hármat kaptam még pluszba. Bár ez lófasz se annak akinek 1 hétig nem volt normális login lehetõség prémiumal.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Demila
hát nemtudom mi a fasz van neem egész mostanáig fasza volt a prémiumom . Erre mos mikor javitottak (egyolyan hibát ami nálam nem is jelentkezett) hát nem DC belépésnél , és megint és megint és megint DCDCDCDCDC <#duma> tiszta ideg vagyok , most ez hogy megy valakiknek javitották és akiknek müködött az most szop ?! WTF ?

.....sry h a túl szokimondó voltam ,de úúúúúúúúúúúúúúúú de ideges vagyok ........... basszák +++++

X-bow Apollo

IfjuSkywalker
Én meg még mindig nem tudok belépni....fél 1 óta....és 93%-on...már rég felvehettem volna a 87es csimmát....

WuFraZselic
érdekes, nekem még mindig 11 nap van hátra akárcsak ma reggel -.-"

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
mi van? én kaptam 3 napot prémiumomhoz... mind2 karin.

Kapsz majd kárpótlást tuti.
Kb kitörölheted majd vele, csak nézd meg CTF eventet...
Lenyomsz 4-5 kört, elszórsz pár millát potikra, javíttatásra és mit kapsz? Na mit?
Vigor mana potit. Hogy megérje...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

+ annyi prém idõt amennyit nem müködött*

Mocskos féreg banda, wazze ember vesz péremet, h bejusson elõsre és ne lássa 100-szor a server trafficot ,erre mivan van pérm de nem lehet belépni, ekkora nyomorékokat, remélem kapunk valami kárpotlást mondjuk mindenki + 7 pérm, kis naív vok nem lesz itt semmi, csak mégtöbb bug >.<

JackyBoy
lol ez most ugye csak vicc, hogy csináltak egy 1-2 órás inspit és nem javították ki a ló meg npc bugokat?😄 úristen.. ez már szint... látszik, hogy így akarják kihúzni a pénzt a zsebünkbõl😊

back from the past.

Sro csodálatos világa, én már láttam pár ilyet, ironclade a legjobb :F

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

BB7
Ha goldminert akarsz csinálni... akk. K@pd be! ... am. meg, sztem Garment.. szvsz!

Destyni: Hmm.. idáig miért nem taliztam iennel?
jack0101
Milyen ruhába jó a glaviés goldminernek????????????????????????????????
Valki elárulja?

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

Shadow -> árnyék lvl 30 as ló, hm bug mint megszoktuk már....

BB7
ööö! Nem akarok nooboskodni!
De... mik ezek a "SzellemLovak" ?
Arra gondolok mikor szembe fut velem egy sárgával kiírt "Shadow Horse" .. PC nem ül rajta! NeeeM! /V nem volt bekapcsolva! <#idiota><#conf>
Gondolom 85-88 moob dropolta neki..

Milyen jó h a a gamét most testosteronén keresztül kell indítani >.<

jack0101
A glaviés milyen ruhában jó goldminer? És úgy , hogy fejlõdjön is.

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

Ez az inspecion mire volt jó?Hogy prém+-al ne engedjen be?XD

THeArrow
te flesh srááác 😄😄😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

WuFraZselic
jaja, végülis a Seal of Sun-t tényleg belehet flesselni moonnak. kthx

naon jó! nekem nem volt problémám azzal h prem +al nemtudtam belépni múlt héten! most h csináltak vmit egyszeree cannot coonect to ... anyád kb 3 hét premiumom van még @@@

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Maala
azért feltételezzük már, hogy a másik tud olvasni, plz ^^

draxler12345
Azt írják hogy kijavították a premiumos bugot , ahoz képest azóta cannot connect et kapok pedig van premiumom , szép volt joymax a jó ..........

De ha oda van írva hogy sosun , abba asszem nem kötök bele... józan ész

Som, som, csak nem egyrõl beszéltünk.

SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív

Még jó, hogy két különbözõ dologról beszélünk. 😊

SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív

Mivel nem válaszként írta Destyni, amit írt, így talán joggal feltételezhettem, hogy a 65270-re reagált, ami TheArrow sun dropjáról szólt.
Ha Nomak belinkelt képére gondolt, arra elõtte senki nem mondta, hogy sun. Ez meg Téged ne zavarjon...