82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#68712 Izgalmas. -
donatus13 #68711 Ma láttam egy full str os bladert bich + cold al rajta volt az a mana shield elég erős volt viszont sebzése elég alacsony volt de azért sztem elég bruta tanker lehet egy olyan karakter.magas szintű volt így csak pvp be láttam. -
#68710 Powert az nem szereti aki még nem volt benne. ^^ -
#68709 őszintén szólva ilyen beáldozós dolgokkal nekem sincs semmi bajom... -
inv #68708 ECSRO vip server event :)
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/SRO_2008_08_07+17_45_07__65.jpg
a rózsaszín vonal tele volt tg-vel, nincs képem hogy milyen sűrűn voltak, de nagyrészt egymást érték. kb 40-45 volt
-
#68707 Az egy dolog, viszont tudják jól, hogy LND ellen nincs akkora esélyük mint mások ellen, épp ezért amit mondtam hogy ha lépnek török guild megy a helyükre. Meg azért ezek olyanok ahogy elnéztem dw előtt pvp-nél is hogy feláldozzák gangbang stílusnál a 85 körüli karikat és amíg mi azzal vagyunk elfoglalva kijön 4-5 90es ff +7 cuccokkal és szénné aláznak minket. Tehát vannak fura dolgaik. -
#68706 ez a kampányvideó:) -
#68705 omfg lol maga a vid kurva jóó, de ááá xD a vége POP-os az eleje meg ien semmien :D szal ez minden csak nem sro ^^ takla makan fieldről holmaradtak a gbotok?:( azt hiányoltam :D -
#68704 háát annyira nincs nagy köze az sro hoz :D max annyi, hogy bemutatja a tájat :))) -
Cat 02 #68703 =)
-
Balázs2 #68702 Nálunk szerencsére fw-en a törököknek kuss a nevük. kb boxzsákok lehet mit ütni h ne unatkozzunk, annyira "szar" a helyzet már hogy a mai fw-re elsem mentem, mert nem jön senki tehát bent lehet üldögéli a várba mert nincs ellenfél=() tök uncsi az egész.. -
donatus13 #68701 Egy össze tartó 80-85lvl es csapat többet ér mint egy 90 es össze szokatlan csapat... szerintem meg ne mond azt ami nem biztos :) Lehet hogy nem darálnátok őket szarrá ha fütyül egyet és ott a másik union. -
Balázs2 #68700 Néztem ezt a Projectet és ha én guildom ott lenne ezeket szarrá szedné az tuti, nincs is olyan sok 90-es kb 18-20. -
Kryon #68699 vagyis összefogtak a közös ellenségük ellen kb
és vitték amagukkal még akit csak tudtak, lévén Power azért nem túl népszerű
gondolom ez 2 hét sro mentességem alatt sem változott -
Cat 02 #68698 EuWarriors van még ? -
#68697 2 hét múlva valószínűen a project_d megint új uniban lesz, maguknak akarják a fortresst, ezért hagyták ott a hoe-t is, amúgy nyár van, szerintem ez a természetes, hogy inaktívak vagyunk, figyeld meg szeptembertől megint a power ownol majd nagyon csúnyán... -
donatus13 #68696 Hmm az van nálunk a spartan is és elég erős klán ha jól tudom full os és ráadásul jó sok a high lvl is:) -
Kryon #68695 meg törökök körkörösen szövetségben vannak egymással, le van minden beszélve előre
ha veszélyben érzik a győzelmüket, uniokon átnyúlva támogatják egymást
Powerre meg különösen haragszanak a törökellenessége miatt, egymás közt meg kedvükre passzolgatják a győzelmet, ilyeneket hallottam... -
#68694 Ja és mindentől függetlenül Harcosok nevet a mai napig visszasírom. =( -
Kryon #68693 ksro ügyben ds az illetékes
a többi kérdésre senki sem tudja a választ
de sztem sro addig lesz, mígy joymaxnak megéri -
#68692 Figy, ha egy hely felszabadul azonnal egy másik török guild megy a helyére valamelyiknek tehát nem sok az esély. Meg török szemmel nézve, miért akarná pl Project_D ott hagyni őket ? A legerősebb unio jelenleg a szerveren. Aztán jön Power. Powerrel sincs gond, de szétesett minden, lásd SW-t, 1 hónapja még fullon volt, mára meg mennyien vannak bent ? 34 ? :\ Örülnék ha helyre állna a rend de amíg egy fortressre képtelenek elmenni az emberek ne is akarjanak csodát látni. Hárommal ez előttin te is voltál, hányan voltunk ? Harmincan ? :\ HoE hány emberrel védte csak az egyik kaput ? Ötvennel ? Tehát LND uralom alatt sem lesz másként. Meg vegyük Power unio csapatokat, ott mi van ? JR fasza guild, de vannak tizen aktívak kb, SW szintén fasza, de van 5 aktív a másik 5 meg bot, Firm azt sem tudom az mi, dw elött néha látok 1-2 embert azt kész. De reménykedem hogy egyszer helyreáll minden. -
Cat 02 #68691 Ott van még1 cave, Roc, meg most olyan event van, h dobnak mobok betűket és ki kell rakni h SUMMER, meg a szokásos zászlós cucc. -
#68690 1pár kérdés:
sro meddig lesz?hány legend lesz ez előre tudható?
ksroban mik az újdonságok mostanában?ott hányas legend van?
lesz sro2 vagy milesz ha nemlesz többlegend? :D -
Kryon #68689 ok, rábízom :)
de azért őszintén gondold át, játszanál e még, ha nem kapsz némi segítséget, és nem tart sroban a társaság, vagy rég abbahagytad volna ezt a nagyszerű játékot? :D -
#68688 Kryon: majd mindenki eldönti maga, hogy mit csinál, főleg egy kezdő kedvét ne vedd el. Majd felméri maga a helyzetet, és számára optimálisan dönt. -
#68687 1. Igen.
2. De ahogy érzed.
3. Bármelyikre. -
#68686 Sziasztok! par gyors lama kerdes hogy ne unatkozatok :P
1 Cleriket erdemes e huzni?
2 Ha nem akkor mit erdemes?
3 Melyik servere menyen egy kezdo ahol erdemes bele vagni es van sok magyar?
Ha van meg par jo tanacs egy kezdonek akkor szivesen fogadom itt vagy pm be
Web oldalakat olvasstam nemi info van csak minden cikk 2007 szoval friss kene
Valaszokat elore is koszonom! -
Destyni #68685 Figy nomak 2 hét még messze van lehet hogy ott is lesz olyan mint HoE ba volt hogy ide oda mennek majd az emberek stb. sztem odalehet verni őket majd kövinél. -
#68684 Mutass egy olyan uniot ami jelenleg képes lecsapni Wings uniot. -
Kryon #68683 szóljatok nekik, hogy ha nincs gold akkor nem mentek, lehet kapnátok utána... -
Kryon #68682 elvileg FW limites, vagy már nem?
mert ha igen akkor létszám nem számít annyit, eccerűen csak megváltozott uniok közti erőviszony...
legalábbis erre tippelek -
Balázs2 #68681 Tök mind1 szerintem h mennyi, nem az a dolog lényege, hanem hogy 1 szem goldot nem látunk belőle... mi ugyanúgy küzdünk mint ő, mért különb mint mi?Akik régebb ótavannak guildbam ár 2-3 éve és ismerik egymást azok között elosztják a többiek levannak szarva.. -
Balázs2 #68680 Értem tehát nem " minőségi" áru hanem sok kicsi gyengusz sokra megy.. -
#68679 Minden csoda 3 napig tart. -
#68678 Mennyiségi problémák vannak. -
Balázs2 #68677 Huhhhhhhhha az ciki h törököké a fortessO.Oilyen keménylegények?vagy kissmillióan vannak? -
donatus13 #68676 Tisztelet a kivételnek babelről 7 etXD -
#68675 700 mil ? Most hogy minden kedden kiraknak minden szerverről legalább 1k botot ? Jó az amit írtál a kétszeresének is. -
Balázs2 #68674 Mi jár 1 győzelemért a forteson és a megtartásáért minden 2. héten?OO
Guildfőnönkünk 1 szem zsét nem oszt szét ,van egy olyan érzésem h guildba van egy kis csoport akik nagyon jóba vannak és azok között osztja el a zsét, pl. 1 héten bejön 700 mil minimum, semmi behuzzák a lóvét a gecibe>.> -
#68673 Várható volt hogy HoE repül amilyen az unios felhozatal most náluk, csak ne törökök kezébe került volna fortress mert project_d eddig is nagy arcal rohangált most meg isteneknek képzelik magukat. Power unio meg a nulla szinten van jelenleg.. sehol se vagyunk mára már :\