Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hehe 😊
Balázs
Relax, majd jövõ héten annyival többet botolsz.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Ha lenne más megoldás akkor mindenki azt csinálná.. és azért nem lehetne feljutni! <#rinya>#rinya>
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
vár6od az X napot, csak aztán majd ha megkapod, sunyizd el, h igazam volt. plz
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Elsõ alkalom?
Persze... kapsz X napot! ... várom!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne legyünk ienek? Hmm... vesz az ember 300Silkért egy prémiumot.. mennyi is az átszámolva.. több mint 5k!
Miért ad ki ennyit? Azért, h. elsõre felengedjen! ... Erre pont et cseszik el! ÉS... ami a vicc (bár sirni lehetne rajta) Nem ez az elsõ alkalom! <#boxer>#boxer>
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>JM<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
eddig Silver (és gold? valak) premiummal volt ez a bug, 2nappal a vége elõtt nem tudtál bejelentkezni. most ezt javították, kaptak 2-3napot akiknek nem mûxött.
és igen, úgy tûnik, h most a prem+ van elbaszva ugyanígy.
nyiss 2 clienst és gyorsan beenged.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
.....sry h a túl szokimondó voltam ,de úúúúúúúúúúúúúúúú de ideges vagyok ........... basszák +++++
X-bow Apollo
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Kb kitörölheted majd vele, csak nézd meg CTF eventet...
Lenyomsz 4-5 kört, elszórsz pár millát potikra, javíttatásra és mit kapsz? Na mit?
Vigor mana potit. Hogy megérje...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
back from the past.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Destyni: Hmm.. idáig miért nem taliztam iennel?
Valki elárulja?
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
De... mik ezek a "SzellemLovak" ?
Arra gondolok mikor szembe fut velem egy sárgával kiírt "Shadow Horse" .. PC nem ül rajta! NeeeM! /V nem volt bekapcsolva! <#idiota>#idiota><#conf>#conf>
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív
SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív
Ha Nomak belinkelt képére gondolt, arra elõtte senki nem mondta, hogy sun. Ez meg Téged ne zavarjon...