82377
Silkroad Online (iSRO)
    Grat, látom azért guildalapításnál a fantázia nem tengett túl xD
  • shark1
    Troyon végre miénk lett a Fortress, 5 perccel a vége előtt :)
    XxX guild/Arkenstone union
  • THeArrow
    hááát mi ownoltunk :) iszonyat nagy FW volt massive ölés ×D 71dik percbe megis lett aztán márcsak "védeni kellett" ami hát elég gyengusz volt de maga a feeling ottvolt pár picss
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    Jó, hát lámulat volt nálunk, omg még hammert sem hoznak magukkal ^^
    Next time, lényeg, h HoE lepottyant a magasd lóról, most kuss lesz egy ideig legalább.
    Lvl 1-es karikat éri meg csak felvenni academy-be.
    Lvl 40-en ha rányom a vizsgázás(graduate) gombra akkor az után kapsz csak honor point-ot.
    Ha lv30-asokat húzgálsz 40-re azért lósz*rt sem fogsz kapni, nem éri meg.
  • Lord Nomak
    lnd ownolta fortresst athenson gz, ennél jobban már nem is sikerülhetett volna -.-
  • doxadmin
    Jah, lehet csak nem tudok róla

Amúgy reggel 2.-ra tudtam belépni, mikor beírtam a id+passt egyből dc-t kaptam. Utána simán beengedett. Ez vol fél 9kor.
  • Cat 02 #68665
    Rákattint arra h Graduate :D
  • bartuczcsaba
    és az a vizsga miből áll?
  • Cat 02 #68663
    Csak akkor illetve 40 en le kell vizsgáznia.
  • bartuczcsaba
    hy
    vki tudna segíteni? csináltam egy akadémiát és h h kapok honort?
    ha lvl30-alatti csávót felhúzok 40-re csak akkor vagy máshogy is lehet
    thx cs
  • Cat 02 #68661
    30.
  • attila117
    Hello
    hanyas szintől érdemes traderkedi egy wariornak janganbol gownhang-na??
  • Balázs2
    Jól van, máskor úgy csinálom, ennyi meg annyi!!!
  • Cat 02 #68658
    Lámpa :D

• Lord Nomak
    Kell hozzá egy paint aminek elvileg lennie kell a gépeden. -.-"
    Másra nem igazán van szükséged, kijelölöd a kép lényegét, kivágod, lemented, feltöltöd, linkeled. pwnt.
  • Balázs2
    Nem tudom hogy kell levágdosni, nem csináltam még, ha tudtam volna akkor nem ilyen szarúl tette volna be, és egymás mellé 1 hsz-be>.<
  • Lord Nomak
    Rev6ot néztem én is, sokan bent vannak és sokan be tudnak lépni, de kérdezősködtem egy kicsit miután már mindenki felébredt a kómából és sok ember nem tud belépni, akár júpíszís a net akár más.
  • Cat 02 #68654
    Akkor doxdomain egy hekker :D
  • Lord Nomak
    Nah zsíros, akkor lehet nem én vagyok a lámi, 7 óta próbálok bejutni meg csinálni mindenféle dolgot mert nem megy sem az oldal sem a játék. =D
  • doxadmin
    Az oldal működésének, elérhatőségének semmi köze a játékhoz. Nálam sem jön be az oldal, mégis bent vagyok a szerveren.
  • Lipi135
    HELLO
    valamiért nem tom megnyitni az silkroadonline.netet és ezért nem is megy a game mert nem érzékeli az oldalt
    mit tegyek?
    Lusta volt xD
    Majd belejön ;)
  • Lord Nomak
    Hát meg pl miért kell minden képet berakni, nem lehetne kivágni esetleg csak azt ami érdekes..
  • gameplusz
    Jó lenne, ha nem floodolnál folyamatosan. Egy kommentbe, ne 5-be.
  • Balázs2
    Ezeket ma és tegnap csináltam^^ necklácéról hiányzik 1 int az böki a csőröm>.<
  • Balázs2
  • Balázs2
  • Balázs2
  • Balázs2

• Lord Nomak
    Ismét 2 item Athensról amik a használhatatlan kategóriába tartoznak:

Hozzáteszem valami olyat hallottam aki a +9 dagger tulajdonosa annak van egy 9d sun+8 item is a kezében már. Csak megpillantottam ezt a mondatot nem tudom miről van szó pedig kíváncsi lennék. :\
  • Lord Nomak
    Nálunk már úgy vannak vele kb hogy hétfő óta mondogatják a fortress tulajdonosok hogy kinyitják az egyik kaput mert unatkoznak bent. -.-"
  • Balázs2
    Kár h kb. nem ér semmit az fw. Venicén, akik volt régen a madosoké az az uino összeomlott... és a thief unioból nem nagyon szokta jönni szal nincs izgalom csak mészárlás..>.<
  • Cat 02 #68636
    Mekkora fun lenne mindenki ott menne át és a kapuknál senki se lenne xD
  • Balázs2
    Én már tom hol leszek holnap fw-n, majd ott fogok várni a wizel szellemekre akik a falón keresztül fogják magukat beszenvedni, és mikor meglátja a falon belüli napvilágot kapnak tőle egy kis meteort:DD
  • Cat 02 #68633
    Majd öl az ilyen Avatarokat :D
  • horitazi
    Én meg bekerültem a TearDrop unio(övék az fw a kezdetek óta) egyik guildjába..vagyis a guild amibe voltam ment oda:D
    Szóval holnap falról figyelem majd ,hogy mi a szitu.
  • Lord Nomak
    5k plys ? :(
    Na tessék nézzétek, a török vér kibukott, már alkuszik
  • Lord Nomak
    Hja csak is. ^^ Amúgy is én csak 12-15 órázok nem 24/7 szal ne akarjál behúzni majd hogy 1 hónapot fizetek csak, enyém vagy másfelet kitart. :P