Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cochise , Te vagy a leggyengébb láncszem! mondtam hogy som dehát.... tom okosabbnak kell lenni 😄
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
amugy csináltam reggel 85+5 crit 13 mag 80% swordot. roar 😊 asszem leváltom mostanit, csak kéne kékzeni :F
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
nem bírja a kritikát...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ha én is ott vok a stallban elhiszed, h láttam?
+2 nap silver premiumomhoz, NYAMIIIII!
pedig várnak 1 napot még a fixxel, veszek prem+t és ahhoz ad6ták volna... T_T
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
az egy som+5 1h sword, mmosite contesten nyerte. 1 szerveren vagyok vele, msn-en szoktunk dumálni, szal csak tudom 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Some part of the problem has been fixed, we wiil fix the problem as soon as possible."
Mennyire érdekes hogy hetek kellenek egy bug javításához. Ez olyasmi mint amikor nem volt 9D a networkben és valaki megcsinálta pk2-ben. Lassan itt tartanak az emberek hogy érdemes saját magának megcsinálni a játék hibáit mint Joymaxra bízni. -.-"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Remélem nem rollback lesz :/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
SRO - TROY - Evil_Soul - lvl 67 FULL STR BOWER inaktív SRO - TROY - APOCALYPTO - lvl 34 ROUGE/CLERIC XBOW inaktív
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
ugyis idegesitett már a sok k*cs*g a partyban...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
1 percel késõbb:
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
79+3 6str 3int garment sapi bb..:@
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
bealudtam, de elõtte lvlup volt, pont 84, skillhúzás, botba ugye unknown skill bug, és 3 órán át szépen grindelt a kicsike commonnal. és hamarabb behal a dura, mint amúgy. 0.o
Majd reggel... tök mind1! ... csak ma éjjel lett volna idõm thiefkedni! :S
De... majd reggel: -login, -Insert, -/min, -Go to school
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
2órája ezt kapom loginnál: "the user is already connected....."
Kétlem, h. valaki más garázdálkodik a kicsikémmel...
Megoldás? Csak nálam van ien BuG? <#conf>#conf>
Azért vok biztos abban h. nem törtek fel... mert 1ik spanom a klánomba mondta h. OFFLINE-nak ír...
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1> Féltem a kis karimat! <#falbav>#falbav>
Ja.. hogy félsz h. más is megtudja...
Írd Spoiler-ba.. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nekem nemhogy sun, de egy szál sos se esett azóta mióta silkroaddal játszom és bár hazudnék, ha azt mondom kicsit se vaok irigy arra akinek esik, de õszintén nem érdekel esik-e vagy sem. Én sun nélkül is élvezem a játékot és az ami számit, nem, hogy milyen cuccban rohangál az ember. Nem azt mondom ha ingyen hozzámvágnák nem utasitanám vissza de nem fogok azért sirni, hogy essen... x)
^^ gg õ is tuti goldbotter volt 😉
csinálj egy rogue/clericet, vagy warrior/clericet, és akkor kevesebbszer fog sírásra görbülni a szád egy-egy sosunos megpillantásától.
És miért nem annak esik a sun akinek a Storage még pénzt nem látott ?😊
Hol az igazság ?😞
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com