Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
nekem megér másfél órát, hogy megnézzem a lost 4. évadzáróját, mert qrva jó lett!

btw, milyen szopatás ez a + premium idõ, még mindig van 2ap belõle... pff?

na el jegyet venni hegyaljára.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nekem megér 3-4 ropit, hogy ne 512Mb RAM legyen a gépemben, ha bármilyen okból teleportálnom kell... 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

WuFraZselic
nekem megér havi 150-290 silket (szal kb 2400-4.5k HUF-t) hogy egy hónapig bármilyen okból való dc után azonnal beloginoljak. sörre meg lehuzom spanokat, ha nem maradna zsém ;> de ez nem terhel még le annyira

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
amennyit mostanában iszom, ugyanott vagyok, nem megy minuszba.

de speciel tavaly szeptemberben, amikor ongos karik (3db) indultak, akkor sem volt semmi idegesség, pedig még mással is kellett foglalkozni...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jó, de te fizetsz a bejutásért..
Én inkább megveszem sörben 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
hmm, nem értelek. én bejutás miatt már ezer éve nem idegeskedtem. bár igazából aviék emlékeznek, mi miatt szoktam szidni lovat, de szerintem inkább az alchemyhez van köze, mint máshoz. xD

avival addig partyznál, amíg a kezei bírják, aztán feladja. ^^ hiába, öregcsont. 😄

Hát a minden server kifejezés aktualitását vesztette már 😄D

DS: Elhiszem 😄DD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

mama2
Tök király most. Minden szerver Easy és beleht jutni elsõre😄. Fejlesztem a 15-ös spárta karimxP.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

No meg be kell vallanom jól esik b@szogatni. xD

Lord Nomak
Hát engem tökre nem érdekel a dolog, úgy sem én játszom =D Csak tiki a gáz ha pont akkor van mikor spawnolgatok, 10 percek lazán elmennek belõle.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

majd megnézem, ha hazaérek 😄

legalább azt megtanultam az esetbõl, hogy soha többé "free" mmo, csak jönne már valami, ami megfelel srohoz szokott szemeimnek 😊

de ebbõl kezd már nekem is elegem lenni, egy játékot azárt játszanék, hogy szórakoztasson, ehelyett csak a faxt szopom vele, és nem fogok rá havi 10k+ HUF-ot elkölteni, hogy legalább legnagyobb szivatásokat megússzam

THeArrow
volt update?

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

bennhagyott godbotokkal már "rászoktatták" népet prémium vásárlására, most teleport vételre mennek ezzel a pici bugocskáva...

Lord Nomak
Ezen én nem csodálkozom =D Én már le is mondtam arról, hogy valaha lóra ülhetek =D Izé kéne megint share még 7 guardian champ hiányzik :F

Ami a szíveden, a szádon x)
Amugy mind a 3 post-al egyet kell hogy értsek 😛
De az uccso mosolyt csalt a pofámra 😛
És persze valóban szomorú hogy valakinek ez a legnagyobb baja, de ez ellen nemlehet mit tenni, talán ha tõbõl vágnánk le minden botter kezét <#ravasz1><#nemtudom>

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Jelentem , horse bug még mindíg van, ezek iszonyatosan nagy seggfejek

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Atisz
Egyiket pénzért tolod, másikat ingyen. Egyik idegesítõ, másik nem. Egyik nyújt szolgáltatást, másik nem nagyon...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sorry a harmadik postért, most jutott eszembe.

"lehet, hogy le vagyok maradva, de egy játéknak az én szórakozásomat kellene szolgálnia..."

Szóval ezért b@ssza a csõröm ennyire Balázs Úrfi. Õ az, aki élvezni szeretné a játékot. 2 nappal Legend elõtt a legnagyobb baja, hogy mikor lesz bot. Még nem is volt inspi, de már BOT. Aztán 2 nap múlva alig bír magával, hogy mi az hogy õdrágasága nem TUD BOTOLNI? Kész katasztrófa, pofám leszakad hogy ilyen elõfordulhat manapság. Nem? Nincs bot 2 napja? Szent gatyaszár (Fényes nyergek rulz xD)!

No ennyi. mentem sóderklubbot nézni.

Ne tudd meg milyen jó érzés kiírni, hogy Level 1xx 😄
Vagyis majd megtudod, egyszer 😊

Hát, jelenleg már 3 hete pihentetjük, amúgy is vizsgaidõszak + meló mellette...
De azért ottvan medu napi 4x, ha kiveszem az alvás periódust napi 2-3x, roc is jön du. 1kor... azért funabb mint shaytant hajkurászni a sok szárnyas geci közt amitõl a szemem is kifolyik 😊

igazából én az arab race-t várom, hátha tudnak valami olyan újdonságot lépni amivel ismét lehet játszani... metével semmi idõ alatt fel tudnom húzni 70ig, onnan már mehet chin tomb...

szívesebben játszanék isro-val, persze. magyarok közt (bár a magyar klánnak sosincs jó vége, mindig van valaki aki szétveri), a többi értelmes nemzetközi közt...
de hiányzik nekem hogy ennyit stresszeljek egy nyamvadt horse bugon? pénzt (HUF) költeni nem akarok. és ugye ez a játék "ingyenes", de gyakorlatilag pénzköltés nélkül még arra sincs esélyed, hogy belépj...
lehet, hogy le vagyok maradva, de egy játéknak az én szórakozásomat kellene szolgálnia... isro minden, csak nem szórakozás. anyázás, na az igen. most kicsit meguntam ksro-t, addig van CS meg az egyetemnek hála jópár vizsga. heti 3 nap úgyis meló, akkor semmit nem tudok játszani, valahogy csak kihúzom. 😊

Bár Avival partyznék egyet 😄

Lord Nomak
Jobban megérte volna Joymaxnak is, ha indít egy tsro-t de minek alapon. Így is, úgy is kaszálnak a törökökbõl sok pénzt, mondjuk engem is elgondolkodtat, hogy honnan jönnek ilyen sokan, lehet ez nemzeti játék lett náluk, vagy nem tudom. De néha elveszi az ember kedvét a játéktól. Mostanában már pvp-zni sem nagyon megyek ki (fõleg egyedül), mert felveszem capet, levágok 1v1-ben egy törököt és utána 30 percig 5v1, persze én egyedül. Akárhonnan is nézem gáz az egész úgy, ahogy van.

Zaylka
Hát igen, én is kiváncsi lennék hova jutott volna ez a játék törökök nélkül. Talán kicsit jobban hasonlitana a ksro-ra, talán goldbotok és egyéb más botok tömkelege ellenére be lehetne lépni, nem olvasnád minden képernyõforditásnál hogy 10k plz (bár ennél ma már jóval többet kérnek). Nagy kár, hogy annak idején mikor kitették a koreaiakat, nem követték ezzel a módszerrel a török népet is. Sztem nekik is megérte volna csinálni vmi trsro-t, csak nyelvet kellett volna átállitani meg uj szero gép, nekik is jó lett volna, nekünk még jobb, ehelyett nyomják a turkey e-pint, meg sultan paypalt meg isten tudja mi van még, ami nemhogy kevesebbé tenné de egyre több van. Azért kurva szar érzés mikor az ember kimegy dh elé és éppen 2 török klánt mocskolódását olvassa és nem lehet miattuk normálisan pvpzni, vagy éppen bármerre mész rock mountainba elkerülhetetlen hogy vmi TC vagy TR nevû egyénnel összefuss. Szégyen, hogy nemzetközi játék és a szerverek 60% török. Komolyan ennyi török a Földön nincs amennyi itt játszik, klónozzák õket vagy a tököm tudja. Már én is rég átmentem volna ksro-ra ha sikerült volna megcsinálni, de vmiért nyitoképernyõn nekem dczik. Kár, hogy idejutott az isro és kár hogy ezellen az ég világon semmit nem tehetünk, csak tûrünk és tûrünk...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
Magát isrot nagy részben a törökök tették tönkre nekik van egy érdekes felfogásuk a játékot illetõen. Számukra a ks, kéregetés, pk és más ok nélküli anyázása természetes dolog, ebbõl adódik, hogy mindenki feszült és átvesz egy hasonló stílust. Ha megnézem Power uniot Athenson azon kívül, hogy van 1-2 ember, aki néha nem pont száz.. teljesen korrekt játékosokból áll. Vagy ha guild akkor WarDevils, Lavender pl.

Ne is mond, véletlen leszedtem giantját, erre visszafutottam mellé ott ugráltam de nem vette vissza :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BB7
Nekem a lóval semmi bug! (kivéve h. néha szembe jön 1 PC nélkül)
De... kárpótlást még nem kaptam! ...
Maala
+2 slot?

No és mi lesz az el-eltûnõ mobokkal/npckkel/lovakkal?
Jahogy semmi...
Vicces látni, hogy 1 hete mindenki lábon megy ki grindelni ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : May 20, 2008 13:00~16:30 Silkroad Standard Time (3 hour 30 minute duration)

- Bug regarding not being able to connect to server depite the use of Premium Gold/Silver Time and Plus will be fixed.

1. tiszteld annyival az országod ,hogy HELYESEN és NAGYBETÛVEL kezdve írod le (lásd: Magyarország)
2. értelmesen tanulj meg fogalmazni(nyelvtan tanár sokat segíthet..)
3. az ilyeneknek akkor se fognak válaszolni,ha piros hó esik!

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Maala
szal most mi lesz? lvl 100? ugyanaz, mint itt iSROban. várod az új updatet... különbség? 0.

télleg inenn magyar országrol hogyan lehet felmenni a nagyon nagy szerverre tudjátok hol a legend 8 van mert én nem tom és ott azért ki próbáznám 😄
Ahogy mondod, mester úr 😄
Már rég Chi'n Tombban gyaktam 😊

Maala
ha azt nézzük, 81en még a megölésének a közelében sem voltál.

WuFraZselic
jaj mala, ez emlékeztet a régi PPC-s-uniós idõkre, "az öcsém játszik helyettem, aki nem tud angolul" 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

öcsivel, ja.

balázs

tudod miért botol az emberek fele? mert kézzel nem lehet ott már játszani.
mi is azért hagytuk abba, mert a tököm sem kerülgeti egyfolytában a botokat.
te maradtál, botolsz. nekem hányhatnékom van a bottól, eljöttem.
mellesleg másfél év alatt lett meg a lvl 100. nem 2 hónap, mint bottal, de nem sietünk sehova... ráérünk. csak nem kell telhetetlennek lenni és mindent azonnal akarni 😉

a koreaiak minden hibájukkal együtt az eddigi legkorrektebb játékos társadalom akivel találkoztam. HA véletlenül megüt egy mobot amire te már rámozdultál, azonnal bocsánatot kér és vagy 3 képernyõnyivel odébbmegy. isroban? leanyáznak, köcsög kser stb stb.
persze, itt is vannak taplók, nem is kevesen, na de hol nem?

és ha azt nézzük, hogy én már vagy fél éve nem ölök shaytant, mert szinten aluli junik... 😉

Maala
én pty, uni, guildchateztem handgrind közben, pár whisper és MSN alt+tabbal.

nem nagy cucc, a monotonitás meg elszáll, ha piálgatsz közben, és/vagy zenét hallgatsz.

DS úgytom tesójával nyomja, legalábbis párszor azt írta itt.

BB7
persze... mikor 1iknek elfárad a keze.. fellép vele más! xD
Jah, azt nemtudtam h team-ba nyomják felváltvaO.o

A folyamatosan hangrind és farmolás neked nem uncsi és moton egy picikét?Vannak persze jó dolgok a pt-zés pt moob gyakás a spanokkal közbe dumálás, de azis egy idõután uncsi.. gondolom hogyha nem lenne unalmas, akkor nem botolnának ennyien..

Szted egyedül nyomta?
Nem legit õ sem :p

Kézzel azért egy 100-as karit felvinni és kifarmolni, nem lehetett kevés idõ😉

Demila
és mééég mindííííííííííg szar !!!!!!!!!! áááááááá <#bdead><#bdead><#wilting> fejem a falba komolyan mit képzelnek ezek nemtudom ezeknél mit jelent az ,h kijavítanak vmit , de errõl a problémáról nem is halllotttttam egészen addig míg ezek (a faszok) kinem "javították" .

én igaz csak egy mezei silver prémiummal nyomom , de akkoris nekem a zseton nem a fáról hullik <#szomoru1> és basszus ha már kifizetek valamit ha ne noDC kliensezzek basszameg . na min1 , Isten adja ,h holnap ne legyenek betépve inspectionnál és normalizálják a helyzetet két naplopás között <#shakehead>

X-bow Apollo

Maala
miért lenne unalmas?

Gugli a barátod 😊 Nekem kb. 2 percig tartott megtalálni 😉

Balázs

Jaja, mert én aztán egész nap játszok 😉

De mintha régen mondta volna valaki hogy van 1 oldal ahol lehet ilyeneket csinálni <#wow1>

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

http://www.sg.hu/forumkepek/2008_06/Meteora-kSRO.png

de mit töltök le 😄

Letöltöd és PS 😊