82377
Silkroad Online (iSRO)
  • attila117
    köszi a választ de ezt hogy érted? "jégből meg max mana" ??
  • Balázs2
    Cat nincs kedved a 80-90 questekről leírást csinálni?:DVagy esetleg valahol van már?
  • Balázs2
    Épp ez az van egy kiskapu ami által a kecske is jólalik tehát megy a bot, és a káposzta is megmarad, tehát marad időd minden másra;)
  • Cat 02 #68791
    Hát jah, majdnem félórás munka :P
  • Cat 02 #68790
    Ha nuker vagy akkor inkább sword, jégből meg max mana shield és phy def skill illetve a nuke.
  • attila117
    Csa
    Hanyas szintől érdemes traderkedni kinai nukernak???
    A jégbőlfejlesztekmindent a többiből meg csak a nukeroket meg buffokat és a kardbol csak az utolsót. Ruhám Heavy armor, Fegyverem blade+pajzs.
  • Balázs2
    Valakinek nagyon bökte a csőrét h környezetébe sokan írták ly-al, és képes volt ezért létrehozni egy oldalt omg:D
  • Cat 02 #68787
    Akkor ne sro-zon és kész, nem kényszer.

Mellesleg lesd meg ezt az oldalt, sokat segít.
  • Balázs2
    "muszájjjjjjjjjjjjjjj"
  • Balázs2
    Aki teljesn életet akar élni, és nincs másik 3 haverja aki vele viszi a karit annak" muszály" botolnia h elérjen valami sro-ba, erről ennyit!!
  • Cat 02 #68784
    Ebben nem kéne bele menni, főleg h maga a bot is taplóság.
  • Balázs2
    Elvekről van szó, és gusztustalan amit csinál, hihasználja más gyöngeségét h freebothoz nyúl...
    Tök mind1, összes bothirdető faszkalap frree bot egy háturól jövő duma, nem jófejségből fogják a jónépet egendi botolni, ugyanmár,mégis annyian bedőlnek annyira sok naív ember van!Inkább kissebbek körébe akik nem tudják megfizetni a botot, és akkor haver -mondja neki te feri halottam erről a fee botról . mi mi mi honnan szerezted? és akkor megy letölteni, és utána köv héten meg csodálkozik h bannt kap..
    Free bot:
    Vagy keyloggeres, és lepakolnak valamikor, időkéréde.
    Vagy köv héten bannolnak.
  • Cat 02 #68782
    Leleményesnek hívnám :D

saiyan, nem, csak régen.
  • gameplusz
    Aha, tehát akkor ő lett a szentember egyből. Érdekes logika. Talán majd kinövöd.
  • Super Saiyan
    kb erre gondoltam én is :D (te is ksrozol?)
  • Balázs2
    wazze kihalna a világ ember:DD
  • Super Saiyan
    már bocs, de aki free botot használ az meg is érdemli :3
  • Cat 02 #68777
    Aki hülye haljon meg...
  • attila117
    Csa
    Hanyas szintől érdemestraderkedni kinai nukernak???
    A jégbőlfejlesztekmindent a többiből meg csak a nukeroket meg buffokat és a kardbol csak az utolsót.
  • Balázs2
    Ha minden igaz akkor: botfóruma van, ahol free botot lehet letőlteni keylogger van bennük és már nagyon sok karit lekapolt több szerveren is és magának tulajdonította vagy ha tévedek elnését, nekem ez ugrott be..
  • Super Saiyan
    miért is?
  • gameplusz
    A gerinctelenség ára.
  • Super Saiyan
    de arra célzott... bár mit ír inv, mindig igy jár
  • Darkspell
    Szerintem ő nem ezt írta :)
  • inv
    Mivan nekem tilos fórumozni?
  • Super Saiyan
    az alsó képet én se értem... láttam mát sokszor, kérdeztem embereket, senki nem tudta... :|
  • Darkspell
    Látom ismét figyelmesen elolvastad amit írtam. Grat!

Pár szépség:
    +9es blade:

+10es nyílpuska:

Ez csak szimplán k*rvaszép:

Na és a kérdés:

Mi a tököm ez?

• Lord Nomak
    Ha valaki ezek után azt mondja nincs diplomáciai érzékem az sz*pjon lovat.

Természetesen unioból akik meglátták a buffokat rajtam és ugyan azok voltak ami PD-nek volt egyből indult a duma, és el kellett magyaráznom, hogy van a job, fortress, és alap mészárlás amikor ellenségnek kell tekinteni őket, de amúgy miért nem lehet kulturáltan beszélni és viselkedni.. A party létrejöttének meg a története az, hogy indult a flame, aztán indult a tárgyalás, hogy azért mert powerből X vagy Y fasz, és mert van neki 30 karaktere meg hogy ők is ezt csinálják egy dolog, de legyenek már figyelemmel másokra is az unioban. Nem kell idióta módon viselkedni, szépen megbeszéltük, és ennyi.

/me diplomata
  • Cat 02 #68766
    Aham, thnx, régen esett c13-as, aztán elkallódott.
  • Lord Nomak
    normál: 14
    sos: 16
    som: 18
    sun: 20

Minden degreenél azonos persze. Találkoztam már sun crt20 lvl1 glavivel, kombóknál átlagban minden második crt volt =D
  • Cat 02 #68764
    Janganban meg a falon belül is spawnolnak vhol a thiefek, az is vicces tud lenni.
  • doxadmin
    Guildba mondták hogy dw-nél is van valami bug a fallal. Traderként átmentek rajta a bikával. Hogy igaz e nem tudom, csak hallottam, még nem láttam.
  • Cat 02 #68762
    Lassan át kéne nevezni Bugroad-ra :D
  • gameplusz
    Csinálj, ha nem tetszik.
  • gameplusz
    Tipikus nagyot akarok mondani hsz.
  • JackyBoy
    egy biobotot sem rossz alkalmazni, kis 4-5 éves gyereket odaültetni és nééééézd ezt a csúnya gombot kell nyomogatni most a macska pocija helyett 2 óráig...:)
    és ha jól csinálta adsz neki egy szelet kenyeret...na jó ez már morbid volt, maradjunk az összegyűrt A4-es lapnál, amit az asztallap és a billentyűzet közé préselsz:)
  • Cat 02 #68758
    Glaivenek mennyi a max critje ?
  • JackyBoy
    http://staticrw.motronline.com/images/emblems/
  • Balázs2
    A dual axe mért szar?Látni is lehet h nem nagyon van rá igény, 1-2 szaladgál a szerveren..
  • Cat 02 #68755
    http://silkroadaddiction.com/emblems.php