82377
Silkroad Online (iSRO)
-
attila117 #68794 köszi a választ de ezt hogy érted? "jégből meg max mana" ?? -
Balázs2 #68793 Cat nincs kedved a 80-90 questekről leírást csinálni?:DVagy esetleg valahol van már? -
Balázs2 #68792 Épp ez az van egy kiskapu ami által a kecske is jólalik tehát megy a bot, és a káposzta is megmarad, tehát marad időd minden másra;) -
Cat 02 #68791 Hát jah, majdnem félórás munka :P -
Cat 02 #68790 Ha nuker vagy akkor inkább sword, jégből meg max mana shield és phy def skill illetve a nuke. -
attila117 #68789 Csa
Hanyas szintől érdemes traderkedni kinai nukernak???
A jégbőlfejlesztekmindent a többiből meg csak a nukeroket meg buffokat és a kardbol csak az utolsót. Ruhám Heavy armor, Fegyverem blade+pajzs. -
Balázs2 #68788 Valakinek nagyon bökte a csőrét h környezetébe sokan írták ly-al, és képes volt ezért létrehozni egy oldalt omg:D -
Cat 02 #68787 Akkor ne sro-zon és kész, nem kényszer.
Mellesleg lesd meg ezt az oldalt, sokat segít. -
Balázs2 #68786 "muszájjjjjjjjjjjjjjj" -
Balázs2 #68785 Aki teljesn életet akar élni, és nincs másik 3 haverja aki vele viszi a karit annak" muszály" botolnia h elérjen valami sro-ba, erről ennyit!! -
Cat 02 #68784 Ebben nem kéne bele menni, főleg h maga a bot is taplóság. -
Balázs2 #68783 Elvekről van szó, és gusztustalan amit csinál, hihasználja más gyöngeségét h freebothoz nyúl...
Tök mind1, összes bothirdető faszkalap frree bot egy háturól jövő duma, nem jófejségből fogják a jónépet egendi botolni, ugyanmár,mégis annyian bedőlnek annyira sok naív ember van!Inkább kissebbek körébe akik nem tudják megfizetni a botot, és akkor haver -mondja neki te feri halottam erről a fee botról . mi mi mi honnan szerezted? és akkor megy letölteni, és utána köv héten meg csodálkozik h bannt kap..
Free bot:
Vagy keyloggeres, és lepakolnak valamikor, időkéréde.
Vagy köv héten bannolnak. -
Cat 02 #68782 Leleményesnek hívnám :D
saiyan, nem, csak régen. -
#68781 Aha, tehát akkor ő lett a szentember egyből. Érdekes logika. Talán majd kinövöd. -
#68780 kb erre gondoltam én is :D (te is ksrozol?) -
Balázs2 #68779 wazze kihalna a világ ember:DD -
#68778 már bocs, de aki free botot használ az meg is érdemli :3 -
Cat 02 #68777 Aki hülye haljon meg... -
attila117 #68776 Csa
Hanyas szintől érdemestraderkedni kinai nukernak???
A jégbőlfejlesztekmindent a többiből meg csak a nukeroket meg buffokat és a kardbol csak az utolsót. -
Balázs2 #68775 Ha minden igaz akkor: botfóruma van, ahol free botot lehet letőlteni keylogger van bennük és már nagyon sok karit lekapolt több szerveren is és magának tulajdonította vagy ha tévedek elnését, nekem ez ugrott be.. -
#68774 miért is? -
#68773 A gerinctelenség ára. -
#68772 de arra célzott... bár mit ír inv, mindig igy jár -
Darkspell #68771 Szerintem ő nem ezt írta :) -
inv #68770 Mivan nekem tilos fórumozni? -
#68769 az alsó képet én se értem... láttam mát sokszor, kérdeztem embereket, senki nem tudta... :| -
Darkspell #68768 Látom ismét figyelmesen elolvastad amit írtam. Grat!
Pár szépség:
+9es blade:
+10es nyílpuska:
Ez csak szimplán k*rvaszép:
Na és a kérdés:
Mi a tököm ez?
-
#68767 Ha valaki ezek után azt mondja nincs diplomáciai érzékem az sz*pjon lovat.
Természetesen unioból akik meglátták a buffokat rajtam és ugyan azok voltak ami PD-nek volt egyből indult a duma, és el kellett magyaráznom, hogy van a job, fortress, és alap mészárlás amikor ellenségnek kell tekinteni őket, de amúgy miért nem lehet kulturáltan beszélni és viselkedni.. A party létrejöttének meg a története az, hogy indult a flame, aztán indult a tárgyalás, hogy azért mert powerből X vagy Y fasz, és mert van neki 30 karaktere meg hogy ők is ezt csinálják egy dolog, de legyenek már figyelemmel másokra is az unioban. Nem kell idióta módon viselkedni, szépen megbeszéltük, és ennyi.
/me diplomata -
Cat 02 #68766 Aham, thnx, régen esett c13-as, aztán elkallódott. -
#68765 normál: 14
sos: 16
som: 18
sun: 20
Minden degreenél azonos persze. Találkoztam már sun crt20 lvl1 glavivel, kombóknál átlagban minden második crt volt =D -
Cat 02 #68764 Janganban meg a falon belül is spawnolnak vhol a thiefek, az is vicces tud lenni. -
#68763 Guildba mondták hogy dw-nél is van valami bug a fallal. Traderként átmentek rajta a bikával. Hogy igaz e nem tudom, csak hallottam, még nem láttam. -
Cat 02 #68762 Lassan át kéne nevezni Bugroad-ra :D -
#68761 Csinálj, ha nem tetszik. -
#68760 Tipikus nagyot akarok mondani hsz. -
#68759 egy biobotot sem rossz alkalmazni, kis 4-5 éves gyereket odaültetni és nééééézd ezt a csúnya gombot kell nyomogatni most a macska pocija helyett 2 óráig...:)
és ha jól csinálta adsz neki egy szelet kenyeret...na jó ez már morbid volt, maradjunk az összegyűrt A4-es lapnál, amit az asztallap és a billentyűzet közé préselsz:) -
Cat 02 #68758 Glaivenek mennyi a max critje ? -
#68757 http://staticrw.motronline.com/images/emblems/ -
Balázs2 #68756 A dual axe mért szar?Látni is lehet h nem nagyon van rá igény, 1-2 szaladgál a szerveren.. -
Cat 02 #68755 http://silkroadaddiction.com/emblems.php