82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #68834 Kiskarit abbahagytad ? -
donatus13 #68833 Blader simán force nélkül fire vel is jó nem ? -
Rabbit20 #68832 Mercury: check :S remélem nem lesz rollback lol -
#68831 Olvasd át még egyszer. Utána rájössz, hogy erre a fórumra gondolok. De egyébként igen, nekünk van igazunk. Ha ezt te magadtól nem látod be, csak sajnálni tudlak. Lehet akárhány feltört karid... -
inv #68830 azok még joval fórum elött is megvoltak -.- de úgyis mindig nektek van igazatok xD -
Cat 02 #68829 Money money money... -
#68828 Hát nem tudom ki olyan elvetemült, hogy 2, esetleg több karit farmoltasson... Mást delvlezni meg gáz =) -
#68827 óóó, te buta, egy karinál persze, hogy mind1, de ha 1xre 3at delvlezel... x) -
#68826 Delvl szempontjából mindegy, szóval ugyanaz. -
#68825 mi DS-el ugy csináltuk, hogy kimentünk hotan elé, őt leszedte egy virág, én meg élesztettem -
#68824 végülis kínai res cooldownja 3mp, eu-sé meg 10mp (?), de mind1.. -
#68823 Egyrészt egyforma, másrészt nehezen kivitelezhető. Inkább therapy. -
Balázs2 #68822 Van egy 52-es bladerem, és lehet jó lenne az az ongoknál reselőnek, bevinni egy bolyba a kiskarit, és kínai kicsit messzebről álna abba körbe így nem támadnák a mobok... körön belül élesztené a kis karit..Úgy vettem észre mintha kínai res kicsi lassabb lenne, azt lehet h csak benéztem.. -
Balázs2 #68821 Énsem vennék az tuti, és sp ticet és ezüst prém h elsőre betudjak lépni:D
Srácok!Kínai kari szar resleő, tehát lasabb mint az eus?0o -
donatus13 #68820 Úgy kell egyik bardos guard tambourt tolja másik meg valameik dance szériát persze guard helyett mehet más tambour is csak most példa képpen mondtam. -
Cat 02 #68819 Kihagytátok h kell neki is zenét játszani :P -
Darkspell #68818 És nyomhatom egyszerre a guard tambour meg ilyenekkel, vagy ütik egymást? -
#68817 asszem kell még 1 bard a partyba -
donatus13 #68816 Kell mégegy bardos a partyba:( -
Darkspell #68815 Az uccsó sor bárdskill használatához van valami megkötés? -
#68814 Sajnálom rá az 5 ropit, annyit nekem nem ér, inkább maradok +2-3 hetet, időm, mint a tenger. -
#68813 Hát ha lenne neki prémium plusz akkor már végzett volna a farmal. :P -
#68812 A másikat én itt láttam először a képeden. -
#68811 Jah, kb. -
Balázs2 #68810 anyámmmmmmmmmmm ennyi spt nem láttam még mióta sro az sro OO gz, majd énis saját képet készíte ha eljutok ongokhoz és végigbírom csinálni..
Ám mikor kezdted , másfélhónapja? -
#68809 és én hány accountot tudnék megszerezni, mielőtt rájönne a gazdája, hogy hülye volt? x) -
Darkspell #68808 Joxmaxnál nem létezik olyan, hogy ÉRTELEMszerűen :)
Azért kösz, így már okosabb lettem.
Másik kérdésre any idea? -
#68807 Nah ja, ideje behűteni =P -
#68806 Te leszel, értelemszerűen ^^ -
Darkspell #68805 De úgy értem, ha utána mozdulok, a hatótáv középpontja én leszek, vagy ahol elnyomtam? Szóval a felderítés radius statikus vagy mozgó? -
#68804 "Igen, volt már olyan hogy jött valaki és azt mondta hogy ebbe a botba ami a fórumon van, abba keylogger van, és hogy elloptátok a karimat"
ezt szerintem nem jogtalanul állítja...
"de vannak olyanok akik már ki**szott rég óta feljárnak fórumra, és mégsincs semmi bajuk."
ezek meg biztos azok a cimborák, akiknek megengeded, hogy csináljanak egy kis fórumrészt és ők is hirdessenek keyloggeros botokat, egyszerűen szánalom... -
#68803 Érik az a sör, nagyon érik. ^^ -
#68802 -
#68801 Ellövöd a skillt, és elvileg adott körön belül láthatod, ha van körülötted inv pc. -
Darkspell #68800 valaki le tudná írni hogy műxik az inv detect?
meg a screenshot kérdésre is?
thx -
#68799 Vagy csak láma. btw, mennyi sp-d van te homár ? -
#68798 "Aege80/Venice82-78/Zeuz75-68/Alexander90/troy70-71/
és még sokan mások...^^"
Hát persze. Azért ennyire pofátlanul ne hazudj, kérlek, mert ez már nekünk kellemetlen. Nem egy, nem kettő ss volt arról, hogy feltört karit mutogattál. Ez az egyik, a másik pedig, hogy régebben az ide belinkelt "jószándékú" botjaid is tele voltak egytől egyig keyloggerrel. Szóval egyszer felvállalod, egyszer meg letagadod. Sokszínű egyéniség lehetsz, vagy csak skizofrén.
-
Rabbit20 #68797 hmm jah és azért van 10 különböző szerveren 70+os karid lol még ha egy szerveren lennének azt mondanám ok, de így kétlem h te botoltad fel mindet... -
inv #68796 ezt csak a noobok terjesztik :) nyugodtan le lehet scanelni az összes fájlt amit ott talállsz, ha valamibe van keylogger szóljá. Igen, volt már olyan hogy jött valaki és azt mondta hogy ebbe a botba ami a fórumon van, abba keylogger van, és hogy elloptátok a karimat, stb...de vannak olyanok akik már ki**szott rég óta feljárnak fórumra, és mégsincs semmi bajuk.
na erről ennyi elég is -
Cat 02 #68795 Mana shield.
Balázs: én az életben nem csináltam quest leírást :P sro.mmosite.com-ról fordítottal Stanislav, egyedül a Takla-s questeket fordítottam én, de nem hiszem h megint nekiállok mert win reinstall volt és elveszett a honlap, netről meg megint lekapni macerás, meg mint deino is mondja: "úgyis mindenki botol, nem kell ide .hu-s domain :D"