82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #68834
    Kiskarit abbahagytad ?
  • donatus13
    Blader simán force nélkül fire vel is jó nem ?
  • Rabbit20
    Mercury: check :S remélem nem lesz rollback lol
  • gameplusz
    Olvasd át még egyszer. Utána rájössz, hogy erre a fórumra gondolok. De egyébként igen, nekünk van igazunk. Ha ezt te magadtól nem látod be, csak sajnálni tudlak. Lehet akárhány feltört karid...
  • inv
    azok még joval fórum elött is megvoltak -.- de úgyis mindig nektek van igazatok xD
  • Cat 02 #68829
    Money money money...
  • gameplusz
    Hát nem tudom ki olyan elvetemült, hogy 2, esetleg több karit farmoltasson... Mást delvlezni meg gáz =)
  • Maala
    óóó, te buta, egy karinál persze, hogy mind1, de ha 1xre 3at delvlezel... x)
  • gameplusz
    Delvl szempontjából mindegy, szóval ugyanaz.
  • Super Saiyan
    mi DS-el ugy csináltuk, hogy kimentünk hotan elé, őt leszedte egy virág, én meg élesztettem
  • Maala
    végülis kínai res cooldownja 3mp, eu-sé meg 10mp (?), de mind1..
  • gameplusz
    Egyrészt egyforma, másrészt nehezen kivitelezhető. Inkább therapy.
  • Balázs2
    Van egy 52-es bladerem, és lehet jó lenne az az ongoknál reselőnek, bevinni egy bolyba a kiskarit, és kínai kicsit messzebről álna abba körbe így nem támadnák a mobok... körön belül élesztené a kis karit..Úgy vettem észre mintha kínai res kicsi lassabb lenne, azt lehet h csak benéztem..
  • Balázs2
    Énsem vennék az tuti, és sp ticet és ezüst prém h elsőre betudjak lépni:D
    Srácok!Kínai kari szar resleő, tehát lasabb mint az eus?0o
  • donatus13
    Úgy kell egyik bardos guard tambourt tolja másik meg valameik dance szériát persze guard helyett mehet más tambour is csak most példa képpen mondtam.
  • Cat 02 #68819
    Kihagytátok h kell neki is zenét játszani :P
  • Darkspell
    És nyomhatom egyszerre a guard tambour meg ilyenekkel, vagy ütik egymást?
  • Super Saiyan
    asszem kell még 1 bard a partyba
  • donatus13
    Kell mégegy bardos a partyba:(
  • Darkspell
    Az uccsó sor bárdskill használatához van valami megkötés?
  • gameplusz
    Sajnálom rá az 5 ropit, annyit nekem nem ér, inkább maradok +2-3 hetet, időm, mint a tenger.
  • Lord Nomak
    Hát ha lenne neki prémium plusz akkor már végzett volna a farmal. :P
  • gameplusz
    A másikat én itt láttam először a képeden.
  • gameplusz
    Jah, kb.
  • Balázs2
    anyámmmmmmmmmmm ennyi spt nem láttam még mióta sro az sro OO gz, majd énis saját képet készíte ha eljutok ongokhoz és végigbírom csinálni..
    Ám mikor kezdted , másfélhónapja?
  • Maala
    és én hány accountot tudnék megszerezni, mielőtt rájönne a gazdája, hogy hülye volt? x)
  • Darkspell
    Joxmaxnál nem létezik olyan, hogy ÉRTELEMszerűen :)
    Azért kösz, így már okosabb lettem.
    Másik kérdésre any idea?
  • gameplusz
    Nah ja, ideje behűteni =P
  • gameplusz
    Te leszel, értelemszerűen ^^
  • Darkspell
    De úgy értem, ha utána mozdulok, a hatótáv középpontja én leszek, vagy ahol elnyomtam? Szóval a felderítés radius statikus vagy mozgó?
  • JackyBoy
    "Igen, volt már olyan hogy jött valaki és azt mondta hogy ebbe a botba ami a fórumon van, abba keylogger van, és hogy elloptátok a karimat"

ezt szerintem nem jogtalanul állítja...

"de vannak olyanok akik már ki**szott rég óta feljárnak fórumra, és mégsincs semmi bajuk."

ezek meg biztos azok a cimborák, akiknek megengeded, hogy csináljanak egy kis fórumrészt és ők is hirdessenek keyloggeros botokat, egyszerűen szánalom...
  • Lord Nomak
    Érik az a sör, nagyon érik. ^^
  • gameplusz
  • gameplusz
    Ellövöd a skillt, és elvileg adott körön belül láthatod, ha van körülötted inv pc.
  • Darkspell
    valaki le tudná írni hogy műxik az inv detect?
    meg a screenshot kérdésre is?

thx
  • Lord Nomak
    Vagy csak láma. btw, mennyi sp-d van te homár ?
  • gameplusz
    "Aege80/Venice82-78/Zeuz75-68/Alexander90/troy70-71/
    és még sokan mások...^^"

Hát persze. Azért ennyire pofátlanul ne hazudj, kérlek, mert ez már nekünk kellemetlen. Nem egy, nem kettő ss volt arról, hogy feltört karit mutogattál. Ez az egyik, a másik pedig, hogy régebben az ide belinkelt "jószándékú" botjaid is tele voltak egytől egyig keyloggerrel. Szóval egyszer felvállalod, egyszer meg letagadod. Sokszínű egyéniség lehetsz, vagy csak skizofrén.
  • Rabbit20
    hmm jah és azért van 10 különböző szerveren 70+os karid lol még ha egy szerveren lennének azt mondanám ok, de így kétlem h te botoltad fel mindet...
  • inv
    ezt csak a noobok terjesztik :) nyugodtan le lehet scanelni az összes fájlt amit ott talállsz, ha valamibe van keylogger szóljá. Igen, volt már olyan hogy jött valaki és azt mondta hogy ebbe a botba ami a fórumon van, abba keylogger van, és hogy elloptátok a karimat, stb...de vannak olyanok akik már ki**szott rég óta feljárnak fórumra, és mégsincs semmi bajuk.
    na erről ennyi elég is
  • Cat 02 #68795
    Mana shield.

Balázs: én az életben nem csináltam quest leírást :P sro.mmosite.com-ról fordítottal Stanislav, egyedül a Takla-s questeket fordítottam én, de nem hiszem h megint nekiállok mert win reinstall volt és elveszett a honlap, netről meg megint lekapni macerás, meg mint deino is mondja: "úgyis mindenki botol, nem kell ide .hu-s domain :D"