Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Na igen, csak pl ha valaki utazik mert olyan munkát talál ? Napi 6-700 km-t vezetni vagy elmenni prágába 3 napra tökre nem fog érdekelni a dolog. ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Morphin
*elõre

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Hajrá és sok sikert elõte is 😉

WuFraZselic
off: irodalomra emléxem órákról, nem fogok rá tanulni. holnap töri emelt, az kellemes lesz, angol emelt kedden, onnantól meg végképp hawaii 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Morphin
nekem meg magyarra kéne pont 😞 abbol segghülye vagyok és xarok is az egész irodalomra...44 lett az írásbeli...(keci -15pont a vesszõk miatt lol)
törit atlaszbol simán fellehet mondani...angol- improvizálok vmit 😄😄 info meg elvileg nem nehéz...

WuFraZselic
abba hogy reggel bekapcsolod (mondjuk inkább ki sem kapcsolod) és este mikor hazajösz ivászatból asszonyozásból akkor ránézel? 😄 nálam ez van/lesz, érettségi végéig legalább is, na jó talán jöv. hétvégén 90en pvp-zek kicsit, mer magyarra nem fogok tanulni 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Természetesen a "ránézést" meg lehet oldani távoli felügyelettel is, így akár mehetsz ahová akarsz netcafé-t csak találsz vhol 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Andr0
de az életkedvem is elmegy a géptõl :S szerintem nagynehezen összehozom a 90 et és akkor helószia

Armin & Ayu fan

WuFraZselic
nem látom az összefüggést a jön a nyár és a fejlõdés leállása közt ;> kb kedd délelõtt / délután (client updatetõl függõen) nyomni kell egy insertet, és napi 1-2x ránézni, azt heló.

Andr0
hát igen jön a nyáááár majd szeptemberbe leszek 90 ugyis vagy 3 évig nem lesz update o.0

Armin & Ayu fan

Dolgozni xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
LIFE!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Andr0
miért mi jót fogsz csinálni??^^

Armin & Ayu fan

Lord Nomak
Nekem meg 260k kell, de mivel hétfõtõl van új meló így sro kikerül a képbõl, legalábbis kevesebb aktivitást fogok mutatni még bottal is. ^^

BB7
OFFolni csúnya dolog! 😛 Kivéve ha ien szép számokat küldesz! <#eljen>

Már csak 677K SP kell! ... és 90es FuLLy F4RMeD vagyok! xD
OFF: Dj Shah - Who Will Find Me (Original Summer Sunrise Mix)
ON:
Maala nincs pénzük az embereknek a 2500-as pakkokra, de minden mást elkapkodtak.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

BB7
Pff... én tuti nem mertem volna... najó! Talán... FuN-ból! xD
Szerintem meg agility stonéva baszakodni nagy hiba ha nincs mákod 60-80 stonéból sem lesz jóO.obr 18-at akartam csinálni de 13stonéból 5 sült a többbi 10->10 beláttam nincs értelme szarakodni, inkább vettem egy br17-eset az is több mint a semmi😄

Egy br 18 as shielddel 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Immo nélkül +5 fölé menni nagy bátorságról tesz tanúbizonyságot 😉

kínai karira gondoltam. kínai bow-osat

Maala
15-20
igazából +5 után csak poénból beraktam elixirt, luckyt, aztán fuse majd gyorsan Y (alchemy ablak eltüntetve) aztán láttam, h +6 pff...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ha kurva erõs karit szeretnél és a védelem nem számít csináj wizardot😄 ha védelem számít jól akarod bírni akkor hozzá a clerik, vagy rouge clerik.

helósztok.

Full str bow os karit szeretnék megint csinálni(az elõzõt elkurtam), de olyat hogy kurva erõs legyen , védelem nem számít.

milyen skilleket fejlesszek h nagy sebzésem legyen? snowshield meg hasonló védelem skillek nem kellenének.

Zaylka
Bázz ezt soha nem néztem, halvány lila foggalmam sincs xDD De sztem itt nincs uni pillnél cooldown, max többet kell elnyomnia, mivel nincs fire shield skill, hacsak nem cleric ugyebár. Tehár mire leszed egy 90es maxos fire égést sztem elmegy 2-3 pill...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Ja még1 kérdés, ha +5-en van shield, és besül +6, akkor eltörhet fegyvert ha nincs rajta immortal?Vagy +7 esetébe muszály az immortal?

Szép shield, nekem is van már 1 összes blue 100% br 17, már csak felkéne +olni, 4 immortal volt rajta alapból^^Tartok a +ozástol felment +5-re, 9d lucky rá stone rá, másik lucky ugye + prém szerencse, és szépen besült, ilyen az én szerencsém😞
Mennyi elixirbõl ment +6-ra?

Venicén általába 3-4k, de van mikor eléri az 5k-t is:S

Maala
úristen.
a ti szervereteken jobban meg tudnám szedni magamat.

Ha egy fegyver vagy shield full blue, az nem játszik szerepet a +-ásban ugye?Azthalottam h mikor +7 már egy fegyver akkor nehezebb jó blut rátenni, sokat sül stb.

IsmerõsXDMikor egyfolytába invalid targetet, akkor lépj ki sro-ból és botból is, majd vissza és jólesz remélhetõleg..

Shit, kb 35-40k eart 7et dobtam már npcnek mert nem tudtam vele mit csinálni>.<

THeArrow
water6 >8-10k /ROFL -.- earth meg 4-5k

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

eart 7bõl készüljetek, nálunk az a legdrágább element.. meg a wind 5.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
pöcsöm a floodba, szal azt kérdezném, más szerókön mennyi a water6, earth6? csak 1 gyors felmérés, ha már tudok valamit. ^^

Maala
szal akkor uni pillre is 6 a 4mps késleltetés kínai kariknál, v csak HP/MP potikra?

Maala
van vagy 40, bár remélem, hogy az eu shielddel is akkora makkom lesz, mint a chi-vel... Cp 3 -> 100; BR 10 -> 16 ^^

Zaylka
Toxin invasionnak túl sok hasznát nem fogod venni ha str-es vagy, a másik 2-t én spec kihuztam, habár a dullt nem sokszor használom, mert inkább nyomok neki shield crusht ami ugyanugy dull és még hátra is löki...

Összegezve ha sp-t akarsz spórolni ezekre nincs égetõ szükséged, ugyse fogod állandóan használni.

Végülis amiért kérdeztem az az lenne hogy a Toxin invasion, Dark decayed,
Dark breath skillek megéri e fehuzni mert az elökövetelménynek csak a lock mastery van megjelölve...
Mi meg röhögünk xD

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Zaylka
és kurvára nem rád értettem az okoskodás cimszót bazdmeg, ha magadra veszed akkor meg a te bajod...

Bocs a stilusért de ha igy szólsz hozzám én is hasonló stilusba válaszolok...

Lord Nomak
Az okoskodás részt kicsit félreértetted szerintem, amúgy debuffok, reflect , adv reflect, vampire skillek és trap kb, másra nincs szükséged.

és kurvára nem okoskodtam hanem bazdmeg kérdeztem azért hogy majd a hülyének akitöl szar infot kapok majd okoskodhassak
Kösz az info-t ... csak nem értem miert kell leharapni a fejem ... nem anyáztam...
Zaylka
Figyelj! Már bocs de skillekrõl nincsenek mendemondák. Hülyeség is lenne, mert akkor minek skill leirás ugye? Szal minden skill szépen azt csinálja ami oda van irva hozzá, nem kell itt okoskodni, hogy jajj ez még ezt meg ezt is csinálja csak nincs odairva....

Diseasrõl meg annyit, hogy szted a lockos vidiken miért kezd a lock mindig a hp elszivással? Hm? Nem, nem poénból...Az ellen defjét meg egyáltalán nem csökkenti, hacsak ugy nem vesszük, hogy az átkok elleni defjét csökkenti...A 2 nem 1 és ugyanaz...

csak gondoltam érdekesség hogy van olyan magyar barom aki pk val öl junikot ^^
Lord Nomak
Te menjél innen szerintem de gyorsan, amúgy is csak azt látom mindenhol gond van veled, járok eleget moder topicba meg a szar topicjaidba.

Lord Nomak
Ez a videjó ez mijó ? 1 percig nézem ahogy lovagol, aztán elkezdi ölni a junikot aztán meghal, gondolom pk, és utána fél percig azt nézem hogy írkál chatbe, ezt 2 képbõl is megoldhatta volna és nem veszteget el senki az életébõl 2 percet =D

mama2
Sparta szerveren vagyok,16-os szintû. Vettem ruhát, új fegyvert, csak ninsc potim. Nem tudna valaki adni adni egy olyan 100ezer aranyat? Ugérem visszaadom, ha tradelek 20-as szinten. Na? Léccii

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Lassan megvan 500k SP a warrior+warlovkom-nak igy valaki esetleg nem tudna adni egy részletes leírást a debuff-okról? Nagy részét természtesen ismerem te némelyiköl csak mende-mondák keringenek pl.😄isease..az addig oká hogy leveszi az ellen def-jét de olyat is hallotam hogy nagyob esélyel megy rá a többi debuff ha azt mar elsönek feltettem vagy a másik hogy disease status allat nem lehet uni pill-t használni... ebböl valami igaz? vagy csak legenda?

Elöre is kösz!

és erröl mi a véleményetek? <#hehe>
http://youtube.com/watch?v=ZjrcCIcQbBQ&feature=related
AFX_HU a guild társam a srác akit lenyom meg egy barom török <#eplus2>