82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#68879 doxadmin-nak ment gondolom vágod ;) -
#68878 1.) katt a névre
2.) /block beírása név elé
3.) $ kitörlése név elől
4.) ENTER
Ha simán sro-blocklisttel akarsz működni... az szopacs :D -
Cat 02 #68877 16 384 csak :)
( altgr+w-t szerintem nem lehet névnek megadni) -
#68876 -
#68875 honnan tudod, hogy nem azok? rá PMeltél? és ha keverve van? nagy i, kis L altg+w, megint nagy i stb... sok variáció lehetséges -
Cat 02 #68874 ㅣㅣㅣㅣㅣ xD -
Ez vajon mi lehet? Nem nagy i (I) és nem is kis l (L) meg nem | (altgr+w)
Valakinek ötlete? -
donatus13 #68872 Annak jó aki nem tud + pénzt szerezni grindből:) -
#68871 Fogalmam sincs, nem voltam trader állattal sehol eu update óta, csak jg-dw között mert értelmetlennek tartom a tradeket. -
Cat 02 #68870 EU-ban is vannak bargain spotok ? -
#68869 Á nem, de azért az 5* bargain az tud szép spawnokat produkálni xD -
#68868 Fél órás limitnek nem lenne sok értelme mert akkor egy jg-const távot hogy tesznek meg az emberek ? :\ -
Rabbit20 #68867 jah oks kösz ^^
ma csak próbáltuk h mégis milyen, meg azthittem fél óra alatt be kell vinni szal nem terveztünk hosszú távot xD de akkor legközelebb úgy megyünk h jó legyen :P -
#68866 Ráértek bevinni, csak abban a félórában lehet megvenni.
Talán nem jg-dh útvonalon kellene menni, hanem megpróbálni egy jg-ht-t, sokkal többet ad... -
Rabbit20 #68865 egy kérdés.
van ez a bargain spec goods és van fél óra megvenni az árukat, de azt most a félórán belül le is kell adni városba, vagy az nem számít és bármikor bevihetjük? mert ma vittünk be egyet de alig kaptam hunter expet... -
#68864 olyat nem nagyon fogsz találni, de amit beraktam az pont jó, annak az 1/3-a olyan, hogy tükrözöd mellérakod és tádáámm ott van az uni/guild logó egyben... -
#68863 Köze nincs a wowhoz grafikában ez sztem jobb, nem olyan gyermeteg.
Ellenben minden másban (support, botok, bugok, eventek, bejutás) rosszabb mint a wow.
Ha nincs türelmed ez nem a te játékod.
Valóban ingyenes, amíg csak kolbászolsz és flesselsz janganban a weasel-ekre, ha gyorsabban akarsz fejlődni, az pénzbe kerül (ItemMall, Botcard).
Próba-szerencse. -
#68862 grindelös "mmo" ahol a játékosok nagy része botol... -
#68861 Ja hasonló mint a wow, szerintem jobb grafikával. Ingyenes e? Sajnos manapság semmi sincs ingyen. Próbáld ki és meglátod megéri e. -
sanyx85 #68860 DS-nek guild logo
http://img147.imageshack.us/my.php?image=sro2008080920205003st4.jpg -
Balázs2 #68858 Oké, énis nagyon egyszerűen megcsináltam ott, 2 lvl 20-as kari, egyik előn ált a döglégy akit a virág gyökere csapott agyon, aq másik meg élesztette 3 msp-ént és rávolt jelölve, 2 óra alatt 27-ről 17 ennyi.
De nekem nincs kedvem bejárkálni hotanba és vissza ezért az ongoknál tervezem a delvl-t:) -
Balázs2 #68857 i m legend and bann=(
Szegény török cimboránk, ő pedig megprobálta, és már majdnem legendává váét, dehát a bann útolértexD -
Rabbit20 #68856 most kezdtem aztis újra :) de csak napi pár órát húzom, mert előbb ezt akarom 90re, aztán majd kiderül ki lesz-e farmolva valaha xD -
#68854 ez előző kérdés volt.szóval ez multis játék?wow szerű.és ingyenes? -
donatus13 #68850 Ezis igaz:) -
Cat 02 #68849 Csak ha egyedül tradelsz mindig futkosni kell a thiefek után. -
donatus13 #68848 Bladerre gondolok inkább mert az szerintem jó tanker és pvpbe ott van a toppon:) -
#68847 Ilyet én is csináltam már, nem igazán kedveltem már az új trader rendszer előtt sem ha miattam elvérzett valaki. (Török nem zavart azt bevallom. :P) De amúgy mindig segítettem ha tudtam, volt mikor megvártam míg visszajön városból lóval. Csak hát manapság ilyet látni lolz. Főleg isro alatt lolz-lolz. -
Cat 02 #68846 Hát igen. ksro-ban volt olyan h mentem, megláttam közeledni 10 tehenet, 30 mp-s lag, következő kép az, h 2 90 es hunter áll felettem és egyik éleszt. Megvárták míg összepakolok és tovább indultak. Rendes arcok :) -
#68845 Pár millát összehoztam a 30as traderemmel és kétszer haltam meg egyszer mert nem figyeltem másodorra mert belefutottam az akkori még aktív Power unioba miközben janganban közlekedtek pár fullos malaccal. Természetesen az utánuk spawnolt thief 60% engem rohant le, gz -.-" -
Cat 02 #68844 Végülis el lehet vele lenni :D
Ha az ember nem akkora noob vele mint én -.-' -
Cat 02 #68843 Hát wizarddal tradelkedtem eu-ban 2 csillaggal. Érdekes mikor bugos duplaspawn van cb-s thiefekkel. Haláli egy élmény volt. -
#68842 Milyen tank ? Túlélő, mészáros, támogató ? Tökre nem mindegy, a leggyorsabb haladáshoz traderként wiz/bard a legjobb. Természetesen nagyobb szinteken vagy több csillagnál egy wiz/cleric vagy rugó/cleric az alkalmas hozzá. Kínai kariknál persze csak is nuker, bicheon dobálóssal. -
donatus13 #68841 Én tankerre gondoltam de ti jobban értetek hozzá:D -
#68840 Inkább wiz/bard, egyik felöl futkorászás nagy előny, másik fele a noise. Plusz területre sebez egy X szintnél már. Ami felezővel eléggé alázós. És azért pl ravine ahol 24/7 vannak méterenként mobok eléggé más érzés noise skillel az ember nyakán. -
Cat 02 #68839 Sztem ch íjász :P -
donatus13 #68838 Szerintetek melyik most a legjobb trader karakter ? tudom hogy mind jó de ha pl le kell szálnom védeni akkor melyik karakter érdemes arra? -
Darkspell #68837 Nekem olyan kellene, hogy guild+unilogó és egybe kiad valamit.
Nomak
Thx, így már világos. -
#68836 1. bard: guard tambour / mana tambour / hit march / clout march
2. bard: dancing skillek + utána elnyomható még egy azok közül amit az első bard nyomat
Ezt mi dw elött úgy szoktuk, hogy felmérjük a terepet miből van sok, mert akkor a nagyobb bard azt a tambourt nyomatja ami főként kell. Tehát ha sok az intes akkor a low nyomatja a guardot, a high elnyomja valamelyik dancing skillt, és utána elnyomja a mana tambourt. -
#68835 ööö ööö ööö ^^ szted?