Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
törit atlaszbol simán fellehet mondani...angol- improvizálok vmit 😄😄 info meg elvileg nem nehéz...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Már csak 677K SP kell! ... és 90es FuLLy F4RMeD vagyok! xD
ON:
Maala nincs pénzük az embereknek a 2500-as pakkokra, de minden mást elkapkodtak.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
igazából +5 után csak poénból beraktam elixirt, luckyt, aztán fuse majd gyorsan Y (alchemy ablak eltüntetve) aztán láttam, h +6 pff...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Full str bow os karit szeretnék megint csinálni(az elõzõt elkurtam), de olyat hogy kurva erõs legyen , védelem nem számít.
milyen skilleket fejlesszek h nagy sebzésem legyen? snowshield meg hasonló védelem skillek nem kellenének.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Mennyi elixirbõl ment +6-ra?
a ti szervereteken jobban meg tudnám szedni magamat.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Összegezve ha sp-t akarsz spórolni ezekre nincs égetõ szükséged, ugyse fogod állandóan használni.
Dark breath skillek megéri e fehuzni mert az elökövetelménynek csak a lock mastery van megjelölve...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Bocs a stilusért de ha igy szólsz hozzám én is hasonló stilusba válaszolok...
Diseasrõl meg annyit, hogy szted a lockos vidiken miért kezd a lock mindig a hp elszivással? Hm? Nem, nem poénból...Az ellen defjét meg egyáltalán nem csökkenti, hacsak ugy nem vesszük, hogy az átkok elleni defjét csökkenti...A 2 nem 1 és ugyanaz...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Elöre is kösz!
és erröl mi a véleményetek? <#hehe>#hehe>
http://youtube.com/watch?v=ZjrcCIcQbBQ&feature=related
AFX_HU a guild társam a srác akit lenyom meg egy barom török <#eplus2>#eplus2>