82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Gubberx
    -_-"
  • attila117
    Csa
    Meik a legjobb kari?
  • Balázs2
    Nálunk is van iylen, érted az ilyen nincstelen faszoknak, akinek 1 normális guildja sincs, nem is annyira aktív, egy rohadt török nincs normális cucca épp h potira telik neki , vesz egy kis botot vagy éppen free:DD kimegy kirpobálja és sun drop >.<
  • doxadmin
    Nekem is volt már hogy beakadt, egy idő elteltével meg kiakadt :)
  • Lord Nomak
    Ebben az a pazarlás, hogy 90es ff karikra kb 4-7k között ver. És 83as nuker szénné alázta tegnap hajnalban.
  • Cat 02 #68914
    Előfordul sajna, de sztem vicces :D
  • bartuczcsaba
    ez egy bug a játékban vagy csak nekem csinálja néha?
    http://multikepup.com/viewer.php?file=z8s9ic6s28xf4w8z0l58.jpg
    néha csak külön külön akadnak be de itt egyszerre:S
  • Destyni
    Reggelt, na Athenses srácok ez az igazi sun pazarlás .

http://www.rev6.com/player.asp?id=70277
  • Balázs2
    Magába shatian baszik dropolni tetves 90,89 chestet legset, necklacét fehérbe, várhatná az ember, csak a reapir invalidot dobja, a körlülötte lévő elitbe az ember belecsapkod zerkel és azok dorpják , közbe azhiszi h shatian dropolta..
  • Balázs2
    Nálunk 400-500 milek a 90-es chestek..
  • draxler12345
    én azt hittem full hybrid warrior/x-bow :\
    De akkor inkább full hybrid bowos kari armorba light,heuksal,pacheon :]
    Valami noob unfarmed pure str wizard/bard robe-ban.
    Igazi tömegoszlató xD
  • draxler12345
    Milyen karid lesz ?
  • gameplusz
    Fogod te még ezt irigyelni :D
  • Maala
    én 300ért vettem 90es chestet, lalala
    Fáj ott legbelül, hogy nem lett chested mi?
  • THeArrow
    hát én nemtudom más szervereken hogyvan de nálunk az emberek kurvára elvannak tévedve... ugye 89-90es stuffok.. beírja a srác hogy eladja a 90es chestjét ráírok mondom adok érte 650et de akkor add ide most, vissza ír egy iet h hahahaha i can get 1b+ for it... viszonyítás képpen tegnap egy srác sun legset 1b-be adott el, 1hete sun chest 1,2b-be meg sun darabkák 800~1b között mozognak , én elhiszem h unique item mert gatyából is kevés van asszem 3 a serveren+2sun de azé már ez durva xD lassan a srác azt akarta nekem bemagyarázni hogy a 90es chest többet ér mint a sun... -.-" emberi butaságnak is megvannak a határai xD na kikellett önteni a szivem nembírtam tovább magamba tartani ...
    Ugyanmár, lv5x wizard, az ideje nagy részét azzal töltötte, hogy bámulta az "Invalid target" feliratot, mert Maala roggyant karija szétkselte.
    Persze azért legyilkoltam a noobjait vagy 5x hamár ottvoltak a közelben ;)
    Lehet ezért ideges ? :O
  • WuFraZselic
    ne játssz a tűzzel, avi :F :D
    Tuti az npc szerkód
    ---
    Ong-Farm: Connecting people worldwide
  • gameplusz
    Nah ja, majd ha végeztem írok egy special thanks to részt is :D

Jujjuj :D
    Engem is ez vitt a sírba anno, szinte lehetetlen elkapni a megfelelő pillanatot.
    Grat amúgy, ki a powerfarmered, biztos jó arc lehet xD
  • gameplusz
    Nem akarásnak több sp a vége =P
  • WuFraZselic
    csak akarni kellett volna :F te utolsó :D
  • gameplusz
    Nem lehet, jön az sp bőven... Kevesebb, mint 1 óra alatt még +5k :D
  • WuFraZselic
    legalább pontosan SS-eltél volna te céda :)
  • gameplusz
    Ja nem, ezt a hónapot úgy néz ki, hogy letolom még ^^
  • THeArrow
    2m-ig megse álj te mofo :)
  • Maala
    és, most ezért abbahagyod? xD
  • gameplusz
    lvl 100: Required SP: 2,062,040
    -lvl 30-100 gap0: 351,158

~
  • Rabbit20
    jaja tapasztaltuk :D 70es tréder... először nekivágtunk 2en huntik, azt muszáj volt még valakit hívni mert tréder minden második spawn-nál behalt :D

Am mi is csak guildba kissebb tréderek miatt csináljuk, no meg néha elég fun még ha bukjuk is, viszont warriorral meg cleric-kel pt-ben eléggé be tudunk alázni 5-6 85+ vagy akár 90 ff thiefet is 3an ^^ Mondjuk érdekes nálunk nemnagyon láttam még eu-s high thiefet legábbis azok között akikkel összfutunk általában, sok ch bow meg blader... nem mintha baj lenne lol
  • Balázs2
    Nekem jobban tetszett a stallnetwork nélküli világ, igazi piac jellege volt ,az ember járkátak stalok között szal jó volt:PMost leálsz valaho f betü és nézed networkot, aminek köszönhetően verseny alakul ki h kiadja olcsóbban a cuccokat így csomó stone árap pl. náluk 9d stamina stone már 400 kért megkapható meg master.. magába tabet már drágább.. meg pl. kiteszed 800k-ba 1 valamit, este nézed megvan mind, ránélel networkba 600 -an olcsóbban tették ki..
  • Cat 02 #68887
    Hja, és irigykedünk mikor vkinek sikerült kifognia egy 15k-s wep elixirt :D
  • Morphin
    hát igen, a régi szép idők amikor még nem volt stall network ^^ ezerrel irogattam a WTS-t énis :PPPP
  • Cat 02 #68885
    Olyan volt a Rohanban is, írtam a GM- nek h banolja, kérdezte a nevét, az meg sztem hülyének nézett mert nem tudtam h kell másodikra emelést írni :D
  • doxadmin
    Szerintem nem, nálunk az all chatbe nyomja kb 1-2mp-ként. A régi üzenetet(message nem pm) küldő botokat úgy néz ki kilőtték, mert sokakat idegesített.

Az a gond velük, hogyha írok valamit globalba azt a játékosok 90%a észre sem veszi, főleg ha éppen a városban van. Pedig a globalnak ez lenne a lényege nem.

Alkalmazkodnak. Jm "kitalálta" hogy betesz egy szűrőt amivel blokkolhatjuk ezeket. Erre válaszként kitaláltak olyan nevet, amit nem lehet blokkolni.
  • Cat 02 #68883
    Accountot lehet valahogy törölni ?
  • Cat 02 #68882
    PM-ben küldi ? Mert ha nem akkor guild fül és kész. Régen pedig beírta az ember h wts 32+3 bow és csak úgy jöttek az ajánlatok :D
  • Balázs2
    Nálunk is vannak ilyenek ,ezek annyira dühitő gerinctelen férgek, h még a véletlenül se tudjad bkollolni srosan ilyen geci nevet adnak, azthiszi h azembereket érdekli abuzi goldja komolyan, tényleg nem másért mint bosszantásból és h még aki nem is akarja látni azis lássa szintu van '-.-
  • doxadmin
    Akkor nekiállok, és megfejtem