82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    Ja te ilyen safe zone fájter vagy, értjük mi. Vegyél már alapul egy teljesen NORMÁLIS szituációt. Jobbolsz, ctf eventen vagy, fw.. Próbáld már meg a felezőt meg a szarokat úgy használni hogy nincs safe zone, meglát egy blader vagy glavies téged felezővel és akkorát kapsz hogy a fal adja a másikat, aztán meg kthxbai. Lehet hátralöksz valakit a skillel, de mire meteort felhúzod vagy bármelyik másik skillt ő már hatótávon belül van és kapod az arcodba a fájdalmas dolgokat.
  • Darkspell
    Hát figy:
    Mana Orbid Lvl 2 (lvl 96): Mp 2534 recover
    Egy 98as +5 (50% mag dmg) hárfa sebzése: 3383-4029. (Ennél csak erősebbek vannak, minden valamire való bár sommal vagy sunnal járkál nálunk)
    90% wep dmg reflect és számtani közép mellett ez további 3335,4.

Összesen 5869,4 Mp/1-2 sec, ami mondjuk 3 seces skill cast time-al számolva elég jó.
  • Balázs2
    fogadjuk h nem? kint ál blader, már nevére van kattinva safe zonéba kifutok elövöm skilt hátrább esik és a meteortol meghal..
  • Balázs2
    nem érted, nmiután sokkoltad nem tud csinálni semmit és meteor megöli de mind1, én eddig összes blader kicsináltam aki szervern volt, elöktem és meteor ennyi a történet.. mind1, biztos nagyon bénák..
  • Kryon
    az csak meglepiből müxik
    ha észrevettek és le vagy felezve, akkor halott vagy
    ráadásul pure str full blue +5 garmentes bladerre legalább 2 erős nuket el kell eressz, hogy elboruljon, de téged 1 ütésből öl
    wizard élete sem eccerű :)
  • Maala
    figy, soul cutnál/petalnál, és lion shoutnál nem gyorsabb az a skill...
  • Balázs2
    figyelj ,tod van az a skill h charged squall mikor lightigalsokkolod jön feléd ütne ütésébe sokkolsz hátrébb megy egy picikét, és meteor és az összes behal nem tud mit csinálni!!Miután megkapta lightingot nem tud olyan gyorsan támadni mert meteor érted, probáld kigondolom e is mr öltél így bladereket..
  • Balázs2
    Ajjajaj juj msot nevem globalba csüng "f.uck you motehr and sisses, yeahh fukc" istenno, who you master, csak rögöhünk a guild chatbe mennyire béna szegény török, ráadásul félszerver utálja mert scammer, azzal fenyítette be h globaba írja nevem már megöltem 3szor egész csaptot, szegények felezte hpját h megölje atacker zerk elöbb ütött atacker és meghalt:D akkor gurult be, megint visszajöttek megávorm íg afk lesznek most menekülnek össze vissza:D
  • Super Saiyan
    akkor meg 2 kell :D
  • Cat 02 #68951
    Titkos sun set :P
  • Lord Nomak
    Úgy is van.
  • Maala
    ööö, max felezővel ölöd a bladert 1 skillből, ám úgy egy demon cut kivégez...
  • Balázs2
    én vagyok a török tömgeggyilkos sron
  • Balázs2
    főleg ha bladernek 1 wiz a killjével szívja az mpjét és nem tud 1 skilt sem nyomni:D
    Szeretem szívtani a bladerekenk odajönek mp szívás és lángszoró ami folyamtosan vesz hpjából és snow shieldből és nem marad mpje és csak csakod simán a bladéval, aztán kivégzés a meteoral..=(
  • Balázs2

Ma betelt a pohár... egy mocskos török az összes kis geci freesoulját az én grind spotom alatt huzza, 5 kari fressoul70,4762,99,43 power lvl fressoul18, kurvára idegesitő pt mobja feljönnek 2 rámjön és megölnek>.< ma kb 5-ször, begurultam odamentem a kis nobbjaihoz egy atacker pt moobal leállítom blindel gyorsan elfutottam visszamentem és már az összea földön aludt, illetve 1 túlélte, de azt kicsináltam egy másik wing trible atackerrel:DD
  • donatus13
    Szerintem biztos... Mert 90 es bard skillel meg tolnak nem hiszem el nem kapsz elég mannát:D
    Lehet én valami noob skillt kaptam akkor? xD
    A szemetek...
  • Lord Nomak
    Hát, rugódat egyszer megtolták mana orbittal job alatt, tudtam nyomkodni 9k manával a hp töltögetés skilleket 16 secen keresztül úgy hogy mana potit nem használt :o
  • Darkspell
    Silány? Ugyanarról beszélünk? Nálunk ha egy bárd benyomja, gyakorlatilag nem fogy a manapoti...
    Elég silány sztem amúgy ;)
    Full str rugómnak is nehézkesen töltögeti, képzelem akkor egy full intnek^^
  • donatus13
    van
  • Darkspell
    Nálatok a 90es manatöltő bárdskill van már?
  • Maala
    egy bladernek 20%os mana shielddel bírnia kell az 1v4et. vagy a kari mehet a kukába...
  • doxadmin
    full str létére elbírja a 40%os snow shieldet. Az zabálhatja akkor az mp potit. Igaz hagy zabálja ha ez kell ahhoz hogy ne öljék le ^^
  • Super Saiyan
    mondtad hogy blader? azt hittem nuker :3
  • donatus13
    Full str hoz? Kell a fire + phy dmg miatt sztem de majd okosak megmondják.
  • Super Saiyan
    bich/cold/lightning akkor már sztem :3
  • donatus13
    Is,de nekem nagyon tetszik az egész szerintem snow shieldel már tényleg verhetetlen mert most 40 % levesz a sebzéséből + phy def és még a jó nagy élet szóval bárhol megállja helyét .
    Kegyetlen jó a shieldje azt akartad ugye mondani ? :)
  • donatus13
    Bicheon/fire/cold 90 es kariba hihetetlen erős feltette snow shieldet 2 vs 1 et is simán elvitte és szinte mindent blockolt kegyetlen jó karakter szerintem :D
    Jóreggelt -.-
  • bartuczcsaba
    de a wizardot nem full intre vagy 2:1 intre szokták nyomni?
  • doxadmin
    Pedig az tanker lenne. Lehet hogy a 90es wizz skilleket nem tudná elnyomni mert összesen nem lenne annyi mp-je, de egy darabig eltartana mire leverik róla a 20+k hp-t
  • Cat 02 #68927
    Még mikor nálatok nem volt eu akartunk csinálni pure str wiz vs pure int warrior párbajt :D De vhogy másnak nem volt kedve pure str wiz-et csinálni :)
  • doxadmin
    Melyik a legjobb kari? Az amelyiket tudod használni. Régen én is ebben a dilemmában voltam, de aztán rájöttem hogy mindegyik életképes, a lényeg szerintem hogy full str/int legyen, bár vannak a kik a hibridre esküsznek, ebbe mos ne menjünk bele.

FaQ-ban benne van a +olás, de nyomsz egy "Z" gombot, második fülre beleteszed az itemet, mellé egy elixirt és Fulse. Vagy sikerül vagy nem.

Cat: ilyeneket ne mondj, mert még a végén valaki csinál egyet
  • kenny00
    ha nyagyob szitű leszel kb 60 as akor kapsz egy skillt az alt betűn lesz és ha rákatintasz egy embere ugy tuc a segítségével +ollni akor iskerül amikor a neved piros lesz és valamin elsz egy plussz
  • attila117
    Kinai FAQ-ból hogy deritsem ki az európai dolgokat?
  • Gubberx
    FAQ
  • attila117
    de a ketőt hogy kell együt használni?
  • Cat 02 #68920
    Pure str wizard/rogue-t sokan dícsérik, pár a pure int warrior+rogue-t is.