82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#68962 Ja te ilyen safe zone fájter vagy, értjük mi. Vegyél már alapul egy teljesen NORMÁLIS szituációt. Jobbolsz, ctf eventen vagy, fw.. Próbáld már meg a felezőt meg a szarokat úgy használni hogy nincs safe zone, meglát egy blader vagy glavies téged felezővel és akkorát kapsz hogy a fal adja a másikat, aztán meg kthxbai. Lehet hátralöksz valakit a skillel, de mire meteort felhúzod vagy bármelyik másik skillt ő már hatótávon belül van és kapod az arcodba a fájdalmas dolgokat. -
Darkspell #68959 Hát figy:
Mana Orbid Lvl 2 (lvl 96): Mp 2534 recover
Egy 98as +5 (50% mag dmg) hárfa sebzése: 3383-4029. (Ennél csak erősebbek vannak, minden valamire való bár sommal vagy sunnal járkál nálunk)
90% wep dmg reflect és számtani közép mellett ez további 3335,4.
Összesen 5869,4 Mp/1-2 sec, ami mondjuk 3 seces skill cast time-al számolva elég jó. -
Balázs2 #68958 fogadjuk h nem? kint ál blader, már nevére van kattinva safe zonéba kifutok elövöm skilt hátrább esik és a meteortol meghal.. -
Balázs2 #68957 nem érted, nmiután sokkoltad nem tud csinálni semmit és meteor megöli de mind1, én eddig összes blader kicsináltam aki szervern volt, elöktem és meteor ennyi a történet.. mind1, biztos nagyon bénák.. -
Kryon #68956 az csak meglepiből müxik
ha észrevettek és le vagy felezve, akkor halott vagy
ráadásul pure str full blue +5 garmentes bladerre legalább 2 erős nuket el kell eressz, hogy elboruljon, de téged 1 ütésből öl
wizard élete sem eccerű :) -
#68955 figy, soul cutnál/petalnál, és lion shoutnál nem gyorsabb az a skill... -
Balázs2 #68954 figyelj ,tod van az a skill h charged squall mikor lightigalsokkolod jön feléd ütne ütésébe sokkolsz hátrébb megy egy picikét, és meteor és az összes behal nem tud mit csinálni!!Miután megkapta lightingot nem tud olyan gyorsan támadni mert meteor érted, probáld kigondolom e is mr öltél így bladereket.. -
Balázs2 #68953 Ajjajaj juj msot nevem globalba csüng "f.uck you motehr and sisses, yeahh fukc" istenno, who you master, csak rögöhünk a guild chatbe mennyire béna szegény török, ráadásul félszerver utálja mert scammer, azzal fenyítette be h globaba írja nevem már megöltem 3szor egész csaptot, szegények felezte hpját h megölje atacker zerk elöbb ütött atacker és meghalt:D akkor gurult be, megint visszajöttek megávorm íg afk lesznek most menekülnek össze vissza:D -
#68952 akkor meg 2 kell :D -
Cat 02 #68951 Titkos sun set :P -
#68950 Úgy is van. -
#68949 ööö, max felezővel ölöd a bladert 1 skillből, ám úgy egy demon cut kivégez... -
Balázs2 #68948 én vagyok a török tömgeggyilkos sron -
Balázs2 #68947 főleg ha bladernek 1 wiz a killjével szívja az mpjét és nem tud 1 skilt sem nyomni:D
Szeretem szívtani a bladerekenk odajönek mp szívás és lángszoró ami folyamtosan vesz hpjából és snow shieldből és nem marad mpje és csak csakod simán a bladéval, aztán kivégzés a meteoral..=( -
Balázs2 #68946
Ma betelt a pohár... egy mocskos török az összes kis geci freesoulját az én grind spotom alatt huzza, 5 kari fressoul70,4762,99,43 power lvl fressoul18, kurvára idegesitő pt mobja feljönnek 2 rámjön és megölnek>.< ma kb 5-ször, begurultam odamentem a kis nobbjaihoz egy atacker pt moobal leállítom blindel gyorsan elfutottam visszamentem és már az összea földön aludt, illetve 1 túlélte, de azt kicsináltam egy másik wing trible atackerrel:DD -
donatus13 #68945 Szerintem biztos... Mert 90 es bard skillel meg tolnak nem hiszem el nem kapsz elég mannát:D -
#68944 Lehet én valami noob skillt kaptam akkor? xD
A szemetek... -
#68943 Hát, rugódat egyszer megtolták mana orbittal job alatt, tudtam nyomkodni 9k manával a hp töltögetés skilleket 16 secen keresztül úgy hogy mana potit nem használt :o -
Darkspell #68942 Silány? Ugyanarról beszélünk? Nálunk ha egy bárd benyomja, gyakorlatilag nem fogy a manapoti... -
#68941 Elég silány sztem amúgy ;)
Full str rugómnak is nehézkesen töltögeti, képzelem akkor egy full intnek^^ -
donatus13 #68940 van -
Darkspell #68939 Nálatok a 90es manatöltő bárdskill van már? -
#68938 egy bladernek 20%os mana shielddel bírnia kell az 1v4et. vagy a kari mehet a kukába... -
#68937 full str létére elbírja a 40%os snow shieldet. Az zabálhatja akkor az mp potit. Igaz hagy zabálja ha ez kell ahhoz hogy ne öljék le ^^ -
#68936 mondtad hogy blader? azt hittem nuker :3 -
donatus13 #68935 Full str hoz? Kell a fire + phy dmg miatt sztem de majd okosak megmondják. -
#68934 bich/cold/lightning akkor már sztem :3 -
donatus13 #68933 Is,de nekem nagyon tetszik az egész szerintem snow shieldel már tényleg verhetetlen mert most 40 % levesz a sebzéséből + phy def és még a jó nagy élet szóval bárhol megállja helyét . -
#68932 Kegyetlen jó a shieldje azt akartad ugye mondani ? :) -
donatus13 #68931 Bicheon/fire/cold 90 es kariba hihetetlen erős feltette snow shieldet 2 vs 1 et is simán elvitte és szinte mindent blockolt kegyetlen jó karakter szerintem :D -
#68930 Jóreggelt -.- -
bartuczcsaba #68929 de a wizardot nem full intre vagy 2:1 intre szokták nyomni? -
#68928 Pedig az tanker lenne. Lehet hogy a 90es wizz skilleket nem tudná elnyomni mert összesen nem lenne annyi mp-je, de egy darabig eltartana mire leverik róla a 20+k hp-t -
Cat 02 #68927 Még mikor nálatok nem volt eu akartunk csinálni pure str wiz vs pure int warrior párbajt :D De vhogy másnak nem volt kedve pure str wiz-et csinálni :) -
#68926 Melyik a legjobb kari? Az amelyiket tudod használni. Régen én is ebben a dilemmában voltam, de aztán rájöttem hogy mindegyik életképes, a lényeg szerintem hogy full str/int legyen, bár vannak a kik a hibridre esküsznek, ebbe mos ne menjünk bele.
FaQ-ban benne van a +olás, de nyomsz egy "Z" gombot, második fülre beleteszed az itemet, mellé egy elixirt és Fulse. Vagy sikerül vagy nem.
Cat: ilyeneket ne mondj, mert még a végén valaki csinál egyet -
kenny00 #68925 ha nyagyob szitű leszel kb 60 as akor kapsz egy skillt az alt betűn lesz és ha rákatintasz egy embere ugy tuc a segítségével +ollni akor iskerül amikor a neved piros lesz és valamin elsz egy plussz -
attila117 #68923 Kinai FAQ-ból hogy deritsem ki az európai dolgokat? -
#68922 FAQ -
attila117 #68921 de a ketőt hogy kell együt használni? -
Cat 02 #68920 Pure str wizard/rogue-t sokan dícsérik, pár a pure int warrior+rogue-t is.