Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem pvp-re nem kell. úgysem tudom felvenni a versenyt a sunosokkal. meg mellesleg 95 alatt nem nagyon lehet pvpzni 😄
a lényeg: medu.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Recovery division,bless spell,holy world,healing cycle

Nekem egy 45 ös warriorom van a spartan és rájöttem kinai kari sokkal jobb mert velem egyszintû glavies simán kinyirt hiába tettem föl bless meg recovery divisiont és ráadásul még azt a phy def növelö skillt is feltettem és lazán kinyirt maddeningtõl kezdve mindent kapott de kibirta😊
full str glavie nagyon erõs karakter szerintem.

bodesz
és clericnél fegyóváltás után milyen buffok maradnak?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

nem akarok pap lenni, mert akkor papként kell partyzni, és az sokkal aktívabb mint a 2h kard...
meg meduhoz kell ez, hogy nyelje mete sebzését. emellett a bárdhoz kell a legkevesebb sp, hogy tudjam tartani az alacsony farmot.

Mondod ezt egy olyannak aki lvl 100 ig kézzel elvitte a kariját 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Szerintem nem éri meg vinni a bardot mert a futás meg a noise nem olyan fontos szerintem cleric pl sokkal jobban megéri mert a bless és a rec division sokkal többet ér😊

Lord Nomak
Noise, moving/swing march

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

bárdból milyen skillek maradnak fenn fegyverváltás után?

Morphin
itt vagyok^^
de nemtudom h lehet vki ilyen láma...egy szóval NEM említettem h az én karim a persián az speares...(merthogy kaptam marciw-tol PMet h azért akarja kiprobálni mert az enyém speares<#banplz> )
van neki spear-je és még skillek is megvannak 40ig...de alapbol full int s/s. senki ne írjon PMet mer ugyse irok vissza ezzel kapcsolatban,fõleg ha ennyire lame az illetõ<#violent><#kocsog><#lama>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Névleges vagy tényleges 5k?
100on egy maxolt meteor kb. 1,5-1,75x esét sebzi egy maxolt ice nuknak same imbueval.
Amikor azt mondjuk, hogy az ice kurvára nem sebez semmit, akkor azt vedd szó szerint.

Morphin ittvagy?
Aki már volt high lvl megmondaná hogy mondjuk a legereõsebb ice nuke és a legerõsebb fire nuke között mekkora a különbség? 5 K dmg van?

Lord Nomak
Amelyik neked tetszik, miért nem lehet egy játékot normálisan játszani omfg.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Valaki!
Immortalal kapcsolatba, 1 cuccra elég 1 darab és az sohanem tünik el?
Tehát csak akkor tünik el 1 immortal, mikor astral is van a fegyón és besül nem?Ha az immortal egymagába van a fegyón, akkor azt a célt szolgálja hogy nem törik el a fegyver nem?De pl. ha 2-3 van rajta, az sosefog változni?Vagy +7 failednél -1 immortalal csökken a fegyó bluja? gondolom nincs jelentõsége hogy 3 vagy 6 times van rajta..

az lenne a kérdésem hogy melyik a jobb wizard/warlock vagy rouge vagy bow?
WuFraZselic
ha a sun drop nem izgatt eu kari révén, a +7 spear / shield miért? 😄D
amugy ok, bejött, de én buktam 470m goldot és 357 silket 1 hete. na? majd ha 10ed annyit költötök mint én és semmi nem jön össze akkor kezdjétek a f@sz dumákat. "megérdemeltem", azt kell hgoy mondjam

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

THeArrow
barátok közti irigykedés is más 😊 meg alapból idegesít ez a srác szal 😛 ezjött ki ^^

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Maala
mé, én is irigy vagyok, és sztem is nyalja meg a tökömet borotválás elõtt.
te nem, mert a sun drop annyira nem izgat eus kari révén.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

THeArrow
attól mert te egy szánalmas nagy lúzer vagy másnak nemjöhet be az "élet"??!! kajak kész vagy hallod, az ienek húzzák fel az ember agyát, megy az irigykedés ezerrel, aztán a flame azt csá, komolyan ha ien gondolataid vannak tarts meg, és ne gyere a 10éves szinvonallal, na pás <3 wufi 😊

WuFraZselic
huha, elég értelmesbe megy át a forum

elmondom a trükköt. kell hozzá wep elix, és lucky powder. meg shield elix is kellett.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Andr0
webkamos szex o.0 hmmm nem is gondoltam volna.... mi az msn cím?^^

Armin & Ayu fan

BB7
vagy végigszopta a GMeket! ...
Andr0
hájg állat semmi több, ebbe nincs trükk^^ joymax beépített emeber.... o.0

Armin & Ayu fan

Gz, 2 + 7 omgO.o mond el a trükköt loLXD

Morphin
marciw már írt pm-et h megnézheti-e LOOOOOOLLLLL érted nuker karit "árul" és a nukeremre kíváncsi ami ugyanakkora kb...értékes alatt nem 50-100millát értek...egykét bovli kacat...de nem loginolnék ezer évet persiára szal lesheti akárki is h mikor megyek én még oda vissza ^^

Andr0
amugy minek vitáztok^^ fel akarja törni és kész, nem olyan nagy ügy ×Ð

Armin & Ayu fan

BB7
<#duma><#duma><#duma> jójójójó
1betü!<#wow3>
jójó! Igazad volt.. de. akkor is kötözködött Arrow! <#gun>
Super Saiyan
azt mondja, hogy téged nem érdekel a kari, és baja, hogy kiváncsi vagy a cuccokra... ja és hogy nem "érdekes" ahogy te írtad, hanem "értékes"

>:C

THeArrow
lol 😛 mostse érted na mind1 flame off

BB7
Az acc szügségtelen... De.. attól még az itemekre kiváncsi lehetek!
Ne kötözködj FTW!
THeArrow
hallod, te kajak készvagy 😊 odaírod h szükgségtelen neked, megkérdezed h pár érdekes item mit akar, ami nemis érdekes mert értékes 😄 szal jah 😊) értelmezés ftw

BB7
ok!
Akk. szükségtelen nekem! :S ... A "Pár érdekes item" mit takar?
Morphin
semmi extra..full intes no money,pár item van ami értékes...de kell az account eldon sztem...tárolós.

BB7
Valami jó cucc benne?
Egyáltalán van még online embör Persián?
Morphin
RoBoT?? a régi szép idõk...persia ^^

van persián egy 64es nukerem,de nem full farmed...nem használom 1 éve kb..+3set talán, KelemenAnna farkas XDDD de nemhiszem h vki megis venné :S elkurtam fél éve a skilljeit elég durván...

THeArrow
ez nem chat te búza.. get lost pl0x

Maala
wts 80as glavies persián, de szellemi szintedbõl ítélve fizetésképtelen vagy. bb

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

WuFraZselic
húzzál már máshova telespammelni a forumot, senkit sem érdekel a 64es karid, 1 hét alatt összehozza bárki. vagy legalább 1 kib@szott hsz-be tennéd, de á nem...

150? szerinted én még ~5 év mulva akarok játszani ezzel? amugy az a fire 50 honnan jött? ha bejön a stun akkor lehet light force és bicheon megy le szép fokozatosan

pfff... senki nincs itt...
uuu valakiiii
mindenki meghalst:?!
van itt valaki?
És mondjuk ha 150 re emelik a lvl - t akkor mit tartasz meg és mit hogy huzol? Light 150 bicheon 100 fire 50 en?:S

Van egy elado 64 es full farmolt 64 en nukerem. S/S. elcserélném 60+os fullfarmolt glavierre bowerre. vagy vennék karit. Lehetöleg ne régi szeron. irjatok pls . vagy ha tud valaki egy jo oldalt ahol lehet venni adni sros karikat, biggyessze ide . köszee
kérek egy jo oldalt ahol lehet adni és venni silkroados karikat pls
Nem tudtok olyan oldalt ahol sok az elado sro-s kari? lehetlöeg magyar és megbizhato.
THeArrow
everybody noticed, nemitt kéne spammolni 1x leírod oké, kthxbai

valakinek van elado karija az odinon? max 20 ezerért vagy csere és pénz. vennék karit lehetöleg nem régi szeron. odin,persia...