82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81173 van egy pár :) -
kaitkeresek #81172 Szia ! En csatlakoznek hozzatok ! a nevem Vencel_HUN98 lesz -
Aneko #81171 Üdv mindenkinek!Szívesen várunk új vagy (használt) játékosokat a gaia szerveren.Keresd repsol69 nevű játékost.Farmolásban tudunk segíteni. -
#81170 Troy szerveren van még magyar guild? -
MobDozer #81169 H all
Xfirés iSROsokat keresek... szerver nem lényeg csak, hogy minnél többen legyünk
Ha érdekel akkor gyere és csatlakozz:
http://www.xfire.com/communities/silkroad0hungary0isro/
Bocsesz a reklámért -
#81168 én Rome-on vagyok, keresd Phinx-et(98 ff nuker)! Segíthetlek húzni ha gondolod, látom 29es vagy, van most egy 44es farmkarim, úgyh jöhetnél penonhoz -
szőkekapitány #81167 Rome szerveren keresek magyar játékosokat, egyedül elég unalmas a játék. Légyszives értesítsetek, hogy kit keressek ingame (sbtk néven futok jelenleg) vagy itt a fórumon. előre is köszönöm K. -
#81166 ja és olcsóért:D(+ bocsi a dupla postáért)(ja és amúgy nem kell eu dagger x-bow sima clerick és ch blader -
#81165 WTB mercury 64-76 char pls pm me !:D -
#81164 Olvasgattam a hozzászólásod, lol ingyen odaadni amivel 1,5 évig szenvedtél, pénzedet, idődet beleölted?
Te biztos így tennél ugye?
Na erről ennyit. -
#81163 Olvasgattam a fórumot, lol pénzért árulni a karikat?Ez már betegség...
-
Saxo17 #81162 Konkrétan nem azt mondtam hogy nekem potyog. 3 nova droppom volt (dagger,harp,prot chest). De utolsó kb áprilisban volt. Viszont 10szer annyi nova drop van mint amennyi sun valaha is volt. Személy szerint ismerek pár embert aki legalább 30 nova-t kapott update óta -.-' -
Hay #81161 Ya, én megölök egy nap (ha épp játszok) legalább ötezer mobot kézzel, csak sajna ezzel a jelenséggel NEM találkoztam: "sőt potyog minden mobból".
Őszintén örülök, hogy tele van a raktárad :-) -
Daedalus #81160 mondom, igy +5 fb-n 2.5b volt ra a legjobb offer :) -
Saxo17 #81159 Nane 24k egy nova fegyóért xD Azok után hogy a nova kb egy szinten van sos-sal csak más a neve, sőt potyog minden mobból. Szervertől függően lehet kapni 1-1,5b-ért. -
Daedalus #81158 Hozzáteszem osztálytársamnak 18k bol nem jött ki, meg nagyon senkinek aki fanatikus módon próbálkozott vele .. Meg ez ilyen vagy kijön vagy nem, ha nem akkor buktad, így meg mindenképp megkapod. -
Daedalus #81157 Így van, aztán még 24k ba kerül ameddig rendberakod a statokat+fullblue és utána jöhet a +ozás :)
2.5-3bill ajanlatok jöttek rá igy hogy mar +5 fullblue fixed stats :) goldseller oldalon ugyanennyiert kapsz ennek megfelelö ertekü aranyat. Azért nem adom el goldért mert végeztem a játékkal, unom, és sokat vesztenék ha az aranyat adnám el a végén :) -
#81156 24k-bol veszek annyi ticketet amibol tuti kieseik a nova cucc es meg olcsobban uszom meg -
Daedalus #81155 Kiegészítésként annyi, hogy a megfelelő árért lv101 Seal of Nova bowomat is szolgáltatom az íjászhoz. Az íj ára 24000 ft. -
Daedalus #81154 Eladó 2 accountom (3 karakter) Greece szerveren
1. név: Yusuke
Build: Str Archer (Pacheon99FF, Fire99FF,Light80FF,Cold20FF)
Lvl: 100 (99FF)
Ár: 15ezer forint.
Rev6-on megtaláljátok.
PW magyar email szolgáltatóhoz verified, az email cím is jár hozzá persze, valamint a titkos válasz. :)
2.(2 karakter van az accounton)
I.
Név: MeTaXa
Build: STR Glavie
Lvl: 91 (90FF) (Heuksal, Fire,Cold)
II.
Név: Eclair(EcIair)
Build: Rouge/Bard
Lvl: 76 FF (Rouge/Bard)
Ár: 10e Forint.
Rev6-on megtaláljátok ezeket is.
PW magyar email szolgáltatóhoz verified, az email cím is jár hozzá persze, valamint a titkos válasz. :)
Érdeklődni itt PM ben, vagy emailben a következő email címen: [email protected]
-
VinAdam #81153 Hali!
Íme a link: http://www.rev6.com/player/Alexander/Sir_Gatya.html
Fegyvere nincs. A sett rajta van. Megegyezéstől függ hogy mi van rajta. Fegyvert nem nagyon tudok adni, max veszek alapot. A sett az benne van az árba. De lehet egyezkedni.
Van szedegető pet, és volt rá kb 3-400 silk vásárolva.
A többi fontos tudni valót leírtam korábban.
Pw váltó természetesen van hozzá. :)
Ha érdekel a kari írj egy levelet, és küldök msn címet. Délelőtt, vagy az esti órákban vagyok inkább. -
#81152 Utána néztem srác rev6 nem nagyon jelzi egy linket csaphatnál. -
#81151 Jól hangzik csak kicsit sokat kérsz érte -
VinAdam #81150 Eladó karakter, Isro- Alexander server!
Név: SirGatya
Build: S/S Full Int (Biechon , Light, Cold)
Lvl: 93 FF + 800k SP!
Ár: 28 eFt
Érdeklődés itt levélben!
Köszi -
kaitkeresek #81149 Sziasztok ! visszatértem :) -
#81148 te kis keci :D -
#81147 Ahahahahahaha -
#81146 engem is így bannoltak :D -
#81145 méh xDDD privát szerveren azt mondja xDDDDDD
Ha már hirdet akkor a hivataloson már xD
Elkopott a kezedti lendületem? ?
Jah mert azt mondják BOT nélkül nem érdemes gamelni meg ilyenek...
Aranyos de ebből nem kérek :S -
#81144 aham nekem meg sötétben világít a szemem....
-
#81143 Eladó ZSZC-Fire privát szerveren egy 76os FF 1:5 hibrid int karakter. Természetesen spearos. ~80k spvel és rengeteg golddal..
A fegyvere !SOS + 3!, settje +3, stamina 400 stb-stb
a karakter soha nem volt botolva, nem véletlenül ilyen "kicsi"..
3500ftba azonnal vihető.. csak a gold ér rajta annyit, nem még a set+weapon(maga 300milla) +az elixirek is benne.
az ára azért annyi, mert magyarokról van szó de elsősorban azért, mert nagyon sürőgsen kell a pénz.
-
#81142 Hamar elkopott a kezdeti lendület xD -
#81141 Nem kell töröltem a gamet... nemfogok 120órát farmolni naponta :s -
MobDozer #81140 Hali XxUseDxX
Küldtem privátot. -
#81139 Ha valakinek van esetleg eladó karaktere olcsón,vagy csak szimplán már nem játszik, és odaadná, akkor az szóljon nekem pls pm-ben.
(Volt egy 73-as karim, egy évig nem néztem rá, és bannolták az accountot...) -
#81138 OKés Köszi :) -
Easy Killer #81137 Venicen keress meg kapsz guildot is BeautyHawk,RubikGirl mind a kettővel fent szoktam lenni majdnem éjjel nappal -
Hay #81136 Odinon van elég sok magyar.
Nézd neg a www.rev6.com oldalt szerintem. -
#81135 Meg akkor meg kezdek egy karit az Athens-en is :)
És akkor valamelyik szerón ha segítene nekem valaki akkor azt meg köszönném :) -
#81134 Venice re rááltam :)
Ott találkoztam eddig 2magyarral :S
egyikkel beszéltem az elég nagy noob volt :S
elkezdi felesleges elkezdenem SRO-zni -.-
Mert "csak nagy karik vannak "
Találkoztam raklap kicsivel is... és szerintem ő is kicsin kezdte de mind1...
Ha valaki ezen a szaron van ezen a Venice -on, és hajlandó egy kezdő játékost felkarolni és segíteni neki, akkor Írjon rám
BlindDel néven szaladgálok most :)