82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Destyni
    wow^^ ja igen emlékszem a bard visszahúzása miatt is kiesett (?) vmi nem?
  • Lord Nomak
    1.5m körül, plusz sok elvérzése volt így jött egy kis plusz sp is 70-74 között.
  • Destyni
    90 ig 1.2m ? mennyit farmoltál össze liquiden mert 780k sp van még rajta és 90 en marad még +ba 300k oO
  • Lord Nomak
    Warlocknál és clericnél is intesként minden skill kötelező, 90ig kb 1.2m sp kell úgy emlékszem, tehát a 300k sp-d amiről beszélsz elég úgy 70ig. =)
  • seprioth
    Na szóval az lenne a kérdésem hogy warlock kasztnál mit tudnak ezzek a skillek:
    Phantasma,Advanced Reflect,és a Panic milyen hatást fejt ki?
    Szerintetek cleric/warlock párositás jó? Ja igen és csak a lényeges skilleket huzva 300k sp-ból megvan?Azért is kérdezem mert warlocknál nem nagyon tudom melyik a lényeges skill németet tanultam régen szakköziskolába szóval angol tudásom elég alap.
  • JackyBoy
    mondtam én 1 szóval is ezt? MURopi írt be egy ilyen baromságot, épp azt akartam mondani, hogy kit érdekel, hogy ki mikor kezdte a sro-t, vagy mikor regelt sg-re?? ha valaki tegnap kezdte de többet tud mint én akkor lehajtom előtte a fejem...
    hogy jött le neked ilyen azt nem tudom... egy hsz.-odat megcáfoltam, amit szerintem bárki megtehet, és te erre adtál egy olyan választ, ami szerint én hülyeségeket írok, erre mit mondjak? most jössz azzal a dumával, hogy azt hiszem ha régóta ide járok akkor beszólhatok neked? szó sem volt erről...
  • Lord Nomak
    Akkor maradna a régi változat eu-soknak is. Irány bandit plész és lehet ott farmolni, 3 hónap lenne a 2m nem 2 hónap ennyi.
  • draxler12345
    attól hogy valaki régóta jár az ide az nem azt jelenti hogy neki nem lehet beszólni... mert kb ez jött le az egészből hogy miaz hogy beszólok neked jack... Őszintén szólva nagyon nem érdekel ki mióta jár ide nekem ugyan olyan ember.
  • doxadmin
    100 millért volt kitéve, 85+5ös crit10, de a phy att ja: 25%os. szerintem dc-zhetett, még nem jött vissza. Amúgy 150ért ki volt téve azóta egy crit 6os, phy att 90%os bow is, sima fehér. Várok 1-2 napot hátha lesz valami jobb is megfizethető áron.
  • MURopi
    hehe én nem ongfarmolok :D mennyibe került vólna a crt10es? legalább sox?:D
  • doxadmin
    Csak azt tudnám hogy mi lenne veletek ha nem lenne ong farm. Akkor nem lenne 2mill sp 2hónap alatt, szenvedhetnétek ti is, úgy mint mi.

Találtam egy crit 10es bowot, de mire összejött rá a pénz eltünt az aki árulta. . .
  • Balázs2
    Egyre szórakoztatobb a fórum:D öröm idejárni, szétoltják egymást az emberek
  • Destyni
    Jah... itt üt ki a mélyreható angol tudásom^^ köcce cat
  • Cat 02 #69368
    Olyan van csak h a ruha "nemét" váltja át.
  • Destyni
    Na cső emberek, volna 1 kérdésem , van 1 kveszt amikor kapsz 1 olyan scrollt hogy átalakítja a 8D s cuccot 9D s cuccá, akkor mondjuk ha van 77+4 fb chestem akkor abból 81+4 fb chest lesz vagy csak simán kapok 1 db 81 es chestet az enyém helyett? plz valaki okos mondja el nekem
  • JackyBoy
    ezen most én sírtam egyet, honnan tudod h én mióta járok ide?:)
  • MURopi
    jacky, draxler picit több ideje jár ide mint te szerintem... nem kéne ki oktatnod őt mert még emlékszem amikor majdnem sírtam a te HSZeiden...
  • JackyBoy
    "nem tudom ha olvasnád a fórumot akkor nem írnál hülyeséget."
    ezt akkor nem írtad volna, meg sztem az egész hsz.-t sem, ha átgondoltad volna;)
  • draxler12345
    Átszoktam gondolni hogy miket írok nem úgy mint mások de tök8
  • Lord Nomak
    "bár lehet addig eladják még vagy 3-4x a karimat"

=DDDDD
  • JackyBoy
    na csak, hogy te is megértsd: ha átgondolod ezt a 2 hónap farmot...mit kapsz érte? egy fullyfarmed 90es karit? másik eset? 90es fullyfarmed karit, maradék 500k-1milla spvel, na melyik jobb? ahol semmi maradék nincs, mastery ágat sem tudsz kapálni utána, vagy egy olyan ami esetleg 120ig kivan farmolva és ahogy Nomak is írta, droppok is jobban jönnek, na erről ennyit, te meg gondolkodj mielőtt ilyeneket irogatsz
  • draxler12345
    Néztem ha ugyanígy kihúzok mindent csak heuksal helyett bicheon ( mondjuk a bicheonnal majdnem mindent kihúztam :D ) 600k val több sp-t ír :D
  • Cat 02 #69359
    Nekem 24k sp kell 72 ig :D
  • draxler12345
    sro.mmosite-on is ugyan ennyit ír :)
    1,084,283SP kell 100-ig . Lv30 tól 100ig 0gap el 351,158 SP jön össze.Szóval 733,125 SP-t kell össze farmolnom ami azt jelenti hogy 28napon keresztül minden nap minimum 26,183SP-t kell össze szednem egy lv90 es karival :]. Lehet mégis jobban megéri kifarmolni egy karit mint a 90 es karira farmolni 240k sp-t 2 hónap alatt. Mert ezzel a 90 es karival lazán feltom húzni a kiskarit 64+ ra és onnantól már megy minden magától :D . Sőt ha még utána eladom a 90 es karit az is + pénz :D
  • THeArrow
    hát nekem near 800k sp kell 90>100 =) ami szvsz 1.5hónap farm 9es gappal mondjuk nemtom h vissza bontok e vagy sem, de lehet azlesz hogy 0gapba kifarmolom mert prem+al 1hónap kb 120k sp ami 0gapba sztem elég jóó, 9esbe visszabontani meg egy rémálom :) és még bejön 100 addig van idő... bár lehet addig eladják még vagy 3-4x a karimat -.-" azt a végén tényleg elegem lesz belőle :S
  • Lord Nomak
    Kínainak fele annyi sp kell mint EU-snak és mivel EU-s karaktereknek 100ig 2m sp kell, így reális amit ír. De sro.mmosite honlapon kint vannak skillekre lebontva mihez mennyi sp kell, számold ki ott ha kételkedsz benne. Bár én nivlamot használom amióta van és egyszer sem kellett csalódnom benne. =)
  • doxadmin
    Nekem 90re kell 360k sp, és akkor leszek ff. 100ig nem merem kiszámolni
  • draxler12345
    Nivlam szerint nekem Lv100-ig Ha a Heuksal Cold Light ot húzom és ezen belül csak ami fontos akkor nekem elvileg Required SP:1,084,283 Ennyi sp kell! Szerintetek tényleg ennyi kell vagy csak a Nivlam ír túl keveset ?
  • Cat 02 #69353
    Mindig bejön, csak az egész kr, bármikor banolhatnak, és most megint szervezkedik a sok kancsó.
  • Lord Nomak
    Inkább azt hogy de és amint megvan a név és számlaszám feljelentést tehetsz ellene. ;)
    Már amennyiben van elegendő bizonyítékot hogy a te tulajdonodat értékesíti valaki az engedélyed nélkül. =)
  • THeArrow
    szal akinek aztmondják h szia nemkell egy lv90es kari az aegen Hexetra névvel, az mondja azt hogy nem -.-" köszi de kurva jó h scammelnek a karimmal , meg a nevemmel...
  • THeArrow
    roflmao ez kész
    mostanába írogatott rám pár srác h szevasz xy segítsél húzni meg énvok a mercuryról xy, mondom he? mondom biztos neménvok az akit keresel engem békén lehet hagyni, aztán rámír egy srác, aztmondja elméletileg megvette a hexetra nevezetű karaktert xD valami gyerektől... hátmost omg ez dekész árúlják a karimat srácok, a tudtom nélkül ^^ jaj ja ésha vkinek fentvan msnen >> [email protected] azonosításúú person az dobjon egy privit elbeszélgetnék a sráccal lol
  • doxadmin
    Ksro mindig bejön, amikor én játszottam vele bejött. 1 vagy 2x volt dc-m, de utána egyből visszaengedett. De DS ezt biztos jobban tudja, meg vannak mások is.

Hero online-t nem ismerem.
  • datango
    "NINCS LEGERŐSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRŐL KÉRDEZŐSKÖDNI."
    de van :) az enyém :D

• attila117
    Csa
    a ksro mindig bejön?
    Nincs olyan sok C9 meg DC stb??
    ÉS a Hero online jó game? VAn olyan jó mint a sro?
  • draxler12345
    Mivel ez Silkroaddal kapcsolatos gondolom leszabad írni : Gondolom innen sokan vettek már goldot. Tudna valaki adni egy olyan linket ahonnan biztosan megbízható és még kb aznap megjön a gold ? mert pl.: thepowerlevel.com ról mostanában vettek haverjaim goldot és egyáltalán nem jött meg, már régóta. Találtam egy másikat Silkroad-gold.com erről valaki tud valamit hogy megbízható e ? Előre is köszi a segítséget ^^ még ma kellene segítség mert ma vennék ^^
  • Lord Nomak
    Amúgy jah #69334 résztől szerintem eddig mindent törölni fog G+, sőt remélem power még kap egy banánt is közösségrombolás címszóval. ^^
    Alig várom a reggel 8-9 órát hogy felnézzek mit írt ezt a raklap fos vagy G+ kinek osztogat virgácsot. ^^
  • Lord Nomak
    Nos, mivel úgy is lecsuknak engem i kapsz egy állandósult bant arról a fórumról.
    Másik ha meg hazudni akarsz hogy valakit feljelentettél te vagy mások előbb utána kellene nézni mi kell a feljelentéshez, mert szánalmas vagy kb. xD
    Plusz fórumon kint van hogy botcard kiadások csúsznak, nincs meghatározott idő hogy meddig. Arról nem is beszélve, hogy a BotSmall Hungary nem rendelkezik számlával, szerződéssel, cégbírósági bejegyzéssel, ergó ha feljelentést akar tenni valaki mit tudna mondani ? "Hátőő olvastam az interneten hogy tudok venni valamit pénzért amiről nem láttam hivatalos papírt, elutaltam nekik a pénzt de ők nem adták még oda azt amit vettem"

Gratz te pokemon ^^

u.i.: Ismerek pár ügyvédet ha gondolod bemutatlak nekik, hogy elmagyarázzák mi kell egy feljelentéshez és mi milyen kategóriába sorolható. Amúgy elmehetsz a Delej utcába, ott van a jogi osztálya a pénzügyőrségnek, tárt karokkal fogadnak téged. ;)
  • draxler12345
    Amúgy még nem tudom hogy lesz először úgy is kiélvezem majd a lvl 90 et :D
  • draxler12345
    Mondjuk az igaz hogy Nomak egy moderátor azon a honlapon amit nem írok le mert kapni fogok :D , de neki semmi köze nincs hozzá nem úgy mint a nagyon jó ZOLI nak aki nekem is tartozik b0t al és kb 3 hete semmi válasz nincs senkitől. g+ sorry az off ér de ezt már lekellet írnom :)