82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Balázs2 #69423 Még1 kérdés, 8d elementekre mikor lesz szükség, mikor esetleg felvirágzik újra az ára? kb. van 300k 8d element, gondolom kb. csak 11,12 d-nél lesz használható, szal akkor npc mert 3 oldalt foglalnaka storba xD -
donatus13 #69422 Le eshet a testedről de csak ha te pk zól... -
Balázs2 #69421 Na, öntsünk tiszta vízet a pohárba, több embert kérdeztem és megoszlanak a válaszok h igen, vagy nem, hogyha én az ongoknál fogok powerlvlkedni és odajön valami síkhülye és lepk-áz és meghalok, akkor a gyönyörű testemről leeshet valami ruhanemü, esetleg ékszer,vagy a fegyverem kieshet?Mert hülyeségnek tartanám h engem ölnek le, és a testemről leesik a ruha, ha invetorymból esik ki, azt megértem de már azis faszság mert ő ölt le engem nem én őt!Mástészta hogyha valaki pk-ás és abban az esetbe a karin lévő cuccok kiesnek,de áldozatként?!!! -
Destyni #69420 akkor az teljesen jó wiznek , amúgy is mag alapú mobok , vigyél uni pillt netán ha szórnának zombi státuszt^^ -
#69419 Próbálkozz a 100 millel és dobj mellé neki egy ilyet:
-
Cat 02 #69418 Pt mob nincs, egész emeleten vannak 2-en kb :) -
Destyni #69417 Tolhatod nachaloknál is wizardal 73 on bőven jó , betolod a felezőt és területsebzővel kb 1 lövés 2-3 szörny csak ne legyen sok ptymob -
#69416 Tolhatod akár a gólemeknél is samarkand jobb felső sarka felé találsz olyan helyet ahová mobok nem nagyon mennek.
Anno még nem volt ott sok arc, most nemtom... -
#69415 Nekem powerfarmolásra kellene olyan hely hova beteszem a kiskarit + a mostani bowosomat, és megy míg dc-t nem kap. Smk nem jó mert tele vannak az ong helyek, meg ugye nincs arrow. 1 értelmes nukert nem találni a szerveren ki farmoltatna még fizetnék is érte neki, eddig legalábbis senki. -
Cat 02 #69414 Aham, de ha üres a sniper jobb ott nem ? :) -
#69413 Cave, snipereknél előszeretettel powereznek vagy csak simán shareznek. -
Cat 02 #69412 Hi lenne egy kérdésem.
73 as wizarddal hol éri meg ölni ?
Cave-ben 70esket amiből sok van ?
Snipereket amikbol szintén sok van, de nagy helyen elterülve
Vagy olyan madarakat Roc Mountainon ?
Illetve life controllal ahogy 1 lövés/mob, vagy life control nélkül, ahogy mehetnek a terület skillek ? -
donatus13 #69411 Próbálkozz a hun archereknél meg a 37 es lancereknél legföntebb ugy a golemek tájt attől kicsivel előrébb ott van egy fasza hely sok pt mobbal és egész jó spwan. -
#69410 Ong farmra smk-n kívül nincs valami más powerfarmoló hely dw-ben lévő ongoknál vagy máshol, más moboknál?? Keresek nukert vagy wizzt, de csak scammereket fogok ki, smk ban meg nincs bow. -
szeki87 #69409 de én csak egy ruhát akarok amit csak akkor kell cserélnem ha nagyobb szintü letem
-
szeki87 #69408 kösz a választ vegyesen van 2: 1arányban str int akor garment legyen??
-
donatus13 #69407 Én váltakozó pvp garment grindre ha str os mob ellen megyek akkor armor... szint és grind kérdése. -
#69406 omg, csak törökökkel ne kezdjen az ember. Tegnap kitett 85+5ös crit 10es bowot 100millért, ma ugyanazt 150ért árulja, és nem akarja oda adni 100ért. Pedig kell nekem az a bow
szeki: Ha full str akkor garment ruha. -
szeki87 #69405 csá azt szeretnáém megkérdezmni hogy van egy 18 as blades karim 81 a str em azn int em 49 milyen ruha éri megnekem eddig armor volt rajrtam mindenki méáat mond valaki garmentet bvalki aztmondj amardjon ez valki protectort mond akkor most melyiket hordjam???
előre is kösz asegitséget -
#69404 odinon van Hexetra nevű goldbot is :D -
#69403 Uhh basszus, lebuktam:) Alex, gyere kövezz meg!!
Félig off, oder was:
Szal ellentétben Alexxal én valóban eladnám az accountom, ha valakit érdekel. Tudom G+, hogy ennek nem itt van a helye, de kb alig van magyar site, ahol meg lehetne hirdetni (Darkspellék becsukták a forumukon azt a tocsikot.)
Lényeg a lényeg:
account külön erre a célra készitett emailel, secret answerrel, bla-bla
2 guild lvl 5-ös, 3 (+1 elixires) kari, avatar ruci, mokus
-lvl 80 hybrid int spear
-lvl 81 warrior-cleric
-lvl 90 ff glaive 250k sp maradékkal felkészülve 100as capra, honor buff és egy +7es 85ös fegyó még mellé.
Akit érdekel az irjon az [email protected] (ez nem MSN), hogy mit tud felajánlani érte (pénz of korsz, esetleg lakás vagy kocsi, melyek nem idősebbek 5 évnél)
-
#69402 Most számolgatom, hogy a wizzardnak kell sp. Lv 90es wizz/cleric 1mill sp ből majdnem kijön. lv 100ra meg kell neki majdnem 2.2 mill sp. -
#69401 U gomb, block fül, whisper fül (alapból az van kiválasztva) Block registration gomb, beírod a pontos nevét majd confirm. -
domesz666 #69400 Haliho! Ha van vkinek eladó 50-60lvl körüli karija az keressen meg msnen címem: [email protected] thx | bb -
Darkspell #69399 Húha, ez már valami. Milyen izgalmas... *bociszemek*
Csak egy kérdésem van már: MI A K*RVA ÉRTELME VAN ENNEK?
hogy Nomakot idézzem: kthxbai. -
#69396 Sziasztok! Most nemrég kezdtem el játszani a játékkal, és azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e olyat, hogy valakit úgy letiltok, hogy ne tudjon nekem írni? És ha lehet, akkor hogyan? köszi a válaszokat. -
#69395 A felhasználói jogot ő élvezi, ergo bármilyen sérelem éri őt vagy az accountot léphet az ügyben. ;)
És mivel a játékra/accountra elköltött összeg meghaladja a minimális szintet amiért feljelentést tehet így teljesen korrekt a dolog. =)
Az már más tészta, hogy leszarják az ügyet az őrsön =D -
#69394 mivel az accoutn a joymax tulajdonát képezi, ezért max leihatja magát? vagy árulhatja ő is a karit. xD -
donatus13 #69393 EZT NEKTEK ::D:D:D:D:D:D -
#69392 Szelekta xD -
Cat 02 #69391 Ugyanaz, reggel benyomják botot, este delvl :) -
#69390 Zsíros, már csak a kommenteket kellene szelektálni hogy ne rontsák a képet. ^^ -
#69389 Nah a szemét eltakarítva =P -
inv #69388
hehe -
Destyni #69387 Bázzeg qva élet az kellett volna oO -
#69386 54es bower, pach, light, fire és a lvl54 ff mellé még volt neki 160k sp. -
Destyni #69385 :) milyen bowert csináltál ? az is ongos volt nem ? azon mennyi sp volt teee? -
#69384 Eladtam, megvették azt is meg a bowert is.. Beteg emberek vannak a földön =D Megvenni egy karaktert 4 ezerért amit 24/7 ongokon összehoz 1 hét alatt. ^^Én csak jól jártam vele, majd szeptembertől kb indul egy másik ott, és úgy költhetek a cuccaira hogy nem a saját pénzemhez kell nyúlnom. ^^ -
Destyni #69383 jap oké, warid hogy áll? -
#69382 Nagy részét ott item mallos potival csináltam ami 100%-od ad vissza, kb az utolsó 30 szintet és skilleket húztam le questel.