Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemhiába én elszartam 60 elixirt staffra, shieldre nem lett+5, +3-on maradt shield, staff is, odadtam srácnak adok neki 3 shield elixirt 6 weapon, na mondom én kis naív veszek még mert úgyis besül neki, és nem mind2+5 lesz, aztmondta nem csinálja többet mert nem fair.. vicc h én kére mmeg prém+omal õt mikor nincs ticete😄Olyat is mondtak h mikor +6 már, várni kell 1-2 napot, bekell tenni storba, és akkor menni fog.. Wulfra sem szarakodik puff neki megy +7nek nem várakozik a szerencsére míg besétál a tarsajábaXD(gondolom) Akkor sem hiszem h random, vannak fogékony személyek meg vannak akik összeszarhatják magukat vehetnek 2000 silket akkor sem lesz +7>.<Klánba az gyereknek felment a sword 85ös +9re vett 1 astralt 1 immortal +5ön volt 4 lucky stone és +9 ez mi, beprobálta +10.et sült másnap megint vett silket, megin felvitte 1 astralal immortalal +9-re...
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Milyen új cuccost vegyek a gépembe, h ne laogljon annyira sro?2 max 3 client fusson normálisan?Mi a legalapvetõbb ami majdnem maximálisan megszüntetni a lagot ha beszerzem?Halottam innen onnan ram bõviésrõl, az megoldja?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
5 óra alatt összeszedett 120-at, most 5 óra alatt lesz kb. 25-30😄
mikor jövöl msn-re te céda
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
kicsit gondolkodtam rajta, hogy megéri-e a lassú fejlõdés a rockyknál a szar spawn miatt, de most, hogy látom a dropokat... magamnak 88 prot, la fejes, 2x 88 garm fejes, 85 glavie, 88 armor fejes... jól döntöttem utólag. FUCK LVL 90!
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
amugy grat

De komolyan, pmeldd már meg mi a trükk, te búza!
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)