82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Powerfull
    Igen igen egy ujabb nagy tudasu forumozo buszke vagyok rad fiacskam
  • Powerfull
    Na ez ertelmes megfogalmazas volt na nyomás vissza logopédiai osztalyba toki
    Áh, kész röhej az arc :D
    Mellesleg Nomaknak milyen köze van bármihez azon kívül h ott moderátor ? :O
    Látod megint nagy faszkalap voltál, inkább kussoltál volna :D
  • Darkspell
    Így első benyomásra azt mondanám, szimplán seggfej vagy.
    De mivel nem ítélek elhamarkodottan, ezért várok holnapig, és mivel tudom hogy holnap is csak nemnormális hozzászólásokat fogsz írni, ezért csak holnap mondom ki, hogy seggfej vagy.
  • Powerfull
    Hmm inkabb Nomak urfinak kell majd dolgozni hogy legyen egy jo ugyvedje hogy nehogy Baracskara keruljon kislanynakde nem baj majd viszek neki bab levest
  • Super Saiyan
    Vigyázz, mert könnyen kaphatsz még két elakadásjelzőt :)
    Jujj elég sokba lesz a hamis vád a spanjaidnak, remélem már melóznak ;)
  • Powerfull
    Kedves Nomak!

Erre en meg azt tudom mondani hogy leszarom magasrol hogy a bizonyos masik forumba mit hogy csinalsz vagyis mit nem csinalsz
    A masik meg ne legyel olyan nagyon vagany mert sok embernek tartoztok penzel!Serveren union tarsam mar fel is jelentet titeket a Szigetszentmiklosi rendorkapitanysagon csalas alapos gyanujaval 3 guild tarsaval egyut aki mar 4hete varjak a cucot amit megvettek de mar mindegy ...honlap nevet bankszamlaszamotokat leadtak meg a bizonyitekokat szoval....
    Persze nem csak ok lesznek vannak meg szep szamal szerintem akik csatlakoznanak sertetkent a feljelentokhoz
    Szoval en a helyedbe magamal foglalkoznak inkabb es a lelki ismeretedel ja az neked nincs mert gerinctelen kis tolvaj vagy oh el is felejtetem bocsi
    Egyik esetben befektetsz 20-at, végeredmény: 1 high lvl karakter
    Másik esetben befektetsz saccperkb ugyanennyit és a végeredmény: 2 high level karakter amiből az egyik fully farmed...
    Rossz voltam matekból, de nekem a 2. tűnik jobb befektetésnek xD
  • Cat 02 #69332
    Ari :D

• Lord Nomak
    Nem akarok beleszólni de 90en a drop rate kb 1% ahogy Athenson elnéztem, tehát gondolom te sem fogsz nagyon meggazdagodni belőle. Vegyél botot, prémiumot, sp ticketet, goldot, petbe órát esetleg ha már luxusra vágysz és ott tartasz, hogy a 2 hónap 9es gap kb 30 ezerből jön ki szerintem. Míg ongoknál 800k sp/hó ticketek nélkül, és nem kell bot sem, csak gold az meg havi 2-3k huf ha kínai grindel nem pedig bard skillek nélkül.
  • draxler12345
    nem tudom ha olvasnád a fórumot akkor nem írnál hülyeséget. A lvl 90 es karimat kifarmolni 90 ig( 81 esen lesznek a masteryk csak a kedvedért nehogy félre értsd) 2 hónap és ez kb nekem 20 ezer forint. Most ha egy low level karit kifarmolok 1 hónap alatt és felhúzom + fejlődök 90 ig az kb több mint 20 ezer forintba van . Na remélem így megérti mindenki...
  • Lord Nomak
    Erre csak annyit mondanék, hogy te meg azt nem veszed észre itt is és más fórumon is gyökér vagy. kthxbai. Amúgy csak veled, csak most, csak neked az itteni reakciódat beszámítom más fórumra is mostantól. ;)
    Annyi kb amit Jacky írt... 2 hónap ;)
    Reggel írta rám, h 1.9Mill, sztem már meglépte a szemétje
  • doxadmin
    Szebb mint a bohóc ruha.
  • Cat 02 #69326
    Gondolom ékezet van a felhasználód nevedben.
  • Super Saiyan
    gameplusnak mennyi idő volt?
  • Super Saiyan
    nekem néha asztal nincs, tehát minden eltűnik az asztalról, és kiír 1 hibaüzenetet... + linkek meg elmentet jelszók is eltűnnek a firefoxomból :|
  • JackyBoy
    hát azt megnézem hol fogsz te összeszedni 2 milla sp-t 9es farmban high lvlen 2 hónap alatt...
    Az idő is pénz... ;)
    De van, mindegyik full, küldtem privit, próbálkozz...
    Ha már most ennyire nyávogsz akkor ez nem a te játékod lesz ;)
  • draxler12345
    Amúgy számolgattam és tök mind1 hogy farmolok egy karit vagy farmolok 2 hónapot mert pénzben ugyanott fogok tartani :D
  • Cat 02 #69315
    =)

• donatus13
    Akinek silkje van kb olyan 100-150 azt nem bannolják legalábbis tudtommal nem mert több ismerősöm is van akinek a kis kariját bannolták botozásért de a nagyot amin silk is volt/van sosem bannolják.
  • bodesz
    elgondolkodtam hogy fizessek e silket és botoljam e szét a karim :D
    ha 1szer veszek silket utána is bannolhatnak?hallottam hogy 1-2 embert úgy bannoltak hogy még volt silke meg fizetett is meg ilyenek.ezek igazak???
  • madmac
    sziasztok sztetek full str bownak jo a villam vagy legyen tuz imbue
    ?
  • ronaimate
    Hy_all
    Melyik a legújab patch?
  • Kryon
    jaja, az a legeccerűbb xD
  • Cat 02 #69292
    Szvsz 2 perc átváltani, nem halsz bele, én se szeretem mert \ helyett W van és emiatt sok cucc nem indul el, illetve felirat is rossz, de 2 perc az átváltás...
    Vagy vegyél egy gépet KSRO-ra ;)
  • Kryon
    esetleg ms virtual pc, bár olyannal még nem találkoztam, nézz utána, hogy tud e normális GPU-t emulálni, az kellene ahhoz, hogy sro fusson

de sztem inkább állítsd át winfost gépeden kóreaira és játsz úgy, mert valódi gépen, jó videokarival is képes laggolni a gamma, akkor képzeld el hogy laggolna virtuális gépen emulált procival és videokarival...
  • donatus13
    Na már egyszer elmondtam de elmondom még egyszer :Tehát ebbe a fórumba kultúrával felszerelt és kulturális fejlődésen átesett emberek járnak ha valami nem tetszik mehet az offtopikba és privátba vagy nem kell ide jönni ha zavar valami.

Super saiyan : Neked meg azt mondom hogy mindenki lámán indul és hiába idegesít nagyon hogy már 500 ára hallod ugyan azt a kérdést akkor se kell elküldeni a francba hanem elmondod hogy használjon faq vagy válaszolsz a kérdésére:)
    Ha jól emlékszem akkor ő azt mondta:
    Megvettem az új vidkarim, blablabla végre nem fog majd akadni az sro-m.
    Ez hol offtopic? sro-val kapcsolatos.
    Az hogy valaki vidkari tanácsot kér... az hardver.
    Sajnálom ha neked eddig nem volt világos, gondolom a sor végén álltál az észosztásnál és lusta voltál kivárni míg sorra kerülsz ;)
    Nembaj, vannak ilyen emberek is, csak akkor psssszt, nehogy más is megtudja :O
  • Cat 02 #69287
    2 hónapja volt szervizben, volt memtest meg proci test is, de elvileg minden tökéletes.
  • Powerfull
    Mister nagytudasu mindenkit lehurogsz hogy mer offja szet a topicot ez szepes jo volna csak akkor neked se kene offolgatni
    Pl:Most vettem uj videokartyat gyerekmert ugye amikor a masik kerdezet hogy videokartya miatt akadozik es silkroad akkor te nagy pofaval kijelenteted hogy ez nem HARDVER FORUM.Utana gondolom buszken hatra doltel a fotelodba megvakargattad a tokeid es buszke voltal magadra..Buszke is lehetsz te tokfej

Ha megsértettelek leszarom mennyel el pszihologushoz de rajtad az se segit szerintem de remelem tevedek es lehett beloled teljes erteku ember drukkolok erted.
  • ronaimate
    Hello!
    Eddig én wowoztam most silkrodozni fogok az a kérdésem milyen hasonlőság van a rugónál ebbe + a wowba?
    Pl sap+shotok vannak?
    Meg vannak bossok?
  • thecure
    a kép lemaradt -.- bocsi, urlt meg még nem szúrhatok be, szóval:
    http://img116.imageshack.us/my.php?image=sro2008071217263099lj9.jpg
  • thecure
    őő ilyet hogy lehet?
  • gameplusz
    Világos, mint a vakablak.
    És tuti h a büntire hajt, kevesebb mint 1 év alatt 3 ;)
    Gondolom azért kapta mert már akkor is az értelem sugárzott belőle xD