Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köszi
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
botforum.co.cc :p
ott szarnék bele az egészbe a helyetekben ahol van.
csron ien gyanú fel se merül ott kimondottan készült saját botja a game-nek nemkötelezõ silket venni premi nélkül fejlõdtek el nem kis karik 90+ig és még azután se terveznek költeni a game-re csak a dress kell nekik meg a szedõ állat ami még nekem is megéri.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
öcsém soha nem költött a játékra 1 ft-ot sem 1,5 év alatt botolt mindennel ag-bot, sroking amíg ingyenes volt, I bot stb. stb. (lehet hogy csak mákja volt a kisgyereknek, DE nem bannolták!) szóval nem kell félni SBot-tól ha arra gondolsz!
Én egész a kezdetektõl játszok ( nem a szervernyitástól) és amikor bejött az a bizonyos bot ami elterjedt jobban (nevet nem írok nem reklámozok) akkor kezdtem el botolni igazán és elõször athenon, aztán pacifiken, mindenhol aktívan botoltam és mindenhol élnek és virulnak a karik pedig össz költöttem 2 szerveren kb 20 at maximum silkre... DE nem 0/24 botoltam de napi 14 et ment szóval kitudja miért bannolnak és miért nem !
Nekem megvannak még gyors le is kopogom.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
>:C
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
Már indítottam és aláírást!
Vagy fél föld/hold,mars,ûr aláírta a petíciót!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Ezt a questet kell elõtte megcsinálni --> The Overdriving Heart (5)
eladó 94FF S/S nuker bich/cold/light
érd: itt ^^
Pluto server.
Érd.:
msn:[email protected]
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
http://kephost.hu/image-3065_4C1B4126.jpg
http://kephost.hu/image-7102_4C1B4126.jpg
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]