82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Camouflage #81213 Nem szoltam, mar mast is lattam hasonlo sarga nevvel, nem hinnem, hogy GM. -
Camouflage #81212 http://i55.tinypic.com/303k0hu.jpg
Az ott egy GM akar lenni, vagy valami event resze, amirol en nem tudok? -
#81211 most viszont valami elementalis gaz van...eset:
3x tortenik meg egymas utan:
megyek ki a varosbol,le pk znak,kb 21k dmg esik ram,rogton a szobor mellett,a kapu bal oldalan.(nyilvan egy taho paraszt,akinek nem sikerult egy transportot leszednie,,,,de,,,ez meg elmenne,viszont a resurrection ablak utan 5 sec,es DC!
ez sima pk,vagy bot nak neznek,vagy egy bazi nagy BUG?
mert igy aztan fi a faxnak van kedve megint varni felorat a relogra....
jart igy vki ? -
Cat 02 #81210 Mikor én nyomtam anno, akkor ~15 seces lag volt az átlag ;D
Egy élmény volt úgy játszani -
#81209 alapjabanveve nem lenne rosz meg mindig a game(egyik legjobb mmo)de maradt ugyanugy a rakas szar hozadek:
kb 20 perce nem logol be,,,szoval..maradt a regi lemez...lag 1-3 sec,sima CD .utan meg ujralog....ra varok,de kozben lezuhanyoztam,es semmi:(
vki irta ha van napi par orad SRO-zni,,,,,kiegeszitem,legyen idod meredni arra,hogy be tudj logolni
mint anno:mindenki lihegett,ho mikor jon ki az uj loader...
sux:=( -
Camouflage #81208 Sziasztok, Athensen keresek magyar guildet. Hobby jatekos vagyok, es lehetoseg szerint nem botolnek. Ashmodee neven kezdtem egy warlockot, de ha igeny van ra (azaz ha a partyba az kell farmolashoz, vagy kesobb bossokhoz), akkor szivesen jatszom rugoval vagy 1h warriorral. Elore is kossz. -
#81207 nagyon lowbee kerdes..mertelfelejtettem mindent:)
iranyitas:
adott a click,,,ami ugye eleg gaz:(
marad a klikk,meg a kurzornyilak,de
van e oan opcio amivel a kurzorral fordul is a karakter...pl:futas,jaras kozben?
tehat fixalni,hogy mint a classik tps -ekben,hogy a kari forgasat ,s ne csak a nezopontot valtsam a kurzorokkal?
ty:) -
#81206 Látom jó sokat fizetnek a tulajok a fenntartásért, gondolom pár hónap és megy a projekt a süllyesztőbe, ha nem találnak mögé pár milliomost...
Sok sikert kívánnék, dehát nagyon rossz helyre postoltál.
Értem én, kell a fizetős user... -
#81205 Amugy lagolt is nekem a szerver rendesen mikor ma felneztem , vagy lehet csak mar elszoktam az alap sro lagtoL:D pl. benyomok egy skillt es 1-2 masodperc mulva tolja el csak vagy klikkelek hogy mennyen valahova es nem megy azonnal -
#81204 visszavonva...(csak a regi reflex,,,:)) -
#81203 avatar szét fog szedni cafatokra.
-
aztech #81202
Sziasztok most mindenkire szükségünk van aki szereti a Silkroad Online játékot. Sikeresen megnyitotta kapuit az első magyar privát szerver ! Viszont minden emberre szükségünk van, hogy meg tudjuk mig a jelenlegi hibák és minél előbb javithatjuk öket.
Nincs más dolgod mint fellépni erre az oldalra és regisztrálni www.codckak.info ott már több információt találsz ezzel kapcsolatban. -
#81201 megtalaltam az 1 evvel ezelotti loginomat,be is lepnek,de ugyanaz a szar van mint regen,azaz leshhetem a belepest,mar 10 perce,,,,
gondoltam az usa szero kozelebbi....de lehet a Holdon van:( -
#81200 Amugy hogyhogy nincs Vsync a jatekba? 200+ fps nem hiszem hogy jot tesz a videokartyanak:D -
#81199 az van, hogy elméletileg nincs tele a server, de gyakorlatilag tele van, ezt sikerült tapasztalnod! -
#81198 Ma feltelepitem a jatekot, latom uresek a szerverek , be akarok lepni , irja hogy easy a szerver terheltseg es bejon az a varolista hogy tele van a szerver! nektek is igy van ? nem ertem most akkor mi van ? -
kaitkeresek #81197 a nincs sok annyit jelent hogy van rajta kb 30 milla -
kaitkeresek #81196 Elcserélném lvl 72 full int chn swordos karimat egy 70+ karira
Nincs rajta sok gold de set +3 fb -
VinAdam #81195 RYLEH, joymax nem küld levelet ezzel kapcsolatban. Reggeltél, már játszhatsz is. Max ha feliratkozol a körlevelülkre, nagy riktán küldenek néhány infot. Különben nem! -
#81194 Köszi a tippet, ezt ismertem és sajnos nincs benne az a rész ami érdekelne, csak a sor eleje. -
#81193 hali,
kb mennyit kell varni az account miatti mailra??meret ez szopat,de nagyon!
regebben is nagyon LOL volt a reg,,,
gmailos,valos mailcim,es kiirta ho minden ok,,,de azota qssol:((( -
Cat 02 #81192 Régesrégi quest leírás, nem tudom jó-e neked, de próbát megér.
Mondjuk fapfap-ra még mindig jó az oldal :D -
#81191 Sziasztok.
Rég jártam már erre viszont most segítséget kérek. Hoyeon's Mistake küldisorhoz. 30 kentaurbőrt összeszedtem, levagdostam a mágusfüleket is kleopátra kapujánál, csináltam belőle kék füvet, kaptam valami itemet a raktárostól azt elvittem a potiárushoz, a potis adott egy parfümös zacskót amit úgy értelmeztem el kell vinni a lovásznak de ott nem tudom leadni a küldit. Vajon mit csinálok rosszul? -
surr3al #81190 Igen érthető.
Én is tervezem, hogyha elérem a 110-et ksron (már csak 9 szint), akkor lehet elpasszolom a karit. Szerintem elég jópénzért el lehetne adni, mert ugye full legit kari ^^ -
#81189 szerintem nem jött vissza a teljes pénz, de nagyon jól jött egyben ez az összeg :)
110 capre pedig szerintem 20k alatt költöttem, így ha csak ezt nézem, akkor nagyon jó üzlet volt megválni a nova cuccoktól / goldtól :D -
surr3al #81188 És mennyi pénzt öltél bele? Mármint úgyértem visszajött legalább csak töredéke azzal, hogy eladtad a cuccokat? -
VinAdam #81187 A-a :) Bot-killereket raktak ki. Gold botok nincsenek. Illetve alig alig. Amik valószínű fizetnek valamit joymaxnak. Vagy éppen saját maguk üzemeltetik őket.
A lényeg, elsőre bejutsz bármikor. Ez így van, huu.. olyan 2 és fél hónapja. -
Hurkans #81186 Már nem kell 2nappal előbb elkezdeni loginolni? -
VinAdam #81185 Azt látom, hogy a joymax azért felérte ésszel, hogy a játékosoknak is kéne kedvezni, és nem csak pénzt pénzt és pénzt bezsebelni. Pozitívum, hogy játszhatóvá tették a játékot. Akinek napi 1 órája van játszani, az is tud Sro-zni, úgy hogy nem kell 3-8 órát várni a login-olásra. Nem prémiumra kell költeni a silket, ha költ valaki, hanem egyéb dologra ami mókás esetenként. A különféle Templomoknál elérhető eventek, illetve lehetőségek, hogy fejlesz a cuccaid, az is tök jó dolog. Végre a játékosokért van a játék. Ha még több hasonló elfoglaltság lenne, az igazán javítana a játékon. -
#81184 én is így voltam vele, de most kiszálltam végleg, eladtam a cuccaimat + goldom kb 700$-ért (azért karit megtartottam... :D, nincs értelme hogy full nova+8/9/10 setben botoljak. 80 cap bejövetele óta egyre rosszabb a játék, most csúcsosodott ez ki teljesen :D -
VinAdam #81183 Valami újítás kéne bele. Az alapja jó.. csak valami nagy újítás kéne bele, ami feldobja. Én 5 éve játszok vele. Kisebb nagyobb megszakításokkal. Volt mikor 10 hónapig nem játszottam. Most ismét játszok már fél éve. Lehet ezt nevezik függőségnek? :D -
#81182 Vagy mar lehet botolni se botolnak :d kihalt ez a jatek pedig regen jo volt:S -
VinAdam #81181 Már nem játszik senki, csak botol :D Így nincs kérdés, sem téma. Dobj fel valami témát. Mentsd meg a Fórumot! :D -
#81180 Mi lett evvel a fórummal?
Régen mindig volt valami téma na de most semmi mindenki inaktiv nem lesz ez így jó... -
Daedalus #81179 Változott kicsit a helyzet, eladó karakter:
Szerver: Greece
lv106 FF Archer (pacheon/fire/cold) nukeokat kivéve MINEN skill.
Nova +7 bow nova +5 garm naci ..
rev6 link: http://www.rev6.com/player/Greece/Vanderbilt.html
Ajánlatokat ide várok:
[email protected]
csere kizárólag lv110 ff karakterre érdekelhet. -
#81178 Vidd magaddal a spanodat is oda... -
kaitkeresek #81177 amugy mondtam neki menjen gaia serverre, mint en fogok. ugyhogy bocs az uziert -
kaitkeresek #81176 Jaj most latom mit irt a haverom ! ^^ ezt nem en irtam csak most jottem sulibol es latom megadtam neki ezt a forum accot es o kezdo es mondtam neki ha akarja irja be . egyebkent persia serveren vagyok , aki akar uj karit ott, vagy csak siman farmolni, az johet oda -
surr3al #81175 LOL ezt ugye te sem gondoltad komolyan!? -
kaitkeresek #81174 Sziasztok ! aki segitene nekem farmolni barmelyik serveren, mert uj karit kezdenek, az irjon ram pls ! meg esetleg egy kis goldot is a kezdeshez :)