Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
😛 KALÁCSSSSSSSSS tiszta menõ a 68... de a 69.....áááááá... ugye ? 😛
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
( oda... )
Nah jo8 😛
jah és ez a blade õrület tegnap ota van csak nálam...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
még mindig nemtudom h force v light, majd nézegetek pvp videokat hátha találok pár blades forceosat
gn8 all
lépj be 1 tetszõleges szerverre
keress valakit akinek TR szerepel a nevében
ezután pmelj rá, hogy: "plvl plz", "10k plz"
elõbb utóbb az egyik készséggel segíteni fog 😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Off:
Srácok nézzétek meg az út a vadonba c filmet egész érdekes😊 road moive...
WhitE AngeL
WhitE AngeL
WhitE AngeL
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
light nagyon kéne a futás miatt,(meg phantom is hasznos) rugómat utálom h kecilassú.260k-ért meg nem veszek 100as lötyit :S
INT alapúak ellen lett csinálva fõként szerintem, mert hát ha veszem a lvl90 ff blader vs lvl90 ff sun+7 glavies karit nem biztos hogy a phy deff csökkentés a legjobb megoldás amíg nincs széteffektezve =D Igen amúgy csak phy deffet, summit lvl1 azt hiszem 66% phy shield deff csökkentés vagy 68% nem tudom..
adj mán' 1 SSt karakterlapos sebzésrõl vele meg nélküle plýz.
Maalina már nem döglik bele 1 Flying Dragonba, csak 1 critesbe -.-"
ui: tessék Avit rávenni, hogy ArcherAvataR-t reskillezzük hybrid int bowosra! xD mert az fun! úccse fog már grindelni Ongoknál, szal nem angy hátrány az arrowszükséglet xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy meg summit felrakás után nagyobb a sebzésem mint egy azonos szintû glaviesnek azonos statokkal és nekem a védelmem csak 40-50 deffel csökken max, plusz van blockom, tehát jobban jövök ki belõle, tudok státuszokat pakolni skillekkel és nagyobbat ütök.
maala
Bloody trapet se engedi felrakni az ice wall ? vagy stunt/sleepet?
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Nálunk nagyon ritkán használják.
Az 5 mastery úgy jön ki hogy még 1 pici light + ice (kínai kari sztem nincs min. 50-es light és 20-es ice nélkül)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
mint mondtam, warlock ice/fire wallra nem tud rakni statust, ice wall ellen full int lock/cleric (általában ez életképes, vagy wiz/lock, lock/bard, mind mag attack only) esélytelen, sosem tudja leszedni. fire wallt le tudja szedni elsõ soros skillekkel CSAK, ez full str-re is igaz. (rogue/warrior+lock)
ezen nem kell meggyõzni.
lvl 90 fire-bich-force + lvl 30 ice, ez 300 mastery lvl, erre gondoltál 5 mastery alatt? XD
Most már csak az eus karimra koncentrálok, ez is eléggé fárasztó tud lenni. Kellene találnom party-t akik jól megrángatnak miközben én passzívan bárd muzsikát játszom (minden német ezt csinálja: este grind, napközben powerlvl 1-2 bot által akik simán bírják a pt mobokat is a +20% phy/mag absorb mellett...)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A warlock úgy teszi a curse-öket mint a gép, szóval engem ezzel nem gyõztél meg. Láttam 1 azonos szintû bléder vs. warlock meccset és hát elégé toronymagasan verte a blédert a warlock (persze csak ha nem áll sunyin mellé "feltámadás" után)
decay/weaken+flying+AR/PR reduce
division+flying+AR/PR red.
lightning+flying+AR/PR red.
mana shield/ironwall/giant-kínai intes ellen/impotent v ha leszedik és szorulsz AR reduce
e módon el lehet érni h a az ellenen mindig legyen valami debuff, hiába szed le egy pillel akár 4 statust is egyszerre, ha rámegy a kövi debuffszet, 30mpig meg van lõve.
amíg van rajta impotent addig bladerként mehet a pajzsvédelem csökkentõ is (új sor). igazából arra vok kíváncsi, h ez reinf elõtt a fegyóhoz adja a plusz sebzést, vagy csak simán karakterlapra. utóbbi elõtt 1értelmû növelés (~5%), elõbbi esetén 10-15% sebzésnövelés.
és hogy miért jó a Decay, Weaken, Bleed... mert statusszinttõl függõen fix %al csökkenti a védelmét az ellennek, tehát elnyom6ja ironwallt, attól még fogsz bele elég szépen sebezni Decayyel.