Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Kb, lassan bannerba kerül hozzájuk botsmall logó. ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Már csak oda kellett volna írniuk, hogy ha tutira akarnak menni botügyben, akkor a botsmall-ra kell menni és nem máshova 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lord Nomak
lmao, rendesek hogy figyelmeztetik az embert, a nagy bot ellenes akciók közepén, végülis nem akarják védeni a bottereket

Hello. This is Silkroad Online.

Recently, hazardous websites have appeared in sight.

If there have been these sites needing your information, offering free gold
and selling bot and illegal program, these sites are set up for the sole purpose of
stealing your account information.

Please be aware of these hazardous websites, and do not change or enter
your user information from the hazardous websites.

Moreover, please do not, under any circumstances, give your user name
and password to anyone.

Thank you.

Example of recent hazardous websites: www.bot4a***.com, www.bot***.com,
www.silkroad4ar**.com, www.sroarab**.com

* Please note that we have not fully revealed the address of the website,
as it could be used against good intentioned players.

amilyen faxmáker vagy felmenne egybõl 😊

dragon11
*5 sry 😄 elírtam o.o

dragon11
Miaz?1 ft-ért láttam kirakva xD

Egy +8 as swordot ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Próbálj rá zsela, mit veszthetsz ? 😄
Szívesen adok egy wepelixírt ingyé, hiszen minden másra ott a mastercard 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

THeArrow
ha sikerül, ill cut ur balls... hiába veszel 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

WuFraZselic
de mala ghey, most örül hogy több péze van jelenleg mint nekem, ezt az élményt nem akarja elcserélni egy +7 swordre. fõleg ha tudná hogy nekem már 85+8 swordom van 😄D (wtb balls for +9 )

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

THeArrow
350m?! ne hülyéskedj 😊 instantba vedd meg

Maala
wow, 350m-ért enyém lehetne egy tuti 85+7 sword... alszom rá egyet asszem.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

CSá.. lenne 1-2 kérdésem:
1. a kokoru vagy az ong dropol jobban?
2. Tibeten és Saturnon ki játszik?
3. nem tudtok valamit egy eldugott NPC-rõl Jupiter Temple-ben?
4. Tibeten van klán szabad helylel? indítottam ott 1 karit

nevem:
Tibet: Takeso_HUN
Saturn: Izomagy
kössz
Kirakod skill panelre és mintha skill lenne végig nyomkodod 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet gyorsan váltani fegyót az eus kariknál mert néztem videókat és láttam hogy úgy váltotta a fegyvert a pali hogy nem is lépett be az inventoryába
elõre is kössz a segítséget
Maala
mm, 850k GP plusz, zsír. 83as kari guildben hacked.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tuncee
köszi all 😄😄 ki húz?😄😄

TDU nick: HuncutTuncus

THeArrow
flesh vagy

dragon11
Grat xD

Grt ?

Tuncee
képzeljétek ma kezdtem el silkroadozni, ultralow vagyok lvl 4 gyel, mit szóltok?😄😄

TDU nick: HuncutTuncus

kk sztem akko clerices eset lesz...
Lord Nomak
Rugó cleric ami jobban húzza.. pvp-ben is jó meg amúgy is. Bard verzió sem rossz az gyorsabb ennyi.

de nemtom meik hal hamarabb mert ami rösebbb az leszz.. meik az ameik többet bir ?? rugo/bard vagy rugo/cler???
Lord Nomak
Olyan kari nincs. Amíg mások +7-9 fegyverekkel rohangálnak meg prémium plusszal mindig erõs szett kell maxra kékezett és +5.
De amúgy mi a faxt foglalkozol az sp-vel ? Így is úgy is 1m+ sp kell tehát.. azt a karit csináld ami tetszik neked.

Meik az a kari amihez kevés sp kell és nem kell neki +6os set h erös legyen??
de lehet h szar volt a buildja
Lord Nomak
Láttam én már rugót meghalni nála 4 szintel alacsonyabb mobtól.. Azt használd amelyik tetszik így is úgy is halni fog a kari. Agró mobok mindenhol vannak, most vagy noise felkerül és az agró mobok nem támadnak, vagy rec div felkerül és az agro mobok támadnak de van auto heal skill miatt. Ugyan az a szitu.

akkor ha nem akarok meghalni akkor cleric?? de a clericböl csak a rec division bless-t a healing cicle asszem igy hijják h 15 mpig tölti az életet resset nyomnám meg a faithot.
azalatt mit értesz h 2-3 giant?? szted mien gyakran jön rám 2 giant?? ritán és 3??? sima partymob 3 rámjön akkor??
Maala
az lószart sem vesz le, és csak aktív bárdoknak hasznos.

ja és nem lenne dagger skill csak xbow
és a bárdnál van h leveszi a támadást (absorbation)az nem számit??
Maala
bárdhoz kevesebb SP kell.

clerichez több SP kell, viszont egy +5ös LA szettel és +5/+7 XBow/Dagger mellett a legerõsebb build a játékban perpill. szerintem.

melyikkel lehet gyorsabban fejlõdni... relatív bárd miatt gyorsabban futsz, de 2-3 giant és meghalsz, cleric miatt meg ezeket tankolod, és kevesebbszer halsz, de moving speed scrollal lassabb vagy mint swing marchhal.

minden attól függ, mennyit akarsz farmolni, mert 90re rogue/clerichez kell vagy 1,1m SP, de sztem megéri, mert ez a legerõsebb perpill.

??
Maala
mm, maxolva 89en a skill nekem intesként ad karakterlapra +400 patt-ot és -100 pdefet... lol?

elõtte
utána

wufra merre vagy, kell-e a füles te geek?

és meik hasznosabb és meikkel lehet jobban fejlödni meg stb...
Hello emberek véleményt kérek..FULL STR XBOWOS rogue meik 2. mastery jobb? cleric...rec division bless.... vagy a bard mivel gyorsabb futás noise meg a tobbi fazsa aura... meikkel halok hamarabb, meikkel elek tovább.kérek véleményeket. tapasztalatokat.
Maala
+1...

megnéztem Shyurival (lvl 90 FTW) az elsõ könyv lvl 1es skilljét... 27 patt növelés... feltolom a skillt erre bazz lvl 1en nõtt a patt 80at... apád? xD szal sztem én kihúzom.^^

bazmeg, tegnap vettem 87es kínai fülest 80 millába, erre ma esik egy 87es kínai fülest. éreztem a beleimben, h ez lesz xD meg még1 88as garm fejes, szal ma eddig +150m ^^

Morphin
igen de ez nem jelenti azt h az egy rossz build...mint írtad eléggé helytelenül használta a skilleket...tehát az h te nyertél adott esetben nem csak a te tudásod miatt volt hanem az ellenfél "lámasága" miatt is. amúgy peace

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

THeArrow
gondoltam leírom már a véleményemet a bladerekkel való pvpzés rõl.. szal
kb 10perce nyomtam 1v1eket egy bladerrel maxolt itemeket nála +5 blade.. summit fel, nos... nemborított meg , ehelyett én megtettem helyette és a kd 4stabba belehalt effekt nélkül. 2dik menet 50%os mana shield fel (bladernek) + summit, énis feltettem a mana shieldet, lespammoltam smashel, bleed rajta, permament nuke nemvolt manája nemtudott ütni = megint meghalt. 3dik menet semmi nélkül, éncsak iron wallt nyomtam bleed rajta megint meghalt, szal bármennyire is jó aza summit, mégse oan jó az ;-) van ez a coldos blader build, és azt hiszi magáról h halhatatlan közbe meg igencsak nem mert nemtudja tölteni a manát ahogy egy nuker vixi le neki... na ez a véleményem a 90es maxolt bladerekrõl ja, és nem az elsõ bladerrel pvpzek szal nem 1 után alkottam véleményt

Legalább vietnámiak nincsenek 😄

Andr0
há persze sok a török kell az nekünk^^

Armin & Ayu fan

Morphin
szép eredmények^^ és grat az uphoz...rugómat én most hanyagolom kicsit 84 mindjárt, de inkább pihenjen.nukerrel huzom fel a bladest...csak sajna tele van minden jo hely,és k*cs*g török barátaink szónélkül jönnek kselni,ahogy azt kell

dragon11
Grat.

Andr0
na végre vége matek töri 5 angol elméleti gazd 4 magyar 3
najó elég az off^^
am 86 ra luppotlam yea😄

Armin & Ayu fan

Morphin
van benne vmi^^

Lord Nomak

byzhouse
thanx nekem is ZA van

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯