Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Hello. This is Silkroad Online.
Recently, hazardous websites have appeared in sight.
If there have been these sites needing your information, offering free gold
and selling bot and illegal program, these sites are set up for the sole purpose of
stealing your account information.
Please be aware of these hazardous websites, and do not change or enter
your user information from the hazardous websites.
Moreover, please do not, under any circumstances, give your user name
and password to anyone.
Thank you.
Example of recent hazardous websites: www.bot4a***.com, www.bot***.com,
www.silkroad4ar**.com, www.sroarab**.com
* Please note that we have not fully revealed the address of the website,
as it could be used against good intentioned players.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szívesen adok egy wepelixírt ingyé, hiszen minden másra ott a mastercard 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
1. a kokoru vagy az ong dropol jobban?
2. Tibeten és Saturnon ki játszik?
3. nem tudtok valamit egy eldugott NPC-rõl Jupiter Temple-ben?
4. Tibeten van klán szabad helylel? indítottam ott 1 karit
nevem:
Tibet: Takeso_HUN
Saturn: Izomagy
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
elõre is kössz a segítséget
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
TDU nick: HuncutTuncus
De amúgy mi a faxt foglalkozol az sp-vel ? Így is úgy is 1m+ sp kell tehát.. azt a karit csináld ami tetszik neked.
clerichez több SP kell, viszont egy +5ös LA szettel és +5/+7 XBow/Dagger mellett a legerõsebb build a játékban perpill. szerintem.
melyikkel lehet gyorsabban fejlõdni... relatív bárd miatt gyorsabban futsz, de 2-3 giant és meghalsz, cleric miatt meg ezeket tankolod, és kevesebbszer halsz, de moving speed scrollal lassabb vagy mint swing marchhal.
minden attól függ, mennyit akarsz farmolni, mert 90re rogue/clerichez kell vagy 1,1m SP, de sztem megéri, mert ez a legerõsebb perpill.
megnéztem Shyurival (lvl 90 FTW) az elsõ könyv lvl 1es skilljét... 27 patt növelés... feltolom a skillt erre bazz lvl 1en nõtt a patt 80at... apád? xD szal sztem én kihúzom.^^
bazmeg, tegnap vettem 87es kínai fülest 80 millába, erre ma esik egy 87es kínai fülest. éreztem a beleimben, h ez lesz xD meg még1 88as garm fejes, szal ma eddig +150m ^^
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
kb 10perce nyomtam 1v1eket egy bladerrel maxolt itemeket nála +5 blade.. summit fel, nos... nemborított meg , ehelyett én megtettem helyette és a kd 4stabba belehalt effekt nélkül. 2dik menet 50%os mana shield fel (bladernek) + summit, énis feltettem a mana shieldet, lespammoltam smashel, bleed rajta, permament nuke nemvolt manája nemtudott ütni = megint meghalt. 3dik menet semmi nélkül, éncsak iron wallt nyomtam bleed rajta megint meghalt, szal bármennyire is jó aza summit, mégse oan jó az ;-) van ez a coldos blader build, és azt hiszi magáról h halhatatlan közbe meg igencsak nem mert nemtudja tölteni a manát ahogy egy nuker vixi le neki... na ez a véleményem a 90es maxolt bladerekrõl ja, és nem az elsõ bladerrel pvpzek szal nem 1 után alkottam véleményt
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
najó elég az off^^
am 86 ra luppotlam yea😄
Armin & Ayu fan