82377
Silkroad Online (iSRO)
  • JackyBoy
    nah a végére már belesültem (okod) ^^

• JackyBoy
    hallod maradjál már ezzel a nevetséges dumával, hogy szar a force, volt már force-os karid 70 felett? meg milyen 100+-ról beszélsz?
    szerintem nem sokan gondolkodnak 100+ban, mert valószínűen nem is lesz, vagy ha igen addigra unokáid lesznek, meg kíváncsi leszek, mikor viszed fel 100+-ra a karidat...
    amúgy meg debuffon meg élesztésen kívül nincs semmi jó? már magában a debuff olyan jó, hogy el sem tudod képzelni...

már bocs, hogy ilyen agresszív lettem, de már unom, hogy leszólod a force-t és közben nincs rá okotod...
  • Darkspell
    *unbalanced, na. :)
  • Darkspell
    EU-st már nem lesz egyszerű ütni, mert ott specifikus skillek vannak. Kínaiban pont ez a gond, hogy azt húzol amit akarsz, de nincs szinte semmi olyan specifikus skill ami segít.
    Viszont ha húzod a wiz ágat, akkor gyakorlatilag csak fontos skilleket kapsz. Sebzés növelés, távolság növelés, manaigény csökkentés, effektek (EUs effektek, ami ellen nem vágom miért nem lehet gyűrűre cuccolni ellenállást - szintén nem tartom fairnek).
    Ellenben lightnál pl mi van? 9x-en 10k sp-ért kapsz +1 vagy +2 parryt. Most őszintén, mi a rákot csináljak vele? Töröljem ki a seggem?
    Egy 70es bárd már gyorsabban fut mint egy 100as kínai, és még folytathatnám nagyon sokáig.

Erre jön még rá, hogy ha az EUs skillek csak tartják a a mostani erősséget (márpedig egyre erősödnek), már akkor előnyben vannak. A kínai visszafejleszt, az EUs meg erősödik... 110en már egyszerűen nagyon inbalanced lesz.

Egy adalék: 2 hónapja kínai playert NEM engednek be Roc partyba. Miért? Mert buff nélkül meghal a wiz 1 ütésből, a glavis 2 ütésből. Viszont buffal mindkettő túléli. Hol a különbség? Ott, hogy a wiz narancs zerkben 160k-t sebez, a glévis meg 60k-t...
  • Balázs2
    Force blader kb. mennyivvel fog többet sebezni egy lightosnál?
    Mert futást megoldom veszek 100%os ptoti, most nem fogok azért lightingot csinálni mert eltelportál 25 métert:D amelyik kari menkül az gyáva nem is foogk futni utánaxD
  • Lord Nomak
    Arabokba mindenki akkora reményt fektet hogy hajjaj.. Aztán lehet hogy berakják őket és egy mangyang is alázni fog közöttük.
    Bladerhez meg kínai témához csak annyit, hogy 1. Blader 100 feletti skilljei nagyon szépek, már csak ezért megéri egy bladert kreálni, 2. Próbáltam én már 2 masterys kínaival játszani, vagyis 90es ff glavies fire, light, heuk masteryvel de lightot egyáltalán nem használtam. Vettem futás potit szvsz, erőben és túlélésben gyengülés 0%. Tehát én a kínait nem ásnám el.
    EU a legerősebb az tény, viszont kínai meg az EU bástyája, nálunk is legtöbbször dw előtt csak azok a 8as partyk aláznak ahol van legalább 2-3 kínai kari. Tehát annyira nem kell lehúzni ez a lényeg. Joymaxnak retardált dolgai vannak az tény, de egyre jobban kezdik összekötni a karaktereket, biztos hogy ha bejön az arab szekció akkor egy arab, kínai, eu pt lesz a legzúzósabb nem egy full eu pt.
  • donatus13
    Érted ha arab üti eust akkor üti a kínait is:D:D:D kár érte pedig ez tetszik még a legjobban arab karit majd meglátjuk...
  • Balázs2
    Tegnap átváltottam minden clientet 800x 600 és azota semmi dc a 4 clienten, érdekes h egy ilyen kis áttállítástól is függ a dc, tényleg azota nincs, nem spotán véletlen..
  • Balázs2
    Szépen lassan eu felül mulja a kínai karikat, én azt halottam mikor még 9d nem jött be, h ygengíteni fognak eus karikon nem lesz nagy dmg, több lesz védelem és rendes poti töltés lesz, ahoz képest sun itemek esnek, nálnuk sokkal több eus sun item fegyver esik mint kínai, ez ám gyengítés:D
    Másik meg arab karik szerintem meg majd eus karikat fogják kiütni a ringből:)
  • Balázs2
    Ds sem lát már sok jővőt a kínai kariba 1-2 hsz-éből itélve, főleg ha jönnek az arab akrik ha jól tom.. minekszarakodni egy kínai karival mikor már az eus jó eus nem ilyen npc settes szarokra gondolok azok alázzák elégé kínaiaka főleg h wizard kap warriro buffot, ha én csinálok magamnak egy warrior tuti ptt lesz wizem mögött mindíg és majd buffolom vele, hanem +5 sett all blue összes blue 100% kivéve durab azok nem gyengék hidd el, lehet okosodni vele, feart 10 sec, az alatt kinyírsz bárkit ráteszed feartot átváltasz clerik roda és offering és meghal, mondonm nem lifr conrololal kell keménykedi ott eséyled sincs 2 ütés vagy lehet akármilyen jó cuccod..
  • Darkspell
    120ig már kikerültek a skillek konpakura, meg néhány másik helyen is felbukkantak már. ne számíts semmi nagy dobásra. nuke-ok továbbra sem adnak semmi effectet a szokásos freeze/burn/lighton kívül, a fegyver skillek sem kapnak sokkal többet.
    az új strong bow jó, de egy skill nem csinál nyarat. 100tól pedig a kínai kari szépen elkezd visszafejleszteni egy masteryt.

Mennyi esélye lesz pl. ha nem tudja felfedni a lvl 10 invisiblet?
  • Balázs2
    Én azt vettem észre k h nálunk kurvára elszaporodtak a wizardok, most már a régi nagyágyubb akinek kínai karija volt egy wiazrdal mászkál, és kínai karija hátérrbe szórúl, és keményen keresnek sun ligh armort sun staffot=D

• donatus13
    Nem tudom nálunk a kuwaity klánosokból a blader meg a glavies thief pusztít mindenkit olyan hogy szar meg egy jó nagy baromság lehet hogy profin játszik vele és ezért darál úgy... hidd el marad erő még a kínai kariba az hogy most 100 ig leáldozóban van a kínai kari az lehet de ds majd meg tudja lehet a kínai kap olyan skilleket hogy beszarsz és lehet hogy jó balance lesz ha meg nem lesz cap emelés nem lesz annyi próbléma csak kiesik a kínai nuker meg a hibrid cold/light páros talán még élve marad mana shieldel....
  • Balázs2
    Azért túlzásokba ne essünk h kúrva erős, ez nagyon túlzás:)
    szvsz glavis egy nagy kalap kaki nem több, a legszarabb kínai kari...
    nálunk szerver 70% átváltott glaviról bowra 90-re..
  • Darkspell
    Ezért indítottam wizardot... Meglesz a 9x mire jön a 110, de inkább legyen egy gyengébb wizem mint egy még gyengébb hybridem. Sajnos a kínai karinak leáldozóban vannak a napjai. Ez már nem kérdés, csak idő kérdése.
  • Lord Nomak
    Főleg a hibridekre érvényes ez. Még egy fire/wep masterys pure str elvan valahogy de egy hibridnél neccesebb már az ügy.
  • Darkspell
    A mastery cap emelésben ne bízz. A legjobban értesült koreai nagyágyúk is azt mondják, 90% hogy nem lesz mastery cap emelés 100+on sem.

Persze ők örülnének a legjobban, ha mégis lenne. Senki nem szeretne új karit kezdeni a 4 éves karija helyett csak mert nem lesz elég masteryja...
  • donatus13
    Attól függ kínai kari ellen rossz cuccokkal teljesen esélytelen... Akárhányszor nézek pvp glavies alázza simán a legtutibb az az axe warrior elég sűrűn stun ol amit nem sok kari bír...De kínai a poti miatt kúrva erős...
  • at16
    debuffokat resistelni lehetséges? vagy az mindíg rámragad ha rámnyomják? 100%?

jaés 1hWarrior+clerichez mit szoltok.
    mennyire jó az 1h high lvlen?
  • donatus13
    Úgy értem akkor ha pvpzel nem tudom mennyire lehet észre venni mert én egy feltört 70 es bot karinál próbáltam a forcet és ezt a therapyt és gyakorlatilag állás közbe semmit nem ért. DE ha 100 fölé gondolsz 2 od kasztnak tuti nem vinném....
  • donatus13
    de az nem csak akkor ha ül?
  • Lord Nomak
    Meg a cure therapy, healing, plusz vegyük még bele a karikákat is amik megtolják a %-ot pár százzal. =D
  • donatus13
    Én sem pártolom annyira mert a élesztésen kivűl és a debuffokon kivül semmi hasznos nincs a force ban és azt gondolom hogy 100 fölött emelnek capot szerintem mert különben a force át teljes egészében haszontalanná válik:)
  • Lord Nomak
    Attól függ, én nem pártolom a force bladert, inkább lightningot tanácsolnám még mindig mellé. Mivel force erős egy dolog, meg hasznos egy dolog. Viszont amikor valaki 25 méterre van a bladertől és a blader 1 sec alatt odateleportol majd felborítja hááát.. utána jön a quad stab. Plusz ha csapatmunkáról van szó a többiek akiknek nincs teleport simán odaérnek mire feláll, és közben én sebeztem is.
  • doxadmin
    inkább x-bow. Igaz ff nuker is erős, de akkor is eu-ban van a jövő, míg be nem jönnek az arabok

#69557: vegyél premit 15$ ~ 2430Ft és 28napig bármikor beléphetsz.
  • Balázs2
    magyar vagy, vagy valami németvér csörgedezik az eredibe?class?Nem kasztra gondoltál, lehet énsem írtam jól, de a lényeg h clerik az euba, kínaiba force !!
    sdfsxdfafdgysd húzzá^^ :D
  • ronaimate
    mi is az a class ami életet tud tölteni?akarok olya is csinálni
  • Balázs2
    szerintem full str wizard/warrior abbanvan a remény, a fény, a tündöklés
  • bartuczcsaba
    szerintetek full int spear karit csináljak vagy full str xbow-osat?
  • ronaimate
    és am nem vettem csináltam de a felét vagy kb olyan 50ig húzott a haverom

• JackyBoy
    nem törölheti ki a seggét, ugyanis az 1. 2 vital(muscle,spirit) az mindig felrakható, és ez a 2 már jobban megéri mint az, hogy lightingos legyél, szóval inkább force:)
  • donatus13
    Vetted a karit? mert úgy emlékszem te mondtad 70 es karid van csak azért mert elég érdekes hogy ekkora szinten vagy és belépésről nem is tudtál semmit....
  • Balázs2
    ctf-en egy 90-.es bower probált debuffolni, ám holly spelt van rajtam mindíg, és összes buffja resetelt, szal ha emberen holly spell van kb. kitörölheti a seggét a forcés buffokal?:\Manapság már mindenki clerikel megy, csak azért kérdem..
  • donatus13
    Az lenne jó (nem is tudom lehet hogy játékba láttam?:S) hogyha lenne ilyen lvl lock amit ha lezársz akkor nem fejlődsz így simán lehetne farmolni:)
  • Lord Nomak
    19-28
  • Balázs2
    Az fasza, akkor egy force balder tervbe van az ongoknál, ám ongoknál tényleg 18-19-ről 29-ig lehet menni 29-en már majdnem ott van az ong seggébe 4 szint eltérés az nem baj? vagy pl 23-on nem sokkal ad többet mint 29-en?O.o
  • JackyBoy
    te lém, túllépted 2667-el, azt költsd el gyorsan és úgy nyomj egy scrshotot:)
  • Darkspell
    Hol írtam hogy csak 1 van? Azt írtam "aki van"... Tudom hogy poénnak ment, de reggel van :D
    A haladás pedig nem lassabb mint egy wizzel, tekintve hogy csak és kizárólag 8as partyban fejlődünk... És 2 bléder begyűjt annyi mobot, amennyit 4-5 intes nem bír leverni míg a következő adag megérkezik...
  • Destyni
    1db 97 es blader van csak ? nincs is 100 as ? tényleg, és sok blader van arrafelé? iszonyat lassú lehet a haladás..