82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#69680 Hát igen, lvl 1-es sox ritkaság, múltkor az én 1h-s swordomért 20m-et adtak volna xD -
#69679 Athenson aki tud lvl1 sos vagy som bowot eladót az szóljon plíz, már 1 órát kerestem de sehol semmi =( -
#69678 Jó hát a múltkori csak sos volt és semmi extra ghotsokból. =D -
#69677 Bazsi, ideje leszoknod a multipostolásról. Próbálok benne segíteni. -
#69675 Nem tudom, ebay meg pár sro-s külföldi forumon meg lehet próbálkozni. Magyaroknak kár, de aki meg tud fizetni havi 3k silket az lazán megveheti.
Én arra gondoltam hogy fölhúzom egy 76-80as wizt, addig a bowos ki lesz farmolva, azt ha tudom eladom valamennyi $/huf-ért. A wizel meg pwlvl for $/day ong farm mindig kell, a bejővő pénzből meg veszek premit/botot. Ha lesz rá kereslet megy, ha nem azt is eladom. (Legalább azt a pénzt szeretném visszakeresni amit eddig belefektettem.)
Jacknek erre a mondtára én is elgondolkodtam :
"és így lassan eljutunk oda, hogy mire is jó a sro? pénzköltésre..."
Felesleges pénz, idő, és árampazarlás azért hogy legyen egy vagy több ff 90es karim, kinél úgyis lesz erősebb, mi ellen nem tudok mit tenni.
-
Balázs2 #69674 Én akarok taxiztatni 12 hétig magéknél 1 mil / órába és éjjel is, naponta 50 milt lehet kerersni, volt mikor peno ntaxiztam 2 nap alatt 24 mil összejöttO.o de már ott turó reménykedvem mag taxira lesz kereslet.. -
Rabbit20 #69673 hát nekem 3 guild társam is volt akiknek 3-4 billje volt mindig... csak dropokból mivel taxit csak ingyen csináltak uniónak, és ők árulták is goldot szal nemhiszem, h megvették 20$ ért azt utána 15$ ért eladják :D
Szal gondolj bele ha e mellé még pénzért taxiztak volna 24 órába, sztem simán duplája megvan... -
Balázs2 #69672 Na igen, és csak kötlesz rá, közel sem biztos h eltod adni, kiaz a barom aki fog költeni 30-50 ezret egy karira senki, neked meg egy csomó pénzbe volt, egyáltalán hol lehet eladni karikat?Szvsz aki képes 30 -40 ezreketk iadni egy karira hát, pedig 90es ff kari még cuccok nélkül is ér szerintem 25-30 ft-t vagy nem? -
Balázs2 #69668 Nekem nem kell mondani 4 kari stallozok 0-24be csak stonékat, mindent magam készitek csak tabit veszem olcsón, napi 30 mil megvan simán, csak veszek silket ami 150 mil-200mil 500 havonta + botcardot goldért, ezért sunra nem telik csak +5 settre.. mire minden max blu lett meg % jó klettek elég sok pénzem elment volt 40 int stone mire 6 lett az int, most már szerencsére csa keresek,dehát lesznek ongos karik 2 azoknak fog kelleni csomó silk meg húznok is 150 sileks prém, szal nem marad de már nem is kell nincs mitt bluzni +olni.. -
#69667 jaja, stallal is lehet keresni szépen. Én sem vennék semmi pénzért goldot, mégis van 150+millnél több pénzem, és a 90%át stalloztam. Igaz többször szerencsém volt a +ozással, de voltak jó droppjaim is. Ha szerencsés és kifog 89/90es chestet azért billiókat adnak valakik.
Amúgy lehet igazad van és veszi. Ez van, valakinek megér ennyit rákölteni, nekem már az a havi 25$-is sok néha amiben a premi+malac van. -
#69666 mi nem minősül jó dropnak? én 0ás farmban, csak mialatt felvittem 80-90 között kerestem vagy 300 millát csak droppokból, pl valaki felviszi őket +5re, akkor az már 1 bill+ is lehet, és igen alchemy az nagyon jó biznisz -
#69665 Alchemy jó biznisz, pl. -
Balázs2 #69664 Ugyanmár ember ugyamár jó drop lol sun minősül jó dropnak max, sunból nem fog halomnyi esni ugyamár tabletekből nem lehet meggazdagodni és összes letagadja, nem mondják török geci is arra fotgta nekem hogy tallozik, közbe meg nagyüzembe veszi a goldot...
Ráadásul wizard, mennynibe tart megvennie 1 bil goldot volt egy válság szerűség mikor gold kurva olcsó volt lehet csooman vette 5-10 bilt, nekik nem számít az a pénz lehet épp zsebpénz és arra költötték.. -
inv #69663 ezek az új kilencedik avatar szarok 3db-ból állnak?
http://silkroadonline.net/sro_board/fmboard/fm_board.asp?Num=1677&bID=SB_Inform&sID=1&show_num=1677 -
#69662 Off:
"Őrködés közben a bódémban"... ez nagyon tetszett, valami ilyesmire saccoltam amúgy amikor az értelmi képességedről regéltem.
Látom megtaláltad a megfelelő munkahelyet te nyomoronc, gondolom 0 inger ér téged egész nap a bódédban (gigalol :DDD ) és ilyenekkel tengeted szánalmas életed visszalévő perceit.
Commit suicide...
On: Nomak te már megint mákos vagy, szép drop, grat. -
#69661 egyáltalán nem biztos, hogy veszik... mi van akkor ha 2-3 évet botolt, vagy több karaktere van, sok jó drop esik neki, sok nuker karit csinált..
szóval nem lehetetlen... -
Balázs2 #69660 nem azért mondom mert irigykedek, ha megtehetném akkorsem sem vennék goldot annyit nem ér ez a játék.. -
Balázs2 #69659 vááá, annyira bírom vannak nagy sun keresők, vevők, ember aztmondja neki noob goldbuyer, mert uyge aki goldot vesz az szánalmas, legalábbis az én szemembe, akkor aztmondja ő nem vesz goldot, mégis telik sun settre meg venne suns taffot is meg már összes accesorja megvan, mindenért 1 bilt fizet na most nehogymár 8-10 bilt valaki összestallozon, de mért kell letagadni?Senki nem válalja fel, igen golddot vettem ert erősebb akartam lenni többieknél, legtagadja aztmondja stallozta -.- Nem érdekel h megteheti mert akár brazil, akár kuvaiti amerikai, akkoris szánalmasak h veszik goldbotok által csövelt pénzt és verik nyálukat.. -
KeSpErTiVe #69658 Hali
segítség kellene, van egy eu quest amiben meg kell ölni a cerberust (vmi boss?) ebben kéne segíteni nekem ha vkinek van ideje rám akkor a Saturn szerveren vagyok ugyan ezzel a névvel
thxxx -
#69657 +7? pfff ^^ Illene már egy +9 minimum.. -
#69656 nekem megfelel ezis xD -
#69655 Nem, hogy vmi normális fegyót vennél ennek az almának! :P -
#69654 msn te céda? :) -
#69653 most vettem =) -
#69652 Mi alkalmazzuk az ősi Áramszolgáltató Istenség dícséretét. -
#69651 Jah, senki nincs körülöttem csak a mobok, megölöm a tigrist és hip-hop valakiből biztos kiesett aki láthatatlanul halt meg mellettem -.-" -
Rabbit20 #69650 hát én eleve +os dropot már kb 1 éve nem láttam sro-ba :D -
Balázs2 #69649 Érdekes, nem lehet h valaki meghalt ott és kidrpolta vagy ilyesmi?
Nem jellemző h ennyire full extrás drop esik h még +4en is van és minden bluja megvan O.o -
#69648 Így, kb beszarás, erre astralt venni meg semmi pénz, szal irány +7 majd miközben farmolgatok =DDD -
Balázs2 #69647 Olyan furi hangot ad egy ideje gépem, de csak akkor ha sro megy 5 clientel:D -
#69646 lol így esett ahogy van? o0 -
#69645 ehh nekem még ilyen droppom sem volt aztán már mióta srozom -.- -
#69644 Ok, szóval, csináltam egy karit ongokhoz hogy majd kedden tudjam vinni full extrásan, gondoltam ha már most van időm és elsőre felengedett akkor elviszem egy darabig, erre lvl11et megléptem és az a tigrincs ami miatt megléptem hozzám vágott egy ilyet, első értékelhető dropom kb amióta sro-zom. =DD Azt hiszem 16ot még ma meglépem had legyen a kezemben <3
-
Balázs2 #69643 Annyiban segítem szegény prát h leszedtem a az egyik oldalát a háznak O.o, de nem hiszem h jó h folyamatosan jár ilyen hőségbe a gép, de itt is vannak megrögzött ongfarmerek pl. ha nem akarjá ka helyüket veszteni, bezony gépüknek menni kell folyamatosan, ti mit alkalmaztok? -
#69642 többlesz a villany számla -
Balázs2 #69641 Milyen következményei lehetnek annak pl. h nem pihentetem a gépet tehát napokig megy kikapcsolás nélkül?Valami leég benne? -
#69640 Tényleg remélem hogy Roc-nál másképp lesz a helyzet, nem az hogy 100as oda megy és 10 perc alatt roc dead. De mire bejön az nálunk 2 év.
Minden szerveren más a helyzet, pl nálunk lehet találni jobra való embert, de addig szóba sem állnak az emberrel, míg nem vagy 90 ff, vagy épp nem a guildjukben vagy. Isro tényleg a botolásról szól, ha nem vagy 88+ akkor szinte élvezhetetlen a játék, no job, no unik, no fw, no stb.
Lehet hogy ezt csak én látom így de ez van sajna. Itt is meg lehetne oldani a ksro-s helyzetet, legyen akkor havidíjas (mintha így nem lenne) de akkor ne legyen bot, goldminer meg más hasonló szarságok, és fejlesszék is, ne csak évente 2 ócska event ami potikat vagy mit ad.
De pénz beszél kutya ugat. Vagy megszokja az ember és használja, vagy törli és megy Cod4 ezni vagy 2 hó és GTA 4 -
#69639 Menj már, fennt sincs az sro, úgy meg elég nehéz. De mondtam neked, csak ezek szerint nem olvastad, hogy Csütörtökön lesz vizsgám, utánna majd felrakom azt felnézek kicsit, meg csinálok vidit a béna karidról! Viszont sem a bowosomat, sem a lockomat nem fogom már fejleszteni, igy aktiv nem leszek. Még azon gondolkozom, hogy meg kéne próbálni a ksro-t, ott nyugisan tudok magamnak játszani, senki nem zaklat, csak annak idején mikor felraktam inditóképernyőm mindig kifagyott és nem tudom azóta változott-e az új géppel. Majd elválik, max kérek DS-től helpet! :P
De amúgy csak vegetálok számitógépes játékok terén, mindaddig mig kijön D3, aztán belevetem magam megint! ^^ -
#69638 gili te _l_ gyere fel gémbe :D -
#69637 Elég gáz, hogy dolgozó ember vagy és ehhez képest úgy viselkedsz, hogy a 6 éves keresztfiam is értelmesebb nállad. Felfoghatnád, hogy a bannt nem azért kapod, hogy visszagyere, hanem valszeg azért, mert nem kiváncsiak rád. Ha már dolgozol, az azt jelenti nem lehetsz olyan fiatal és talán ezt illene felfogni.
Ui: Azt a 45-öt is kb 10 perc leforgása alatt lehet bannolni és akkor töltheted a nem létező életedet a regisztrációval. Amúgy meg kétlem, hogy már ennyit megcsináltál volna, egyszerűen csak annyira gyerekes vagy, hogy hirtelen nem tudtál mit mondani az "Én apukám akkor is erősebb" szövegnél! Miután ezt elolvastad illene átgondolni a stilusod nem pedig visszaflamelni, kthxbai! Mindenkitől bocs az offért de ma olyan oktató hangulatban vagyok! :)