Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
áh, amugy van egy Jarl_rogue_ is, nagy "i" betûvel, az pm-elgetett engem gyakran multhéten... ah, hires lettem, a nevemet is lenyulják... wow
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Egyeseknek komoly kihívás ám ez cat 😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Silkroad cheat
"(1) Az a legjobb ha már megvan a Harmony Teraphy tulajdonságod (skilled) az erõtöl (szerintem itt hadsereget jelent).
(2) Van egy hely az Oázis tó alatt. Koordináták: (X 3274 ; Y 438).
(3) Ha elmész ahhoz a ponthoz látni fogsz 3 darab "Blood Death Flowert körülötte.
(4) Használd a Harmony Teraphy-t hogy ne zavarjanak a "scropok", ezután kezd el ölni a csinos lányokat (cutiesokat). 5-10 másodpercenként újraélednek ugyan azon a helyen, a gyûrûben el tudod érni az összeset.
(5) Csak 3 van ami ugyan ott éled.
Az Ancient Elf küldetést másfél óra alatt meg tudtam csinálni. A küldetésben 1000 ilyen virágot kell megölnöd.
Ha sok pénzt akarsz szerezni (farmolni) akkor ez a hely tökéletes hozzá, mert gyorsan fejlõdsz szintet, és ezek jó cuccokat is dobnak a szintjükhöz képest."
namost angolul az eredeti
Angol verzió:
1 Its best to have Harmony Teraphy skill from force.
2 There's a place (X-3274 Y-438) under oasis lake on the map.
3 If u go to the that point, u can see 3 Blood Death Flower around it.
4 Cast the Harmony Teraphy so the scrops won't disturb u, and begin killing those cuties. they respwan like each 5-10 seconds at the same spot, and u can reach all of them from incide the ring.
5 These are the only 3 i have noticed to spawn at the same places exactly.
I did the Ancient Elf quest in like 1.5 hours. Where u have to kill 1000 of those Flowers.
If u need to farm sp, this spot is also great, cause u lvl up very fast there, and those babys give drop like non of the monsters of the same lvl, made a lot on them😊
Hadsereg <#idiota>#idiota>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
De ha warrior mellé leszek warlock, akkor full STR és warrior a lényeg... Egyébként a wizardom 16-n van,így azt most még könnyen vissza tudom fejleszteni. Csak nemtom megéri-e...
Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.
Weekly server inspection will occur every Tuesday.
Game Inspection Period : June 24, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)
- Massive bot punishment
- Compensation event begins
Event Servers: Troy, Greece
Event Details: 30% experience increase, 30% item drop rate increase
Event Period: June 24, 2008 ~ July 08, 2008 until server inspection
mértcsak a troy, greece? fk them 😊 30% item drop sztem mindenhova jóljönne 😄
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Én a helyedben ha wrlockot szeretnél akk én warriort vinném mellé, de ha wizardot, akkor meg clericet, mert sérülékeny a wizard, és így legalább lesz védelembuffod, meg light armorban mehetsz.
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
Egy olyat szeretnék kérdezni, hogy van egy Lvl 35-s Warlock\Wizard karim, és a kérdés az lenne, hogy megérné-e átváltanom Warlock\Clericre? Vagy maradjon ez? Nagyon sok (bár nem vmi sok van) fórumot olvastam, inkább külföldit ezzel kapcsolatban...és nagyon megoszlanak a vélemények... A Wiz\Warlock karit az egyik legerõsebbnek tartják mobok ellen és pvpben is. Mások meg a warlock mellé csak clericet ajánlanak...
Szóval volt vkinek, illetve van vkinek ilyen karija, illetve karijai?
Elõre is köszi a válaszokat!
Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard
merre jársz, szivi, Fortra jössz egyáltalán? x)
asd
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Illetve a szerverek

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Vki tud segíteni, h miért terheli le a netemet amikor elinditom az srot??(már windowst is ujraraktam),más játék közbe nincs ien.
ON:
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /