Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
DrJarlaxle vagy vmi ilyesmi volt persián^^ oda már gondolom nem jártok egyáltalán...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

WuFraZselic
WTF...
áh, amugy van egy Jarl_rogue_ is, nagy "i" betûvel, az pm-elgetett engem gyakran multhéten... ah, hires lettem, a nevemet is lenyulják... wow

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ha valaki ennyire idióta, inkább ugorjon le valahonnan és ne cheatoldalt csináljon =|

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Te kis hamis 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Képben sincsen a srác, ehhez a "cheat"-hez legalább lv30-nak kell lenni.
Egyeseknek komoly kihívás ám ez cat 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Ezen behalok xD
Silkroad cheat
"(1) Az a legjobb ha már megvan a Harmony Teraphy tulajdonságod (skilled) az erõtöl (szerintem itt hadsereget jelent).
(2) Van egy hely az Oázis tó alatt. Koordináták: (X 3274 ; Y 438).
(3) Ha elmész ahhoz a ponthoz látni fogsz 3 darab "Blood Death Flowert körülötte.
(4) Használd a Harmony Teraphy-t hogy ne zavarjanak a "scropok", ezután kezd el ölni a csinos lányokat (cutiesokat). 5-10 másodpercenként újraélednek ugyan azon a helyen, a gyûrûben el tudod érni az összeset.
(5) Csak 3 van ami ugyan ott éled.

Az Ancient Elf küldetést másfél óra alatt meg tudtam csinálni. A küldetésben 1000 ilyen virágot kell megölnöd.
Ha sok pénzt akarsz szerezni (farmolni) akkor ez a hely tökéletes hozzá, mert gyorsan fejlõdsz szintet, és ezek jó cuccokat is dobnak a szintjükhöz képest."

namost angolul az eredeti
Angol verzió:
1 Its best to have Harmony Teraphy skill from force.
2 There's a place (X-3274 Y-438) under oasis lake on the map.
3 If u go to the that point, u can see 3 Blood Death Flower around it.
4 Cast the Harmony Teraphy so the scrops won't disturb u, and begin killing those cuties. they respwan like each 5-10 seconds at the same spot, and u can reach all of them from incide the ring.
5 These are the only 3 i have noticed to spawn at the same places exactly.

I did the Ancient Elf quest in like 1.5 hours. Where u have to kill 1000 of those Flowers.
If u need to farm sp, this spot is also great, cause u lvl up very fast there, and those babys give drop like non of the monsters of the same lvl, made a lot on them😊

Hadsereg <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

dragon11
Mármint, a bejött skillekre említve..

dragon11
Glavie skilljei elég ratyik lettek, említte Maala, legyél force blader..

Morphin
de haver bowosát használhatom amikor akarom...és a rugóm is xbowos.szal most vmi közelharcos kéne...hátha esik vmi sun és akkor az dönt^^(lehetetlen)

doxadmin
Amelyik tetszik. Én nekem pl most rohadtul megtetszett a bowos kari meg a 9D/10D-s bow, szóval épp farmolom át magam xD Pár hónap alatt meg is lesz a kellõ sp mennyiség xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

WuFraZselic
lol ez a tag guildemben van 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Valaki képest ezt felvenni ?
És ki az a láma aki ilyenekkel van unionban xD

Sztem íjásZ 😄

Morphin
a faxom ebbe a dilemmába...blade v glavie?????????legtöbben glaviet mondják...de nekem az tök uncsinak tûnik.viszont a bladesben nem szeretnék csalodni.

Jack!
De ha warrior mellé leszek warlock, akkor full STR és warrior a lényeg... Egyébként a wizardom 16-n van,így azt most még könnyen vissza tudom fejleszteni. Csak nemtom megéri-e...

Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem csak velük 😊 Az új stone-ok adhatnak crit, br növelést... mellesleg 110 lesz mire ez elterjed, ugyanis jelen pillanatban csak a roc-os kisjunikok dobálják ezeket a stone-okat és kiba ritkák... a piacra csak az ellenállásosak jutnak ki, és azok is 27-48m közötti áron.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
le vagy maradva

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor jól kib@sztak a warlock karikkal........... lol jó hogy 100 még messze van ..

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

majdnem 😊 de az kicsit gáz ha valaki ebbõl összeszed 100%ot.. akkor baszhatod a debuffokat 😊

WuFraZselic
és atomtámadás ellen is véd?

meg az alatta lévõ is 😊 ezek az új kövek... alig 27 miska darabja.

WuFraZselic
jah, éjjel is feltûnt az a +47%os valami rajta, amit 80%nak jelöl. kérdezni is akartam. status elleni cuccos? mmint debuff

Hát ez EU-s, szóval nekem nem jó semmire, de nézzétek meg kicsit jobban .)

THeArrow
msnmsnmsn 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Ellenõrzik a szervereket, kb 2 éve ebben az idõpontban minden héten.

mama2
Most miért nem lehet feljutni Silkroadba? Minden szerver check vagy mi, de ha kiválasztom a szervert, akkor ott alul nem jelenik meg(ahol a kiválasztott szerver nevét szokta kiírni). Mi lehet a gond?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

WuFraZselic
mert ott ~6 napos rollbacket csináltak? 😄

THeArrow
Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : June 24, 2008 13:00~17:00 Silkroad Standard Time (4 hour duration)

- Massive bot punishment
- Compensation event begins
Event Servers: Troy, Greece
Event Details: 30% experience increase, 30% item drop rate increase
Event Period: June 24, 2008 ~ July 08, 2008 until server inspection

mértcsak a troy, greece? fk them 😊 30% item drop sztem mindenhova jóljönne 😄

WuFraZselic
hát, amit Foviac mesélt mivan mostanában, mikor ki lép ki és vissza, meg kit basznak ki miért (elég nevetséges...), nem sok értelme lesz a fortnak. elveszik, majd 2 hét mulva visszavesszük valszeg, azt beszéltük.meg addigra a sword/shieldet legalább +7re megakarom csinálni, csak ma lusta vagyok városba menni és utalni dellát.na de ez nem ilyen athens topic szal ez ilyen OFF jellegû volt. majd beszélünk béjbi

jack0101
Sweetraver, nekem az a velyleményem, hogy a wizard magában jó, meg a warlock se rosz, de én is hasoonló képen jártam, most már nagyon bánom, de van egy 38- as bard/clericem. és az átalakítás kb 38- ason 3-4 misi lenne.Szal szerintem akk kezdj egy új karit ha ,ég nem olyan nagy szintû.
Én a helyedben ha wrlockot szeretnél akk én warriort vinném mellé, de ha wizardot, akkor meg clericet, mert sérülékeny a wizard, és így legalább lesz védelembuffod, meg light armorban mehetsz.

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

Sziasztok!

Egy olyat szeretnék kérdezni, hogy van egy Lvl 35-s Warlock\Wizard karim, és a kérdés az lenne, hogy megérné-e átváltanom Warlock\Clericre? Vagy maradjon ez? Nagyon sok (bár nem vmi sok van) fórumot olvastam, inkább külföldit ezzel kapcsolatban...és nagyon megoszlanak a vélemények... A Wiz\Warlock karit az egyik legerõsebbnek tartják mobok ellen és pvpben is. Mások meg a warlock mellé csak clericet ajánlanak...
Szóval volt vkinek, illetve van vkinek ilyen karija, illetve karijai?
Elõre is köszi a válaszokat!

Lvl 54 - 7:3 Hybrid Str Archer - Fire+Cold Lvl 30 - Full Str Glavie - Fire+Light (InAct) Lvl 52 - Full Int Warlock/Wizard

Maala
a feka bárány xD
merre jársz, szivi, Fortra jössz egyáltalán? x)

WuFraZselic
hát. nálunk egy +4 gagyi %os gagyi kékes 87es füles 170m. ugyhogy remélem ezt nagggggyon gyorsan megvetted 😊)

lol de azért nagy orosz felirat virít falon 😄

asd

hm.. elsõ ilyen access amit eladásra árulnak...

minõségi😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Joymax szerverhelyelõkészítés

Illetve a szerverek

nagy1miklos
Sziasztok! Hosszú kihagyás után jöttem vissza játszani mivel elég sokáig lehetetlennek tûnt feljutni a szerverekre és most egy elég érdekes dologba futottam bele a minap. Chinese easten ferry alatt a keresztezõdésnél majd késõbb bent a kikötõben is egyszercsak megjelentek valami 85 lvl-es mobok és mindenkit megöltek aki csak a közelben volt. Tudja valaki hogy ez mi lehetett és hogy mióta fordul elõ hasonló? Ja a szerver a Pacific volt.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Sziasztok

Vki tud segíteni, h miért terheli le a netemet amikor elinditom az srot??(már windowst is ujraraktam),más játék közbe nincs ien.

ForsyS
szánalom volt.. buffon mindig a rossz irányba vetõdött XD

... pont ez a baj ...

datango
grat, szép!

dragon11
A-a, azt eltaláltam, hogy a Spanyolok nyernek, sõõõt még azt is, hogy hosszabítás is lesz xD 11esekbe Buffon védett 1x, Cassilas meg 2x.

ON:

THeArrow
elég gáz volt, de a 11esek az pwn 😊😊 mikor buffon megfogta akkor azthittem megfejelem a padlót xD de aztán casillas <3 ownolt 1et és gg

hát, ha valaki most látott életében elõször focit, ez a meccs nem hozza meg a kedvét egy újabbhoz... dögunalom.

Akarom mondani spanyolok xDDD ( joke, sajnálom az olaszokat 😞 )

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lord Nomak
Sokáig tartott. Nub. :F

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Baze, elfeledtem fogadni a spanyolokra 😞

Hát idáig nem jött be 😄DD 11-esek lesznek és olaszok nyernek 😉 5-bõl 4-et betolnak 😉

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Váá majdnem lemaradtam róla, de azért CésC powa 😄