Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

láttam olyan globalt hogy eladó account lvl1es karival 1000silkel, csak az a baj hogy lvl10esnek kell lenie a karinak hogy lehesen rá venni silket, napi egy ilyen van, mivel tele van törökkel a szerver

botforum.co.cc :p

THeArrow
100on meg jáccon az akinek 2 annya van szvsz 😄 cask basszam a silket meg az idõt arra h pure str blader bepownolnjon mindent áá inkább kihagyom 😊 3-4hó azt wts my char

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

WuFraZselic
ja hát az ugy télleg értelmetlen. max pwrlevelre alkalmas, de ha lion helyett az már más... amugy... most érted 30as fire, mennyibe tart kimaxolni? 80sp? lehet hogy értelmetlen, de mit zavar az a -pár sp.
amugy... 100 felett én tuti Pure Str Wep skill + force karit szánok;
1, pure str dmg, legyen X. pure str damage + imbue = X + ~200. -> felesleges
2, inkább leszedem ellen defjét és attackját, többet ér mint +~10% phy attack és +~300 mag def imo. meg ugye jön még a stun 100 vagy 110en... meow

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ja meg még valami, a buildeddel kapcsolatban. Itt látszik meg, hogy JM mennyire nem gondolkozik elõre.
Ha 150 a lvl limit, és ugye 300 a mastery limit, akkor force/force-nak mi értelme van?
Mert nem hinném, hogy lesz aki weap skill+f/f-t fog használni fire vagy light helyett...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Jó, értem én ezt, de..
ad1) pure intként a sebzésed phy része picsa. a picsa 3%-a még kisebb picsa. akkor minek?
ad2) mivel jobb a fegyver dobás skill (ami alapból nem sebez valami sokat, tehát gyakorlatilag csak az imbue sebzése+egy kicsi), mint a legalább ugyanolyan gyors (ha nem gyorsabb) shock lion, ami mellette még sebez is, mivel int skill?

A többi fegyver skillt megértem és aláírom, sõt én is használtam, de ezt az egyet.. fõleg, hogy leírja, hogy shock lion helyett... na ezzel nem vagyok kibékülve.

WuFraZselic
mmint "nem nukeolok, hanem PHY skilleket használok pvp-ben"*

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
khm. pure intként nem nukeolok pvp-ben... division, weaken, parry reduce force-al rá, kd, 4 stab, thxbye. ha nem jön be, FSS és kombó a további status miatt ha nem megy rá debuffból, max akkor nukeolok ha 4stabet tulélte és feláll. de általában PONT akkor szoktam bekapni a stunt, nuke "gyúrása" közben...

azért gondoltam a tradenel erre mert igy kitudod vinni a 2-3-4-5* is hunti nélkül kis szinten a városból gold miatt nem xp miatt.Pl.kint a banditoknál kerese egy eldugott helyet és ott végod haza a tevét utolsó 1* kimész megvárod a thifeket leölöd õket és szeded a cuccot 1000-rel a földröl és utánna futás leadni ennyi.
dragon11
Grat😊

Hááát.. fenntartásokkal fogadnám.
Pure int, és shock lion-t nem húzza ki, inkább a fegyver hajítást? Egy pure intes inkább használjon phy skillt mint magic-et? HÁÁÁÁÁÁt...
Aztán... a parry növelõ skillt felesleges maxolni, 3. book eleje bõven elég. Onnantól már csak sp pazarlás. Firebõl phy dmg növelõ buff/passive? Pure int-nek? Mi a ráknak?

De te tudod...

Skacok, ha jól fordítottam, mostantól az astral nálunk +5ig véd 😊
Ja, és felment a bow +6-ra hálisten 😊

dragon11
LOL.Grat'z..

Lehetséges, de 2 csillagnál kevesebb xp-t kapsz, jobban megéri a 2 egy csillag.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Na meg még egy kérdés.

lenne egy kérdésem bár lehet hogy hülye kérdés
ha tradelek és elindulok 1* tradeval jangan-bandit. trade és valahol útközben összezárom a lovat vagy tevét akkor tudok megint indulni janganból másik 1* tradeval?
persze utánna ha megvan mág az elõzõ cumóm akkor azt fölvenném és igy 2* tradem lenne a cél elõtt,ezt meg lehet csinálni vagy sem?

vagy másik lehetõség hogy guildból szólok egy thifnek és fölszedetem vele és megvár amig odaérek megint a tradeval és õ is sztornózza a lovat vagy tevét és igy szedem föl a cumóm.

Vélemények akik nagy traderek.
Váleményetek errõl a buildról?
http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=5&t=89333&start=0&st=0&sk=t&sd=a
datango
ahham, köszönöm az infó-t, 😊

Bandit szeret sos 16osokkal dobálozni
Nekem a demon horse dobott sos 24-es fegyokat
És scorpio dobált 32-eseket ( es anno egy som 32-es swordot😊 )

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

jack0101
Nem tudom, nekem az earth ghost pt Champion dropolt 32- es SOS speart 😄

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

lenne 1 kérdésem mi az a mob ami nagy % droppol lv 16-24-32os fegyót pl bow,swordot,shieldet
Te még játszol vagy kaptad a karit ? 😮

jack0101
mert az 5- ös lottón 1,2,3,4,5 és a joker szám pedig 5,4,3,2,1xD

jack0101
Meiken?

mik lesznek a jövõheti lottószámok?
jack0101
Melyik karilesz a legerõsebb 120- on a KÍNAIAK KÖZÜL?

Maala
10 lesz az a 100, Tibi

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Már lassan 100 leszek, de mondhattad volna, nagyon könnyen orvosolható a problémád, olyan helyet kell kereseni ahol nincs pt-mob, wizardal is el lehet lenni simán..nyilván olyat helyen kell keresni ahol nem party-nak,azon nem kell csodálkozni h nem bírod, pt mobok nem 1 embere vannak kitalálva, hanem egy 8 fõbõl álló bandára..

Morphin
nekem detto...80+3as szépen öli a 80as madarkat...Tail Peak-hez menj ott nem partyznak!!! (mondjuk messze is van...de nagy durával 5000db bolt-al simán 3-3,5 órát kinnt lehetsz)énis sokszor haltam, de addigis több sp jött be^^ 79rõl 83ra 100k-t összeszedtem egy ideig most elég is azthiszem...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

datango
te elmultál már 18 éves, hogy ilyen jelzõket mondj rám?
pure str kari az oké, de nem a sima mobok hanem az agreszív , party mobok a gondjaim...

datango
80+3 as xbow al , nem tudok ölni normalisan se mage, se general semmit😄

datango
második 😄

Azt mond amit akar, lehet csak felvág vele, azt közbe 1 héten 1 darab noob akad a horogra..

MilkesFlakon
Aham, a link lemaradt 😛
parancsolj : http://picasaweb.google.hu/kovacs.viktor91/CMNLkLiAlbum/photo#5215566320367655538
( 83kac 😛 )

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

WuFraZselic
lwl kaç? 😄
ez 6d chinese shield vagy 9d eu? vagy nemlátom , kicsi a kép 😄

MilkesFlakon

Ma csináltam unalmas perceimben 😊

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

Sajna sok a hiszékeny ember, folyamatosan megy a global hogy goldért silket töltenek...
Ez egy különösen rafinált mód, pénzt is scammel és karit is kap, de múltkor rápriviztem a srácra aki globalokat nyomatja és mondta h egy nap 5-6 acc összejön.
Szánalmas 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Ha azt oldalát nézzük h " tényleg" szellemlieg nem vagy toppon és bedölsz egy ilyenk,az ilyenek megérdemlik h feltörjék!!Nem látsz a kártyák mögé!!!

Azt utáloma legjobban mikor a másikat hülyének nézik, és omg útmutatod ad ahoz hogyan szerezzé be egy keyloggert vagy mitom én, nem azé lineklte be mert jófej, mindenki tudja h nincs ilyen, gyenge probálkozás emberke😉

te kis geci, már bocs, tuti valami hátsó szándékod van, az ilyen kis férgenek remélem szar életük lex

bocsi, te szerencsétlen vagy ember, magadnak akarod bizonyítani h az eus kari szar, na mind1, bammeg pedig str-es kari sima mobok h gecibe ölnek meg mikor xbowal nem tudnak hozzádérni, skillezésed milyen?

4 bil goldot vett, nocomment egy õrült sro fanatikus, összes sun ami serveren van már kidrpolták és aznap nála van vicc:S

Hi.
Ez az a srác akinek guildba van sun +7 sword és spear, ez eus karija és mije van neki😄

http://www.rev6.com/player.asp?id=257499

Kölcsönadta, és hát szegény 90es ff armedek 9es gapal aláztam õket😄 majd elkérem tõle párszor mikor mek thieft írtani, szegények😄

Maala
elõször beak peaknél megcsinálod a kürt összetevõk gyûjtését, addigra meg megnézzük hiv honlapon xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hello..
Valaki tudja , hogy hol van a 82-83 as küldi NPC-je ?
thx..

beny
THeArrow
noticed bye hax0r

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

sry, ez kellett 😄

pff 34 as karimmal ölök sungsungokat lol. + neten ha rákeresel xbow 75 ös nyirja a 80asokat ....

Morphin
pff 78tol lehet már ölni 78-80as madarkat is...Tail Peak 4evaa,én csak akkor halok ha b*t nem tölti a hp-t vagy 2giant rámjön+kicsik...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Végülis nem party orientált az EU-s kari -.-'
Vagy botról beszélsz ? 😄

datango
isten verje meg az európai karimat, azt hittem hogy nagy ágyú azt átverés az egész 😛PPP

rouge xbow os , 80 on 80 as skillekel, de 74 es snipert tudok csak vele ölni... poti delay miatt...hát ez kész...
elvittem ázsiába kecskézni de ott is pusztult mindig😞
nija mage is kinyir ... nesze neked nagy eu-s kari 😛