82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #69780
    A a prenium+ és acadmey-s arcokat le lehet győzni ? Csak mert +10 str, +10 % phy és mag def o.O
  • inv
    pfff, full 9d sun sett
    http://www.rev6.com/player.asp?id=187301
  • Darkspell
    De csak mert nagyon kedves vagyok: 2008. május 20.
    Beletellett vagy 2 percbe megtalálni.
  • Cat 02 #69777
    Há' jah, csak logikátlan, mivel g+ kitörli a botos hozz szólásokat :)
  • Darkspell
    Miért, most őszintén, meddig tartott volna visszanézni akár hiv. oldalon, akár bármelyik fórumon ahol átveszik a híreket...?

Emellett a válaszom korrekt, nincs vele semmi gond ;)
  • attila117
    jah majd fényképezd le megnézem:D
  • Lord Nomak
    Az én boweremnek 1.2m sp 100ig. 1 hó ha vasárnap sikerül beülni ongokhoz.
  • foxpal
    Szerintem forditva
  • Cat 02 #69772
    Nekem csak 24k sp kell :D
  • doxadmin
    Valaki a kicsinek is tud örülni

Bowosomnak kell ~350ezer sp 90 ff re
    Wizardomnak kell ~1millió sp 90 ff re

Ez lesz a teljesítmény ha kifarmolom :)
    Zsírkirály vagy testvérem, farmolást ezentúl te fogod itt oktatni a nooboknak
  • THeArrow
    ahaha owned xd
  • Balázs2
    Köszönöm Emese, h a kérdésemre válaszoltál
  • Darkspell
    Keresd meg a hozzászólásod. Amikor nekiálltál nyafogni, hogy még mindig nincs bot.

Na, akkor jött be :)
  • attila117
    Meg álapodtam egy szerveren a pluto-n és 5leveltöl csak farmoltam hogy mire 12 leszel legyen 400sp és már van 350 és ha meglesz a 400 felhúzok mindent 12re. Csak kár hogy délelőt tudok csak jácani kb 10ig :S
    Full int nuker leszek
  • Balázs2
    Valaki tudja pontosan h mikor jött be a 9d?
  • Cat 02 #69764
    Viszont csak 85-sö mobok voltak ^.^
  • Darkspell

És még ti panaszkodtok a szar ctf-es partykra? :D

Tegnap 4x jött event junik leosztás, kiskarim fejlődött több mint másfél szintet :D
    Ezt hívják úgy, hogy RANDOM ;)
  • Balázs2
    Dehogyisnem tudom, az összes embernek aki veszi halomszámra a silket esett sun, ez biztos csupán csak véletlen,de nem fogok vitatkozni....
    Talán befog számolni a sun dropokról:)
    Másikfele meg nem időfüggő h ki mennyit nyomja, nálunk a szerveren ahol én 24/7-be nyomtam ott vol a legit unioból egy handgrinder mikor megnyitották rocot akkor odament 3 mobot megölt és dropolt egy sun coronetet, anilopéknél meg som talismant, most meg magyarnak aki 600 éve inaktív volt 2 hete játszik talán 85-ös kiment leölt pár mobot us sun eu necklance.. szal nem idő függő, lehet te nyomod 24/7-be 4 hónapon át, másik odamegy mert unatkozik egy kicsit és te nem kpasz sunt ő kap!!
  • THeArrow
    ja telhetetlen vok de ez van... btw EGY DEKA goldot nemvettemm soha... és 2 sun item +6 / +5 set +7 s/s +7 spear mindenem megvan meg mellé jópár csillió gold, nemmondom hogy teljesen önállóan csináltam mert volt pár ügyem de akkoris -.- most mért kell goldbuyernek lennie valakinek h essen sun lol.. nálunk egy srác 8 karival botol 24/7be shareba lassan 4hónapja mostmár, és nem esett neki semmi, és minden karin ottvan a prem/prem+ ; +állatka szal miről beszélünk? sztem tese nagyon tudod de mind1 lol
  • Balázs2
    Picit telhetetlen vagy szerintem,de lehet én látom rosszúl dolgokat, mert pl. nálunk is szerveren 1 embernek 3 sun esik mikor nagy ritkaság ugyamár hol az igazság?Meg érdekes h a nagy "goldbuyereknek, meg silkbuyereknek" már már 1 sun item tuti esett ez így mondom 100%-re 1-et nem tudok mutatni aminek nem esett valami kis sun darabka, szal érdekes dolgok vannak, másik ugyan úgy 24/7-be nyomja mellette 2-3 hónapig nem hogy sunt, még normális dropot sem kap..
  • THeArrow
    há nem? mostmé ne? lol.. az ember mindig többet és többet akar, és amúgyse vagyok egy oan beálítottságú ember hogy megelégszem azzal ami van, szal mindig több és több kell , ha meglesz a sun legs/chest, meg esetleg 1-2 ring akkor mondom azt hogy elég ^.^
  • Balázs2
    Neked már esett sun ha az emlékezetem nem csal, másnak még 1 szem sem esett, és nem is fog, szal te szerintem a szerencsésebbek közé tartozol mégsem elégedsz meg, várnál többet
  • THeArrow
    ezaz ^^ éjszaka sun talis, reggel sun gatya csak így potyognak ezen a szaron a sunok a fasz kivan, gili temeg gyere vissza azt tegyünk be vagy 3 karit a chaserekhez botolni mert kell a sun garment set ;..;
  • random001
    Állapodj meg egy szerveren és csak ott játsz egy azaz egy karival. És próbáld meg minnél magasabb szintre felvinni. Lépj be egy guildba és ott kérdezd ha valamit nem értel a nállad nagyobb szintű játékosokat. Ott rögtön választ kapsz a kérdéseidre. A farmolásnak nincs egy csomó módja csak 1. A legmagasabb masterid ahány szintel alacsonyabban van mint a karaktered Lv szintje, akkora farmon vagy.pvp nállad nem mérvadó egyenlőre hiszen szerintem Te még nem vágod ránézésre ki mekkora szintű, tehát lehet mindig a nagyobb karik ölnek meg. Talán eventel kellene próbálkoznod ott kiegyenlítetteb a szintelosztás és az is pvp tulajdonképpen.
    Tuti , hogy száradna el a botján a kredit, vagy járna le a subja, a megfelelő rész aláhúzandó xD
  • Lord Nomak
    3100-3600 mag attackal fura dolgokat lehetne vele csinálni :F
  • Zaylka
    +9esen milyen fasza kis offeringet lehet vele repeszteni...
  • THeArrow
    [URL=http://kepfeltolto.hu/i/?209038]havernak most esett mellettem -.-" =)[/URL]
  • frzoz
    Elugrasz 500Ft-al a zsebedben a T_E_S_C_O nevű supermarketba és veszel egy billenytűzetet és máris tudsz rendesen irni ;)
  • attila117
    kétürés = két ütés
    És azért sok az elírásom mert lekopot a billengyüzetről a betü és nem tom még hogy meik mi:S
  • attila117
    Nem én nem szivatok senkit csak lehet hogy "nehéz a felfogásom" és nem értem hogy mi hogymegy, mert farmolásnak is van egy csomó módja és nem értem. A karikat azért kérdezem végig hogy meik milyen mert nem akarok olyat ami xar mert pl tradelek és kétürés és nekem anyi mert xar a karim, vagy pvpbe. És bocsi ha fárasztó vagyok.
  • attila117
    Voltam már egy páron:)
    tujadon képen az öszes (NEW) szervere felnéztem, hogy holvan több magyar és meikre engedbe délután.
    Általába Attila117HUN, Kuli117HUN, és ezek variációi a nevem, és most a plútón vagyok.
    De miért kérded?
    Persze van értelmesebb is, ez például 5 perc után levágta, hogy nem tud kselni (wizard volt) persze azért bepróbálta:

• random001
    Áááá dehogy :D NINCS azon a szerveren tuti karim... De ezek a kérdések... Nagyon olyan mintha valaki direkt szívatná a jó népet :D Bár ki tudja. Lehet mindenki ilyen volt amikor kezdte. De akkor is furcsa...
  • Kryon
    legjobb része mikor csatázol a spotért, legalábbis én szerettem ott őrködni, addig is volt értelme a játéknak :)
    Nagy hibát követsz el :D
  • random001
    Attila Te melyik szerveren játszol és milyen névvel?
  • doxadmin
    A full farmed nem a saját szintjére vonatkozik, hanem a max lv-ra ami most per pillanat lv 90en.

#69733 kérdésedre válaszolva nem baj, majd később farmolsz, amikor lesz rá időd, vagy lv 90en.