Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akor inkáb egy olyan lista vagy felsorolást kérnék ha megcsinálná valaki😄 hogy warlocknál meik skilnek nics értelme ha wizard a 2. ik kaszt😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
tegnap globalban ment a szitkozódás a meccs után^^ kötelezõen ahogy megvan az írva<#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
jobb alsó sarok amúgy...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Avi msn légyszi<#gonosz1>#gonosz1>
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
vagy ha meg tudnátok mondani hogy meik huzása felesleges?
Most keresem mennyi resist mehet fel egy gyûrûre, mert ha 50% tényleg, akkor sürgõsen nekiállok fear ellenit keresni.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Igen, próbáltak anno isro törést ---> fail, no ekkor eldöntötték, hogy õk botellenesek lesznek.
Mindenféle botlistákat csináltak, postoltak ki az oldalra, és joymaxnak is írtak nem egy levelet ezzel kapcs.
Ha nem hiszed: járj utána...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Most, sokat 😉
Am lv 47es daggerres karinak 2 skill a penon
Akk ez hogy is van? jah és repked berserben bele a 20k crit... 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Más:
Jade Stone of Sharp: Increase Critical
Jade Stone of Ironwall: Increase Block Ratio
Jade Stone of Guard: Stun resist
Jade Stone of Devil: Increase HP/MP Regeneration
Jade Stone of Abyss: Tökömtudjami resist
Jade Stone of Heat: Disease resist
Jade Stone of Stupor: Sleep resist
Jade Stone of Strong Mind: Fear resist
A határokat még nem tudom, de a resisteknél tmv, hogy 50% rámehet egy gyûrûre.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
critikal nélkül.
critikal-al meg 1misit versz bele?
Bazze azé egy ilyet majd pvp közben eressz már el, arra is kiváncsi lennék monnyuk a blader mennyit nyel belõle 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
botforum.co.cc :p
Bevallom én freet használtam még tbot idõkbõl 3-4 hónapig nem törtek föl stb van ismerõsüm aki 1 hónapig használt fizetõst és õt törték
pedig nekem jobb karim volt mint neki lv52 full frmed nuker 4 mastery kihúzva +5 cuccok 30mill gold elixirek stb.
Heti 2 passcsere jó virusirtó és stb és nincs gond.
De keyloggert bárhonnan kaphatsz nem csak botból.
Ha freet használsz nézd át virustottalal és ott miden kiderül.
Na kb.ennyi.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Hmmm lássuk csak, AGBot, kik is a fejlesztõi, melyik oldalról éred el õket ?
Ha jól sejtem Rev6.
Kb fél évvel ezelõtt még ha jól tudom a rev6 küldözgetett botterlistákat joymaxnak nem ?
Vagy csalna az emlékezetem? ^^
Na, hát akkor sok sikert az AGBothoz: big face owned.
Period.
plz ne fáraszd magad nolif0r megjegyzésekkel, mert értem én, csak leszarom. ^^
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
vagy egész nap megállás nélkül öltél (bár ez lehetetlen)
vagy TAXI TAXI hátán volt 😄
ha jól tudom 1400 1500 ft, ha lenne kártyám tudnék venni, mivel nincs így kénytelen vagyok 500-ftvel többet fizetni, de nem para..
1 botcard elég 10 napig 120 credit, 3 cardal elvagy 30 napig...
ha nem lenne bot akkor úgysem lennék lvl xy és akkor talán nemis SROznék, szóval nem érdekel, de mint már mondtam nem fenyeget ilyen veszély mert tiszta az accountom...😊
back from the past.
üdv a klubban, mert most már te is megérdemled. a botterek könyvét elküldjük majd, meg ilyenek.
ui: fizetni botért? 1 hónap alatt 2 karit vittem 90re kézzel! lalz
ha már fizetsz érte inkább isro, ha nem, akkor marad a te megoldásod...
xD
mellesleg ha ellopják a karim LESZAROM . xD
de nem fogják ellopni mert azért tudom h mi hogyan mûködik ...
sztem te is ezt használod ...
de amire gondoltam, onnantól hogy botot indítottál bármi megtörténhet
back from the past.
akármit használsz, onnantól a készítõk jóindulatán múlik az accod...