82377
Silkroad Online (iSRO)
-
attila117 #69837 nekem is ugyan az volt a baja. Próbálgasd és előbb lefogtölteni ehy updatet és utána lesz jó, aszem. -
Balázs2 #69836 Hello, valaki tapasztal olyasmit h elindul client ott vagy g start a karinál rámegy a starta eltünik minden és kiírja ??? erorrt? kb lehetetlen belépni 5 karival is minde startaa tálcára dob, ati frissités is megvolt=( -
attila117 #69834 nekem már végre tölti az update-t már 61% :D -
#69832 De az kivan írva, hogy "Silkroad Online (iSRO)".
Így ha lehet akkor engedtessék már meg, hogy ne ide böfögje a jóember, hogy ez milyen szar az milyen jó, tessék DS fórumán verni a répát kSRO-ra.
okthxbai.
-
#69831 58 perc mire leszedi manuallal a zippet, ismét valami szépet alkotott JM. -
#69830 egyik gép leszedte azon bennt vagyok, a másik nem. A goldbotok nem szedik föl a betűket, de bárki fölszedheti, hiába névre szóló. -
#69829 jah már nekem is manuallal megy, addig elmeek kajálni:) -
Destyni #69828 90% on van a peccs utána ha kész megmondom :) -
#69827 valaki be tud már lépni kliensel bármelyik szerverre? -
#69826 Érdekes, én sem vagyok isron 3 hónapja, mégis majdnem mindennap járok ide. Tudod nincs előirva, hogy csak az irhat ide aki aktivan isrozik... -
#69819 Lehet hogy 3 GM
Szerintem valamit elcsesztek ezzel az updateval, és most próbálják kijavítani amennyire tudják. . . -
Balázs2 #69817 Mivan Joymaxék behódoltak a törököknek??Azért ez már súlyos h törökül írnak az oldalra talán támogatniuk kéne inkább a hogyan tanuljunk meg angolul projektet joymaxéknak, és talán nem lesz + munka, vagy szimplán leszarni őket aki érti érti, de biztos nagyon fotos dologról van szó, ha ilyenre vetemettek!! -
Balázs2 #69812 Teljesen mind1, ha elis indul akkor is egy darabig check lesz mindegyik, szal tök mind1 szerintem h 10-20 percel elöbb vagy késöbb lép be valaki, nem lóverseny ez megtelnei nem fog pillanatok alatt ha jó kedvük van joymaxéknak talán nem 100 hanem 1000+ botot bannolnak most és akkor délig kb. zöld lesz, de ennek nem sok esélyét éátom! -
#69808 aggyá pénzt xD -
#69807 Majd megindul egyszer. Próbálgatni kell. -
attila117 #69806 nekem is ugyan ez van -
at16 #69805 nekem nem jön be a start gomb.
lehet sokan töltik lefelé nem? -
#69804 Te most játszani akarsz, vagy matematikai feladványokat csinálni magadnak? Hát istenem, menj ahogy jólesik, ha farmolni akarsz farmolj, ha haladni akarsz akkor gap 0, nem tudom mi a francot kell itt ennyire gondolkozni egy játékon. Ha nem farmoltál ongoknál előbb utóbb úgyis kifogysz az sp-ből 9es gappal is, rohadtul fölösleges 5 éves tervet gyártanod.
Ui: Sztem ilyen kérdéseket ne tegyél fel többet, mert kb annyira érdekel mindenkit, mint ha én azt kérdezem most piritost vagy bundás kenyeret egyek reggelire, de az se mindegy, hogy teával vagy tejjel... -
Destyni #69803 Ja a kasza az f@sza
Türk írás sro hiv. honlapján ...ezt is megéltük...
Eventen belül az a sox osztoszkodás az jónak hangzik de 100% hogy törököknek fog esni mind -
#69802 szerintem 0ás farm 72 ig, majd go cave nachal szoba és kifarmolod magad ff 90 re. -
attila117 #69801 szerintetek lvl 12től elfarmoljak 20ig hogy meglegyen a 1,732 sp és kifejleszek mindent, vagy inkáb 17 ig hogy meglegyen a 772 sp, vagy inkáb 23ig és ott már lesz nuke is és oda már 3,027 kellesz -
Cat 02 #69800 Az lol h a hiv. honlapon még az arab cucc is ott van o.O -
#69799 New Avatar Item Carnival Outfit, Clown Outfit will be added
vegyetek már 1 kaszát Shyurira! -
#69797 szia. énis azon a szerveren vagyok. nagyon nagy ám a csönd de azzal nincs semmi gond! -
#69796 miért ne menne a játék???? hiszen kedd délelőtt van
/sarcasm -
attila117 #69795 Csa
nektek most bejön a game vagy nektek is:
The server is undergoing inspection or updates. Connenct tp http://www.silkroadonline.net for more information.
ezt irja??? -
#69794 Kb havi 500 Ft-ot félretehet az ember hogy legyen elég pénze item mallos potira amikor vissza kell húzni a masteryt. Megerőltető dolog, ezért mellette vagyok!!! -
Cat 02 #69793 Sky, Sigfried régi fegyverével mi lett ? Bepróbálták +9-re és betört v eladták aprópénzért ? -
#69792 Már felraktam az sro-t, csak nem isro-ra mentem vissza, hanem mentem DS-eket boldogitani! :) Komolyan mondom ez egy teljesen más játék, főleg úgy, hogy az egész szerveren kb én vagyok az egyedüli kezdő! Léptem vagy 20 szintet mire összefutottam az első emberrel...De épp ezért mentem oda, nem hajt semmi, nem kell rá költenem és mégis élvezem a játékot, isro-ba sajnos már rég nem az élvezet dominált. :/
Ui:Akivel együtt vagyok szerveren szivesen megismerkednék. Eddig csak DS-t ismerem, meg Cattal váltottam vagy 2 szót, leirnám mi a karim neve de gőzöm sincs és most nincs idpm belépni, de majd később! -
#69791 és szerinted amiatt szopok majd még ~5 évig, csakmert egyszer majd valamikor felkell vegyem a questet a potiárusnál, és a botot beállitanom hogy felszedjen naponta ~300 curst heartot, és kb 2 hét alatt le0ázom az adott masteryt???
ugyhogy a "kemény grind" annyit tesz hogy a botban beállitja az ember a Curst Heart név mellett a "pick" optiont. hú. vagy vesz az ember silket. ennyi... és az "előre" dolog eléggé erős, 2,5 év alatt 60ról 90re emelték a capet, de várj csak a 150re :) -
#69790 de ha tudod előre hogy keményen kell majd grindelned azért hogy visszatudd huzni vmelyik masteryt akkor már elgondolkodtato -
#69789 oké, sok szerencsét 2 masteryvel, pláne 90es capen -
#69788 Amugy szerintem azért érdemes 2 masteryt vinni mert ugyis az lesz a vége hogy 150 lesz a max :D nemérdemes fölösleges farmolásokba kezdeni -
Rabbit20 #69787 hát nekem most olyan van h fel se tok menni :D nem jön be image kód bigyusz se lol... -
#69786 csak 400M? áh:) gyere msn-re.. -
horitazi #69785 Kifagyósdi nekem is van -
Cat 02 #69784 Az nekem is van, de nekem grind közben :D -
#69783 Mozgási hiba nálam is van, engem most nem engedett be premivel (c9), de ez csak 1x volt.
Meg az hogy kb a 3.-4. teleportálásnál roc mt-be kifagy a kép, de nem dc-zik. -
#69782 alap lagg mostaNÁBba nekem is kezd elegem lenni =) de ma megint jónapom volt +400m by alchemy xd -
#69781 csak athenson vannak olyan hibák, hogy minden 2. connectnél C9, vagy megint mint régen 3 msdperces várakozás ha mozogni akarsz, vagy lagg?
esetleg sok dc?