Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én irígy?Ezt mibõl küvetkeztetted?Grat hozzá sok sikert, csak kár h kínai nukeren általána manna shield van, úgyis megtudod ölni?ha jól tudom 90en 55%-os?Azok nem gyengéket fognak nukolni beléd, de biztos erõs, és kicsinál mindenkit, csak én vok láma és nem értek hozzá -.-

Lord Nomak
Hát, rugó meg stealth érted.. játszd be jg ferrynél amikor 8v8 share pt megy 2-3 tápolós karival.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Én még mindig úgy vok h bemegy stealthbe a rugó és szépen hátbarakja a rugót miközben táncol h milyen szép effectjei vannak =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

u.i látom irígy vagy a lock/cleric karijára nomaknak , amit most már én használok 😊 de nem baj majd kinövöd.

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Na jóestét, látom már megint megy a lock gyalázás, lassú grinder? 1vs1 ben 90 est is lezúzom ha nincs rajta mana shield ember :F biztos sok lock karid volt már vagy nem tom mire fel lettél ennyire okos hirtelen ebben a témában, de 2 db nuke van locknak , azonos szintû szörnyre 10k+ fölött sebzek szóval nem lehet lassú grinder, de persze a wizard gyors grinder, de csapat nélkül nem sokat ér 😊

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Lord Nomak
"lázadó" tudod inkább gondolkodj el azon, amíg nem tapasztaltál meg egy karaktert nagyobb szinten ne kezd el lehúzni mert szanalmas dot hu effekt van kb =D Sry ha védem a karit de ami nem szar, és mások is látják hogy nem az ne kezd el osztani az észt, azért mert kevés van belõle nem jelenti azt hogy rossz, azt meg fõként nem hogy tudatlanul ócsárolod. ^^

Ja, már tom, neked van warlcok/clerik táposcsibéd, azé vagy te ennyire lázadó,megvéded érthetõ..

Lord Nomak
Végülis.. Próbálj már meg grindelni egy lockal aztán utána mond meg milyen gáz, thx.
Des látta hogy én hogy használtam handgrindnél lockot és szerintem beszarás a kari kb. 2*12 sec nukeot ráteszed a mobra és szaladsz tovább, az összes nem területi 12 sec nukeot elhasználom és hozzám sem érnek az azonos szintû mobok. Ami azért elmondanám 8 mob, ráteszi az ember és szalad, ha baromi sok a mob kézzel 0as farmban 1 óra alatt 77en 5% majdnem és prém akkor nem is ment.
Még bottal is ami nem ismeri fel 12 sec nukeokat simán lehetett grindelni olyan gyorsan mint egy kínai nukerrel és ha a karim 8 órát grindel 100 hp potival és 1k mp potival biztos szar.
Az egyetlen hátránya locknak ha 12 sec nukeot használ mivel a 12 sec alatt veri a fegyver durát ami ritka szar, de akkor is 3 órát lehet grindelni halál nélkül folyamatos pörgés alatt.

Mondhatsz akármit nem tudod lehúzni a lock minõségét mert nagyon jó karakter, nagyon tud segíteni akár támadásban akár védekezésben, és nem tud meghalni olyan könnyen mint egy rugó vagy egy wizard a shield végett. Tudni kell használni ez a titka, és mivel az ilyen szövegek végett mint a tiéd.. ezek végett nem szeretik a lockot az emberek. Voltak akik elkezdték lehúzni pedig nem is ismerik és mára mindenki szarnak látja. Én kitartottam az igazam mellett és csináltam egyett, hát nem bántam meg az fix.
Meg érdekes módon share job partyban senkinek sem sírt a szája hogy mennyire szar, miért.. ja igen azért mert akit rev obival élesztettek és debuffoltam meg lehetett ölni, sry.

persze h nincs, mivel nem volt lockom, így igazából nem tudok mibõl következtetét levonni, csak a körülöttem lévõket látom, nehogy aztmond már h lock olyan jó grinder, azt is figyelembe kell venni, persze vannak az ongfarmolt táposcsibék 1,5-2 mil sp-vel és felhuzzák 90-re akkor tök mind1 nem kell neki ölniük...

Lord Nomak
Milyen lassúság ? Mirõl beszélsz ? Már nem azért de vannak területi effektek, és ott a stun, sleep él. Szintén van területi 12 sec nuke, van reflect, van területi trap 90en ami 100%os mint említettem. Ezeket még kombináljuk cleric skillekkel és akkor még nem beszéltem offeringrõl csak lock támadásról és cleric védelemrõl. Ha 77en letankoltam 3 80+ thiefet egyedül, próbáld meg elmagyarázni hogy lassú és rossz karakter.
Jó 100bõl 2 ember és ? De az a két ember ownol, tehát.. én nem tudok wizzel játszani Maala tud, akkor mondjam azt hogy wiz szar ? xD
Ha valaki megszokja a karakterét és tudja is használni az lesz a legjobb karakter, mert lássuk be Athenson bebis nevû tag full sun 8D-ben update elött nem ölte meg a lockomat pedig aztán nem volt sun meg +9 fb settem..

lehet te tod használni de talán 100-ból 2 ember, és kb. nálunk van 3-4 komolyabb, nem is igazán látok megmondom õszitén

Nem pvp-rõl van szó pvp 1 vs 1-be jó, elismerem, de ha többen vannak mint kezd a lassúságával?

Lord Nomak
Neked sem sok közöd van a lockhoz ahogy elnézem. Már nem azért de annó 77es lockal öltem 83as glavieseket akiknél 80+5 glavie volt. Tehát a szarozást azt most és itt nem kellene. 😊 Miután a lock felteszi az effektet utána 2 nuke és viszlát, sõt ami jobb ha effektezi, 12 sec nuke, trap, bemenekül safebe és ott hal meg, akkor még idegesítõ is. 😄
Ja és tegyük hozzá lock nem 1 találatból hal meg mint wizard, fõleg br18+ shieldel.
De ha még fokozni akarom a dolgot akkor stun, 12 sec nuke, sleep, division, decay, trap, nuke. Ez kb beletelt másfél nuke idõbe. Tehát akkor lássuk mi a szar és mi nem.
Arról nem is beszélve, hogy 90en jön 100%os death trap amit lehet kombinálni az elözõvel, ergó 2 trap, 2 12 sec nuke és ismét halott, ha még szemét is vagy akkor stun és leülsz safeben amíg meghal.
Thiefekre meg annyit, hogy reflect, területes sleep, pure offering szvsz.
Kezdjük elõrõl akkor hogy miért is szar a karakter. Természetesen cleric a második fele, tehát bless, division, holy még mindig él.
Egy szónak is száz a vége, warlock még erõsebb mint wizard mert wiz nehezen tankol le 3-4 vele azonos szintû karaktert (ezt úgy értem hogy közben ütik õt) , és aki tudja használni lockot nem okoz problémát neki.

nekem legalábbis warlock nem jön be, egy lassú szar, pl 2h swordoshoz talán warlock legjobb, pl 1 clerik mellé ami lényegébe buffokból áll egy warlocot tenni ami mérgekkel öli meg az áldozatát, mint 2 lassú, sokan azt konbináicót alkalmazzák, ha rád jön 2 thief mit tudsz kezdeni clerik warlocal? ha wizardal vagy mész staffal is egyiket megölöd, ráteszed lightin inpatot, majd gyorsan váltasz clerik roda, megölöd offeringel, futsz tovább, beízzitod blest, váltasz stafra és megölöd másikat, is szal szerinem wiz/clerikel jooban jársz..

Wizard az atombomba, warlock a lassan ölõ ebola :S

nem értem, mért kérdik melyik jobb wiz vagy warlock, wizardal sokkal gyorsabban lehet ölni, wizardnak vana legnagyobb dmg-je, egy igazi pusztitó, míg warlock mérgez, efecteket vagy mi szarokat tesz a másikra, tiszta lassú, pvp-be 1 vs 1-be talán jó, wizardak nem kel tökölni 1 hit és kész..után gyorsan váltani kell shidelre és nem tudnak megölni^^

ha már az eusoknál tartunk😄
wizardnak v watlocknak van nagyob értelme? xD
most mind 2õ van 😄 27 es vagyok és jól ölök a -2 es giga megöl de az nem lényeg xD van 6k sm majdnem.... xD
Mindkettõvel jó, cleric hasznosabb sztem.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

jack0101
Jah és a rogue melyikkel jobb a barddal, vagy clericcel?

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

jack0101
Akkor Lightning inbue.
+ Bicheon+Fire.
Ezek mellé melyiket, a forcét, vagy a cold mastery- t??

gameplusz
Hö? 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Atisz
Gondolom a light-ra gondoltál a force helyett. Amúgy igen, az a legjobb (magas sebzés, multihit, stb.)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csúnya avi tegnap csinált egy br18-as eu shieldet, nomeg 2 br16-osat 😉
WTB Shield elix :F

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
ui: zsela pesten vagyok, gyorsan találd ki, hol piáljunk. csúnya Avi!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
miért, unbelievable megölte Saytant? xD lalz

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
Elég off és flémszagú volt a buli ^^ Off-ban bármit lehet 😉

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Na de kérem, a jó kis képemet kitörlöd ? xD

gameplusz
Mi újság van Athens-en? 😊

WuFraZselic
jah, csak õ azt irta hogy MELYIK imbue, MELYIKET vigyem hozzá
szövegértés, kthxbye

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
Jah, de elég a vesszõ is..😊

Jobb helyeken ez két külön mondat, és akkor talán egybõl meg is értjük 😄
😉

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

jack0101
NEEM.
A hybrid intnek meik a legjobb inbue VESSZÕ mit vigyek hozzá a coldot, vagy a forcét

Hátõõõõõ izé.... xD

dragon11
LOL, még amikor én voltam ott, akkor volt 42+ 😄 üzenem neki grat és köszönök neki mindent 😊

60+

Mostanában egyre több okosságot hallunk, csak figyelni kell 😊

WuFraZselic
mutass már nekem force imbuet...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
Jah am grat 😉

dragon11
Ghost már hanyas?😄

Húzás ppsdes fórumra, nem ide rinyálni nekem 😄

free powerlvl ? 😄

jack0101
A hybrid intnek melyik a legjobb inbu, melyiket vigyem a coldot hozzá, vagy forcét??

Rolly
hát már õszintén sajnálom hogy visszajöttem srozni hiába volt botírtás a troy már most tele van vele .... már azon gondolkozok hogy átmegyek ksrozni igaz ahhoz nemtok semmi linket meg semmi ha valaki segítene az jólenne thx

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

gratz <#taps>

shaytan pwned, gyakorlatilag több mint a fél hp-ját egyedül zúztuk le. 😊

eusat minek hybridelnéd??

amugy ihaza van szal😄

még azon gondolkoom h 3:1 int-str re átrakni bár ugy kevesebet fog csapni de ki tugya jó v rohat tosz ötlet v inkább 2:1? vagy egyik se?xD
jaja de ha nem resited akor nem gyõz le semmi csak a +2 esek xD
Jajjmár miért kell leszólni mindenkit egybõl? 😄

Lord Nomak
Lock wiz, grat, élni nem akarsz azt látom =D