82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Balázs2 #69885 Kártyán lehet nyerni állítólag 1 sunt 2 somot 3 sost de ezt 1 nap vagy 3 hét leforgása alatt?!Nem tudom, kapsz uygaúgy 1 ember leöésért valami serleeget vagy nem tom mi az, ha azt beváltod scollokat ad, moving speed meg valami maggyanb lufi meg movia lufi meg ilyesmik..
van beleépítva alapba 10% event
summer szó meg adhat 40% hp mp + 20,15,10,5 % exp sp sroll ami 20 percig tart, meg nekem adott az egyiuk 10 darab vigor potit, de hiv oldalon levan asszem írva pontosan h melyik event mit ad.. -
Cat 02 #69884 De, poti. CTF kártyát elnyomod lehet nyersz sos-t
Sztem az int és str scroll. -
#69883 NAH PÁR KÉRDÉS: EVENTBÖL JÖTTEK MA CUCCOK AMIKROL NEM TOM MI AZ...
1. ien kártya amit azé kaptam mert megnyertük a Ctf-et elnyomtam és vmi ablakot kiirt és semit nem adott..
2. Tepid ice noodless 40%Hp 40% Mp scrol vag yvmi iesmi de poti nemigen lehet mert 1 darabot adott...
3kérdés: Mi a legértékesebb tárgy amit event dobhatmost? -
#69882 Spear is szép :)
attila17: minden szerveren más árak vannak. Nézz körbe, azt tedd ki annyiért amennyiért gondolod. vagy elviszik vagy nem. -
attila117 #69881 ér 60k-t egy d1 es protektor sos ruha? -
#69880 hát nem is tudom... erre csak ennyit: o.O ... -.- -
#69879 Huha szep 2handed sword ^^ -
#69878 Sztem fasza ez az uj dress :)
-
#69877 Nem is láttam már olyat régóta =D
Kaszával nekem is ez a bajom, ha low grafikán vagyok akkor úgy még elmegy. Viszont ha maxon az gázos mert túl szép a kép és nem megy ez az idétlen cseresznye szín hozzá, bár egy kis pk2 edittel mindent meg lehet oldani. ^^ -
Cat 02 #69876 Mikulás sál se semmi, vagy már javították ? :D -
Balázs2 #69875 Nekem akkor nem tetszik mikor a kari fut vele vagy megy, de az arab ékszernél jobban áll szerintem, kasza meg színben nagyon nem megy hozzá, ha fehér lenne tuti vennék 1-et=) -
#69874 Kár azért hogy ez a szárny nem mozog. Azt hittem olyan lesz mint az angel wings :) -
#69873 Így jó meg minden, meg tényleg illik hozzá, de ha már nem is repül legalább mozogna valamilyen természetes módon mikor a kari elindul. Ez a karton lap effekt nem jön be nekem =( -
Balázs2 #69872
SZal itt van! -
Rabbit20 #69870 ez max leszbi lehet :P majd kiskarim viszont melegszik csak töltse le patchet :D -
Cat 02 #69869 Akkor most legalább nem lesz olyan meleg :D -
Cat 02 #69868 Alapból nem úgy volt h lesz ch és eu-s wedding külön ? -
Rabbit20 #69868 mindegy azért kipróbálom ^^ úgyis lebegő karim van :D -
#69867 lolz ^^ -
Cat 02 #69866 Hja, most nekem is arab késem van, csak dress-em nincs, meg az arab kés is csak kölcsönben van xD -
#69865 Szárny az nagyon gáz, olyan mereven áll a hátán mint ha pillanatragasztóval nyomtak volna rá egy 2*1 méteres fehér lapot lol. Ha nem mozog teljesen jól néz ki =D Kasza meg funolsának jó, viccesen néz ki vele, de én meghagytam magamon azért az arab kést, az kicsi meg takarja gdf-et is. -
Cat 02 #69864 ksro nincs de bunáskenyár van ? Szemetek :D
1ébként tényleg idegesítő mivel ide max ds jár aki tudna segíteni, de sztem ő se fog mert így is elég sok idióta van ksro-n aki nem magát égeti hanem a madzsarokat. -
Balázs2 #69863 Persze már láttam megy egy bigét nem ál olyan rosszúl neki -
Rabbit20 #69862 akkor mostani szárnyakat hozzá tudom rakni mondjuk arab dresshez is? -
Balázs2 #69861 még jó h nevettem ilyen, a szárnyacska jobban ál a menyaszzonynak, így nagy motbid kaszával akár egy imátkozó sáska nőstény -
#69860 Morcos menyasszony
-
#69859 Lol és te leszedsz ilyen török szarokat?
OMG! -
#69858 miről szól a mostani fostaliga event? hivatalos oldalon nem igyekeznek elmagyarázni...Nem voltam már kis ideje online...csak érdekelne,h érdemes-e patchelnem, vagy sem.... -
#69857 a 64+8 sos kardot elcserélte még másnap egy sos+7 spearre (akkor az volt a legdurvább Aegen) Másnap meg felhackelte a spear eredeti tulaja és max murder levellel ajándékozta meg és villódzott DWnél a sos+8 karddal és a sos+7 spearrel...Móci azóta se játszik...érthető okokbol -
#69856 bocsi az dupla posté kicsom pw: srotr.com
-
#69855 csa all! aki nem akarja kivárni a patchet mint ahogy énse :
http://www.dosya.cc/ManualPatch_158.rar.html
És én meg azt jelentem h visszatértem a sro világába most hogy jön a suli és egybe az unalom is! :D de elég csúnya világ vrtmikor megláttam h a Babelen mi a téma -.- -
#69854 Ha jobban megnézed, akkor ő meg azt védte akinek eredetileg akartam írni, de így 2 legyet 1 csapásra, mellesleg szvsz a hozzászólásból kitűnik, h nem neki szól. Reggel van még ? ;)
Jelentem ong hegyen kurvára droppolnak a betűk, vettem is Shyuri-ra egy nyuszitekit xD -
Darkspell #69853 Mi ez a manual, meg hogy lesz ez a sox dobálás?
Úgy néz ki joymax szarik, hogy itthagyják a játékát? Nálunk nem volt ilyen...
Avi @69832
Ha figyelmesen elolvasod, csak azt írta, hogy nem isro-zik mégis ide jár ;)
Aztán ha figyelmesen elolvasod amit te írtál, akkor rájössz, hogy totál más miatt ugattad le ;)
Maalától akartam kérdezni még valamit, de most az istenért sem jut eszembe... :/ -
ceb1t #69849 okok megvan már köszi -
#69848 Ha valakinek megvan manual az legyen olyan rendes és értelmes, hogy töltse fel valahova és ossza meg másokkal, thx. -
#69847 kicsomagolod, telepíted, játszol -
ceb1t #69846 és ha letöltöttem a silkroad manual letöltöjével akkor mit csináljak?
-
at16 #69845 jah. 4,5k-t 1 szerverről kellett volna kidobni, nem az összesről... :S -
Balázs2 #69844 * Approximately 4,500 bots have been banned.
no comment hát komolyan -
at16 #69839 igaz.
megelsem h kiket bannoltak . szoritsatok xD