Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Des látta hogy én hogy használtam handgrindnél lockot és szerintem beszarás a kari kb. 2*12 sec nukeot ráteszed a mobra és szaladsz tovább, az összes nem területi 12 sec nukeot elhasználom és hozzám sem érnek az azonos szintû mobok. Ami azért elmondanám 8 mob, ráteszi az ember és szalad, ha baromi sok a mob kézzel 0as farmban 1 óra alatt 77en 5% majdnem és prém akkor nem is ment.
Még bottal is ami nem ismeri fel 12 sec nukeokat simán lehetett grindelni olyan gyorsan mint egy kínai nukerrel és ha a karim 8 órát grindel 100 hp potival és 1k mp potival biztos szar.
Az egyetlen hátránya locknak ha 12 sec nukeot használ mivel a 12 sec alatt veri a fegyver durát ami ritka szar, de akkor is 3 órát lehet grindelni halál nélkül folyamatos pörgés alatt.
Mondhatsz akármit nem tudod lehúzni a lock minõségét mert nagyon jó karakter, nagyon tud segíteni akár támadásban akár védekezésben, és nem tud meghalni olyan könnyen mint egy rugó vagy egy wizard a shield végett. Tudni kell használni ez a titka, és mivel az ilyen szövegek végett mint a tiéd.. ezek végett nem szeretik a lockot az emberek. Voltak akik elkezdték lehúzni pedig nem is ismerik és mára mindenki szarnak látja. Én kitartottam az igazam mellett és csináltam egyett, hát nem bántam meg az fix.
Meg érdekes módon share job partyban senkinek sem sírt a szája hogy mennyire szar, miért.. ja igen azért mert akit rev obival élesztettek és debuffoltam meg lehetett ölni, sry.
Jó 100bõl 2 ember és ? De az a két ember ownol, tehát.. én nem tudok wizzel játszani Maala tud, akkor mondjam azt hogy wiz szar ? xD
Ha valaki megszokja a karakterét és tudja is használni az lesz a legjobb karakter, mert lássuk be Athenson bebis nevû tag full sun 8D-ben update elött nem ölte meg a lockomat pedig aztán nem volt sun meg +9 fb settem..
Ja és tegyük hozzá lock nem 1 találatból hal meg mint wizard, fõleg br18+ shieldel.
De ha még fokozni akarom a dolgot akkor stun, 12 sec nuke, sleep, division, decay, trap, nuke. Ez kb beletelt másfél nuke idõbe. Tehát akkor lássuk mi a szar és mi nem.
Arról nem is beszélve, hogy 90en jön 100%os death trap amit lehet kombinálni az elözõvel, ergó 2 trap, 2 12 sec nuke és ismét halott, ha még szemét is vagy akkor stun és leülsz safeben amíg meghal.
Thiefekre meg annyit, hogy reflect, területes sleep, pure offering szvsz.
Kezdjük elõrõl akkor hogy miért is szar a karakter. Természetesen cleric a második fele, tehát bless, division, holy még mindig él.
Egy szónak is száz a vége, warlock még erõsebb mint wizard mert wiz nehezen tankol le 3-4 vele azonos szintû karaktert (ezt úgy értem hogy közben ütik õt) , és aki tudja használni lockot nem okoz problémát neki.
wizardnak v watlocknak van nagyob értelme? xD
most mind 2õ van 😄 27 es vagyok és jól ölök a -2 es giga megöl de az nem lényeg xD van 6k sm majdnem.... xD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
+ Bicheon+Fire.
Ezek mellé melyiket, a forcét, vagy a cold mastery- t??
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
WTB Shield elix :F
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
szövegértés, kthxbye
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
😉
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
A hybrid intnek meik a legjobb inbue VESSZÕ mit vigyek hozzá a coldot, vagy a forcét
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
még azon gondolkoom h 3:1 int-str re átrakni bár ugy kevesebet fog csapni de ki tugya jó v rohat tosz ötlet v inkább 2:1? vagy egyik se?xD