82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Balázs2
    Kártyán lehet nyerni állítólag 1 sunt 2 somot 3 sost de ezt 1 nap vagy 3 hét leforgása alatt?!Nem tudom, kapsz uygaúgy 1 ember leöésért valami serleeget vagy nem tom mi az, ha azt beváltod scollokat ad, moving speed meg valami maggyanb lufi meg movia lufi meg ilyesmik..
    van beleépítva alapba 10% event
    summer szó meg adhat 40% hp mp + 20,15,10,5 % exp sp sroll ami 20 percig tart, meg nekem adott az egyiuk 10 darab vigor potit, de hiv oldalon levan asszem írva pontosan h melyik event mit ad..
  • Cat 02 #69884
    De, poti. CTF kártyát elnyomod lehet nyersz sos-t

Sztem az int és str scroll.
  • chemotox000000
    NAH PÁR KÉRDÉS: EVENTBÖL JÖTTEK MA CUCCOK AMIKROL NEM TOM MI AZ...
    1. ien kártya amit azé kaptam mert megnyertük a Ctf-et elnyomtam és vmi ablakot kiirt és semit nem adott..
    2. Tepid ice noodless 40%Hp 40% Mp scrol vag yvmi iesmi de poti nemigen lehet mert 1 darabot adott...
    3kérdés: Mi a legértékesebb tárgy amit event dobhatmost?
  • doxadmin
    Spear is szép :)

attila17: minden szerveren más árak vannak. Nézz körbe, azt tedd ki annyiért amennyiért gondolod. vagy elviszik vagy nem.
  • attila117
    ér 60k-t egy d1 es protektor sos ruha?
  • S4sa
    hát nem is tudom... erre csak ennyit: o.O ... -.-
  • foxpal
    Huha szep 2handed sword ^^
  • frzoz
    Sztem fasza ez az uj dress :)
  • Lord Nomak
    Nem is láttam már olyat régóta =D

Kaszával nekem is ez a bajom, ha low grafikán vagyok akkor úgy még elmegy. Viszont ha maxon az gázos mert túl szép a kép és nem megy ez az idétlen cseresznye szín hozzá, bár egy kis pk2 edittel mindent meg lehet oldani. ^^
  • Cat 02 #69876
    Mikulás sál se semmi, vagy már javították ? :D
  • Balázs2
    Nekem akkor nem tetszik mikor a kari fut vele vagy megy, de az arab ékszernél jobban áll szerintem, kasza meg színben nagyon nem megy hozzá, ha fehér lenne tuti vennék 1-et=)
  • doxadmin
    Kár azért hogy ez a szárny nem mozog. Azt hittem olyan lesz mint az angel wings :)
  • Lord Nomak
    Így jó meg minden, meg tényleg illik hozzá, de ha már nem is repül legalább mozogna valamilyen természetes módon mikor a kari elindul. Ez a karton lap effekt nem jön be nekem =(
  • Balázs2

SZal itt van!
  • Rabbit20
    ez max leszbi lehet :P majd kiskarim viszont melegszik csak töltse le patchet :D
  • Cat 02 #69869
    Akkor most legalább nem lesz olyan meleg :D
  • Cat 02 #69868
    Alapból nem úgy volt h lesz ch és eu-s wedding külön ?
  • Rabbit20
    mindegy azért kipróbálom ^^ úgyis lebegő karim van :D
  • Lord Nomak
    lolz ^^
  • Cat 02 #69866
    Hja, most nekem is arab késem van, csak dress-em nincs, meg az arab kés is csak kölcsönben van xD
  • Lord Nomak
    Szárny az nagyon gáz, olyan mereven áll a hátán mint ha pillanatragasztóval nyomtak volna rá egy 2*1 méteres fehér lapot lol. Ha nem mozog teljesen jól néz ki =D Kasza meg funolsának jó, viccesen néz ki vele, de én meghagytam magamon azért az arab kést, az kicsi meg takarja gdf-et is.
  • Cat 02 #69864
    ksro nincs de bunáskenyár van ? Szemetek :D

1ébként tényleg idegesítő mivel ide max ds jár aki tudna segíteni, de sztem ő se fog mert így is elég sok idióta van ksro-n aki nem magát égeti hanem a madzsarokat.
  • Balázs2
    Persze már láttam megy egy bigét nem ál olyan rosszúl neki
  • Rabbit20
    akkor mostani szárnyakat hozzá tudom rakni mondjuk arab dresshez is?
  • Balázs2
    még jó h nevettem ilyen, a szárnyacska jobban ál a menyaszzonynak, így nagy motbid kaszával akár egy imátkozó sáska nőstény
  • Lord Nomak
    Morcos menyasszony

Lol és te leszedsz ilyen török szarokat?
    OMG!
  • IfjuSkywalker
    miről szól a mostani fostaliga event? hivatalos oldalon nem igyekeznek elmagyarázni...Nem voltam már kis ideje online...csak érdekelne,h érdemes-e patchelnem, vagy sem....
  • IfjuSkywalker
    a 64+8 sos kardot elcserélte még másnap egy sos+7 spearre (akkor az volt a legdurvább Aegen) Másnap meg felhackelte a spear eredeti tulaja és max murder levellel ajándékozta meg és villódzott DWnél a sos+8 karddal és a sos+7 spearrel...Móci azóta se játszik...érthető okokbol
  • chemotox000000
    bocsi az dupla posté kicsom pw: srotr.com
  • chemotox000000
    csa all! aki nem akarja kivárni a patchet mint ahogy énse :
    http://www.dosya.cc/ManualPatch_158.rar.html

És én meg azt jelentem h visszatértem a sro világába most hogy jön a suli és egybe az unalom is! :D de elég csúnya világ vrtmikor megláttam h a Babelen mi a téma -.-
    Ha jobban megnézed, akkor ő meg azt védte akinek eredetileg akartam írni, de így 2 legyet 1 csapásra, mellesleg szvsz a hozzászólásból kitűnik, h nem neki szól. Reggel van még ? ;)
    Jelentem ong hegyen kurvára droppolnak a betűk, vettem is Shyuri-ra egy nyuszitekit xD
  • Darkspell
    Mi ez a manual, meg hogy lesz ez a sox dobálás?
    Úgy néz ki joymax szarik, hogy itthagyják a játékát? Nálunk nem volt ilyen...

Avi @69832

Ha figyelmesen elolvasod, csak azt írta, hogy nem isro-zik mégis ide jár ;)
    Aztán ha figyelmesen elolvasod amit te írtál, akkor rájössz, hogy totál más miatt ugattad le ;)

Maalától akartam kérdezni még valamit, de most az istenért sem jut eszembe... :/
  • ceb1t
    okok megvan már köszi
  • Lord Nomak
    Ha valakinek megvan manual az legyen olyan rendes és értelmes, hogy töltse fel valahova és ossza meg másokkal, thx.
  • doxadmin
    kicsomagolod, telepíted, játszol
  • ceb1t
    és ha letöltöttem a silkroad manual letöltöjével akkor mit csináljak?
  • at16
    jah. 4,5k-t 1 szerverről kellett volna kidobni, nem az összesről... :S
  • Balázs2
    * Approximately 4,500 bots have been banned.

no comment hát komolyan
  • at16
    igaz.

megelsem h kiket bannoltak . szoritsatok xD