82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#69933 Kicsit scrollolj lejjebb, még ezen az oldalon volt a kérdésem...
Az meg hogy kire vonatkozik: nem lehet persze tuláltalánositani, de sokakra...
Ettől függetlenül mindenkit szeretek -
#69927 Ha Zelal-ról volna szó (mivel látom a Zeus-on vagy) akkor nézd meg a rev6-on miértis nehéz leverni. Full sun +5,6,7... ZELAL
-
#69925 lol Tényleg ennyire erőd egy 1h sword/cleric. 90ff saját buffokkal képtelenek leverni 8an, abból 7, 90es ff. Igaz kinaiak ölik, de 4k critnél senki sem sebez neki többet. -
Darkspell #69923 Hát már ideje volt, hogy a sarkadra állj xD -
#69922 Aki felszedi a dobozt az meghal.
Kezdik megtanulni ^^ -
#69921 mondjátok már el lécci, hogy kik azok a "vagytok" vagy kikről beszéltek ilyenkor?:) kik azok az "azok"?:)
ja és: "válaszolnak" de kit vonsz te felelősségre ezért? név szerint mondd, hogy ki nem válaszolt neked... -
#69920 Nyugi Cuci, már azoknak sem válaszolnak, aki nem kezdő és nem fasságot kérdez........ -
#69918 Ahogy elnézem nem igazán rohangál senkinek sem a petje utána. A hegyen van kb 5 pet, még is Avinak van tele az inventory estére pár száz betűvel =D
Avi, uppolni kellene grinder sw-t és akkor lehet annak a storejába pakolászni őket. :) -
Cat 02 #69917 Alap, mobokat is így kell ölni ^^ -
Darkspell #69916 Nem az a lényeg... A többiek betűjét nem tudod felszedni amíg le nem telik a protect. Utána viszont mindenki szedheti, így ha rajtad kívül még 2 embernek van, akkor kapásból harmadolódik... Viszont ha te futkározol össze-vissza a party mobok után, akkor a pet is megy utánad, és rossz esetben akár az összesről lemaradhatsz.
Mi anno úgy csináltuk, hogy ingyentaxi és mindenkivel kikapcsoltattuk a petet. a betűk eladásából befolyt lóvé kb. 6-8x osa volt mint amennyi a taxiból befolyt volna. -
#69915 Hát van 1-2 embernek petje, de a party 8 emberes ;)
Már kunyerálom a kis karikat legyen kinek lepakolni a betűket, több tonna esik valóban.
Előző eventkor is szedtem rakat jewel boxot és a végén már dobtam be npcnek a futás scrollokat stb.
Nem kellett volna mint kiderült, szóval most gyűjtök mint egy hörcsög xD -
#69914 Te miért nem segítesz ?
Jobb ha ilyen baromságokat írsz ide amit mindenki lesz*r? -
#69913 Vagy egy újabb bug, ahogy már megszokhattuk :) -
at16 #69912 de , gyenge .
photoshop és nekem is lesz ennyi, sőt több is :D
mekkora előnnyel indulna már ez az ember pvpbe? ez tuti h kamu -
#69911 HÁt elérkeztünk oda,hogy a kezdő emberek jobb ha nem írnak ide ,mert lusták vagytok egy mondattal segíteni nekik!
Akkor mi a fasznak van ez a kurva fórum ?
Itt bazz csak nagyok írhatnak állati hülyeséget?
Miért nem válaszoltok normálisan egy kérdésre?
-
#69910 nem gyenge
http://img180.imageshack.us/img180/3460/sro2007011500381999me1.jpg -
#69909 nekem eddig 1 zerk egg esett :S de int scroll az már 5 ^^ 3m/Ea áron azt meg viszik vagyis este még vitték str scrollt még nem is láttam meg esett nagycsomóice noodless ... Ctf-en ha meguntad h leölnek és high rande attacker vagy akko a spawn helyen ha nem mész be az ajtón tudsz lőnni kifeléis de az ellen nem tud befelé ezt ha tudjatok hasznaljatok ki..wizard elég szépen oszthat onnan ^^ -
Darkspell #69908 Volt olyan nap, amikor 150-et váltottam be. az úgy 900 db :D
A "kis"kari lassan 2 hete folyamatosan +5-20%sp-n megy, és még mindig van úgy 40-50 db sp teki :D
Ong farmon, ha egyedül neked van peted, kiba sok összejön. Napi 1k betű lazán. Abból azért már el lehet lenni :) És azért a zerk tojás az jól fog jönni ha kell egy unique kill :) Vagy FW-n... :D -
#69907 Huhh reggelre alig maradt hely mana potiknak xD -
#69906 Én is high mobokat ölök 85-87 és eddig 54x gyűlt ki. Szóval ott is esik szépen. -
Cat 02 #69905 Hát akkor azért nem volt :) Az sp teki nálunk se volt tradelhető.
Chemo: high moboknál is esik, csak mivel azokból ugyanannyi idő alatt kevesebbet ölsz, nem olyan sok. -
#69904 kirakod és meglátod , és még1x ne spammold tele a sok hülyeségeddel pls -
attila117 #69903 ja am mivan ha kirokom a summer-t? mer már csak egy u,m,e kell
-
attila117 #69902 joll bannolták a botokat:S
A tigriseknél nem tudok ölni mert mindet megölik előlem, iroknekik és visza se irnak szóval tuti bot -
Darkspell #69901 Mert Catnek természetesen csak a szája nagy, közben azt sem tudja miről beszél.
A beváltáskor kapott itemek nagy része nálunk SEM TRADELHETŐ, így a zerk egg sem.
Nah, lassan vége a 14 órás inspinek :) -
#69900 1. nem baszom mert szaporodik
2. ha high moboknál ölsz 100 h nem fog sok esni
3. ongoknál amikor zoknikat kelett gyüjteni 1-2ora aaltt 6-700 darabot szedtünkösze mert nagyon dobták és azt hittem hogy ezekel is igy lesz! :D de holnap beviszem a wzardoamt ésa zzal majd ako szedek pár 100-at -
Balázs2 #69899 Bazd meg!30 perc alatt 20 esik és sír a szád, na huzzál már >.<
Én nekem kb. 1 órába 2 ha esik, mondjuk nem ongoknál vagyok, de akkoris mennyit vársz 100-at 30 perc alatt? -
#69898 hát ez 1napalatt esett vag ymenniy idö alatt? mert nekem 30perc alatt 20ha esik :s -
#69897 Pedig esik az szépen:
-
#69896 a sos kártyárol vmi bövedd infot tud vki adni?
-
#69895 nem tudom de én huztam ongoknál és alig esett pár darab :S -
#69894 Ongoknál szerinted a grinderek akik húznak 7 karit mennyit szednek össze ? Egy nap alatt több százat ha pörgés van.. Farmerek vagy messze vannak és pet nem megy el odáig vagy pedig nincs pet és az emberek nem rohangálnak. Ritka ahol minden smakkol. ^^ -
Balázs2 #69893 pff, nálunk természetesen nem lehet stallozni amit adnak a betük, csak magát a betüt lehet( legalábbis 20-5%-os ticetet nem lehet) és egy ilyen bulit mindenki kihasznál ezért adják el a betüket és a végén már nem ér semmit, ígyszokott ez müködni a networkba 7 oldanyi van már:D
Egyik klántársam a bunwangoknál 20-30 perc alatt 50-et összeszedett a goldbotok nem szedik fel:D -
Cat 02 #69892 Hehe, nálunk berzi poti nem is volt stallban :D
HP meg 4-5 millért ment. -
Balázs2 #69891 Hát most már 450k ért megvehető holnapra már 50k lesz darabja az fix ' -.- -
Darkspell #69890 A berserk potion nem gyenge... van belőle 27 :) medura félre van téve.
szóval érdemes gyűjteni a betűket, de az elején amíg sokat ér addig el kell adni. -
Cat 02 #69889 Az, Trophy :)
Egyszer papoltam és srác adott 10-et, tiszta haszon :D -
Balázs2 #69888 Kupa msot elvileg = a fagyival nem amit ember ölésért kpasz eventen, kupa már nincs so-ok most pihen ha jól tom -
Cat 02 #69887 Ez meg csak 5letes (7 képe)
-
Cat 02 #69886 Kupákból:
Dodging Scroll, Hit Scroll, Moving Speed Scroll, Trigger Scroll, Intelligence Scroll, Strength Scroll, Very Cold Ice Flakes, Cold Ice Flakes, Frozen Ice Flakes, Very iced noodles, Iced noodles, Frozen Noodles, Mangnyang Balloon, Movoi Balloon
Betűkből
20% Skill Exp Increase Scroll, Berserker Regeneration Potion, 10 HP Recovery Grain (Small), 15% Skill Exp Increase Scroll, Tepid iced noodles, MP Recovery Grain (Small), 10% Skill Exp Increase Scroll, 5 Special Return Scrolls, Vigor Recovery Grain (Small), 5% Skill Exp Increase Scroll, 20 Return Scrolls
A fagyik hp-t v mana-t adnak, illetve a 40 % os cucc olyan mint a grain.