Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
>:C
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Néha többet ér az, legalábbis számomra ha biztonságban tudom a karaktert. Nem pedig olyan kapta meg aki szétbarmolja vagy olyat használ amiért bannolják sõt feltörik.
De mivel Des lelke az enyém így végülis jó árat kaptam érte, halála után küldöm a pokolba és aktakukacot csinálok belõle. ^^
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
Nem tudom mi a tököm a skillnek a neve, de amit warrior felrak magára meg másokra buffként az lemászik a kariról/karikról ha wepet vált ? Mert érdekelne egy wizard/warrior ha nem =D Lehet még funból vennék botot 2-3 hétre és felhúznám 60ig hogy megnézzem milyen. ^^
pajzsom meg br14 ^^ fuck you Avi ^^
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
csak nem tudtam kihagyni, hogy megjegyezzem 😊
am ugy gondoltam hogy akor átálnék lighting imboure azt lighting 120 wep 100 fire 80 vagy tugya halál még mesze van xD
de igazad van😄
ja írtam az offtopicba madj valaki válaszolhat köszike😄
Nem hogy ownol, egyszerûen kipicsázza a sz*rt is az enemybõl 😄
Legyen az pvm vagy pvp ... Lock az aláz de kegyetlenül, viszont télleg a hátránya már leirt dura zabálás :/
Szal a rod-on a dura blue 100%-olása elengedhetetlen 😊
De kegyetlen kari amugy, phy meg mag attackos mobokat egyaránt gyepálja ...
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Armin & Ayu fan
de már minn1 neki, mert kifarmolni egyiket sem lehet, csak ong módszerrel
xar 82es karimat akkor tudtad legyakni mikor nem figyeltem...
egyébként jelenleg én warrior/lock-ot tartom legerõsebbnek egész sroban, azt gyakran láttam gyõzni 1 vs. 2-3 esetben is, ha összefutsz vele, általában elkönyvelheted, hogy megszívtad...
Armin & Ayu fan
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Armin & Ayu fan
én ugy számolgattam gondolkodtam hogy az uj felütés leszurás meg max3 nuke azt meg van a 90 en a szintes full str nem?
vagy teljesen el vagyok tévedve?XD
Armin & Ayu fan
Tudom hogy a wized ownol elég durván, de lássuk be ha a lockom (Des lockja xD) eléri 90et azért egy 85+5 br18+ shieldel több ellent bír el mint te és közben még öl is, tudom neked van cleric és ezért shield is a kezedben, de clericnél offering kivételével nem igazán tudsz ölni kivévve abs skillekkel ami másik 2 clericcel hatásos igazán 😉 Tehát a staffra vagy kényszerülve, és amíg nincs +7 light armor vagy sun szetted nem leszel annyira életképes fõleg felezõvel mint egy lock shieldel +5 light armor szettben. 😛
Armin & Ayu fan
a.) Ongoknál ülsz 2 hónapot és sp-t farmolsz
b.) Folyamatos 3-4es farmot tartasz miközben grindelsz (fejlõdsz 😛) és nem lesz gondod.
Kb a haladási arány azonos, csak az egyikhez seggelni kell és szerezni egy nagyobb karit a másikhoz pedig türelem és/vagy bot ha gyorsan akarsz haladni.
A komment többi részére.. ha szeretnél olyan karit ami 1 skillbõl öl viszont gyakrabban hal meg mint egy warlock akkor csinálj wizard/clericet. Ha viszont szeretnél olyan karaktert ami másokat két oldalról is tápol, az egyik hogy az ellenfél védelmét szedi szét a másik hogy a saját társait próbálja meg életben tartani akkor warlock/cleric. Mind a kettõhöz tapasztalat és türelem kell szerintem, warlock/clerichez nagyobb türelem kell mert hát.. nekem kb 2 hónap grind volt mire rájöttem a használatára plusz összesen kb 60-70 óra pvp nálam nagyobb illetve kissebb karakterekkel.
nekem most a wizi/lock kari angoyn be jön de lehet hogy nekem is lock/crelicem lesz😄 ahogy így olvasgatom a védelem miat meg én is észrevettem hoyg hamar meghalokxD
de roht erõs mind a 2 kaszt😄
1 kérdés mi a franc az a grind xD(tudatlan vagyok ezt a szót nem ismerem xD)
2. kérdés ez inkább destyni hez megy😄 kb menyi sp kel egy ijen karakterhez?
90 es mana shieldje is lejár egyszer, mind1 nem azokkal szoktam elsõsorban pvpzni, de 85 ös karit is simán ownolok vele , ha nagyot sebez belém ott a Bless , amúgy debuffolva 80 as offeringbe 90 es glavies FB garm szettbe belehalt a 33k dmg be, és ennél csak erõsebb lesz. Meglátjuk 90 en.
Tehát vegyünk egy pure int 90es nukert 50%+ mana shieldel. Aztán tegyük rá a 2 trapet ami összesen sebez 16k körül. =DD Még ha le is szedi a lockot a nuker a trap az él tovább, és aztán kthxbai effekt.
Természesen a 2 trap után ha felment mind a kettõ nyugodtan lehet stun és sleep effektet nyomni, és szólnék hogy sleep 20 seces, ergó a 2 trap simán felrobban rajta. Nos akkor megint mirõl beszélünk ? x)
Mondhatsz bármit, akinek lock van, vagy sokat partyzott lockal tudja mire képes, te meg aki láttál 2-3 lockot összesen, abból szerintem jó ha 1 érti mit is csinál ne nagyon vonj le következtetéseket.
De ha sokáig bosszantasz visszakérem Destõl a karit, felrakom sro-t, csinálok egy videót, és megnézheted milyen grinder és pvp rusht tud lenyomni a kari. =)