82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Balázs2 #69980 Nem akarok biológiába belemenni, valaki elöbb nő fejlödik valaki késöbb, valaki 15 éves korára már lombvágó szakállas férfi állat valami meg csak 16-17 éves korban kezd csak nőni és nő egészen 20-22 éves koráig, nem kell meglepődni.. -
#69979 viviii <3 ×)))) -
Cat 02 #69978 18 felett hova nősz ? -
#69977 Látom neked is gondok adódtak a növéssel, hát egyesek (mint te) lyukasak lesznek a növéstől, egyeseknek (mint én) meg a szivük nem birja. Ne aggódj én tudnék vitatkozni melyik a szarabb, de megnyugtattak, hál istennek nyugodtan szexelhetek! Mindenesetre jobbulást és próbálj lassabban nőni! :) -
#69976 most beparáztam nekem gyors növéstől a hátamon a bő megszakadt és ien lila csik keletkezett vagy 3-4 (mint a terhességi csík) remélem nem lyukadok ki én is :S am jobbulást -
#69975 multikliens avagy 2 gép.
Ma eddig 3 eventen voltam. Elsőn átvitt, de se mob, se ellenség, 2-3. dc. most megyek a 4.-re ha nem jó, vége eventezésnek. -
attila117 #69974 olyat hogy lehet hogy egyszere kétkarival játszok? -
#69973 Ah bazz az szep.....
Hogy? -
at16 #69972 bazz :D 10 percig néztem a 2dik képet de nem jövök rá :D
mit ábrázol a 2dik kép? :D -
Balázs2 #69971 80% esély van rá h sikerül, ha az ellenen 600 millió buff van akkor tuti resitel.. -
#69970 Jobbulást :)
A wizardnál a blind, combusion, fear skillek ha ki vannak maxolva, akkor azt mindig föl lehet tenni az ellenségre, vagy lehet ott is resist?
-
Balázs2 #69969 tényleg, tegnap kb 8as partyból aki nem sm ként volt belépve mind dc, kb 7 loginolásra dc-t kaptam már belépés elött, 8d.ra sikerült és egész éjjel jó volt, viszont mai nap 3 óránként dc de mindeki sűrűn dc-t kap aki nem softmodos folyton potyognak ki az emberk nem tom mért dehát vicc h nem lehet nyugottan úgy hagyni gépet mert dc-t kap az ember elég sűrűn -.- -
#69968 :S jobbulást -
#69967 Magától. Elvileg aki gyorsan nő, annál nagy a sansz ilyenre. Aki kevésbé, annál is. Egyszóval bárki kerülhet ilyen helyzetbe. -
#69966 És az a lyuk mitől lett? -
#69965 Majdnem. A múltheti nagy fájdalmak abból adódtak, hogy 2 centis lyuk keletkezett a tüdőmön pénteken, és vasárnapig kibírtam egy összeesett tüdővel. Eztán orvos, mentő, nínó, kórház, eredmény:
Fincsi volt, ajánlom mindenkinek. -
#69964 nocsak, megigazíttattad?^^ új szilikon?^^ -
#69963 New, bigger, better boobs ? ;)
Üdv újra itthon :) -
#69962 Visszatértem. Mielőtt 'valaki' kérdezné, merre jártam, a mellsebészetről jövök. -
#69961 dc problémáról annyit h egésznap nincs aztán éjfél fele go to bed, aztán látom h tiketből van még 2óra és disconnect.. kb 5napja nemvoltam bent éjszaka azelőtt meg mindig.. dunno wtf ez de kezd idegesítő lenni
BTW miez a overnight progi?:V:V érdekelne -
Balázs2 #69960 Valcsd tölcd esetleg az overnight progit, dc esetén éjjel vagy t készenléti állapotra teszi a gépet, vagy kikapcsolja, vagy sípol mint atom, szerencsére éjjelenti nincs sűrűn dc-m, de ha van akkor felkelek rá az fix:D -
#69956 De az a fura, hogy van olyan mikor simán megy 3 napig, van mikor meg naponta kidobál.
Estére benyomok egy torrentet asszem, hogy legalább a gép ne menjen feleslegesen. -
Balázs2 #69955 dc olyan minta halál, kiszámíthatatlan ezt jól jágyázd mág!!! -
#69954 Nem, nekem 21en van, de mivel pwlevelel megyek, így visszahúzom én is. Pár 100k ból visszamegy. -
#69953 Fenébe, én is most pont a bardot választottam, úgylátszik akkor mégsem azt kellett volna... most lvl 10-en van a mastery, Vibration lvl 2, Echo lvl 1, Horror Chord lvl 2 és Moving March lvl 1. Ezt nagyon sokba kerülne delevel-ezni? -
#69952 Miért kapok mostanában minden éjszaka dc-t folyamatosan? Eddig tök jó volt, ment 3-4 napig egyfolytában dc nélkül. Nappal nincs 1 dc sem, éjszaka biztos.
Igaz nappal 2 klienssel vagyok bennt, külön gépen, éjszaka meg csak 1. -
Balázs2 #69951 Ha mindig tudsz rá "hivatkozni" ott lesz a seggedbe, mikor pvp-zel jobolsz akkor talán megéri a bard, de ha kiszámíthatatlan és az haver megunja vagy ilyesmi, akkor viszont inkább maradni a biztosnál a cleriknél, de tök8 a te döntésed, én is bardos volt, és teljesen haszontalan, ha csak nincs kíni karid mellette mert akkor azk lenti phy mag buffok sokat érnek, de ha az egyszem karid, akkor inkább cleirk!! -
ceb1t #69950 és ha van 1 haver akivel 1ütt tolom gyakran és ö cleric valami mellet akkor mit javasolsz ? ugyan ezt vagy akkor megéri a bárd? -
Balázs2 #69949 Kb. bardal nem érsz lószart sem, kit izg aat noise ha már 90 vagy, senkit -.-, futásra meg ott van a 100-os drug..Mind2 ugye buff kaszt de a lényeg h a clerikel sokkal jobban kitudod magad segítetni, hiába van a bardba lent az a sok mag meg phy skilt meg damagék hogyha váltásnál leesik vagy ha megütnek leesik, ne mtudsz csinálni vele semmit csak ülni mint 1 fasz, clerikbe meg tudsz ölni is vele, ott van a bless aminek nagy hasznát veszed meg recovery div meg ott sok hp heal,a holly, nem tom komolyan 3 skilt akarsz kifejleszteni a cleriből, gz hozzá, de acleriket válaszd szerintem!!Ha 90 vagy noise max arra jó h shaitannál ne támadjanak be a moobok, de már 90-es ff rougét viszonylag jó szettbe recovery divel sem ölnek be ott a mobok.. -
#69948 Remélem sokára. De szerintem akkorra én befejeztem sro-t. Főleg ha még erősebbek lesznek akkor 100% -
Balázs2 #69947 Teljesen ledöbbentem, az emberi hülyeség határtalan!!!!!
Guild társam wizard/warlock volt, tegnap láttam h rajta van noise és 100% speed, azhittem 1. h warlockot cserélete le barda, erre mit csinált wizardot visszafejelsztette silkesp otival az egészet és bardott fejlesztette ki, tehát most aztmondja warlock / bard karija a legjobb összeállítás, majd pvp-be megnézem vagy joba meddig marad életbe clerik támogatás nélkül -.- -
ceb1t #69946 mikor jönnek majd azok az arabok? -
#69945 hiába szedik ki, wizard mag 100%os +7es avagy +10es (már ilyen is van) staffal 1 hitből öli a 89es str es ff-et.
Látszik jm nek jó kis találékonységa van a pénzszerzésre. Betesz egy erősebb kasztot hogy csináljon mindenki olyat, mert csak azzal lehet megélni. most már biztosra veszem hogy az arabok még erősebbek lesznek. -
ceb1t #69944 Xbowos rogue mellé mit ajánlotok? cleric( bless meg rec division)+ress vagy bard ( moving march noise) ??? -
Balázs2 #69943 A kis szerény drágaság biztos össze stallolgata a sun valót és 1 szem goldot nem vett egyem a lelkét ' -.- -
Balázs2 #69942 De hova?Szerverenként ha van 25-30 sun weapon, ugyanmár az lóturó, nézd meg 8d sun wepből mennyi volt egy szerveren akkár 100 is vagy több, szal szerintem egy darabig még bentlesz, kb. van olyan nap h 1 szem sun sem esik a szerveren, ahogy esik 1 már global sok a hazug is, de akkor sem esik az olyan " inteziven" h ki keljen szedni, persze vannak ügyes gyerekek akik begyüjtik a sun settet meg a fegyvert, ilyenek vannak, voltak és lesznek is !! -
Cat 02 #69939 Régen ezek mekkora cuccnak számítottak, most meg semmi :) -
#69938 Remélem megjön az eszük és kiszedik a 9d sun fegyókat, úgy mint 8d-nél. bár még akkor is eu sokkal erősebb.
Ja ő az, de már van más is. -
#69937 feljöttünk a 2. helyre! -
#69935 1. Egypt
2. Romania
3. Hungary
4. Turkey
Gyönyörű jellemrajz.
Csóró nyomoroncok vagyunk xD