82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Balázs2
    Nem akarok biológiába belemenni, valaki elöbb nő fejlödik valaki késöbb, valaki 15 éves korára már lombvágó szakállas férfi állat valami meg csak 16-17 éves korban kezd csak nőni és nő egészen 20-22 éves koráig, nem kell meglepődni..
  • THeArrow
    viviii <3 ×))))
  • Cat 02 #69978
    18 felett hova nősz ?
  • Zaylka
    Látom neked is gondok adódtak a növéssel, hát egyesek (mint te) lyukasak lesznek a növéstől, egyeseknek (mint én) meg a szivük nem birja. Ne aggódj én tudnék vitatkozni melyik a szarabb, de megnyugtattak, hál istennek nyugodtan szexelhetek! Mindenesetre jobbulást és próbálj lassabban nőni! :)
  • chemotox000000
    most beparáztam nekem gyors növéstől a hátamon a bő megszakadt és ien lila csik keletkezett vagy 3-4 (mint a terhességi csík) remélem nem lyukadok ki én is :S am jobbulást
  • doxadmin
    multikliens avagy 2 gép.

Ma eddig 3 eventen voltam. Elsőn átvitt, de se mob, se ellenség, 2-3. dc. most megyek a 4.-re ha nem jó, vége eventezésnek.
  • attila117
    olyat hogy lehet hogy egyszere kétkarival játszok?
  • foxpal
    Ah bazz az szep.....
    Hogy?
  • at16
    bazz :D 10 percig néztem a 2dik képet de nem jövök rá :D

mit ábrázol a 2dik kép? :D
  • Balázs2
    80% esély van rá h sikerül, ha az ellenen 600 millió buff van akkor tuti resitel..
  • doxadmin
    Jobbulást :)

A wizardnál a blind, combusion, fear skillek ha ki vannak maxolva, akkor azt mindig föl lehet tenni az ellenségre, vagy lehet ott is resist?
  • Balázs2
    tényleg, tegnap kb 8as partyból aki nem sm ként volt belépve mind dc, kb 7 loginolásra dc-t kaptam már belépés elött, 8d.ra sikerült és egész éjjel jó volt, viszont mai nap 3 óránként dc de mindeki sűrűn dc-t kap aki nem softmodos folyton potyognak ki az emberk nem tom mért dehát vicc h nem lehet nyugottan úgy hagyni gépet mert dc-t kap az ember elég sűrűn -.-
  • THeArrow
    :S jobbulást
  • gameplusz
    Magától. Elvileg aki gyorsan nő, annál nagy a sansz ilyenre. Aki kevésbé, annál is. Egyszóval bárki kerülhet ilyen helyzetbe.
  • doxadmin
    És az a lyuk mitől lett?
  • gameplusz
    Majdnem. A múltheti nagy fájdalmak abból adódtak, hogy 2 centis lyuk keletkezett a tüdőmön pénteken, és vasárnapig kibírtam egy összeesett tüdővel. Eztán orvos, mentő, nínó, kórház, eredmény:

Fincsi volt, ajánlom mindenkinek.
  • JackyBoy
    nocsak, megigazíttattad?^^ új szilikon?^^
    New, bigger, better boobs ? ;)
    Üdv újra itthon :)
  • gameplusz
    Visszatértem. Mielőtt 'valaki' kérdezné, merre jártam, a mellsebészetről jövök.
  • THeArrow
    dc problémáról annyit h egésznap nincs aztán éjfél fele go to bed, aztán látom h tiketből van még 2óra és disconnect.. kb 5napja nemvoltam bent éjszaka azelőtt meg mindig.. dunno wtf ez de kezd idegesítő lenni

BTW miez a overnight progi?:V:V érdekelne
  • Balázs2
    Valcsd tölcd esetleg az overnight progit, dc esetén éjjel vagy t készenléti állapotra teszi a gépet, vagy kikapcsolja, vagy sípol mint atom, szerencsére éjjelenti nincs sűrűn dc-m, de ha van akkor felkelek rá az fix:D
  • doxadmin
    De az a fura, hogy van olyan mikor simán megy 3 napig, van mikor meg naponta kidobál.

Estére benyomok egy torrentet asszem, hogy legalább a gép ne menjen feleslegesen.
  • Balázs2
    dc olyan minta halál, kiszámíthatatlan ezt jól jágyázd mág!!!
  • doxadmin
    Nem, nekem 21en van, de mivel pwlevelel megyek, így visszahúzom én is. Pár 100k ból visszamegy.
  • Atkamon
    Fenébe, én is most pont a bardot választottam, úgylátszik akkor mégsem azt kellett volna... most lvl 10-en van a mastery, Vibration lvl 2, Echo lvl 1, Horror Chord lvl 2 és Moving March lvl 1. Ezt nagyon sokba kerülne delevel-ezni?
  • doxadmin
    Miért kapok mostanában minden éjszaka dc-t folyamatosan? Eddig tök jó volt, ment 3-4 napig egyfolytában dc nélkül. Nappal nincs 1 dc sem, éjszaka biztos.

Igaz nappal 2 klienssel vagyok bennt, külön gépen, éjszaka meg csak 1.
  • Balázs2
    Ha mindig tudsz rá "hivatkozni" ott lesz a seggedbe, mikor pvp-zel jobolsz akkor talán megéri a bard, de ha kiszámíthatatlan és az haver megunja vagy ilyesmi, akkor viszont inkább maradni a biztosnál a cleriknél, de tök8 a te döntésed, én is bardos volt, és teljesen haszontalan, ha csak nincs kíni karid mellette mert akkor azk lenti phy mag buffok sokat érnek, de ha az egyszem karid, akkor inkább cleirk!!
  • ceb1t
    és ha van 1 haver akivel 1ütt tolom gyakran és ö cleric valami mellet akkor mit javasolsz ? ugyan ezt vagy akkor megéri a bárd?
  • Balázs2
    Kb. bardal nem érsz lószart sem, kit izg aat noise ha már 90 vagy, senkit -.-, futásra meg ott van a 100-os drug..Mind2 ugye buff kaszt de a lényeg h a clerikel sokkal jobban kitudod magad segítetni, hiába van a bardba lent az a sok mag meg phy skilt meg damagék hogyha váltásnál leesik vagy ha megütnek leesik, ne mtudsz csinálni vele semmit csak ülni mint 1 fasz, clerikbe meg tudsz ölni is vele, ott van a bless aminek nagy hasznát veszed meg recovery div meg ott sok hp heal,a holly, nem tom komolyan 3 skilt akarsz kifejleszteni a cleriből, gz hozzá, de acleriket válaszd szerintem!!Ha 90 vagy noise max arra jó h shaitannál ne támadjanak be a moobok, de már 90-es ff rougét viszonylag jó szettbe recovery divel sem ölnek be ott a mobok..
  • doxadmin
    Remélem sokára. De szerintem akkorra én befejeztem sro-t. Főleg ha még erősebbek lesznek akkor 100%
  • Balázs2
    Teljesen ledöbbentem, az emberi hülyeség határtalan!!!!!
    Guild társam wizard/warlock volt, tegnap láttam h rajta van noise és 100% speed, azhittem 1. h warlockot cserélete le barda, erre mit csinált wizardot visszafejelsztette silkesp otival az egészet és bardott fejlesztette ki, tehát most aztmondja warlock / bard karija a legjobb összeállítás, majd pvp-be megnézem vagy joba meddig marad életbe clerik támogatás nélkül -.-
  • ceb1t
    mikor jönnek majd azok az arabok?
  • doxadmin
    hiába szedik ki, wizard mag 100%os +7es avagy +10es (már ilyen is van) staffal 1 hitből öli a 89es str es ff-et.

Látszik jm nek jó kis találékonységa van a pénzszerzésre. Betesz egy erősebb kasztot hogy csináljon mindenki olyat, mert csak azzal lehet megélni. most már biztosra veszem hogy az arabok még erősebbek lesznek.
  • ceb1t
    Xbowos rogue mellé mit ajánlotok? cleric( bless meg rec division)+ress vagy bard ( moving march noise) ???
  • Balázs2
    A kis szerény drágaság biztos össze stallolgata a sun valót és 1 szem goldot nem vett egyem a lelkét ' -.-
  • Balázs2
    De hova?Szerverenként ha van 25-30 sun weapon, ugyanmár az lóturó, nézd meg 8d sun wepből mennyi volt egy szerveren akkár 100 is vagy több, szal szerintem egy darabig még bentlesz, kb. van olyan nap h 1 szem sun sem esik a szerveren, ahogy esik 1 már global sok a hazug is, de akkor sem esik az olyan " inteziven" h ki keljen szedni, persze vannak ügyes gyerekek akik begyüjtik a sun settet meg a fegyvert, ilyenek vannak, voltak és lesznek is !!
  • Cat 02 #69939
    Régen ezek mekkora cuccnak számítottak, most meg semmi :)
  • doxadmin
    Remélem megjön az eszük és kiszedik a 9d sun fegyókat, úgy mint 8d-nél. bár még akkor is eu sokkal erősebb.

Ja ő az, de már van más is.
  • Maala
    feljöttünk a 2. helyre!
    1. Egypt
    2. Romania
    3. Hungary
    4. Turkey
    Gyönyörű jellemrajz.
    Csóró nyomoroncok vagyunk xD