82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #81253
    Felejtsd el gyorsan, ez a játék nagy visszalépés lenne a WOW után. A WOW grafikában, irányításban és csapatjátékban is erősebb.
    Az egyetlen pozitív rész a tolvaj-rabló-kereskedő felállás (ugye erre hivatott utalni a játék neve), az egyéb pvp lehetőségek nyögvenyelősek és áttekinthetetlenek, sokszor irányíthatatlanok.
    A pve gyakorlatilag 0, a WOW féle viszonylag ötletes és élvezetes küldetéseket elfelejtheted (talán 1 van, ami túllépi a "kill 1000 xy" szintet).
    Az új szervereken kb. 1 évig aktívak a játékosok (értsd: utána már csak néhány magas szintű illető marad meg, azok is jórészt azért, mert - érthető módon - nem akarják az eddig beleölt pénzt + időt elveszíteni, ha mégis akkor eladogatják a karaktereket).

Egyszóval kerülendő (most visszanézve a hsz-t úgy néz ki mintha vmi fizetett WOW fan lennék, pedig nem... :))
  • Kryon
    Olyan értelemben, mint wowban insták és pve tartalom nincs.
    A pvp ér valamit ebben a játékban, de ahhoz egyrészt gear kell, amit errefelé leginkább pénzért vesznek, másrészt a kattintgatva mozgás eléggé zavaró wow után, és tönkreteszi az élményt. Szerintem nem érdemes most elkezdened, mert csak idegesítenéd magad vele.
  • Camouflage
    A helyedben nem varnek tul sokat ettol a jatektol, foleg a wow-val osszehasonlitva. Jol nez ki, csilli-villi effektek vannak benne, lehet jobolni (amit en nagyon hianyolok a wowbol) es kb ennyi.

Botolas vagy segitokesz guild (tehat akik elvisznek farmolni) nelkul nem sokra fogsz menni, mert egyszeruen nem talalsz partyt, amivel fajlodhetnel - legalabbis lvl 20-ig en egy darabot sem talaltam. Aztan fel, egy ev aktiv jatek (tehat 24/7 botolas) utan, full farmeden elmehetsz jobolni, vagy pvpzni - ahol szarra vernek a torok es kuvaiti playerek akik megvettek es osszelopkodtak maguknak a sun/sos/nova cuccokat.

Amugy valoban nagy haladas, hogy eltuntek a goldbotok es be lehet lepni, az elmult 4-5(?) evben ilyesmirol csak almodhattak a jatekosok.

Sajnalom, ha valakinek a lelkebe gazoltam, de gondoltam jobb, ha a srac tisztaban van a dolgokkal mielott mondjuk penzt kolt erre a jatekra.
  • Logikok
    Hát nem tudom keress valami elérhetőséget és írj a gmnek valami megoldást csak találtok.
  • Saxo17
    Helló!
    Mivel új vagy ezért nyugodtan mondom, hogy item mall-os cuccok nélkül is megleszel. Azok "csak" extrák, tehát gyorsabban fejlődsz, pet felszedi helyetted cuccot, meg egyéb sebzést / védekezést erősítő cuccok. Tehát meg lehet lenni nélkülük is. Az más kérdés hogy magasabb szinten eléggé eldurvul a fejlődés. Vannak dungeonok, de mivel nem wow-oztam ezért nem tudom mire gondolsz. Maga a játék biztos hogy nagyon élvezetes lesz, csak előbb nézz körül kari fejlesztés ügyében, mert ha elrontod utána már nehéz kijavítani. Gondolok itt európai / kínai kari illetve pure int pure str stb. Jelen pillanatban minden szerverre könnyen be lehet lépni. Talán legújabb-ra "Maya", itt kell várni 5 percet. Próbálkozzatok sztem Petra szerveren, az is elég új.
  • doxadmin
    Csak 1 kari 1,5mill sp-vel szóval nem szerettem volna blokkoltatni. Úgy hittem, hogy ha megveszem a silket és meglépi a 20at (már nem tudom hanyadszorra) akkor jóváíródik a rá vett silk.

Ha azonnal nem íródott jóvá, akkor kicsi a valószínűsége hogy 1x csak jóváíródik?!
  • Logikok
    Hát szerintem csinálj egy pénz visszakérést ha csak egy kari van rajta ha több akkor azok közül van e 20 szintnél nagyobb ha igen azon vedd meg a silkes cuccot és banba át tudod adni egyik karirol a másikra .
  • doxadmin
    !!Sürgős pls!!

20 alatti karira veszek paypallel silket, akkor az mikor lesz jóváírva?

Ugye pp-nél van egy olyan hogy min 20nak kell lenni a karinak. A fizetés sikeresen megtörtént, a hiv oldalon meg is jelent a vásárolt silk mennyisége dátummal!

Kérdés, ha a kari lvl 20 lesz akkor íródik jóvá rajta?? Vagy mikor? Igazából már meglépte a 20at és nincs silk. Szóval ezért csodálkozom..
  • mousee
    Üdv, wow világából szabadulni vágyó játékos vagyok, és szeretnék feltenni pár kérdést a játékkal kapcsolatban:

Mivel alapvetően a PVE-t kedvelem, szeretném megkérdezni, hogy vannak-e itt is dungeonok, endgame insták?

Másik kérdés, hogy melyik szervert javasoljátok? Teljesen mindegy? Haverommal játszanék, mindketten frissen kezdenénk függni a játékon :),

Mennyire lehet teljes értékűen játszani az item shop nélkül? Vannak olyan cuccok, amiket csak ott tudok megvenni, vagy a a legtöbb cucc megszerezhető másképp is?

A válaszokat előre is köszönöm.
  • kaitkeresek
    kenny00 szia ! gyere persia-ra tudok segíteni !
  • ger145
    Sziasztok!
    Régebben játszottal a játékkal csak már letöröltem és most újra fel szeretnék nézni silkroadra. Letöltöttem a telepítőt de amikor elindítom kiírja please wait utána vagy 5 perc után hibaüzenet, hogy the client file damaged. Letöltöttem máshonnan is de ugyan az a hiba. Nem tudjátok ez miért van?
  • Cat 02 #81242
    Hát jah, egy szerven nyomtuk anno velük. srohungary nak is vége :/
  • VinAdam
    Ahogy Aneko, én sem tapasztalom az általad le írt problémákat RYLEH :)
    Laggok vannak NÉHA. Dc napi 2-3 MAX ( 24/7) A bejutás pedig elsőre sikerül. Alexanderen vagyok, tegnap előtt volt hogy 2 percet várni kellett. Egyik legnépesebb szerver (sajna :) )
    Többi szeróra meg rev6ot megnézed, és látod hogy félig sincs tele néhány. Legtöbb meg 60-70%on van. Szóval harjá :) Ne add fel^^
  • kenny00
    Sziasztok!
    Régen játszottam de meguntam a goldbotok miatt de mos úgy nézem h valami történt ezért kedvet kaptam a játékhoz de az Eldorádón játszottam ahol most még magyart se láttam:S van valami szerver ahol kaphatnék egy kis segítséget?
  • Logikok
    ja
  • kaitkeresek
    serverek nyitva :)
  • kaitkeresek
    felnézhetek mercury-ra én is ?
  • kaitkeresek
    na server lassan nyit :)
  • Logikok
    hát a mostani karim 65ös wizard de előtte volt egy 94es bowos de bannolták szal most újra kezdem 1 év pihi utánn
  • kaitkeresek
    mercury-n hanyas szintű vagy ?
  • Colt17
    És hanyas vagy?:D (lvl)
  • Logikok
    még 49 perc omg:@
  • Colt17
    Tigris
  • Logikok
    Mercury és te?
  • Colt17
    Te amugy melyik szerveren játszol?
  • Logikok
    jaja
  • Colt17
    Lehetne már szerver -,-
  • Logikok
    Mikor nyitják már meg?:(
  • Colt17
    Azzal sem túl sokat foglalkoznak :S
  • Ryleh
    en ezt talaltam :

link
  • Cat 02 #81223
    Nem tudtok olyat, akinek még van Silkroados oldala és foglalkozik is vele?
  • Camouflage
    En tegnap egesz delutan jatszottam. Egyszer sem kaptam DCt, es a vicc kedveert (kivancsisagbol) nehanyszor ujra is inditottam, hogy lassam be tudok-e lepni. Gond nelkul ment. Picit felek attol, hogy ez csak egy ideig tart, mint tavaly.
  • byzhouse
    UPC-> lag
  • Ryleh
    Maya-n tapasztaltam a 20-30 min varakozast,eredmeny:nem tudtam belepni.
    Tegnap szuroproba szerint mashol is,belepes utan szinte 1-2 min es DC.
    viszaolvastam a forumban (2009 dec),mivel mar nem emlekeztem a regi karim szerojara.
    Melesleg a offic forumon is sokan irtak ezt,permanens DC,stb.
    Merkur-on szinten log,dc szinte 2 perc mulva,utana relog,es ment.
    A gép ok,netem stabil upc/30MBit.

• Aneko
    RYLEH!Te hol játszol? Milyen 20 perces loginról beszélsz?Meg még lagol is :) Valamit kezdj a gépeddel vagy a net szolgáltatóval.Előfordul,hogy 3-4 régi szerver délután kicsit telített de gyakorlatilag másodpercek alatt beloginolsz a szerverek 95% -ra. Próbálj fiatalabb szervereken játszani ahol kevesebben vannak.
  • Cat 02 #81218
    20 fölött mindenki botol, meg nincs nyafogós dráma ;)
  • byzhouse
    1 lövéssel? őt meg 1ütéssel megölik :D
  • Camouflage
    Jah, es Athensen keresek magyar guildet (olyat, ahol az atlageletkor lehetoseg szerint 20 folott van)
  • Camouflage
    Bevettek egy taxi partyba, 76-os wizz a leader, hun archereket oli. Azon gondolkodom, hogy milyen a warlock magasabb szinten, nem lenne jobb egy wizardot kezdeni? Van felezoje, egy lovessel megol mejdnem mindenkit es lathatatlan. Ezzel szemben a lokk nem tudom mire kepes 110 korul.
  • Cat 02 #81214
    lvl95/100+ player