Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
/ksron lv 100 wiz bard elado - bocsi, tudom h isro topic, de muszáj volt kiírni 😊/
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Nem célzás, nyugi😄 te am is húzatod magad, tehát kiestél;p
rSRO. cSRO.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mert 15K-s offerral menjen a búsba pl egy 94-es kariért. amibe az ember beletett hósszú hónapokat , évet vagy éveket + nem kevés pénzt. premi + pet+ devil meg a többi hülyeség szerintem egy 90+-os kariban simán van 70-80K huf
<#beka2>#beka2><#taps>#taps><#wave>#wave>
de 1xûbb lenne külfölditõl karit venni. kevés magyar van akinek eladó karija lenne pláne 90+os örülnek h lehet 1 nagy karijuk.
Énsem adnám el.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Igyekszek lefordítani a skilleket, hogy kiigazodjak közöttük. Egy kicsit bonyolultabb mint a ch kariknál. Most huzatom magam kicsit goldbotokkal ingyen.
am most hogy olvasom van egykét hiba ami szemetszúr. 😊
(és én még nem is ittam)
warior/warlock-pure str warlockbol csak az átkok kellenek semien támadó skill
rouge/warlock- full ugyan az mint a wariornál
wizzard/warlock- szerintem hülyeség de megoldható ezesetben minden kell pure int
warlock/bard- pure int minden kell a warlock kasztból
warlock / cleric- pure int minden kell a warlock kasztból
Eus karit hibridre nem szabad csinálni, mert minden weppnek csak egyfajta támadási értéke van vagy phy vagy magik. warlock magikus szal int kell neki, de ha wariorral vagy rugó-val csinálod akkor wariorral/rugóval ölsz ezért full str és csak az átkokat használod.
ha warlock a fõ ág akkor full int és warlockal ölsz cleric vagy bard buffer kaszt marad. persze ölhetsz buffer kasztal is csak érdekes hadmûvelet...
kicsit szûkíts a kérdéseden és többet todok/tudunk segíteni!
szóhalmozásért és helyesírási hibákért sry enyhén illuminált állapotban vagyok....
Hallottam pár dolgot a Warlock/Cleric karekterekrõl és kedvem támadt csinálni egyet. Kérnék pár tanácsot, hogy full int vagy full str vagy hibrid legyen? Warlock öl vagy a Cleric?
Köszi
iGotQ10(MikesFlakon001 a nickje itt) mi is volt az õ buildja? Valami ilyen rémlik, hogy 100ig 1str 2int 2szintenként, v. mi?
Az õ buildja korrekt lenne uniquera, meg mindenre.. és barátom is olyat szeretne.
köszi
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard