82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atkamon
    basszus ez nagyon szar lehet, hogy csak így teljesen legit karikat bannolnak... nem teljesen értem miért... azt hiszik botos, vagy mi?
  • gameplusz
    Utóbbi nagyobb baj, hogy nem volt...
  • Cat 02 #70181
    Se nodc, se bot ?
  • JackyBoy
    most telebombázom őket bug reportokkal, ctrl+c ctrl+v........
    a kur*a anyjukat hát most nincs igazam? elmegyek gngwc-re aztán az egyik gm-el feltörlöm a padlót
    Hogyan képzelhetted, hogy összeszedsz 800k spt silk nélkül?
    Büdös kölke: BAN
  • JackyBoy
    jah hát akkor nekem ennyi volt a silkroad, erre nem tudok mit mondani, teljesen legit kari volt, nem volt rajta silk igaz, de ezt nem kellett volna, intézkedni meg nem lehet az ügyben ugyanis semmi contact nincs a gaymaxal, innentől kezdve leszarom ezt a szemét játékot..
  • chemotox000000
    nem én találtam ki cask napomint nap globallal irjak ezeket :D nekem aztán mind1 h mennyi a hely mert prmiumos vagyok szal nem izgat nagyon...
    de ha pl 4000ember venne prémet egy serveren az hogy lenne? ha pl mind felakar lépni..?
  • gameplusz
    Neked is lett küldve kétezer -.-
    Vegyé má nekem is xD
  • gameplusz
    Az egyikre épp ma vettem silket xD
  • Kryon
    2 ilyet tudok magyarnál Athensen, de sztem egyik sem akarja eladni
  • Cat 02 #70172
    Sztem wizard, úgy hallottam h pap buff miatt pár átok alapból fel se megy.
  • kenny00
    vennél de minek?:D
    na mind1 jó drágán biztos találsz;)

na nekem meg az lenne a kérdésem hogy lock vagy wizard? crelicet mellé
  • Zaylka
    Vagy az is lehet, hogy egyszerűen egy klánba gyűltek a sunosok, hogy végre övék legyen, illetve egy részről valszeg az a 8-10 botolt, hát igy járt, másrészről kétlem, hogy 10 emberen múlna a fortress. De hát ugye egyeseknek nincs jobb dolguk annál, hogy hülyeségeket állitsanak.
  • Android78
    Vennék Lvl90-es Wizard/cleric karaktert Athens serveren.
  • chemotox000000
    Én babelen vagyok és a babel servert megvette a kuwait ...sokak szerint..egés kuwait uniónak prém+ meg sosun fegyverek cuccok item mallos scrollok meg minden... Fw-t a golddragons védte és nem birt velük a kuwait amikor volt aza 20bannolt emeber abbol 8-10 golddragons volt iigya kuwat bes vette a fortresst :S am ez nem biztos de minden nap megy a sok global h kuwait megvette a bebelelt stb.
  • gameplusz
    Ja nem, ez a kari Jackyé volt, épp most akarta eladni...

800k sp-vel... De én ugye mondtam, hogy vegyek silket rá.-
  • Mitttomén
    És ez legalább a több mint 2 milla sp-s kari volt?

Igen biztosan csak legitek vannak Babel-en ezért is van az hogy nyitás után 1/2 óráva már tele van a server
  • Darkspell
    Biztos már az egész szerver legit, és JM nem talált egy árva botot sem
  • Mitttomén
    Valaki nincs Babel server-en?
    Érdekelne mi folyik ott, most épp 0 azaz nulla bot lett banolva onnan, ami új rekord, mert eddig legalább 5-20 azért mindig megvolt, ami persze a semmivel egynelő, de mégsem úgy néz ki mint a nulla.
  • gameplusz
    ReadMyLips banned :(

BanList/Athens
  • gameplusz
    Reklám, nem a téma címéhez kapcsolódó tartalom. Röviden ennyi.

És igen, nincs jobb dolgom.
  • SlaCker
    És miért törölted ha szabad kérdezni??

Nincsen jobb dolgod??
    Szerintem semmi olyan nem volt benne ami baj lenne!!!!!
  • Balázs2
    Mi az abszolutt szánalmasság sron?Mikor egy török globalba scammernek könyveli el az összes egyiptomit
  • gameplusz
    Nem tűnt el, csak töröltem a pi*be.
  • SlaCker
    Ezek szerint nem így működik a makro. :D:D:D

Ja nagyon tuti az a fejléc vagy mifene.Zsír kép nagyon.
  • Android78
    haliho valaki tudna abba segiteni hogy a cleric milyen pvp-be? Hamar hal vagy azért megállja a helyét a többi kasztal szemben? Mert nálunk 1-2 cleric van de azok azt mondjak hogy a cleric a int tanker ez igaz?
  • Cat 02 #70155
    Hja, mikor bejött eu csináltam karit 26k sp-vel :D De igazából elég uncsi volt h csak powerlvl, pénz az volt mondjuk a maszkokból (újdonság varázsa ^^) meg esett egy 24 es sos 1h.
  • Balázs2
    azért 5 2-est elértél már teis gondolom:D
  • Cat 02 #70153
    Egyeseknek mennyi sp-je van o.O

Warriorral ellöki magától ellent, xbow al megnyilazza, aztán tőrrel leszúrja :D
  • at16
    Heaven Flash cleric skillje csak a mozgást gátolja meg , vagy a skilleket is?

Bind
  • Cat 02 #70151
    Más a billentyűzetük, gondolom török, s helyett is valami hülye jelet írnak.
  • Balázs2
    csak nehogy egy kis manó éjjelente lecsípjen 1-2 0-át belőle
  • Balázs2
    Úgylátszik nem figyelsz eléggé, te láttál már törköt szimpla v-t írni?Ha kérdezik a szinted akkoris "hey men lwl" nem írnak v-t nem ismerik vagy nem vágom..
  • gameplusz
    2 hónapja.
  • ceb1t
    de nekem a joymax.comot nem hozza be a game-t igen igaz azis szarakszik 1 csöppet
  • Cat 02 #70146
    Engem kidobott dc-vel event alatt, és épp lejött a Dr Horrible's sing along blog 720p-ben, szal esélye sincs sro-nak xD
  • ceb1t
    nálatok is baszakszik a joymax.com? mert nekem nem tölti be és nem a natem a szar
  • Lord Nomak
    Aki 100 fölé is tervez annak annyira nem feles, mert ha abból indulok ki hogy: 1-90 1m, 90-100 1m, akkor 100-120 ? 2m+ ?
  • Darkspell
    Ugye mi kapunk 150%os xp tekit, amolyan noob helperként.
    Guess what, az sem fogy ha f12-t nyomsz :D

Fejlődési rakéták begyújtva...