Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Cat: mekkora most az a wizzi?? Még mindig 8D-ben vagy?<#vigyor>#vigyor>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Aham, de én még mindig arról beszélek, hogy EGYEDÜL.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Rolly: Hát igen, amúgy war/bard nem tudom miért annyira jó.. futás/noise kivételével én nem találtam semmi használhatót neki. Akkor meg már 50%os drugot veszek de van rajtam holy, rec div, + bless ha nem lenne elég screen warnál.
Nincs semmi bajom a warrior/lock kombóval mert jó párosítás, de azért annyira nem rossz wizzel megtolni.. Láttam én már 54es rugó/wizt néha kellemetlenebb volt mint egy cleric párosítással.
Személy szerint én is warrior/lockot ajánlom, de mivel tök felesleges debuffolni ha 2h swordot használ így inkább warrior/cleric és az még jóval életképesebb is tömegben.
Erdeklodnek hatha valaki tudja hogy a warrior skilleknel az Iron skin,Mana skin buff ha fegyvert valtok megmaradnak?
Mert gondolkozok egy wizard/warrior karin csak nem tom milyen buffok maradnak meg fegyovaltas utan a warrior kasztnal.
Valaszokat elore is kosszi=)
Ehhez képest a kínai karik skillekben gyakorlatilag inkább gyengültek, a fegyverek közelében nincsenek sebzésben az eusokéhoz...
És már nálunk is van eu sun... Egy sommal a wiz kb. 5x-sét sebzi az enyémnek, pedig igencsak kedvem kardocskám van. El van tolva nagyon a balance... Hiába mondják, hogy a wiz hp felezõvel könnyen hal, ha nekem lenne olyan skillem énis használnám. Mert ha van egy pap+bárd/warri mögötte, totálmindegy hogy mennyi élete van, ha az elsõ ütésbe nem hal bele, akkor úgyis túléli.
Most nekem 5k a mag dmg max, egy wiznek +7 bottal és felezõvel... 7k+?
Emellé a 300%+ skillek...
Remélem, hogy kirukkolnak valami újjak az iszlámnál. Utána meg Diablo III, és én be is fejeztem srot.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
😄😄
sztem nincs ennyi sp nincs a világon 😄
Armin & Ayu fan
Várj csak 3 hetet, vége lesz a farmnak és gó 98+ skillek!
Új imbue, új strong bow... Nos... hát... OWNED 😊
Aztán állunk neki taxizni, kellene 2-3MRD gold... Most is árulnak 98+9 br 18 full blue (minden blue 100%) shieldet, csak nincs fölös 1,5MRD-om rá....
Igazából annyira nem tudom a helyzetet, mert eddig a két legnagyobb unió zúzta egymást folyamatosan, de most úgy néz ki, hogy még vagy 3-4 másik unio is oldalt választott... Szóval most az egész szerveren megy a pankráció.
GYakorlatilag 2 party csak azért jár medura, hogy egymást tudják PKzni 😄
Marson amugy sok a Török mostmár kevés a Goldbot(még) meg lowok a magyarok...
Armin & Ayu fan
Meg bower 2 fajta kb kombóval lol.. sun glavies alig tudott hozzáérni bowerhez, bár mikor megütötte szegényt beszaladt 24k crt =D
Szal hibrideknek nem lesz túl jó életük sztem, csak érdekelt hogy van-e ott még valaki olyannal.. meg ugye 100 felett hibrid 3 masteryt nem tud húzni ami alapból parás szerintem.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Armin & Ayu fan
Nomak
Tegnap egy blédert 3 v 1-ben úgy tudtak leverni, hogy 2en lezerkelték.
=> navancs zerk.. itt már elvérzett szegénykém, de ez ugye már nem csoda...
Str bower a másikba szórja a 15-19k criteket, strong bow valami hihetetlenül böszmeerõs lett...
Intes ugye megölhetetlen manapajzzsal... Utána viszont nem annyira erõs.
Wizek túltápok, nagyon remélem, hogy gyengítenek rajtuk.
Igazából EU kezd nagyon erõs lenni, bár már valami 61% sebzéscsökkentést tud nyomni... Mi lesz ebbõl lv 120-130 körül?? Szerintem kicsit elszámolták magukat, csakúgy mint a fire shielddel... Az is 68on maxolódott, aztán azóta??
NEm beszélve azokrol, amiket Darkspell mondd...az aki iSRO-n játszani akar 100 capon, annak javaslom,h elõre gyüjtse a kemény forintokat reverse ret scrollra meg hasonló nyalánkságokra...és ezt nem azért mondommert spúrkodok, vagy mert én sosem öltem zsetont SRO-ra, de szerintem egyszerüen nem fogja megérni a pénzét az a 100 cap...
Ennek fényében én magam is leszarom, hogy a lvl 90 full farmed mellé csak 70k sp-m van...
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD