82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#70183 basszus ez nagyon szar lehet, hogy csak így teljesen legit karikat bannolnak... nem teljesen értem miért... azt hiszik botos, vagy mi? -
#70182 Utóbbi nagyobb baj, hogy nem volt... -
Cat 02 #70181 Se nodc, se bot ? -
#70180 most telebombázom őket bug reportokkal, ctrl+c ctrl+v........
a kur*a anyjukat hát most nincs igazam? elmegyek gngwc-re aztán az egyik gm-el feltörlöm a padlót
-
#70179 Hogyan képzelhetted, hogy összeszedsz 800k spt silk nélkül?
Büdös kölke: BAN -
#70178 jah hát akkor nekem ennyi volt a silkroad, erre nem tudok mit mondani, teljesen legit kari volt, nem volt rajta silk igaz, de ezt nem kellett volna, intézkedni meg nem lehet az ügyben ugyanis semmi contact nincs a gaymaxal, innentől kezdve leszarom ezt a szemét játékot.. -
#70177 nem én találtam ki cask napomint nap globallal irjak ezeket :D nekem aztán mind1 h mennyi a hely mert prmiumos vagyok szal nem izgat nagyon...
de ha pl 4000ember venne prémet egy serveren az hogy lenne? ha pl mind felakar lépni..? -
#70176 Neked is lett küldve kétezer -.- -
#70175 Vegyé má nekem is xD -
#70174 Az egyikre épp ma vettem silket xD -
Kryon #70173 2 ilyet tudok magyarnál Athensen, de sztem egyik sem akarja eladni -
Cat 02 #70172 Sztem wizard, úgy hallottam h pap buff miatt pár átok alapból fel se megy. -
kenny00 #70171 vennél de minek?:D
na mind1 jó drágán biztos találsz;)
na nekem meg az lenne a kérdésem hogy lock vagy wizard? crelicet mellé -
#70170 Vagy az is lehet, hogy egyszerűen egy klánba gyűltek a sunosok, hogy végre övék legyen, illetve egy részről valszeg az a 8-10 botolt, hát igy járt, másrészről kétlem, hogy 10 emberen múlna a fortress. De hát ugye egyeseknek nincs jobb dolguk annál, hogy hülyeségeket állitsanak. -
Android78 #70169 Vennék Lvl90-es Wizard/cleric karaktert Athens serveren. -
#70168 Én babelen vagyok és a babel servert megvette a kuwait ...sokak szerint..egés kuwait uniónak prém+ meg sosun fegyverek cuccok item mallos scrollok meg minden... Fw-t a golddragons védte és nem birt velük a kuwait amikor volt aza 20bannolt emeber abbol 8-10 golddragons volt iigya kuwat bes vette a fortresst :S am ez nem biztos de minden nap megy a sok global h kuwait megvette a bebelelt stb. -
#70167 Ja nem, ez a kari Jackyé volt, épp most akarta eladni...
800k sp-vel... De én ugye mondtam, hogy vegyek silket rá.- -
Mitttomén #70166 És ez legalább a több mint 2 milla sp-s kari volt?
Igen biztosan csak legitek vannak Babel-en ezért is van az hogy nyitás után 1/2 óráva már tele van a server -
Darkspell #70165 Biztos már az egész szerver legit, és JM nem talált egy árva botot sem -
Mitttomén #70164 Valaki nincs Babel server-en?
Érdekelne mi folyik ott, most épp 0 azaz nulla bot lett banolva onnan, ami új rekord, mert eddig legalább 5-20 azért mindig megvolt, ami persze a semmivel egynelő, de mégsem úgy néz ki mint a nulla. -
#70163 ReadMyLips banned :(
BanList/Athens -
#70162 Reklám, nem a téma címéhez kapcsolódó tartalom. Röviden ennyi.
És igen, nincs jobb dolgom. -
SlaCker #70161 És miért törölted ha szabad kérdezni??
Nincsen jobb dolgod??
Szerintem semmi olyan nem volt benne ami baj lenne!!!!! -
Balázs2 #70160 Mi az abszolutt szánalmasság sron?Mikor egy török globalba scammernek könyveli el az összes egyiptomit -
#70159 Nem tűnt el, csak töröltem a pi*be. -
SlaCker #70158 Ezek szerint nem így működik a makro. :D:D:D
Ja nagyon tuti az a fejléc vagy mifene.Zsír kép nagyon. -
Android78 #70156 haliho valaki tudna abba segiteni hogy a cleric milyen pvp-be? Hamar hal vagy azért megállja a helyét a többi kasztal szemben? Mert nálunk 1-2 cleric van de azok azt mondjak hogy a cleric a int tanker ez igaz? -
Cat 02 #70155 Hja, mikor bejött eu csináltam karit 26k sp-vel :D De igazából elég uncsi volt h csak powerlvl, pénz az volt mondjuk a maszkokból (újdonság varázsa ^^) meg esett egy 24 es sos 1h. -
Balázs2 #70154 azért 5 2-est elértél már teis gondolom:D -
Cat 02 #70153 Egyeseknek mennyi sp-je van o.O
Warriorral ellöki magától ellent, xbow al megnyilazza, aztán tőrrel leszúrja :D -
at16 #70152 Heaven Flash cleric skillje csak a mozgást gátolja meg , vagy a skilleket is?
Bind -
Cat 02 #70151 Más a billentyűzetük, gondolom török, s helyett is valami hülye jelet írnak. -
Balázs2 #70150 csak nehogy egy kis manó éjjelente lecsípjen 1-2 0-át belőle -
Balázs2 #70149 Úgylátszik nem figyelsz eléggé, te láttál már törköt szimpla v-t írni?Ha kérdezik a szinted akkoris "hey men lwl" nem írnak v-t nem ismerik vagy nem vágom.. -
#70148 2 hónapja. -
ceb1t #70147 de nekem a joymax.comot nem hozza be a game-t igen igaz azis szarakszik 1 csöppet -
Cat 02 #70146 Engem kidobott dc-vel event alatt, és épp lejött a Dr Horrible's sing along blog 720p-ben, szal esélye sincs sro-nak xD -
ceb1t #70145 nálatok is baszakszik a joymax.com? mert nekem nem tölti be és nem a natem a szar -
#70144 Aki 100 fölé is tervez annak annyira nem feles, mert ha abból indulok ki hogy: 1-90 1m, 90-100 1m, akkor 100-120 ? 2m+ ? -
Darkspell #70143 Ugye mi kapunk 150%os xp tekit, amolyan noob helperként.
Guess what, az sem fogy ha f12-t nyomsz :D
Fejlődési rakéták begyújtva...