82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#70223 WTS gilde xD
-
horitazi #70222 http://www.rev6.com/player.asp?id=228482 That's my sh1t xD
Lvl-t néz a rev6.:P
85ös masterym van. azt 89es vagyok(ezt is írja rev6) -
hematit1976 #70221 ezen a rev6-on beírtam a karim nevét a "player" keresőbe , de nem adta ki.
hogy müxik??? plz -
Rabbit20 #70220 már bocs h 2 hsz-be csak mert már kb. 1 hete 88 vagyok és ma is látott már rev6 és még mindig 87et ír :P
http://www.rev6.com/player.asp?id=310704 -
Rabbit20 #70219 de nem is volt még sose rajtad valami 24es fegyó vagy valami? -
#70218 Azt biztos nem. Nálam 24-et ír, holott csak 10-es ugye... Szóval tutira lvl-t néz. Csak azt is kell nézni, hogy "last updated"... -
Rabbit20 #70217 mastery lvl-t néz sztem már... engem most 88 8as gapba még mindig 87-nek ír mert nincs sapim :P -
#70216 Jacky, attól még, hogy nincs gameguard furcsán venné ki, hogy belépsz az általuk futtatott szerverre és semmit nem tudnak rólad. Valszeg csak máktalan napot fogtál ki és észrevették miket használsz sro mellett. Részvét, de csak 1 vagy a sok közül akit "legit"ként bannoltak. -
Cat 02 #70215 Oh, csak régen volt olyan h mindnekit 78 asnak látott mert az volt a legnagyobb ruha, aztán újítottak és így lett Maala 80-as pedig ő tényleg 78 volt :D -
Balázs2 #70214 cat a rev6 midníg mindent lát függetlenül attól h nudista vagy -.- -
Cat 02 #70213 A rev6 honnan tudja h 36 os vok ha nincs rajtam 36 os ruha, se skill ? :O -
hematit1976 #70212 Hogy tetszettek a videók? -
hematit1976 #70211 +néztem ez egész joo
köcc
-
Balázs2 #70210 máshogy nem tudsz leálni róla csak "beavatkozással"? ez nem beteges? na mind1, vetettem jópár 1000 silket szal ha bannolnának csak nevetnék egy nagyot lol -
#70209 2 nap múlva plvl indul Athens szerveren. Baráti áron, 30m-ért 1 hónap. lvl 30-tól kb. lvl 76-80-ig. Akit érdekel, keressen meg privátban. -
Cat 02 #70208 silkroad.extra.hu, itt meg képek és statok (már kb fél éve ^^) -
#70207 biztos figyelik a no dc -t is. Tőlük a guildból 20asokat meg 10eseket bannoltak, akik azt nem tudták mi az az sp, nem az hogy mi a bot, de használtak no dc-t.
Benne van a pakliban, 50 silk nem a világ vége, főleg ha hosszú távra tervezted (800k+sp)
Nálam is volt délután a dc hadjárat, beléptem bárhogy 5-10 perc és dc. . . sro újratelepítés megoldotta a problémámat. -
hematit1976 #70206 azé kössz
MÁS
ha vki még nem látta volna akkor itt van két youtube-s vidi 10 degree-s tárgyakról:
http://www.youtube.com/watch?v=Ux_saUg_3Gw&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=iSB6hIqcuzw -
#70205 én elég sokat ismerek ahol nincs semmi a háttérben, te is csak addig mondod itt a baromságaidat, amíg ki nem bannolnak...
és egyeltalán nem rossz érzés...na jó talán egy kicsit, de csak azért mert bánom, hogy sok pénzt dobtam ki erre a játékra...
már mondogatom egy ideje, hogy megváltás lenne ha bannolnának...kár, hogy nem a nagy karimat bannolták... -
Balázs2 #70204 Még ti mondtátok anno hogyjoymax ok nélkül nem bannol mindíg van valami a háttérbe, most is a testosterone..Nem értem a lázongásod egy nyúlat vehettél volna rá vagy egy sp ticetet pedig tudhattad h nem vagy 100%-os biztonságba... nem számítottál arra 5000 goldminer közül pont a te botot nem látott karidat bannolják,elhiszem h rosz érzés de ez van sajna:S -
Cat 02 #70203 Hát az biza nincs, a régi-régiek voltak csak lefordítva de azóta jöttek be. És sajna mikor az oldalszereksztők se sro-znak, akkor biza lecsökken a frissítések száma :) -
#70202 Hát sajnos olyannal nem szolgálhatunk. -
#70201 xDDDDD innentől kezdve nincs mit mondani, Mr Legit. :D:D:D -
#70200 nem érdekel mit mondtok teljesen legit volt akkor is -
hematit1976 #70199 van olyan weblap ahol megtalálom magyarul a skilleket?
csomó Silkroad-os magyar oldalt találtam (googli a barátom), de skill leírásokat -magyarul- nem találtam :( -
Balázs2 #70198 nagy hiba testosteronét használni silk vétel nélkül rengeteg karit bannoltak magyarokat venicéről is pedig nem botoltak silket nem vettek, aztán kérdeztem esetleg valami más progi, mondja igen no dc testosterona na akkor már tudtam és mondtam h ezért bannoltak fiacskám.. -
#70197 ne sírj, testo-val voltál bent, tehát nem tiszta a kari, innentől semmilyen alapod sincs sírni. -
#70196 + még használnám egy kicsit, csajje :P -
#70195 én eladom szívesen, de a fizetséggel gondok lesznek. :) sajnos nem olyan egyszerű átverni. x( -
#70194 és mondd már el, hogy honnan szopják ők azt ki, hogy én olyat használok? gameguard? nincs...és ráadásul a testosterone még a képét sem jeleníti meg, úgyhogy nekik fogalmuk sincs, hogy én hogyan léptem be -
hematit1976 #70193 köszönöm -
#70192 Hja, minden emberi testbe megtalálható. -
Cat 02 #70191 C19H28O2 legális ? -
#70190 teljesen tiszta kari volt -
Balázs2 #70189 Nem tom mit baxtak el de mai inspi óta kb. minden 2. stall befagy ami belépek>.< megáll kép és nem történik semmi, nem válaszol sro ez van.. -
Cat 02 #70188 Nem tom mit sírtok, nem volt tiszta kari, használt illegális programot, akkor nem kéne csodálkozni. (persze maradt sokkal mocskosabb kari is, de hát ez van ^^) -
#70187 nem, csak simán kibannolnak kis karikat, hogy azoknak a hülye legiteknek ne járjon a pofájuk, hogy jaj de sok a bot, erre ezek a hülyék nem botokat dobnak ki hanem olyan kis karikat, amilyeneknek akár nincs silk-jük, (jó kis free2play játék) vagy esetleg nem jó a nevük, vagy stb...
és ez van.. mit tudsz tenni? el tudod őket érni valahogy? nem... így nekem többet nem éri meg kockáztatni, hogy ezzel játszak..
Cat: testosterone volt esetleg, de alapból kezdjük ott, hogy nekem van kb 3-5 olyan karim ami még testosterone mellett botols ezerrel már 70 körüli és semmi bann peidg már fél évesek is, ez a kis kari meg 1 hónapja van meg talán.. -
#70186 hát :S sajnálom jacky :( ez kicsit kiakasztott engem is hogy hiphopp bannolnak 1 karit mert no silkes bakker... elég gáz, ne add fel probáld visszaszerezni vagy okot találni a bannra vhogy.. én elvből nemhagynám és addig basztatnám őket míg nyögnének valamit, hallottam hogy fellehet őket hívni /nemoccsó/ de nekem megérne 1-2k-t hogy beolvassak nekik $FUCK U NOOBS$ xd szal :( dont give up
u.i: avi, a ts-el mivan?:S 1hete nemtok felmenni vagy nemtom írj privit pls =) -
#70185 Pure int. -
hematit1976 #70184 warlock-nál mi a legjobb tulajdonságpont elosztás szerintetek?
most indítottam egy vérfarkaspofájút :D