Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
de ha spórolni akarsz, akkor vital spot, támasztás, és force cure alap sztem
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
8as party, mellette filmet nézek másik gépen... Lement fél évad Bones ( (L) Emily), meg mellette chatting, medu stb.
Nomak
Hát, sztem 98as skillekkel a 99es mob tuti halni fog strongbow-ból. Meg max +shock lion. Az meg nem rossz 😊 És nyilas skillekkel gyakorlatilag a manám is alig fogy 😄
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Vasárnap vettem 30k vesszõt 7 misiért.. 😄 Ennyit a sok helyrõl.
Bár helyem nekem sincs elég.. Ha bowwal megyek, a 2. inv lapon:
sword, shield, 4 féle kulcs, futó poti, zerk poti, rev ret, ret + byproductok...
Hétfõn 7,5 óra grind volt városbamenetel nélkül 😄
DS: Igen ez az ami már isro alatt is történik, 90es bladert letolni nem egyszerû, fõleg új leszúrással.. ha még summitot is elnyomja kb sun fílíng a leszúrás. :F
Mindegy, én bower mániás vagyok, igaz rühellem azt a raklapnyi arrowot amit hordani kell de istenem.. 100on valami eszméletlen amit produkál. 😊
dagger->inkább pvp xbow->abszolut grindre valo, bár én pvpben is sokszor azt használom és aratok igyis ha kell
buffjaik elég veszélyeseik, de sajna a rugo-ra is...daggernél védelem csökkentõ, xbownál meg HP felezõ,egy kis védelem csökkentõvel. a rugo kari nem egy életbiztosítás,de elég alattomos, és partyban is hasznos sztem
monster mask meg stealth is hasznos...mérgezések is,gugliban keresgess meg youtube-on videokat, bár azok nem mindig hitelesek
második kasztnak meg bard/cleric. én láttam rugo/lockot is, ami pvpben vmi isteni, de sajnos a lockot csak ott tudod kihasználni szerintem. bard+cleric meg egyértelmû szvsz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Azthittem a dollár kezd ilyen xarrá válni, de nem ^^a mi büszke magyar forintunk erõsödik...kezd lekúszni az euro is...hála istennek (most kell venni gyerekek!!)
ON
ujigi-mujigi pwrlvl-re adjon vki egy jo kis helyet v koordinátát plíz<#zavart1>#zavart1>
Mikor vetted 1 éve? ^^
Cat: ezért kell befektetni és elõre tervezni XDD nem mind1 h 100dollárért 20k-t kapsz vagy 15-öt,nagyobb tételnél meg még nagyobb sucks<#violent>#violent><#nezze>#nezze>
Ezt a dollárost mi is beszoptuk, ha januárban váltottuk volna be a 100 dolláros csekket, akkor több pénzt kaptunk volna mintha most a 130 dollárosat 😄
1 $ = 147.3 HUF
tehát 147.3*25
50silk 1000ft akkor 300 akkor az 6k huf körül van..😊
Mindegy, nagyon nem idegesítem már magam ezen. Majd araboknál kinézek valami kellemest, aztán taxiztatom úgy 500k sp-ért aztán felzúzzuk.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
2 cleric-kel ki nem állat? 😛
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ong farmolós partyban meg bármi lehet.. úgy is csak ül az ember. Egyedül két build a necces, Warrior/Warlock és Warlock/Cleric ez a két kombináció kb 1.5m sp-t igényel 90ig szóval a 4-5ös farmot simán tarthatod folyamatosan ami gázos mivel cuccokat nem vehetsz fel egy szint meglépése után csak ha mastery is húzva lett.
Bower kb erre lett kitalálva, hogy védje az eu-sok seggét ahogy elnézem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
És b+ igazuk van, mert ha van egy pap meg egy bárd a partyban, akkor a maradék 6 lehet wiz. És én sebzek 40k topot narancs zerkben, addig õk 150k+...
Anno medunál volt két party (háttérmunkásokat nem mondom): 1 wiz + 1 bow (nem 100as) vs 4 bow (mind4 100as, abból egyik én). És persze nem mi kaptuk meg...
Jöjjenek az arabok, aztán megyek D3azni.
Marha sok igényes eu/us mmorpg jön majd, ha végre erõsen elkezd bukni a wow és rájönnek a fejlesztõk hogy szükség van igényesebb játékokra is (addig is lehet röhögni a Warhammer Online-on amitõl a beavatottak sokat vártak, de nem gyengén el lett qrva 😊)