Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Akkor mindent semmi gond a vital spotot jellemezné valaki miket tud már mitn azt a másikra kell tennem?😊 az ilyen debuff féle vagy micsoda?😄

Sziasztok keresnék neptun szerveren lv 60 fölötti karit aki segítene farmolni most lv 18-as s/s nuker karimat.
mindent
de ha spórolni akarsz, akkor vital spot, támasztás, és force cure alap sztem

CSináltam egy bladert meg tudja mondani valaki force-force-ból mit vigyek?😊

Otthagytam arcsert az ong hegyen ha kell therapy/res vagy rakoncátlankodik arrafelé egy pks, lépj be vele nyugodtan ha szükséges 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Nekem kikapcs 😊
8as party, mellette filmet nézek másik gépen... Lement fél évad Bones ( (L) Emily), meg mellette chatting, medu stb.

Nomak

Hát, sztem 98as skillekkel a 99es mob tuti halni fog strongbow-ból. Meg max +shock lion. Az meg nem rossz 😊 És nyilas skillekkel gyakorlatilag a manám is alig fogy 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Nagy a család, meg ha beszélgetsz jó, illetve ds partyzik és úgy tényleg eléggé jó.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Morphin
kézzel^^ és a gép mellett sátorozol v hogy?? faxom se lenne képes 7,5 órát kockulni, még kis pihikkel sem. tán vmi bérelt kis koreai vagy??melonak mondjuk nemrossz, kár h nem fizetnek érte

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Köszöntem 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lord Nomak
Jó csak nálunk nincs arrow pakk vásárlási lehetõség goldért. 😊 De mindegy mondjuk.. boweremet mindig kb 50-75 hp potival vittem ki azonos szintû mobokra és nem volt akkor még 9D hogy 76on kézbe vegyem meg nem volt sunom sem. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Engem még mindig az érdekel a legjobban hogy mi az istent fog csinálni a jm hogy maradhasson kínai nuker mert 100 fölött igencsak érdekes dolgok lesznek😊 sztem csak a str-os kari lesz a kemény kínaiba

Szoptad 😄
Vasárnap vettem 30k vesszõt 7 misiért.. 😄 Ennyit a sok helyrõl.
Bár helyem nekem sincs elég.. Ha bowwal megyek, a 2. inv lapon:
sword, shield, 4 féle kulcs, futó poti, zerk poti, rev ret, ret + byproductok...

Hétfõn 7,5 óra grind volt városbamenetel nélkül 😄

Lol kifektetés szabályos benne van a játékba használni kell engem sosem érdekelt az ilyesmi pvp zek akkor menjen minden ami van. Ez a pvp...

Morphin
így terveztem énis...soul sorozat,ghost, a 3.sorbol a windless a dull miatt meg a dobások.

Morphin
Hidd el nekem 83as rugo/clericem van^^ és int-esket kb minden eus könnyebben öli...xbowwal öltem már meg ff 90est is, de az csak fetrengett a hurricane-tol, csak ez meg nem olyan szép gyõzelem sztem.Kb egy skill vagyok neki...én meg ha nem fektetem akk meg nem ölöm a 90est...fennt ilyen szinten már komoly távolságok vannak set/fegyok miatt!

Lord Nomak
Glavie kombó felesleges szvsz. ^^ stun, ghost, dullos skill elég, na meg fly, láttam ksro vidiben hogy 100as glavies kettõt eldob és kb ha nincs mana shield a nukeren akkor elhasal lazán.

Morphin
Glavie combokból melyik ami hasznos is?? Mert én nem használnám õket,ergo megmaradna csomo sp-m ha nem huzom ki õket...max az 1,3,5-öt de azt is csak késõbb, vélemény?

Totál nem értek veled egyet haverom 54-es rogou xbow na most a 64 est egyedül lazán lenyírja felborítja és agyon lövi persze itt intesekre gondolok Hidd el az a kari pvp re nagyon jó.

Arabok szerintem még igen messze vannak😊

Lord Nomak
Meg azt is lehet számolni ahogy DS írta, hogy 50k hp 100on, azt megtolod még maxolt division skillel hp-d el nem fogy az életben =D

DS: Igen ez az ami már isro alatt is történik, 90es bladert letolni nem egyszerû, fõleg új leszúrással.. ha még summitot is elnyomja kb sun fílíng a leszúrás. :F
Mindegy, én bower mániás vagyok, igaz rühellem azt a raklapnyi arrowot amit hordani kell de istenem.. 100on valami eszméletlen amit produkál. 😊

Morphin
aki keres az talál...
dagger->inkább pvp xbow->abszolut grindre valo, bár én pvpben is sokszor azt használom és aratok igyis ha kell
buffjaik elég veszélyeseik, de sajna a rugo-ra is...daggernél védelem csökkentõ, xbownál meg HP felezõ,egy kis védelem csökkentõvel. a rugo kari nem egy életbiztosítás,de elég alattomos, és partyban is hasznos sztem
monster mask meg stealth is hasznos...mérgezések is,gugliban keresgess meg youtube-on videokat, bár azok nem mindig hitelesek
második kasztnak meg bard/cleric. én láttam rugo/lockot is, ami pvpben vmi isteni, de sajnos a lockot csak ott tudod kihasználni szerintem. bard+cleric meg egyértelmû szvsz.

Hja, és így is magasabb a karitok 😄 Bár walter az már 54 es assszem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Én is nagyon sokat toltam warrior/clericcel 45 ig szinte csak kézzel bár most is 45 ös<#idiota> No de ez mind 1 a warrior/cleric az euban az egyik leg élet képesebb karakter mert ha feltolja magára a clericbõl az élettöltõ cuccokat igen erõs marad és úgy már a kinaival is felveheti a versenyt mert a potizást valamennyire kiküszöböli A warrior/bard egyáltalán nem jó azért mondja mindenki királynak mert bothoz az a legjobb mivel a partymob a noise miatt kerüli viszont ha már champ partyt vagy ilyesmit kap akkor is kihal még a futás ami ér valamit neki de a cleric sokkal ideálisabb...

gameplusz
Nagy az arc ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

<#wow2><#wilting>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

na rogue kariról valaki tud valamit irni adni küldeni?
100on a bower 1 v 1-ben verhetetlen. Persze egy bladert nem tud megölni, de gyakorlatilag azon kívül bármelyik másik kínait igen. Egyszerûen nincs ellenszere.

Lord Nomak
Mert a bower szar 19k+ crt-vel 100on, értem én.

Morphin
OFF
Azthittem a dollár kezd ilyen xarrá válni, de nem ^^a mi büszke magyar forintunk erõsödik...kezd lekúszni az euro is...hála istennek (most kell venni gyerekek!!)
ON
ujigi-mujigi pwrlvl-re adjon vki egy jo kis helyet v koordinátát plíz<#zavart1>

Én is rugora gondoltam valaki tudna nekem segiteni hogy miket kell tolni skillekbõl vagy ha tud valaki linket a karakter kialakitásához azt is megköszönném.
Hja, bár ahogy nézem egyre csak esik a dollár, hülye google meg nem 100 eurot küld hanem 100 dollárt 😄

Morphin
OFF
Mikor vetted 1 éve? ^^

Cat: ezért kell befektetni és elõre tervezni XDD nem mind1 h 100dollárért 20k-t kapsz vagy 15-öt,nagyobb tételnél meg még nagyobb sucks<#violent><#nezze>

dragon11
Oki, amikor még én vettem, akkor még annyi volt 😊)

off
Ezt a dollárost mi is beszoptuk, ha januárban váltottuk volna be a 100 dolláros csekket, akkor több pénzt kaptunk volna mintha most a 130 dollárosat 😄

Morphin
a link nemjó mind1 ird be h usd to ft azt menni fog ezzel

10 silk = 1 $

1 $ = 147.3 HUF

tehát 147.3*25

dragon11
Asszem megszûnt az a csomag, 50,es 200as meg 300as meg 500as van, nem?bocs rég néztem már ha nem jó akk javítsatok ki.

50silk 1000ft akkor 300 akkor az 6k huf körül van..😊

Blader böszmeerõs... Ez tuti.
Mindegy, nagyon nem idegesítem már magam ezen. Majd araboknál kinézek valami kellemest, aztán taxiztatom úgy 500k sp-ért aztán felzúzzuk.

Vki letudná nekem irni mennyi HUF-ba lenne 250 silk kb?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Hja, csak mi még akkor csináltuk az eu-s karikat, mikor ti örültetek a d7-nek =)

gameplusz
40k sp 1 nap <#vigyor3>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nem ksro-zok már, most powerlvl eznek vele ongokon, így már összejött neki 10 % kb, meg igazából farmolnia kéne 40k sp-t, de azt senkinek sincs kedve megcsinálni 😄

Atisz
Ha a bower-t kihúzod a listáról, még igazad is van. Bléder perpill legjobb kari - hands down. Warrior szintén durva, 25%-os hp potykával megállíthatatlan.

2 cleric-kel ki nem állat? 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lord Nomak
Egyedül: Rogue/Bard ; Rogue/Cleric ; Wizard/Cleric
Ong farmolós partyban meg bármi lehet.. úgy is csak ül az ember. Egyedül két build a necces, Warrior/Warlock és Warlock/Cleric ez a két kombináció kb 1.5m sp-t igényel 90ig szóval a 4-5ös farmot simán tarthatod folyamatosan ami gázos mivel cuccokat nem vehetsz fel egy szint meglépése után csak ha mastery is húzva lett.

Lord Nomak
Öhm, hát én akkor is leszarom számomra bower/blader/warriornál nincs jobb kari. 😊 Az meg hogy gyenge a bower pfpf így jártam akkor. De azért ha 2-3 rugó elõtûnik a semmibõl és betámadja a 2 clericet share pt-ben job közben még is csak jó az a bower a maga 20k strong crt-vel, szal nc. 😊
Bower kb erre lett kitalálva, hogy védje az eu-sok seggét ahogy elnézem.

Atisz
Ha botolsz, akkor warrior-t, amúgy wizard (wizardnál szükséges az ong sp táp). Jó a rogue is végülis (nekem az van).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ez marhára megnyugtat, amikor nem vesznek be roc partyba, mondván hogy picsát sebzek... ÉN!?!?
És b+ igazuk van, mert ha van egy pap meg egy bárd a partyban, akkor a maradék 6 lehet wiz. És én sebzek 40k topot narancs zerkben, addig õk 150k+...

Anno medunál volt két party (háttérmunkásokat nem mondom): 1 wiz + 1 bow (nem 100as) vs 4 bow (mind4 100as, abból egyik én). És persze nem mi kaptuk meg...

Jöjjenek az arabok, aztán megyek D3azni.

Atisz
Lol Diablo 3? Ne add már annyira alá 😛

Marha sok igényes eu/us mmorpg jön majd, ha végre erõsen elkezd bukni a wow és rájönnek a fejlesztõk hogy szükség van igényesebb játékokra is (addig is lehet röhögni a Warhammer Online-on amitõl a beavatottak sokat vártak, de nem gyengén el lett qrva 😊)

Na lenne egy kérdésem. Eddig csak cinai karim volt de most gondolkodom egy euorópai kari inditásán.kérdésem : mit érdemes inditani?