82377
Silkroad Online (iSRO)
  • JackyBoy
    sztem meg már ennyi az felesleges:)

OFF:
    ha valakit érdekel egy lvl 30-as eu-s kari, 800k spvel, az írjon egy pm-et... stat pont még nincs elosztva, és a mastery is 0/0
  • MilkesFlakon
    Akit érdekel egy 76 os Wizard még 112k SP vel <Aege server> az vegyen fel MSN re :-> [email protected]
    Üdv
  • at16
    mennyi ideje farmolsz g+?

én most 150k spnél tartok és kezdtem egy hete kb.
  • THeArrow
    csunya.. én kb 4m-ig megse álnék xD
  • Kryon
    nájsz :)
  • Destyni
    Na ez már igen g+ gratz.
    Vicces, hogy angol nevet adnak a guildjüknek, de a szimpla v-t már luxus beletenni...
    Heawen... omg de sötét.
  • gameplusz
    "Max E-penis" by Maala:

• Balázs2
    Ha török playerek nem lennének nem tudnál mit boxzsáknak használni nem tudnál MIN kellőképen gyakorolni a pvp-re 1-2 embernek nem lenne akkor a arca hogy milyen kemény h 5 szintel nagyobb törököt bezuz npc settben..Mint tudju ka török barátaink nagy része igénytelen npc settbe rohangál értelmetlen gudilba van és 10kért könyörög, ja persze nincsenek kifarmolva tehát 80-as és legnagyobb skilkje 70 meg ilyenek, jó tudom van a másik oldal a gazdag török aki 0-24be mallis itemet használ illetve goldot vesz sunt stb. azok más tészták.. a cigányok is nyomorultak a legtöbb aljanépe a ám köztük is vannak milliómosok szal nem kell ecsetelnem a dolgokat a török is ilyen faj kb.
  • Lord Nomak
    És ? Még mindig nagyobb a bevétel így mint egy török sro-ban.
  • Balázs2
    azért azt megsúgom hogy kb. nálunk klánokra uniokra vannak osztva a törökök és ezek egymást utálják mint a szart és globalba oda vissza szívják egymás vérít rendesen..
    Ám azt megfigyeltem hogy gyorsan békülnek mert pl. ismerek jónéhány török arcot aki utálta mint állat a heawen török guildot és most érdekes összes ott van egymást globálba noobozták stb. most meg összes faszláma odakerült elvannak ott:D Törökö érdekesek egyiknap ellenségek szídják egymást másnap mert 1 guildba vannak szal
  • Lord Nomak
    Nagyobb pénz van így benne, a török a törököt nem öli olyan szívesen. Athenson van olyan török akit ha pvp-be lenyomnak kétszer vesz mindenféle mallos szart és órákig is képes azokat használni szóval gz.
  • Kryon
    sztem maradnának isron is bőven, ezért nem is csinálnak nekik, inkább isrot törökösítik lassacskán...
  • Kryon
    mire megunom lesz jobb, vagy új kiegészítő xD
    (amúgy mindet megerősítik, kell is majd a Death Knight ellen, hogy meglegyen az egyensúly)
  • Cat 02 #70128
    Elején az is jó, de azt is meg fogod unni mint a sro-t, persze ott vannak kieg-ek amik csinálnak is valamit (imba-ságok, mágust szépen megerősítik).

btw nem értem Joymax ot, vietnámiaknak lett saját sro, törököknek is kellene :S
  • Kryon
    ezért írtam, hogy "új" karit, mert ha már van neki akkor azzal vagy farmoltatja kicsit, vagy goldot farmol és azzal befizet partyba, mint pl én...

vagy ha nem...

befuccsolt party, gondoltam nézzük azt a wowot...
    nem bántam meg
  • hematit1976
    ezt benéztem, bocs
    akkor most, de nem elmaradottan : köcc (neked is)
  • doxadmin
    Ha van rá lehetőségük. . . .
  • Kryon
    úgy eccerű xD
    ArcherAvatar is nála van...
    Kell még valami, de azt hagyjuk most xD
  • Maala
    ott van neki Maalina, mi más kéne még? x)
  • Hay #70121
    KÖSZÖNÖM!
  • Kryon
    ja, azt hittem partyra vársz azért maradtál eddig
  • Kryon
    mert az értelmesebbje ong farmmal kezdi új karit, a még értelmesebbek meg már rég mást játszanak... xD
  • Cat 02 #70118
    Ez az amivel még qrtva régen félóránként dobálta az embereket ? :O
  • gameplusz
    De, én fogom tolni, majd valamikor jövőhéttől.
  • Kryon
    plvl még nem egészen megoldott? xD

amúgy gratz :)
  • doxadmin
    Ez már elég lesz 110 ig
  • gameplusz
    Holnap jó nagy tékelés elébe nézünk ;)

• donatus13
    Nekem helyi netem van rádióhullámos és ezzel sem szokott gond lenni nálam is csak lassulás az ami inkább előfordul.
  • Cat 02 #70112
    upc az zsír, meg diginet is. Nekem sajna adsl van, az napi 2-3szor szakad :D
  • Lord Nomak
    upc.

Nekem évente kb kétszer szarakodik a net az is úgy hogy nem megszakad csak belassul, 2*2-3 nap max amikor 70%-os sebességgel töltök nem 100%-al. szvsz.
  • doxadmin
    kösz, erre nem is gondoltam

Nekem adsl van. nincs vele nagy gond, néha néha dc-éjszaka, nappal nem annyira. 2 naponta új ip-t kér szóval ott is dc. Ezen kívül letöltés közben nem szakad meg vagy hasonló.
  • Cat 02 #70109
    Iskolában.

btw hihetetlen ez az isro, a kommunkiáció ugyanaz mint ksro-ban, megölnek, ott alap h ress, itt meg a pap subclassos marad LÁTHATATLANBAN úgy h még öljük a mobokat és végül egy force os éleszt. Hihetetlen h mennyi noob van, ember nehezen beblockol 3 mobot a többi meg kiakasztja, vááá :D De azért fun mikor lionnal ölöm a wizardokat :)
  • Balázs2
    Ha van egy jó neted akkor egyszerű dolgod van, nekem sajna geci szar kiszámíthatlan mocskos fibernet, és elég sűrűn szakaodizk 2-3 hónapig nem volt vele semmi, megint elkezdte, modemen a ledek elaszanak újraindítja magát, 2 éve van lassan mindígis probléma volt vele,m volt mikor annyira használhatatlan volt h jóváírást kértün kb 2 hónapig 150 mb-vel ment 5 percenként modaom újraindította magát azt megoldották most ugyanez van csak nem ilyen sűrűn, már csak 2és fél hónap és lejár a 2 éves szerződés.
    VALAKI egy nagyon megbízható netet mondom már amiről tapasztaléata 0-24be nem szakad meg tehát nem kell arra hazajönnöm suliből h kari dc >.< de melette persze tv is kéne szal valamilyen olcsó akciós jó cégnél nem tud valaki mostanság kedvező csomagot?
  • doxadmin
    Napi 24 órában húz egy wizard, te meg ez alatt nem farmolsz.

Off2: suli mellett kivitelezhető megoldás kellene :)
  • gameplusz
    Angol anyanyelvű ország. De csak most, csak neked.
  • Hay #70105
    "0 gapa 0-24be wiz power lvl-el"
    Ez mit jelent az egyszerű halandók nyelvén? Nem lenéző, hanem korrekt választ kérnék :-)
  • doxadmin
    A többség már azon is csodálkozik hogy 40es karit összehoztam 3-4 nap alatt, úgy hogy csak délután húztam pár órát.

A másik hogy a többség nem akar rá költeni, mert nem keres, szülei meg nem adnak ilyenre.

OFF: hogy/hol lehet gyorsan megtanulni angolul? Mondjuk közép szintre hogy értsem mit írnak/mondanak a filmekben/játékban
  • gameplusz
    Sajnos a magyarok jelentős százaléka noob, és csak nagyon kevesen tudnak kilépni ebből a szerepkörből és "nemzetközi" szintet hozni... Ennyi.