82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Balázs2
    De tudnak csak nem válaszolnak, szóval én tudomásom szerint nem biztos de elvileg az a nyomorult kártya adhat 1 sunt 2 somot 3 sos itemet az event leforgása alatt ami majdnem 1 hónap az egész random gondolom az idő is meg a nap is h mikor adja, ám nem vágom h kari lvl-jnek megfelelőt vagy mindegyik degren valaki nyer nem tudom, dehát azért van ez kártya h embereket motiválja h menjenek ctf-re mert sunt lehet nyerni vele de tod kb. mennyi eséyled van, mint tűt megtalálni a szénakazalba -.-
  • McReay
    Lehet jelentkezni klánba???
    Eldorado server
    Pure STR
    Naponta többszöri ( hossza ) jelenlét...
  • Atisz #70271
    Akkor senki nem tud a ctf-es kártyáról semmit?
  • gameplusz
    Pénteken indulunk. Akit érdekel, írjon privátban.
  • gameplusz
    Még mindig egy nagy nub vagy, dragonka. Nem látod, hogy hiányzik pár hozzászólás?
  • Kryon
    nem arra írta, kicsit beoffoltunk páran xD
  • Kryon
    beindult már a powerlevlődés? :)
  • gameplusz
    Lassan elég lesz.
  • dragon11
    Boldog Szülinapot Byzhouse..
  • draxler12345
    Ja semmi bocs:)
  • draxler12345
    Tudod van olyan lehetőség hogy csak akkor tudjak pw-t váltani hogy először jön az e-mail címemre egy verification code stb stb stb.....
    Na és ezt az email címet akarom megváltoztatni . Remélem így érthető volt...
  • Atkamon
    bejelentkezel silkroadonline.net-en, és Manage Account... ott át tudod írni
  • draxler12345
    Valaki segítsen már please :D Eladtam a karimat és az email címemet nem adhatom meg neki mert olyan helyekre vagyok azon beregelve amit nem kellene tudnia ^^
  • doxadmin
    Ezt még régen hallottam, mikor csalogattak lineagere

Amúgy ha engem bannolnának, vagy úgy határoznék hogy sro off, akkor tuti nem mennék át más fizetős online gamre. Inkább cod 4, vagy hamarosan gta 4+multi-ra ölném a pénzem
  • JackyBoy
    közel sem ennek van a legjobb grafikája, még a lineage-nek is jobb
  • doxadmin
    Az hogy free2play az csak reklámszöveg. Ha valaki idejön kipróbálni, úgysem tud máshova menni, mert valljuk be ennek van a legszebb grafikája, meg job és más hasonló rendszere (pvp) Ezek után ha játszani akar akkor úgyis fog fizetni a bejutásért és a fejlődésért, emellett állatka, majd max szinten alchemy.

Szerintem mindenkinek eljön az a pillanat hogy elég, élvezni akarom a játékot, és nem az életemet előtte tölteni mire meglesz az ff 90. Ha jó a csapat nem biztos, de ha nincs akkor csak idő kérdése. És ez után is fog költeni rá, vagy jobb esetben abbhagyja. .

Nálunk is kidobáltak kicsiket, 20 alattiak, akik azt nem tudták hol lehet lovat venni, nem az hogy bot meg no dc. . .
  • JackyBoy
    én sem hittem volna el ha nem egy olyan ember mondja nekem akiben teljesen megbízok
  • Cat 02 #70246
    Vicces h a fórumon régen már azért meglincselték az embert mert auto-potit mert használni (mikor még nem volt benne), most meg, áh :D
  • Atisz #70245
    Uh, hát ez tényleg durva. Bár az a rész hogy "megjelent mellette egy gm" azért elég hihetetlen :D
  • JackyBoy
    vannak mások helyette, most is szedek egyet lefelé, de hát még a sro is szóba jöhet, amíg nem kerül pénzbe, vagy csinálok egy privát szervert:)
  • Kryon
    kezdj másik gammát, ha jól választassz, akkor pár nap múlva már nem is hiányzik sro, hidd el ;)
  • Cat 02 #70242
    Te nem nuker voltál ?
  • Kryon
    mert joymax egy balfax cég

eccer már megnézem megvannak e még a karijaim...
    Off:
    "Men and women produce exactly the same hormones, only in different amounts. Men's bodies generate more than twenty times more testosterone than women, an average of seven milligrams per day. Women, via mainly their ovaries and adrenal glands, make a tiny three tenths of one milligram of testosterone per day"
    Termelnek ők is, csak nem annyit ;)
  • JackyBoy
    akkor mesélek valamit...
    haverom botolt, épp 61-es volt, és a yetiknél megjelent mellette egy gm, kapott egy PM-et és épp gépnél volt tehát válaszolt is rá rendesen, de nem volt silkje -> 1 hét múlva bant kapott, ez még elmegy...
    utána újratelepítette a gépét, leszedte a sro-t, felrakta, és teljesen tisztán kezdett egy karit, még silket is vett rá, normálisan lépett be, semmi segédprogramot nem használt hozzá, 75 körül kibannolták.. akkor ezt mondd el miért volt plz...
  • Morphin
    kicsinyoff
    akarod mondani minden férfi testben nem-e??? :D nőknél max tabival lelhető fel sztem a C19H28O2...
  • Atisz #70237
    Vki tud vmi pontosabb infót erről a participation v. competition card-os izéről, amit a megnyert ctf meccsek után lehet kapni?
    Egyébként grat joynax-nek, végre van lezárt spawn-bázis, ahová az ellenfél nem jöhet be campelni. Fura módon egyből tudom hozni a ~20 kupa/ meccs átlagot :)
  • Atisz #70236
    "Free2Play4Ever, te még mindig elhiszed ?"

Igen, magamra vettem, mivel egyes szám második személyben tetted fel a kérdést. Helyesen: "Free2Play4Ever, van aki még mindig elhiszi?" És már meg is spóroltál mind2nknek pár mondatot...
  • Atisz #70235
    Háát ha belegondolsz hogy a Wow-hoz is van feltöltőkártya, akkor már nem is annyira. Egyébként isro-hoz is van, egyes DK-ázsiai országokban (sztem korrekt, elvégre akinek nincs ilyen típusú bankkártyája, az minek csináltasson egyet, illetve nem hízlalod a paypal-t sem ugyebár...)
  • THeArrow
    roflmao ne röhögtess már XDD lehet kapni mint egy feltöltőkártyát?... ez kééész xDDD
    Röhögni fogsz ksroba van feltöltőkártya, újságosoknál is lehet kapni ^^
    Nos, erről beszéltem én is.
    Nem használt semmit, ebben biztos vagyok, bár lett volna alkalma rá mellettem.
    Silket sem vett soha, általában tradelgetett és bant kapott.
    Ha olvasgatod az sro.net fórumot akkor elég sok ilyen beírást találhatsz amúgy, legitet is bannolnak néha, ez ilyen.
    No, erre mondtam, hogy free2play4ever, nem a te szádba akartam beleadni, de ha beveszed ;)
  • THeArrow
    oO 100 egységnyi feltöltött silkel 1évig lehet az acc. wow ez teccik ien t-mobile feelinges, kipróbálom már bemek T boltba ' 1000silkes feltöltőkártyát szeretnék ' xD
  • Atisz #70230
    Az kizárt, tuti használt nodc-t vagy vmi egyéb unoffi kieget/makrót. Semmi 3rd party software és az életben nem kapsz ban-t. Elég régóta játszom sro-t és igen, elég magabiztosan állíthatom hogy ez így van.

Free2Play4Ever? Légyszíves ne adj a számba olyan dolgokat amit soha nem mondtam.

A másik: 100 egységnyi feltöltött silkkel, amíg érvényes (1 év ha jól tudom) szintén nem kapsz ban-t, akármennyi multit + botot használsz (ez is tapasztalat hallottak alapján).
    Ezt szakártőként mondod?
    Mert nekem volt már ismerősöm, aki soha semmit nem használt, nem is akart használni "elvből".
    Elvből nem vett silket sem...
    Valószínű elvből bannolták.
    Free2Play4Ever, te még mindig elhiszed ?
  • Atisz #70228
    Post spam ftw, már majdnem elfelejtettem: nem lehet már együtt használni a tekercseket (az F12-ős izét nem próbáltam, engem zavar hogy nem látom a mob hp-ját... uh, lebuktam, hogy nem használok botot :D)
  • Atisz #70227
    Valószínűleg nem volt elég silk az acc-on. Akkor szoktak kibannolni. Persze ha tényleg nem használsz semmit, akkor 0% az esély a ban-re... :/
  • Atisz #70226
    Dettó Greece és még jópár (előbb-utóbb mindenhova elér a kezük). De azért lehet őket fingatni job alatt (bár szinte mind tréder). Fortress viszont esélytelen.
  • Atisz #70225
    Csak a mozgást, simán lelőnek alatta.
  • Rabbit20
    lolz most hirtelen 88 lettem reggelre o,O