82377
Silkroad Online (iSRO)
  • ceb1t
    hali nemtudna nekem segiteni valaki?
    speares nukernek mien statpointelosztás lenne a legjobb? ha masteryeim: cold light heuk...
  • gameplusz
    Tényleg tökszar lehetett neki, hogy összejött a +11...
  • Cat 02 #70312
    Nagyon koppanhatott mikor rájött h +11-re nincs easter egg-es világítás.
  • THeArrow
    nem sun? .... tsk tsk DESTROY xd
  • Maala
    gyereeeeeeeeee sííííííííííííííírjjjj a vállllllamooooooooooon!!!!?!?!?!
  • Darkspell

Sírva fakadok b+....
  • Zaylka
    Tudom, hogy senki nem mondta, csak 24-es eu karis handgrindnél néha létfeltétel, hogy lásd az mp/hp-t, de ezért is mondtam, hogy ez annak jó aki ücsörög... :)
  • Cat 02 #70307
    Grinderek a seederek ? A party létszám meg a peer ? :D
    Grindereknek nem igazán ideális a dolog, főleg noob kariknak jó ez a dolog, akiket powerfarmolnak/powerleveleznek.
    De azoknak viszont igencsak jó :)
    Tudomásom szerint eddig is olyan volt a dolog, hogyha F12 után ismét kukkolni akartál akkor ugyanúgy levett egy csomót a ticketből, így ezen a téren nem látok változást.
  • Atisz #70305
    Így van leechereknek ideális :)
    Megyek sztem én is majd és beindítom a trubadúrt, meg vmi dance-t és /leech...
  • Atisz #70304
    Na ja, emiatt tűnik nálam is. Nekem zavaró hogy folyamatosan nem látok semmit, szóval felejtős.

Korábban működött a ki-be kapcsolással, csak a ret scroll, halál és dc kapcsolta ki.
    Nos, senki nem mondta, hogy ki-be kell nyomkodni F12-t ;)
    Hagyd úgy.
  • Darkspell
    Ha egyszer ki-be kapcsolod, akkor már megbolondul.
  • Zaylka
    Nállam is volt már olyan, hogy 5 perc alatt szinte semmit nem ment, aztán miután kb 1h múlva visszanyomtam akkor meg hirtelen le vett belőle vagy 7-et! Szóval nem teljesen működik ez...Kivéve ugye azoknak akik megtehetik, mint g+, hogy minek nyomja be az f12-őt, úgyis ücsörög...
  • hematit1976
    kipróbáltam ezt az - f12-t használok bugot -
    hát érdekes: az alap 5.szintől használható +60% xp-t adó tekercsnél azt produkálta, hogy 10 perc f12 alatt 4 percet csökkent az ideje. utánna amikor visszakapcsoltam az f12-t normál nézetre akkor meg 5 perc alatt csökkent 10percet...
  • Morphin
    akkor hajrá!! nem nagyon fognak elpusztitani az tuti^^ secperc alatt megvan az a lvl 90 XDD
  • Cat 02 #70297
    Nagyon. rev6.com btw.
  • gameplusz
    1h2h/Cleric, és már "úton" van...
  • gameplusz
    Hát akkor kurva érdekes, nálam megy ^^
  • Morphin
    Game+ milyen kari lesz végülis ez az atombrutál szétfarmolt egyed???

új szerver mennyire van már tele??
  • Atisz #70293
    És mégsem...
  • gameplusz
    8 fele.
  • Cat 02 #70291
    A keddi update mikkora szokott véget érni ? Mert pl Gaia már 7kor nyitva volt.
  • gameplusz
    FAKE, még mindig műxik az event ticket bug.
  • Atisz #70289
    Goldminernek jó, az biztos.
  • Atisz #70288
    Ja és 999 misiért árulja a 90-es felsőket :D

A hülyék meg veszik is :DDD

+még vmi: már megy a számláló az eventes sp tiketnél f12 alatt is, szóval 1 hét volt a gyereknap...
  • Atisz #70287
    Nálunk mindig 1 nuker szedi le, akinek "csak" +5-ös (mostmár +7-es) fegyója van, de full sun, tehát beáll középre és 30-100 dmg-ek röpködnek felette...
  • Rabbit20
    hát kicsit csodálkoztam is... így most ezzel a akrival kimegyek botolok mondjuk 20 órát és csak simán a gold dropból keresek 2-3 millát ^^ szal télleg kevés poti kell neki, 400k-t költök potikra meg arrow-ra azt abból kint vagyok 3 órát kb.
  • Cat 02 #70285
    Legalább nem fogy annyi poti powerlvl alatt :D
  • THeArrow
    30yarkan nagy dicsőség =) múltkor úgy nukoltam végig +7es spearrel hogy a végén kibasztak a törökök a partyból és enyém lett xd csak lusta vagyok ienre pazarolni az időt... shaitan meg pff :) sun bowos szedi be mindig a maga kis turkish partyjával
  • Rabbit20
    mit ne tegyek? ^^ már megtettem :D am ok nemnagyon pvp-ztem még így h bow-ra váltottam de ez a kari nekem nem is arra kell :) meg hybrid vagyok és crit ígyis ad kb. 30% +dmg-t viszont alap dmg nagyobb nekem mint egy pure str-nek, meg am nekem mindegy milyen fegyóval tolom nem vagyok ff szal sehogy sincs túl sok esélyem ^^ megtetszett bow azt annyi :)
  • Lord Nomak
    Athenson 1st nevű tagnak a számláján van kb 20 sátán kill és 30 yarkan.. pure int bower, shyurit egy lövésből szedi le. 85+7 bow és nukehoz 85+7 shield meg sword. Jó kari csak 100 felett lesznek gondjai.
  • Atisz #70281
    Ne tedd, mert a legjobb poénok (crit növelő lövések, robbanó nyílvessző) nem fognak nagyot szólni. Ráadásul nem fogod tudni 1 lövésből leszedni a wizardokat :)
  • Atisz #70280
    Van is, mert kevés a d9 sun fegyó (kivéve minket meg még 1 szervert ahol 2 hétig volt +30% droprate növelés, ami alatt minden hülye megszedte magát sox-szal, nekem persze nem esett -_-)
  • Atisz #70279
    Köszönöm :)
    Időközben megtaláltam hivatalos oldalon, meg mondták is nálam okosabbak. Kíváncsi leszek, hogy ezúttal kik fogják kapni ;)
  • gameplusz
    Pure STR-ként szerintem jobb.
  • Rabbit20
    de, csak kipróbálom int bowert :D
  • Cat 02 #70276
    Ennek is akkor lenne értelme ha nem esne sun és nagy cucc lenne h szerverenként lenne 1.
  • Balázs2
    akkor ezt nem találtam el, dehát török barátainkal nem vehetem fel a versenyt ők napi 12 ctf-en részt vesznek, szal szerintem a verseny közöttük fog folyni
  • JackyBoy
    elvileg, mikor elnyomod akkor felkerülsz egy listára, és event végén kisorsolnak, és igen, minnél többször nyomod el, annál több az esély arra, hogy te kapd a soxot...